Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Ja (St, 31. 7. 2013 - 15:07)

tak tedy k tematu,ja jsem se tedy ne zcela,ale trochu pripokakal pred chvili.Mam sice wc s umyvadlem a vanou par kroku od meho pokoje,ale bylo obsazeno,tak mi trochu uteklo do plinek,ale slo to zvladnout.Ted uz jsem si dal cistounke,zapudroval se a zase si to uzivam.

Alfred (St, 31. 7. 2013 - 14:07)

Běžte všichni víte kam s těma kecama a moudrostma

učitel (Út, 30. 7. 2013 - 17:07)

Víš co znamená, když v diskuzi máš zapnutý Caps Lock? To je na internetu vždy považováno za řvaní. A pak se to taky blbě čte. Nás zase tady nezajímá tvoje sprosté řvaní a doufám, že se necítíš povolaným někoho posuzovat.
A k tématu máš co?

SAMUEL (Út, 30. 7. 2013 - 15:07)

ZANECHTE ZDE TĚCH HÁDEK A VĚNUJTE SE TÉMATŮM MÍSTO NAPADÁNÍ,URÁŽEK JINÝCH A POVYŠOVÁNÍ SE NAD DRUHÉ.SEM TO NEPATŘÍ A O NĚJAKÝCH 5PÉ A IQ NECHTE ANONYMNĚ PRO POSOUZENÍ NA JINÉ BEZ PROJEVU ZDE.NIKDO NA TO NENÍ ZVĚDAV A NEZAJÍMÁ TO NIKOHO TA PÝCHA,NADUTOST A SAMOLIBOST NĚKTERÝCH RÁDOBY VZDĚLANCŮ A INTELIGENTŮ

učitel (Út, 30. 7. 2013 - 15:07)

Kdo je to ten učitel co si...Písemný projev je známkou inteligence. A tobě podobných je tu většina, tak se nediv, jak to tu vypadá, když každý negramota tvého typu se dere ke korytu. Také zkus vyjmenovat těch 5Pé podle tvé představy. Možná nemám 5Pé, ale mám jedno IQ, což je podstatně víc, než těch tvých 5Pé.

pokoušíš se (Út, 30. 7. 2013 - 15:07)

Kdo je to ten učitel co si...omluvit svou nevzdělanost?

Karolína (Út, 30. 7. 2013 - 14:07)

Kdo je to ten učitel co si dovolí soudit pravopis jiných jako další kritici?Nechci nikoho soudit a kritizovat,ale ať si každý zamete před svým prahem zda má sám těch všech 5Pé jak se říká.Ono je to dnes vidět všude a na každém kroku v té naší slavné společnosti a u těch grázlů nahoře vůbec. Podle toho vše taky v tomto bordelu plným zlodějin a podvodů to vypadá a ať se každý podívá jak píši,mluví ap.ti naši národní umělci-tuneláři a další verbež s nima.Má poklona

Petr (Út, 30. 7. 2013 - 14:07)

Z toho si Pavle a ani jiní nic nedělejte,to se může stát každému.Mně se to kdysi také stalo,ale já do té puberty nosil po sestrách takové ty světle modré trenky co byly na tělák.Výhodu měli,že měli gumičky v nohavičkách takže se řádně naplnili a nafoukli,ale nic nebylo mimoně jako v klasických trenkách ap.To je výhoda není to všude a dá se s tím dojít někam než když to je pak všude.Známá ta měla tanga a elasťáky a bohužel to neudržela a byla kompletně a durch pokaděná a bylo to moc vidět a té ostudy a trapasu až hrůza. Dlouho se styděla a měla obavy ty tanga vůbec nosit.Domů to neměla sice daleko,ale pár lidí a kamarádů jí vidělo a to jí stačilo.Každý je nějaký a snáší to jinak, tak to je a bude vždy.Na druhou stranu jsou horší věci než plné gatě i když to není také příjemné

pavel (Út, 30. 7. 2013 - 12:07)

..., také se mi stalo, že jsem se podelal do kalhot, bylo to o vánocích když jsem šel s přítelem s pulnoční mši, no jak končila a odříkavali se tý keci o ičem, mne začlo nejak behat v břiše. Jen co jsem vybehnul s kostela, vylezl mi do kalhot pořádný kus na kterej nikdy nezapomenu a pak se to hrnulo vše najednou, né jen že sem se podelal, ješte jsem se také počúral.
Když jsem se dal do pořádku, podekoval jsem se za pozvání, nastartoval auto a mazel jsem odtut prič jak se jenom dalo...Jsem si jist, že výhle vánoční svátky budu radeji doma sám, pro jistotu.

