Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Zuzka (Út, 8. 9. 2015 - 12:09)

Zuzko, ale, pokud tato...Lukáši, modli se, abys náhodou neměl možnost se přesvědčit, jak mocně ses mýlil. Skutečnost, že se nějakým podnětem vzrušíš totiž v zásadě nelze výrazněji ovlivnit vůlí dotyčné osoby. Rozhodně ne, pokud nemáš nějaký speciální trénink. Na tom jsou založeny různé metody pro vyšetřování nebezpečných forem sexuální deviace. Takže se Ti klidně může stát, že až se pokadíš, tak najednou v šoku zjistíš, že kromě té úlevy a euforie, o které se tady bavíme, Tě vzrušuje i ten teplý mazlavý dotek na varlatech a penisu, pokud se Ti to dostane až tam. Stokrát si můžeš opakovat, že je to hnusné, že to smrdí a že Tě to přece nebude vzrušovat, ale stejně nezabráníš tomu, aby u Tebe nedošlo ke ztopoření penisu a klidně i k ejakulaci.
Nebyl bys ani zdaleka první muž, který krom šoku z toho, že se pokadil, má ještě navíc druhý šok z toho, že se v tom vzrušil až k velmi silnému orgasmu. A rozhodně to neznamená, že se musíš hned zatracovat jako úchyl. Úchylka by to byla v případě, že by sis takovéto situace navozoval schválně s cílem se v tom následně ukájet. Pak by se skutečně jednalo o úchylku, která se někdy souhrnně nazývá mysofilie a do které spadá mimo jiné i záliba v páchnoucích nečistotách typu výkaly a tak podobně.

Lucka (Út, 8. 9. 2015 - 08:09)

Zuzko, ale, pokud tato...Ale tady jde o to, že ten člověk se ,,neudělá´´ z toho, jak se pokadil, ale z toho náhlého uvolnění a to je dost podstatná rozdíl. Takže opravdu nevidím jediný důvod, proč navštěvovat nějaké lékaře, když jde o přirozené fungování těla.

Lukáš (Po, 7. 9. 2015 - 20:09)

Přesně tak. Není ani...Zuzko, ale, pokud tato situace nastane, měl by s tím jít dotyčný k psychologovi, nebo psychiatrovi. To, že se v tom člověk udělá mi zas až tak normální nepřipadá.
Pokud dostane orgasmus, měl by navštívit sexuologa, co, když to přeroste v nějakou závažnou úchylku.

Martina (Po, 7. 9. 2015 - 14:09)

Buď jistá, že ani náhodou...To je jasné, zdraví je hlavní, ale přesto bych nečekala, že se to týká tolika lidí. Když se mi to stalo a když jsem se pak doslechla, že se to už i rozkřiklo, tak jsem se hanbou málem propadla právě proto, že všichni upozorňovali na můj věk, a až tady jsem zjistila, že to rozhodně není jen doména dětí a starých lidí. Vážně je mi teď líp i když ostudy mě to nezbaví. Rozhodně si na to od té doby dávám pozor, protože po další takové ostudě už bych se snad odstěhovala.

Mimochodem i s tou úlevou na tom něco bude. Když už jsem cítila, že jsem právě ten boj prohrála, tak nevím jak to přesně popsat, ale hrozně se mi ulevilo a chvíli to i bylo příjemné, než jsem se probrala jakoby ze sna a než jsem si naplno uvědomila, co se mi to vlastně stalo.

Zuzka (Po, 7. 9. 2015 - 13:09)

Teda jsem ráda, že jsem na...Buď jistá, že ani náhodou nejsi sama. Z pohledu lékařského to není vůbec nic nevysvětlitelného, že se i jako dospělá pokadíš proti své vůli do prádla. Jakkoli je to nepříjmné, tak je to v podstatě určitá ochnana našeho zdraví a života, protože perforace střev v důsledku příliš velkého vnitřního tlaku je životu nebezpečná. Je pořád lepší si umýt pokaděný zadek a rozkrok a vyprat zaneřáděné oblečení než skončit se závažnou infekcí v dutině břišní.

