Reklama

Největší výprask

Bůh (Pá, 29. 10. 2010 - 17:10)

Ty jsi král mentálů...fuj, ubohá nula

Riči (Čt, 28. 10. 2010 - 02:10)

Vidím, že jsem se, i když...Já s tebou plně souhlasím.Dnešní mláděž potřebuje výprask jako sůl.Kdysi sem hlídal sedmiletýho kluka od kamarádky a taky dost často zlobil, odmlouval a vztekal se.Dostával většinou rukou na holou tak asi 25ran někdy i proutkem.Pak už dal na dlouhou dobu pokoj se zlobením.

Jitko, (Po, 20. 9. 2010 - 00:09)

Tak sem nelez a...na pole s Tebou, pořádně makat a ony by Tě ty roupy přešly:)

Jitka (Po, 20. 9. 2010 - 00:09)

Kdo to má číst takový...Tak sem nelez a nečti!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPANKERKA DOSTA (St, 1. 9. 2010 - 17:09)

Vidím, že jsem se, i když...Kdo to má číst takový píííčovinyy!!!!

Spankerka Jitka (St, 1. 9. 2010 - 04:09)

No výprask musí...Vidím, že jsem se, i když náhodou dostala na ty správné stránky a souhlasím - výprask musí být. Já bydlím v jednom menším městě v pětipatrovém domě s třemi vchody, kde žije mnoho rodin s dětmi a jsem vedoucí potravin. Jednou jsem přistihla chlapce z mého vchodu, jak si uličník krade bonbóny, vzala jsem ho dozadu do kanceláře, tam mu stáhla kalhoty a dostal pravítkem co proto, odvedla ho domů rodičům a vysvětlila, co se stalo. Kupodivu mi poděkovali, kluk doma asi vysvětlil, co se stalo a jaký byl výprask, při jedné domovní schůzi si lidé stěžovali na pár malých výtržníků a maminka zmíněného chlapce řekla, a´t je pošlou za mnou, že jim dám co proto, takže jsme se domluvili a od té doby sloužím, jako trestný aparát - vždycky večer po páté hodině a v sobotu od 8.00 do 13.00 trestám provinilce. Děti u mě musí zazvonit, mají dopis od rodičů, co provedli a výši trestu nechají na mě. Většinou se jich sejde několik a pak to působí, protože si je usadím vedle v pokoji a volám si je po jednom. Provinilce vždycky zavolám do pokoje, musí mi podat dopis, já ho nahlas přečtu,vyslechnu i dotyčného a vyslovím ortel - od 6 do 30 ran / holky vařečkou, kluci páskem/, za větší provinění všichni ratanovou rákoskou. Vždycky je to na holý zadek, ohnutí přes speciální stolek. Trestaný si musí vysvléct vše od pasu dolu, ohnout se přes stolek, připevním mu ruce, aby držel a nezvedal se, pak mu sdělím, kolik dostane a čím a výprask může začít. Rány padají pomalu a důkladné, aby si to dotyčný pamatoval, když se svíjí a kroutí, čekám, až se zklidní, pak teprve padne další rána, ti co čekají si užijí dost strachu při čekání na svou exekuci, působí to dost výchovně slyšet křik a úpění kamarádů a vědět, že za chvíli budu ječet taky, několik jedinců jsem již dobrý půlrok neviděla. Trestám takto děti od 6 let do 17 let, puberťáci to již mají hodně zlé, u těch malých jsem ještě schovívavá a ne tak tvrdá, snažím se je ale vždy rozbrečet, bolet to musí.

Vašík Havelka (St, 15. 7. 2020 - 02:07)

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli by jste mě taky seřezala moc prosím zlobil jsem můj telefon 732433777

Vašík Havelka (St, 15. 7. 2020 - 02:07)

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli by jste mě taky seřezala moc prosím zlobil jsem můj telefon 732433777

Nikola (Út, 31. 8. 2010 - 13:08)

Za co a jak jste dostali...Já dostala strašnej výprask když jsme se jednou vracely z koupáku. Byly jsme tam s tetou a sestřenicí. Měly jsem už jít domů, ale já se zakecala s kámoškou a máma mně nemohla najít. Když jsem asi po hodině přišla k autu už tam na mně čekaly a máma měla už nachystaný proutek a nastal tanec. Pěvně si mně chytla a začla mně švihat nejdřív přes plavky a po chvilce mi je stáhla a zbytek byl na holou. Skončila jsem seřezaná a počůraná a navíc před tetou a sestřenicí.

Spank (Po, 30. 8. 2010 - 07:08)

Je mi 15 a mým sestrám 10,...No výprask musí být.Podívej na dnešní děti v tvým věku.Kradou,lžou a bohužel vraždí.A stát hlásá prý se trestat děti nesmí a je to trestné.Chtějí snížit trestnou zotpovědnost,ale to tím nezachrání.Záchrana je ve výprasku!!!!!!