Stanislav (Út, 30. 7. 2013 - 10:07)

Ćo už je na tom zaujímavé, ked sa chalan či muž pokaká. takéto "nehody" sa bežne stávajú a majú vlastnu príčinu. Stalo sa to môjmu bratovi v deň sobáša, ked mal povedať: Áno, namiesto toho sa otočil a hrdinsky odkráčal s nohami mierne od seba a dodnes zostal slobodný a šťastný... Poznám dobrú stránku, pissblog.cz.

učitel (Út, 30. 7. 2013 - 10:07)

Nadělat si dop plavek se mi...A cos studovala s takovým pravopisem. Z toho by se jeden posral.

Honza (Út, 30. 7. 2013 - 09:07)

Nadělat si dop plavek se mi...Ahoj Jani. Jak se Ti podařilo se podělat ve spánku, zachyTILY TO NĚJAK KALHOTKY, NEBO TO BYLO V POSTELI A BYLO TO JEN TAKOVÉ LEHLÉ POKAKÁNÍ, NEBO JSI SE FEST POKADILA.

Jana (Čt, 25. 7. 2013 - 14:07)

Nadělat si dop plavek se mi podařilo už parkrát i mimo ně.Nejhorší podělání bylo pro mně ve spánku kdy v dospělosti to je trapas a horor.V těch plavkách se mi to stalo nedávno,ale naštěstí mimo lidi.Jinak za svůj život se mi to stako několikrát i ve škole a na studiích a není to moc teda příjemné jít se ztěžklíma kalhotama nafouklích k prasknutí domů a těch posměváčku a škodolibích poznámek,darmo mluvit

Franta (St, 24. 7. 2013 - 17:07)

Ahojki.
Mám taktovýto dotaz. V těchhle vedrech se často chodím koupat k rybníku. Měl jsem ssebou mobil s Internetem a zabrousil jsem na tyhle stránky. Chci se zeptat, zda se tady někomu podařilo nadělat si do plavek a jaké to bylo.
Docela mne tato myšlenka zaujala, ale nenacházím odvahu to zrealizovat.

Jiřík (St, 24. 7. 2013 - 10:07)

Tak to se mi stalo včera poprvé. Když jsem dojížděl autobusem do mé stanice, začal jsem mít pocit že budu muset kakat.Nic zvláštního. Jenže jak jsem vystoupil a šel přes náměstí na wc začal velkej tlak, zastavil jsem se abych to držel, jenže jsem ztratil sílu a už bylo první hovínko ve slipech, No a když sem došel byla jediná kabinka pro páni obsazená a na holčičí mě paní nepustila, že tam je taky plno. Tak jsem musel čekat a to se nedalo už udržet. Druhý hovno mi taky vyjelo do slipů.Tak jsem tam stál deset minut pokakanej, než bylo volno. velkej problem s tím nebyl, nebyl to průjem,tak se mi to podařilo ulidit a umýt se. Ted si seženu plenkový kalhotky. Kdyby se mi to někdy znova stalo, nemuselo by to jít tak snadno vyřešit . Máte někdo zkušenost s pokakáním na veřejnosti do plenkvých kalhotek? Jak dlouho se v tom dá být?

mireček (So, 20. 7. 2013 - 20:07)

Já jsem se pokálel když...Janouši, nechtel by s tebou spát a snad není co litovat, ja taky bydlím sám již léta, je mi 40 let, také nekdy příjdu domu opilej k řeznutí, ale když jdu spát, natáhnu si plinku, vždyť se muže cokoliv stát, jinak se mi líbí když se kluk počúra nebo pokaka do kalhot, pak se mu mužu víc venovat a spolehni se na to, že je v posteli pekne nadrženej, pak jsou to hody...

Jan (So, 20. 7. 2013 - 17:07)

Já jsem se pokálel když jsem šel opilý z hospody. V hospodě se mně ještě nechtělo a začlo se mně chtít cestou domů a už se to nedalo vydržet tak jsem se vykálel do kalhot, měl jsem džíny. Doma jsem šel rovnou spát v těch pokálených kalhotách a když jsem potom vstanul tak jsem se v koupelně svlíknul a umyl. Bydlím sám, tak to nikomu nevadilo.

Lukáš (Pá, 19. 7. 2013 - 09:07)

Zajímavé téma.
Mě se podařilo se pokadit v letech do plavek. Byli jsme se ségrou, které v té době bylo a s její kamarádkou u vybníka. Myslel jsem, že si uprdnu a bylo to v plavkách. Měl jsem průjem, tak to bylo řídké.
Obě holky mne pak umyly v rybníce, ségra to pak doma vyprala, naši byli v práci, nic se nedozvěděli.

on (St, 27. 1. 2016 - 22:01)

kupte jsi pleny pro dospele a vzdyjsi ji jen vymenite a jste zas ciste.

Lidka (Pá, 12. 7. 2013 - 15:07)

Ahoj.
Je to velmi zajímavé...Ahoj, podívej se na 1.8.11

Reklama

Přidat komentář