Zuzka (Po, 7. 9. 2015 - 13:09)

To není nic nového, když...Přesně tak. Není ani dokonce nic neobvyklého, že se tahle naprostá úleva a euforie překlopí ve vzrušení a že totálně pokaděný člověk může zažít dokonce i silný orgasmus. A paradoxně takříkajíc proti své vůli, protože se za to stydí, snaží se to potlačit s tím, že tohle ho přece nemůže vzrušovat. Jenže tělo někdy na tuhle snahu se ovládnout reaguje přesně opačně a čím víc se to snaží potlačit, tím je to silnější a silnější až se v tom nakonec udělá. To může nastat najmě v siutaci, kdy už se dostane do alespoň relativního bezpečí a přestane hrozit ostuda z toho, že si toho všimnou lidi kolem.

Martina (Po, 7. 9. 2015 - 12:09)

Teda jsem ráda, že jsem na tuhle stránku narazila. Alespoň se cítím líp, že rozhodně nejsem sama, komu se nepovedlo včas doběhnout na wc. Strašně jsem se styděla a stále se stydím, že jsem ve svých 20-ti letech nedokázala udržet potřebu a pustit si řádnou nadílku do prádla. Měla jsem docela smůlu i v tom, že ta moje nehoda nezůstala v místě bydliště tajemstvím, ale vidím, že někteří na tom byli mnohem hůř.

Takže díky za útěchu a všem přeji štěstí v dobíhání na wc.

Radka (Po, 7. 9. 2015 - 11:09)

Milane, To slyším poprvé,...To není nic nového, když člověk dlouho zadržuje potřebu, stojí ho to spoustu sil a když to pak pustí, tak i přes ostudu je to strašlivá úleva a příjemný pocit.

Roman (Ne, 6. 9. 2015 - 18:09)

Honzo, tak to nezávidím....Milane, To slyším poprvé, že se někdo pokadí a má takovéto zvláštní pocity.
Já osobně bych to nebral na lehkou váhu a šel bych k psychologovi, nebo psychiatrovi, mohou to být počínajícípříznaky nějaké úchylky.

Milan (Ne, 6. 9. 2015 - 16:09)

Milane máš pravdu je někdy...Honzo, tak to nezávidím. Stát se to venku a mít krátké kalhoty, tak to je docela prekérka.
Mě se to stalo, jak jsem popisoval v posteli. Byl to šok.
Ještě se mi chtělo, tak jsem si řekl, že, když jsem již jednou pokaděný, tak to je jedno a úpně jsem to pustil do kalhot.
Překvapilo mne, kolik toho ze mne vyšlo. Nevím, ale, jak to napsat, zmocnil se mne takový zvláštní úlevný až euforický pocit. Byl to takový zvláštní zážitek.
Díval jsem se na Netu, zda se někoju něco podobného stalo, myslím tím ten zážitek a mnozí popisují, že, když se pokadili, tak kromě studu zažili něco podobného, kdy se člověka zmocní něco jako takový stav vytržení, nebo, jak to správně nazvat.
Je mi 21 let.
Můpže mi tady někdo prosím napsat, proč se mne tento stav zmocnil a je to vůbec normální?

Terezka (Ne, 6. 9. 2015 - 16:09)

Mě je 15 let a jak do půl minuty nejsem záchodě tak už je pozdě a je toho tak moc až se divím kolik toho je.
Moc nejím ale hodně vyproduktuju. To samí je s močením když jsem třeba v autobuse tak to nikdy neudržím . Nevíte co s tím ? V noci jsem klidná to se jen počůrám takže jen převlíknu postel a konec
Kam mám jít ?

honza (Ne, 6. 9. 2015 - 13:09)

Milane máš pravdu je někdy lepší to pustit komplet než vbolestech se dovykadit na záchod ale i někdy se to nemusí vyplatit já s kamaráde jak byl problém s vodou v praze jsme šli se psama v parku a na nás to přišlo a já jsem měl kratasy a on kalhoty oba jsme to pustily a po chvíly zase na nás to přišlo on nosí trenky a aš pustil naposlet tak mu to sjelo do kalhot a já jsem měl na sobě slipy tak jsem byl klidnej

Milan (Čt, 3. 9. 2015 - 14:09)

Pro boha Pavle a Milane, vy...Já vím, možná je to nechutné, ale ono je to vlastně jedno. Když je již člověk pokaděný a ještě se mu chce, tak je lépe to úplně pustit a pak se dát do pořádku, než se pokadit třeva ve sprše, nebo ve vaně a tam to zaneřádit.
Jak se na to vy ostatní díváte?

