Reklama

marihuana detox - psychika a fyzika

Ivca (Čt, 21. 5. 2020 - 23:05)

My s manželkou vůbec nemusíme řešit tyto problémy s nějakým vánočním přibíráním. Vaříme si a jíme vše zdravě. Snažím se kompletně přejít na rostlinný život. A to i po kosmetické stránce. Narazili jsme tedy na jeden takový eshop, který se jmenuje cibdol. Jsou to rostlinné přípravky, oleje a čaje z konopí a mají suprový účinek. Mrkněte tady http://cibdol.cz

Lisijen (So, 18. 9. 2010 - 15:09)

Hulím už skoro 10 let a poslední tři roky častěji a častěji. Dostávám se do finančních krizí, nemám přátele a s prací a s lidmi to taky není lehké. Deprese sice jsou, ale nemyslím si, že jsem se už zbláznil, dokážu třeba na týden přestat, ale pak stačí jeden pytel a je to zpět. Má někdo zkušenosti s tímto ? Přestal už někdo na déle než měsíc a nevrátil se k tomu ? Zajímám se o buddhismus, ale s marijánkou fakt nejde klidnit mysl meditacemi atp. používám občas dobrá přání, abych měl alespoň nějaké dobré dojmy v mysli. Myslím, že to jediné mě po těch letech ještě trošku drží. Je mi 25 a chci přestat !

Sarrris (Po, 12. 10. 2020 - 16:10)

Ahoj mám přítele co má stejný problém, hulí už 10 let, neznám jediného kamaráda který by hok tomu nepobizel nebo byl čistý, bydlíme ve městě kde má přátelé, podle mého mi tráva skazila život máme dvě děti ale nechce přestat vždycky radši vyvolá hádku a de se zhulit aby měl důvod odejít ven, podle mého pro něj už to není dobré už to nejsou ty stavy smíchu začíná být po ní agresivní už mě i zbyl, vždy vydrží týden vydržel i měsíc pak mu kámoši poslali foto a on si našel zamynku se pohadat aby mohl jít, hlavně když je zhulenej úplně sere nato co ja po něm chci a ještě naopak dělá ze sebe on ublizeneho a je mu jedno jestli ho kuli tomu necham v tu chvíli pak už ne pak prosí že přestane taky chci aby přestal..

kikina (So, 10. 7. 2010 - 21:07)

dneska je to presne tyden co sem kourila ten joit a furt nejsem svoje jakoby sem byla blazen nebo nevim uz si mam strach zapalit cigaretu ni ptorte nevim neco jako kdyby sem mela neco s mozkem chci vedet jak dlouho to budu mi ?? urice tak 2,3 tydny moc nechci jit nevim jestly to bude lepsi kazdej mi rika ze mam hodne jist a zapomenout na to prosim pomocte mi napiste na email [email protected]

Christian (Po, 22. 2. 2021 - 00:02)

Ja to mam taky ten stav už dva týdny a nevim co s tím všechno je jako sen :)

Tomáš soukup (Ne, 17. 5. 2020 - 15:05)

Mám to teď jak ste se s tím vypořádali ??

kikina (Čt, 8. 7. 2010 - 17:07)

neivm jjak to mam zlepsit a nebo na to zapomenout prosim pomoc

kikina (Čt, 8. 7. 2010 - 17:07)

dneska je to presne tyden co sem kourila ten joit a furt nejsem svoje jakoby sem byla blazen nebo nevim uz si mam strach zapalit cigaretu ni ptorte nevim neco jako kdyby sem mela neco s mozkem chci vedet jak dlouho to budu mi ?? urice tak 2,3 tydny moc nechci jit nevim jestly to bude lepsi kazdej mi rika ze mam hodne jist a zapomenout na to prosim pomocte mi

Keya:) (Čt, 20. 5. 2010 - 20:05)

kouřím už asi 4roky, a tak asi před rokem jsem měla vcelku dloouhou dobu dojeb stav( samože ze skerka, ktere bylo denně nespočet ) proto když to máš rád, máš k tomu citový vztah:D a nechceš to ze svého života vyloučit nejlepší volbou je češtinka, po které nejsi tak vyřízený.. navíc když si dám ji, tak mě po ránu tak nepobolívá břicho.. a jelikož studuju, měla jsem v plánu s tím dávno seknout, přestala jsem na týden a dosti jsem cítila, že jsem úplně jiný člověk, úplně jinak vnímám věci a lidi kolem sebe.. a došla jsem k názoru, že bez travky to ani nejsem já... navíc se bez ní ani naučit nic neumím, jsem prostě zewlačka, co posluchá reggae a všecko kolem toho.. tohle téma by se dalo rozebrat všemi směry... záleží to prostě na každém jedinci co s tím hodlá nebo nehodlá udělat, jaké má lidi kolem sebe atakatak dál.. a lidi by tuhle bylinu rozhodně odsuzovat neměli, bo ti co se skuřují v menší míře jsou nejvíc v pohodě!!