Karel (Po, 30. 8. 2010 - 02:08)

Tatík asi není moc...Jsem z pěti dětí a výprask u nás byl běžný trest. Dostávali jsme všichni najednou i když zlobil jen jeden, naši měli teorii, že jsme stejně byli domluvený všichni. Jsme dvě holky a tři kluci po roce po sobě, naši nás zavolali do kuchyně, tam museli kalhoty dolu, postavili jsme se do fronty od nejmladšího po nejstaršího, maminka asistovala, vždycky jednoho vzala, ohla přes stůl, přidržovala ruce vepředu a táta přidržoval záda, vyplácel proutkem, každý dostal 10 ran, ostatní se dívali a čekali na svůj sekec. Ten, co zlobil nejvíc, dostal o pět víc. Pamatuju se, že už preventivně jsem si hladil zadek, všichni jsme u exekuce řvali, pak nás mamka narovnala, postavila ke zdi, vzala dalšího, ohla a tak to pokračovalo se všemi, nikdo se nebránil ani neutekl, jen jsme už preventivně při čekání kňourali.

Anonym (Út, 10. 8. 2010 - 23:08)

No to teda ksinld seš ty hajz*e tebe najít tak to zaživat roztrham ty ubožáku zasranej!!!

Marcela (So, 24. 7. 2010 - 16:07)

Za co a jak jste dostali...Nejhorší výprask jsem dostala od matky, když jsem byla na učňáku. Bylo to za neomluvené hodiny no párkrát jsem byla za školou. Když se to dozvěděla strašně mně seřezala holou prdel koženým vodítkem od psa. Počůrala jsem se a týden jsem se nemohla pořádně posadit. Pak už jsem si další výlety za školu nedovolila.

! (St, 21. 7. 2010 - 07:07)

Je mi 15 a mým sestrám 10,...Vsichni u nas mame pracovny, vsichni se ohybaji pres kolena, vsichni dostavaji vareckou....
Ve ktere eroticke povidce jsi to cetla.
Nejucinejsi je dostat hned, a ne pomoci nejakych ceremonii.

Aweling (Út, 20. 7. 2010 - 15:07)

Nevzpomínám si na svůj výprask nejvědší, ale pomatuju si když mě bylo 6 roku a bratrankoj 5 let, mel krásne dlouhé kudrnate vlasy, které mu nestříhali od narození, a tak me tak napadlo, ho ostříhat, vzala sem nužky když jsme byli sami, a pak byl na jezka :D za to jsem tenrkat dostala hodne a sla na jezka za trest taky....a pak cely 2 roky vypadala jak kluk.....

A nejvedsi vypraska toho bratranka a bratra byl asi, máme chatu na strani....na doceela prudky, v lese, na kraji strane stal kocarek tenkrat se 16 ti mesicnin spicim bratrankem, a ty dve telata 8 a 6 roku, nenapadlo nic lepsiho, nez malyho srazit i s kocarkem tze strane dolu.....Kočarek se zastavil nekde v pulce cesty o strom...neprevratil se...coz se divim.....tak že asi tak... :D ;)

... (Ne, 18. 7. 2010 - 01:07)

Je mi 15 a mým sestrám 10,...Tatík asi není moc normální ,co_

Jitka (Ne, 18. 7. 2010 - 01:07)

Je mi 15 a mým sestrám 10, jsou dvojčata, výprasky u ná fungují, ale fakt tak jednou do roka, když provedeme nějaký velký průšvih.Sice to hodně bolí, ale nejhorší je to okolo, než začne samotný mazec. Dostáváme od táty a to si vždycky musíme přinést z kuchyně velkou vařečku, podat tátovi, pak se jde do pracovny. Tam se musíme svléknout do kalhotek, nikdy to není úplně na holou, pak je teprve plno řečí, výslech a kázání, táta drží v ruce tu vařečku, a já mám vždycky zadek staženej strachy. Pak si táta vezme židli, posadí se a já se musím ohnout přes kolena a pak to teprve začne, vařečka dopadá a já začnu být hodně hlasitá - nesmím ječet, ale vždycky strašně zařvu aúúúúúúúúú a kroutím zadkem. Pak musím poděkovat za tres a jít si kleknout tak na hodinu.

POLEPSOVNA M (Čt, 24. 6. 2010 - 12:06)

Láká výprask, výchova a vše podobné? Láká tě stát se chovankou v polepšovně? Stačí kliknout na stránky www.polepsovnam.webnode.cz a dozvíš se víc.

Ty vole puberťá (Út, 22. 6. 2010 - 16:06)

nepiš puberťák, protože podobně archaické výrazy jako "řvát jak tur", samo že atd dnešní mládež nezná...

puberťák O:-) (Po, 21. 6. 2010 - 21:06)

U mě se nedá říct, jaký výprask byl největší, protože máme velmi přísného tátu. Se staršim bráchou jsme se nedavno koupali a vytopili jsme sousedy. Táta je pozval domů, abychom to vysvětlili a na závěr jsme před nimi (jejich rodiči a jejich dětma -našima kamarádama) dostali od táty páskem a museli se samo že omluvit. Bráchovi je 19 a mě 16. Táta mě řezal od mala páskem i když jsem řval jak tur, ale mam ho rád.

Reklama

Přidat komentář