Reklama

marihuana detox - psychika a fyzika

Christian (Po, 22. 2. 2021 - 09:02)

Ja to mam taky nedokážu ani poradně vnímat někdy hulohlad a proste 14 dni v kuse nejhorší zážitek .

LeLu (So, 15. 1. 2011 - 12:01)

Ahoj.zajímalo by mě,jeslti když teď beru přírodní antidepresiva JARSIN,můžu si dát jednoho šloučka třeba.Začla sem je teda brat,protože sem po asi 2 letech pravidelného hulení začla vysazovat a začlo mi to motat hlavu.Ale jako to asi 14 dní co je beru.

Klára (Pá, 14. 1. 2011 - 20:01)

Tak to tedy neni moc milý si zde přečíst co mě ještě čeká,né ale ze strany huliče,ale ze strany manželky,která huliče má doma.To že je na marihuaně závislost už jsem zjistila za ty léta sama,manžílek už přestává asi 5 let a nějak se mu to nevede,ale takovou závislost jsem nečekala..Byla jsem i pro kompromis,nehulit každý den,ale třeba jen 2x týdně,protože život nehuliče a huliče v jedné domácnosti opravdu moc nefunguje,ale to bylo taky k ničemu.Zatím to zůstalo jen u slibů a druhý den opět ubalený džontík..Tak co s tím,teď je na cestě mimi a představa s věčně vyhulenym taťkou mě docela děsí..

Pavel (St, 12. 1. 2011 - 22:01)

Ahoj všem, chci povzbudit všechny, kdo chcete přestat hulit. Hulil jsem pět let vždycky večer, o víkendu i přes den a docela silné modely. V jednom má moje kamarádka - psycholog, pravdu. Nelze srovnávat alkohol a thc, protože alkohol prozkoumaný je, thc je na začátku výzkumu. Dnes, když Vám píšu toto povzbuzení, jsem přesně měsíc čistý. Mimochodem asi třetí pokus odvykace, protože jak tady někteří píšete, stačí si dát jednou a zase jsem v tom lítal. Mimochodem fyzické abstinenční příznaky prý skoro nejsou, protože thc se ukládá do tuků a uvolňuje se z těla pomalu. Prý až několik měsíců, než se tělo vyčistí. První dny jsem byl trochu podrážděný, po dvou týdnech mě začaly bavit staré koníčky, přátelé, zkrátka pomalý návrat ke starému. S čím bojuji, tak je nespavost a dost brutální - prý je to individuální. Musím to řešit některé noci práškama, ale ze zkušeností mých přátel je potřeba vydržet třeba i tři měsíce, než se tělo vyčistí úplně a zvykne si na jiný režim. Jo a ještě k tomu alkoholu, trochu nesouhlasím. Není potřeba se přece vožrat jako prase. Já osobně jsem začal jako Moravák studovat podrobně vína. O víkendu při nákupu vybírám ve vinotéce vinko, je to můj nový koníček, znát zahraniční víana a tak a rozhodně si ho teď raději vychutnám s rodinou, než někde tahat jointa. Takže na závěr, kdo přestáváte, vydržte si nezahulit, vydržte to, jděte na čerstvý vzduch, dejte si třeba sklenku vína, ale fakt to vydržte. Jak nás tady říká více, jednou se zhulíme a lítáme v tom znovu. Jo a doma samozřejmě žádná tráva, o tom ani nemluvím !!! Na závěr pár rad k rychlejší očistě: pocení - já sport nemusím, ale mám rád saunu, hodně vody, antioxidanty, vitamíny, nma zklidnění je výborná meduňka a máta, čerstvá nebo čaj. Fakt to vydržte, držím palce, Michal.

KUBA (Út, 16. 12. 2008 - 13:12)

poslední rok kouřím den co den cca 2-3 jointy ze skanku.. abych pravdu rekl chci prestat, rikam to tyden co tyden ale nejde mi to..nechci to svadet na slabou vuli ale prijde mi jako kdybych uz ani nebyl "ja" bez huleni... ted je jen ja zvykle na huleni a neumi si predstavit ze bych mu uz toho jointa nedal...

jinak ja kdyz sem vzdycky vysazoval, tak sem do toho hodne cetl o zenu a meditoval..to pomaha... ale musite si uvedomit, ze jde o autosugesci..

pako (Po, 15. 12. 2008 - 02:12)

hulimpomalu devet let, 8 let kazdy den minimalne jednoho speka, byl rok kdy sem denne vyhulil denne od 2 do 5 gramu, kazdy den sem si daval pred spanim brko a ne male. posledni tri mozna 4 roky sem chtel prestat s různými náladami od depresivní po rezignační, a jelikož mě ten rozkol mezi mnou a já byl tak velký že jsem se zlbáznil...

