Reklama

Zasunutí prstu do zadku

S. (St, 15. 8. 2007 - 13:08)

Jo, dá se nahmatat, ale silný tlak prý bolí.Tak opatrně

Evík (St, 15. 8. 2007 - 12:08)

anonym-Ne v prdeli, to máš asi vědomosti, ale prdelí se nahmatá ty vole.Jak vyšetřujou urologové u mužů prostatu podle tebe?Nosem?

Návštěvník (St, 15. 8. 2007 - 12:08)

prostata v prdeli???

Evík (St, 15. 8. 2007 - 12:08)

S.-souhlas.

S. (St, 15. 8. 2007 - 12:08)

Ahoj Lenko, mému příteli se to hrozně líbí. Často žadoní.
Začalo to tak, že jsem ho orálně uspokojovala a napadlo mě, že ho budu dráždit o trochu dýl než obvykle. Tak jsem mu přestala oblizovat penis a směřovala jsem se níž na jeho varlata a dráždivě ho kousala ( samozřejmě jemně ) až pomalinku ke konečníku. Jazykem jsem mu lízala okolí análního otvoru, čím rychleji jsem lízala, tím více vzdychal. Pak jsem mu zase kouřila a pak se zase vrátila. Naslinila jsem jeho konečník a pokračovala v kouření. Vlhký malíček jsem mu pak zasouvala dovnitř, nejdřív opatrně, protože jsem myslela,že se mu to nebude líbit.Ale opak byl pravdou. Krásně u toho vzdychal až jsem byla z toho celá "divá".
Takže bych řekla, že spousta mužů by to chtěla, ale stydí se o to říct.
Někdo o mě možná řekne, že jsem prase, perverzní a já nevím co, ale když se nám to líbí, tak proč ne?

Jirka HK (Pá, 20. 9. 2019 - 10:09)

Nejsi prase a dělej mu to dál! Všichni to určitě nemáme stejné, ale když mi partnerka při kouření hladí dirku do prdelky, je to velice rajcovní, a co teprve, když ji prstíkem ošukává. Asi bych se od ní nechal i opíchat - zajímá mě, co asi cítí ona, když si dopřáváme anál.

Evík (St, 15. 8. 2007 - 12:08)

Lenko, líbí se mu to, proto, že je možné nahmatat prostatu, která má dost společného s erotogením bodem G u žen, takže dochází k dráždění, které vyvolává vzrušení.Pa

Milan (St, 15. 8. 2007 - 11:08)

Já za sebe asi mluvit nemůžu, protože se mě to (alespoň prozatím)netýká - ale udělal jsem anketu a její výsledek hovoří sám za sebe. Mrkni se na eroticcity.cz a napravo jsou ankety - podívej se na čtvrtou shora - tuším je filajově označená. Dráždění mužského análu v heterosexuálním vztahu. Bude Ti jasné, že z těch tisíců respondetů se už dá názor odvodit.

lenka (Út, 14. 8. 2007 - 12:08)

Je pro muže vzrušující hlazení či masáž mezi šourkem a análním otvorem, případně zasouvání prstu do zadku? Dráždí se tím prostata? Mluvím samozřejmě o mužích s heterosexuální orientací. Napadlo mi to totiž nedávno udělat a mému milenci se to zjevně MOC líbilo. Dokonce mě prosil, abych mu ho tam ještě strkala. Tak co, muži?

láďa (Út, 16. 7. 2019 - 21:07)

Nevím jak mužům ale konkrétně mě ano žena moje paní mi takto nahrazuje soulož protože jsem zamčený a ten pocit výronu bez masturbace je opravdu opojný.

HORRY (Po, 17. 6. 2019 - 00:06)

Je to božské! Dva prsty a masáž prostaty... někdy vystříknu bez honění. Pámbů nás obdařil něčím rozdílným a něčím společným. A to je právě ten zadeček.
Líbí se nám to oběma. Ať si někdo stěžuje na zkaženost světa.. je to jeho problém, když se ochudí o roztomilé zážitky....

Honza (Pá, 10. 5. 2019 - 22:05)

Mne přítelkyně také v rámci předehry občas strci prst do zadku. Neříkám že bych to nějak vyžadoval nebo bez toho nemohl bejt, ale rozhodne mi to nevadí, dokonce je to i prijemne. Já ji taky strcim prst do zadku. Anální sex neprovozujeme, ale takovehle hrátky mame rádi. Ze občas vytáhnu prst špinavý no a co je to přece moje žena.

Reklama

Přidat komentář