Richard (Po, 31. 8. 2015 - 21:08)

Milane mě se to stalo dnes...Pro boha Pavle a Milane, vy jste čuňata. Ano, stát se může, ale ještě se do toho pokadit, měli jste vstát z pelechu a dojít si na záchod a ne ještě tlačit, aby se vám ty boule zvětšovaly.
Je to nechutné, člověk, aby vám radil, jak hygienicky postupovat.

pavel (Po, 31. 8. 2015 - 17:08)

Milane mě se to stalo dnes to co tobě zdálo se mi že jsem stal z postele a šel richle na záchod ve snu jsem to stihl tak tak a jak jsem to pustil tak sem se probudil a myslel jsem že sem to pustil přez půlku a stej ně jsem byl pokaděný tak sem si řekl jako milan že to je jedno tak sem zatlačil a ta boule na slipech se třikrát zvěčila po třech dnech

Milan (Po, 17. 8. 2015 - 16:08)

Však já jsem se probouzela,...Adélo, nic si z toho nedělej, jsou horší věci.
Já osobně s tím mám také zkušenosti. Zhruba před rokem se mi zdálo, že jsem v lese a potřebuji jít na velkou.
V tom snu jsem si odskočil pod strom a tlačil jsem. Stejně, jako u Tebe došlo k tomu, že jsem to pustil. U mne to bylo o to horší, že jsem se při tom i řádně počůral.
Když jsem se probudil, byl to šok, ještě se mi strašně chtělo, tak jsem si řekl, že jsem stejně již podělaný, tak jsem to komplet pustil.
Následovala sprcha a praní.
Z vlastní zkušenosti Tě mohu ubezpečit, že se to opakovat nebude.
Chce to na to zkrátka nemyslet.
Držím palce.

Adéla (Po, 17. 8. 2015 - 14:08)

Však já jsem se probouzela, ale nějak ten sen to zkazil. Myslíš, že jsem divná? Já se teď bojím usínat, aby se mi to nezdálo zase. Je mi 26 let.

Karel (Po, 17. 8. 2015 - 13:08)

Na velkou chodím až večer...Adélo, pro boha, kolik je ti let?
Každý dospělý člověk by se snad měl probudit, Již to, že člověk má tlaky, již to by jej mělo probudit.
Ano, stává se, že se někdo pomočuje, to bych snad pochopil, ale nadělat si takhle do kalhot ve spánku, tak to je divné.

Petra (Ne, 16. 8. 2015 - 16:08)

No třeba při nemoci se to v noci určitě stát může. Rozhodně nic příjemného a mic, čím by se člověk chlubil.

Adéla (Pá, 14. 8. 2015 - 14:08)

Na velkou chodím až večer a onehdy se mi vůbec nechtělo, tak jsem šla spát. Jenže někde nad ránem mě prakticky vzbudil živý sen, že se mi chce strašně kadit a já utíkám na záchod. Doběhla jsem včas na svůj krásný, voňavý, růžový záchod a ta úleva!!! Pak mě zalilo takové uvolnění jako když se vznáším a prostoupilo mě takové příjemné teplo. Jenže jak to odeznívalo, tak najednou jsem se opravdu vzbudila a šok, že opravdu tlačím jak kráva a už bylo po všem. Naštěstí to byla šiška jak Gothaj, tak jsem převalila na bok, nohavičky přitáhla k nohám a kachní chůzí jsem se odebrala na ten svůj růžovoučký záchod, kde jsem se viděla, že už nějakou chvíli tam sedím. Sice žádný drama, saténové pyžámko i povlečení neutrpělo jak jsem se bála, ale od té doby mám strach usnout, když před spaním se nic nekoná.

Reklama

Přidat komentář