Raduz (St, 19. 11. 2008 - 11:11)

Možná na věc nekoukáte komplexně a veškerou vinu za deprese, nespavost a bůhvíco ještě kladete Marihuaně. Přestali jste to užívat a vyskytli se komplikace. Můj názor na tuto věc je takový. Komplikace tu byly v melé či větší míře již před Marihuanou, Marihuana je kryla a snižovala symptomy. Přestali jste a náhle se symtomi rozjedou jak vlak a člověk to potřebuje na něco svalit. Řešte své problémy trošku obsáhleji tzn. meditujte, vcičte jogu, cvičte mozek a jednou za čas si dejte nějakej přírodní detox.

m (Po, 3. 11. 2008 - 04:11)

Ja hulila 5 let denne a mozna jsem to tu uz psala ale prislo mi to ok nikdo to nepoznal/rodina jsou samej lekar/, normalne jsem pracovala atd.Denne myslim nekolikrat nejsem totiz kurak cigaret takze to bylo tak nejak misto toho.Nekolik /vic/slabych jointu denne.Uz to ani trochu nemelo ten ucinek jako na zacatku natoz sranda atd.Citila jsem se ok jen jsem si blbe pamatovala co bylo 3 dny zpet atd.Motalo se mi to dohromady ale vzpomenout se dalo.V tu chvili mi to prislo normalni.Az kdyz jsem prestala tak asi po 3 tydnech prisel sileny nasup v podobe toho ze mi najednou zpetne doslo jak jsem tech pet let prolitla nic neprozivala jako pred hulenim atd.Uplne jinej novej pocit.Tedy starej novej pocit:-) Prvni tydny pri nehuleni jsem mela chut a nic zvlastniho jsem necitila ale pak me vyslovene zacal bavit ten pocit jak je vse ok jako driv.Uplne se to otocilo a prislo mi jak paradni jizda:-) si nezahulit.Ted je to rok co nekourim a ten rok je ve vzpominkach daleko pestrejsi nez tech 5 let.Nesrovnatelne!

Honza (Ne, 2. 11. 2008 - 17:11)

Je mi 22 a hulim asi 7 let. Poslední čtyři roky denně. Napomohlo tomu taky to, že jsem díky zdravotním problémům musel dost omezit pití alkoholu.. tedy alespoň toho tvrdého, ten po hodně dlouhém boji už rok nepiju, ale stejně si to vykompenzuju pivkem.. 10-15 žádný problém :o( a právě zmiňovanou travkou. Časy x gramových špeků kdy jsme se chtěli s kámoši pořádně zhulit jsou dávno pryč. Už skoro vůbec nemám chuť být zhulený jak mrkev, většinou si motám malé žiletky.. prostě mám chuť pohulit si dobrého skéra (na chuť) a jen lehce se "dostat high". S tou motivací je to jak kdy.. často když si dám brčko, udělám mnohem víc věcí než když si ho nedám. V celku doufám že mne jako mnoho známých přestane hulení bavit.. například kvůli vztahu.. ten ale teď dlouho nemůžu navázat, taky si často řikám že je to právě kvuli hulení a že je to začarovaný kruh, ale na druhou stranu.. znám stovky lidí co hulí a partnera mají. Někdo jste tu psali o detoxu kvůli trávě.. doufám že to potřebovat nebudu. Párkrát jsem si vyzkoušel že když tři dny nehulím, pak už si na to skoro ani nevzpomenu (ty první tři dny mi přijdou nejhorší), blbý je, že pak stejně někoho potkám a když se ke mě dostane brko, stejně si pohulim.. Myslím že dobrý způsob jak přestat je někam odjet.. kamarád který hulil stejně jako já, odjel do austrálie a v podstatě přestal.. alespoň už nehulí každý den

Simell (Čt, 4. 9. 2008 - 20:09)

Ahoj,
mám podobné zkušenosti jako někteří z vás. Marihuana mi přerostla přes hlavu a už dlouho jsem hledala někoho kdo by to také zažil.
Nejvíce mně trápí deprese a amotivace.
Docela by mně zajímali nějaké informace, třeba www nebo kniha.
Už mockrát jsem se snažila přestat, ale vždycky jsem se k jointu časem zase vrátila...
Jsou období, kdy mi ganja nepřekáží, kdy mi jen zpříjemňuje život..Jenže pak se mi ho začne ničit..
Pomáhá mi sport, ale asi víte, jak to je s Ganjou a silnou vůlí...
Připadám si jako exot...Psychickou závislost na marihuaně nikdo nikde neřeší.

sunflower (Čt, 4. 9. 2008 - 18:09)