Tomáš (Čt, 20. 5. 2010 - 16:05)

S přítelkyní jsme oba těžce závislí. Kouříme oba pravidelně cca 2roky okolo 2g skanků denně. Něco okolo 5kotlů z bongu denně. Nejen že je to psychicky a fyzicky těžce zvladatelné, značným problémem věci je i financování závislosti. Těžko dokážeme přestat na den a už vůbec né na déle než týden. Jakmile si k tomu opět přičichneme jsme opět k neudržení a jedeme zas měsíc v kuse.
NEPŘEHÁNĚJTE TO LIDI, BUDETE PŘEHNANÝ!!

Alena (Čt, 11. 3. 2010 - 18:03)

Chci se zeptat na to, jestli...Můj syn kouří trávu asi 3 roky, ještě není zletilý. Bývá mu zle, má průjem, deprese, bolení břicha, má problém s tím přestat. Kromě detoxu a komunity,kam ho nedostanu, jsem snad vyzkoušela všechno. Jak vidíš, nejsi sám. Vůbec nevím, jak mu víc pomoci, co s ním...

DEJV (Ne, 21. 2. 2010 - 23:02)

Až budeš hulit 15let 5-10jontů denně tak poznáš ,že na tom závislá bejt fakt můžeš!!
SOUHLAS!!!
JENOM S TIM ,ZE JA HULIM 11 LET A TECH 5-10 SPEKU DENNE TAKY ZHULIM, ALE NE VE SPEKACH ALE DYMKY,BONGY.

jano (St, 3. 4. 2013 - 13:04)

Chci se zeptat na to, jestli...chcem sa spitať či je bežne že mám zvyšenu teplotu cca 37,2 ... fajčil som pár rokou dene 1g a teraz som druhý týžden bez a mám klasické priznaky, ale o tej teplote som sa nikde nič nadočital .

Lukáš (Pá, 15. 3. 2013 - 13:03)

Trávka je opravdu jen pro lidi co si v životě neprošli žádným trápením,každý to štestí nemá..Já jsem celou pubertu prohulil a předtím jsem od mala trpěl na úzkosti takže nedoporučuji pro trápící se lidi životem ať neskončíte zbytečně Špatně,riskovat se nevyplatí.

Mira (St, 27. 2. 2013 - 20:02)

Já teda nechápu, proč s...Tak jestli si z mesta a nemas toho peklo tak se nedivím :D A jestli vazis trochu vic tak to trva taky trochu dyl to rika proste clovek kteryho to naaprosto ovládá :-)

Nixon (St, 27. 2. 2013 - 19:02)

Mělo tam být: Ve velké míře škodí všechno.

Nixon (St, 27. 2. 2013 - 19:02)

To Míra: Tak to už to fakt nehul, když to s tebou takhle mává, to musí sám zhodnotit každej sebe. V dnešní době je nebezpečný všechno, když to lidi přeženou...co dokáže udělat z člověka takový žrádlo, z některejch lidí se stávaj doslova krmný prasata... vše ve velké míře škodí.

Mira (St, 27. 2. 2013 - 17:02)

Všichni říkaji že na to nemuže byt fyzická zavislost ale trava zvyšuje krevní tlak a tyden po tom co sem ji vysadil mam strasne niskej krevní tlak srdce mi buší 100 uderu za minutua sem z toho ve strašné schýze.Doporočuju s tim nezacinat je to hrozny myslel sem si fakt že jsem nemocnej.ale až sem si přečetl nazory vas tak se mi psychycky dost ulevilo už s tím nikdy začínat nebudu.Je to važně hrůza.První sem mel hrozny vikyvy nalad a pak přišli fyzickí zmměny a to bylo snad ještě horší.První den při psychyckých změnach sem se citil jak na lissohlávkách.no prostě hrůza.