Hola amigos.Hulim tak 4 roky temer denne.Na zacatku to byla sranda ze?Jenze po te tobe zacinam zjistovat trochu jinou s(z)kutecnost.Vzdycky jsem si rikala-to je v klidu,proste si chci zakourit tak si zakourim a kdyz nebudu met chut tak si proste nedam,jenze Chut byla furt tak jsem furt hulila.Zacinam si uvedomovat(nebo uz si to uvedomuju dyl),ze uz vlastne nemam chut ale kdyz jde kolem me brko tak si musim dat.Pak je ten stav v nivec,protoze celou dobu premyslim nad tim jak je to na houby,ze sem si zas dala prda a mam z toho deprese,premyslim nad kokotinama.Je to takovy zacarovany kruh ale zacinam to konecne omezovat:)Proste jsem si na to tak zvykla,ze si ted na to musim zas odvyknou jak ve spolecnosti tak doma. Myslim,ze za par tydnu me to ani neprijde.

ivan (Ne, 13. 4. 2008 - 20:04)

ahoj, ja taky uz hulim celkem dlouho.. uz tak 8 let (bude mi 25).. a fyzicky v klidu, ale psychicky jsem uplne jetej.... Kdyz je mi blbe a vsechno me stve (vim, ze je to kvuli dlouhodobemu huleni), ale zahulim si a vsechno je zas fajn... kreativita.. pohoda.. nic mi nechybi... Ve spolecnosti uz hulit nemuzu, jinak jsem uplne zasekanej a strasne introvertni.. mam z toho celkem socialni fobii.. Zhulenej o samote je mi dobre.. a to je tak jedinej stav, kdy je mi dobre.........
Celkem jsi me vystrasil s tim tvym prispevkem... Driv to byla jenom sranda a nic sem neresil, ted zapominam a jsem nesvuj, nemam do niceho chut..stal se ze me asocialni introvert, kde marihuana je takove moje osobni antidepresivum.. nevim jak z toho ven..

anonym (So, 31. 7. 2021 - 02:07)

začni hulit cbd mě to dostalo ven z toho zacarovaneho kruhu máš dobrej pocit že jsi si zahulil a zároveň máš dobrou náladu celej den a seš prostě v pohodě

Lucka (So, 5. 4. 2008 - 10:04)

Já jsem taky hulila,ale na zkoušku asi během 2let v průměru 1za měsíc..je to parada,pohoda,ale záleží kolik toho máš v sobě..já mám stavy šílený haldy.Ale chtěla bych aby se na to lidi vykašlali,je to humus s psychikou,rozháže to člověku city a psychiku..a o tvrdších ani nemluvím...nevím,proč to potřebujete pořád!!!!!!!!!!!

Jack Herrer (Út, 18. 3. 2008 - 17:03)

anca a ivca huleni je vec ktora na kazdeho posobi inac a kazdy typ cloveka to zvlada inac niektomu to pomaha v tvorivosti myslienok a tak dalej ale mnoho ludom to po par rokoch zacne robyt problemy a preto s tym prestanu ganja je v pohode vzdy sa da prestat horsie je to s pikom, koksom atd...ja som skusil vsetko a vim o com hovorim ja hulim cca 5 rokov a dost citim ze sa zmenila moja psychika ale ked sa porovnam s kamaratmi co su poprepinany z pika atd... tak si vravim ze som na to podstatne lepsie a raz xem s hulenim prestat alebo aspon obmedzit xem prezivat kvalitny zivot aj ked s drogami je ten zivot krajsi hehe to je prevda

Návštěvník (Pá, 14. 3. 2008 - 10:03)

ja uz hulim taky naakej ten patek a je to v pohode fakt vubec me tonesere fakt hulo mi dava více chuti do života hulim asi tag
4roky a je mi hej faak nekecam hulte taky anca a ivca

Mirek (Po, 3. 3. 2008 - 22:03)

Hulit je hustý ale nějak to nezvladam ztáta paměti.. a špatné vyjadřování.. ja nevim každe si hulte jak chcete ale musíte každej vedět kolik zvládnete jeden kámoš mi řek "ldyž to nezvládáš tak nehul" :)

Návštěvník (So, 23. 2. 2008 - 17:02)

No já taky no..a co?

David (So, 23. 2. 2008 - 13:02)

Kvalitní život není s drogou ...
(hulím 8let každý den 3x a neumím přestat)

Honza (Po, 21. 4. 2008 - 01:04)

Ja jsem hulil asi 8 let,hodne a casto..s tim,ze se mi k tomu po 4 letech nabalila zavislost na alkoholu .Huleni jenom podporovalo chut k piti,ale to chlastani rozhodne nesvadim jen na huleni,ale mel jsem to tak spojeny.Kazdopadne to chlast casem silne prebil,casem jsem hulil uz jenom napitej,taky proto ze jsem byl casem nalitej uz nonstop od rana do vecera 365 dni v roce.Tahle moje 8 leta etapa skoncila na detoxu na kapackach s tezkym delirkem.Prosel jsem si 3 mesicni lecbou,kde byli krome alkoholiku a fetaku taky kluci se zavislosti na trave.Kazdopadne od ty doby (rok a par mesicu) jsem se ani jednoho ani nedotkl a uz ani nechci.Zivot by byl bez huleni a chlastu a podobnych sracek mnohem lepsi.

Reklama

Přidat komentář