Nixon (Čt, 21. 2. 2013 - 22:02)

Já teda hulím od 14let a je mi 22let... a závislá nejsem, i když to vyzní bůbě po tolika letech hulení. :D Ale já prostě hulím, když mám chuť a ne jak většina kámošů, že musej hulit několikrát denně, jinak je nic nebaví.. Prostě si zahulím ke hře nebo k sexu, jen tak ne a to třeba jednou, týdně, někdy jsem hulila denně, někdy jen o víkend, někdy mám 3týdny pauzu, pak si nezahulim třeba měsíc a nebo i několik měsíců... prostě fakt různě, jak se mi chce, když nehulim, tak žádný příznaky "absťáku" nemám, ani si nevzpomenu. Ale já kouřím i normální cigára od 17let a taky ne jak ostatní, první dva roky jen u piva, což znamená o víkendy... pak denně, ale ne že vstanu a hned si musím zapálit nebo když dvě hodiny nekouřím, že bych začla bejt nervozní... prostě celý dopoledne třeba nekouřím a nebýt přítele, který mi to večer připomene, tak si ani nevzpomenu... takže někdy dám za den 3cigára, když je pařma, tak o dost víc... ale silný absinenční příznaky, jak popisují taky nepociťuju...

Spicak (Čt, 21. 2. 2013 - 20:02)

Zdravim,
Rád bych taky něco připsal,

hulil sem asi osm let, čim dál tim víc, poslední 4 roky každej den, poslední rok už opravdu první ligu, od rána do večera,co to šlo, už mi to ani moc nedávalo ale furt sem jel. A právě proto že už mi to ani moc nedávalo, tak sem koukal i po jinejch drogách, několikrát houbičky a když už nebyly k sehnání, tak sem si na netu objednal Hawajskou růži. To co sem po ní zažil, to bych nikomu nepřál, nadruhou stranu mi tenhle badtrip tak otevřel oči a znechutil všechny tyhle sic přírodní, ale přesto drogy, že sem si řekl dost.
Další den sem přestal jak s travkou, tak i s cigárama, který sem kouřil asi od třinácti o halucinogenech nemluvě.
K absťákum, fyzický příznaky ani moc nepozoruju, možná nějaký lehký sou ale bez problémů.
Psychyka,
první tejden nic moc, úzkost, deprese,..., připisoval sem to dojezdu po tý růži, asi né úplně za to mohla. Ale bylo mi jasný že se nějaký absťáky dostaví. Další čtyři týdny celkem v pohodě, když něco přišlo tak sem si dal několik pivek, víno,... ale došlo mi že je to vytloukání klínu klínem, takže sem i s chlastem přestal. Jakmile sem tělu sebral uplně všechny tyhle látky, tak to začlo bejt trochu horší. Pátej tejden mě začali zužovat pocity úzkosti, otázky jestli to co prožívám se mi třeba jenom nezdá, lehká paranoia, všechno to doprovázený lehkou depresí, náladovost, nebyl sem ve svý kůži, tyto stavy byly vždy jen chvilkové, ale rozhodně né příjemné.Párkrát sem se ptal a nejen sebe, jestli sem se nezbláznil. Šestý týden byl podobný, ale tyto pocity už nebyly tak intenzivní. No a teď čekám co přinesou týdny další.
Bavil sem se s psychologem, a je to holt tak, že mozek, konkrétně synapse, chce to co dlouhý roky dostávala a když to nedostane, ani nic jinýho čim by se to dalo nahradit, tak potom začne šílet a vyvolává takovýdle stavy. Můžou bejt různý, každej může prožívat absťák jinak. Samozřejmě to neni nic příjemnýho, ale taky nic trvalýho a bohužel ani nic krátkodobýho. Tyto stavy se budou neustále zmírňovat, ale k úplný regeneraci je zapotřebí alespoň dvou let. Když se to podcení je velice lehký do toho znova spadnout.
To co mi ty první tejdny pomohlo byla práce, práce a zase práce, nebo jaká koliv jiná činnost. Dál je dobrý myslet a soustředit se na cokoli jinýho, změnit životní styl, najít si nějakej životní cíl, nebo začít pořádně pracovat na tom dosavadnim. Možností je strašně moc a když se pomalu začne dostávat kouř z hlavy, tak je vidět že sou i uskutečnitelný.
Myslim si, že člověk kterej dokáže skončit se závislostí, má o dost blíž k tomu, zvládnout překonávat jakýkoliv další životní překážky.
Po mých šesti týdnech abstinence určitě ještě vyhráno nemám, ale jasně vidim že to byl správnej krok. Na světě je krásně i bez drog.
Všem co se rozhodli pro stejnou cestu jako já přeju hodně štěstí a pevnou vůli.
Nic neni nemožný.

S pozdravem

Reklama

Přidat komentář