Reklama

marihuana detox - psychika a fyzika

Andy (Čt, 30. 8. 2007 - 15:08)

Deano: Tak to ti závidím, to je vlastnost, kterou já od přírody nemám a rodiče mě jen utvrdili v tom, že realita je hnusná a bude hůř..Asi je to i minulostí, máma je děsnej skeptik a táta realista, takže vždycky bylo všechno špatně, k ničemu a zbytečný a když jsem odešla z domu, byla jsem na tom stejně. Všechno mi přišlo zbytečný, protože nač konat či vymýšlet něco užitečného, když většinu tvoří ti realisti, kteří to stejně nikdy neocení! Miluju pozitivní a optimistický lidi, až jich bude víc, přestanu klidně i hulit, ale dokud mám pocit, že lidem stačí ke štěstí, neštěstí druhých a že přetvářka a prachy vládnou světem, bohužel, budu si žít ve svém imaginárním světě, do kterého patří happy lidi, krása, mír a lepší zítřky!!!
Eliško: Nejsi náhodou Eli? Zařizovat a vyřizovat a dokazovat budu, dokud budu moct, je to moje seberealizace, kterou potřebuju k životu, dokud budu mít potřeby a touhy něco budovat, nevěřím, že mě od toho marjánka odradí, nebo snad, že mě tak odrovná, abych nemohla:( Ty znáš někoho, koho tráva zabila a odrovnala natolik, že se nemohl ani pohybovat? Nespletla sis to náhodou s něčím tvrdším? Ne, vážně, neznám případ, kdy by někdo zemřel nebo skončil na vozíku, protože hulil, znám případy, které skončili v blázinci, ale to je zase o tom, že někomu tráva akorát uškodila, stejně bych dopadla já, kdybych začla pít alkohol!

Deana (Čt, 30. 8. 2007 - 15:08)

Andy a myslíš, že bez marihuany nemůže být člověk optimista? Já teda jsem. A to tvoje přísloví, že když nejde o život... vyznávám taky i bez drog. Samozřejmě, že vidím, že svět není ideální, ale to nebyl nikdy a nikde. Ale snažím se ho ideálním pro sebe udělat i bez berliček.

Eliška (Čt, 30. 8. 2007 - 15:08)

Andy a to je právě ono! Jak dlouho si myslíš,že ti to zařizování,vyřizování apod. bez drogy půjde? Je to jen otázka čas,kdy nebudeš bez toho schopná jedinýho pobybu,natož něco dokázat!!!??? Ale to ty jistě všechno víš a určitě jsi přesvědčená,že přeci ty,tak silná osobnost do toho nemůžeš spadnout! No,tak to je ten největší omyl na světě!!

Návštěvník (Čt, 30. 8. 2007 - 14:08)

50 % mládeže vidí svou budoucnost optimisticky. Zbytek nemá peníze na drogy.

Andy (Čt, 30. 8. 2007 - 14:08)

Dnešní realita je tak hnusná, že lidé, kteří se jí podvolili jsou stejně hnusní! Když si pustíte zprávy, otevřete noviny, všude jenom smrt, vražda, zabití...já nechci vnímat tyhle věci jako svojí realitu? Proč? Já jsem dobrej člověk a dělám dobré věci a to samé vyžaduju od lidí a věcí, které ovlivňují můj život! Chci žít svůj život tak, abych v něm byla šťastná a to bohužel při reálném pohledu nelze, páč mě a mou náladu ovlivňují i vlivy kolem! Takže je pravdou, že trávou si děláme vlastní realitu, která je o něco hezčí, proto nejsme tolik pohlceni těmi negacemi, které jsou všude kolem nás a proto jsme většinou optimisti! Ty sebevraždy bych taky moc nerozpytvávala, páč má zkušenost je taková, že když přijde krize, dáme špeka a ono to ňák dopadne, páč když nejde o život, jde přece o hovno a myslíš Mary, že bych tenhle názor měla,i když ránu vstanu, vejdu na balkon, podívám se místo do prostoru, na zem na trávník, který přes odpadky není vidět a u kávy si otevřela noviny? Ne, musím kouřit trávu, abych nevnímala ten hnus, ale naopak své vidění a cítění zaměřovala na tu krásu, která kolem nás zatím ještě přetrvává!
Přesto říkám, že je to osobnosti!
Detox - neznám, když potřebuju něco vyřešit, vyřídit, zařídit či dokázat, tak prostě nehulim, páč vidím jen vidinu svého snu či cíle...

Eliška (Čt, 30. 8. 2007 - 14:08)

Na druhou stranu je to vina dnešní výchovy. Neumíme děti svým přílišným hýčkáním a rozmazlováním postavit do tvrdého života.Ony to pak nezvládnou a hledají úník!

Eliška (Čt, 30. 8. 2007 - 14:08)

Mary souhlasím s tebou. Je mnohem jednodušší se denně zčadit a vnímat svět a jeho problémy jen napůl! Je to takový srabáctví a každýmu se to jednou vymstí!!

Natalia (Ne, 24. 11. 2019 - 18:11)

A vy asi strašně závidíte, co?)

Mary (Čt, 30. 8. 2007 - 13:08)

Nebo oblbí a neschopní poprat se s realitou! Byť tvrdou... Pak přijde krize a neuměj to řešit a končí to sebevraždou. Syn ti jednou poděkuje, až bude potřebovat mámu a ona bude úplně mimo! Chudák dítě, další adept pro kojeňák...

Gabriela (Pá, 2. 8. 2019 - 15:08)

Nevíš vůbec o čem mluvíš ...já začala hulit ve 13 když už sem nezvládala psychicky a fyzicky teror od vlastních rodičů .Dnes je mi skoro 40 mám 3 zdravé krásné děti a s tím zkurvenym životem se peru pořád ..

Marie.nebesarova (Ne, 27. 10. 2019 - 21:10)

Tak but stastna , ze mas zdrave deti. Jeste napis jestli ty deti maji dobrou prohulenou maminku. Verim , kdyz jsi mela skurveny rodice , ze ty jsi vzorna matka.

Šína (Čt, 30. 8. 2007 - 13:08)

Ahojte ve spolek:) Kouřila jsem trávu 5 let každý den alespoň jointa, jen tak, protože nebylo co na práci a kouřili ji všichni. Postupem času jsem zjistila, že se na svět koukám růžověji, tráva mi dodává jakýsi optimismus a nadhled. Pak jsem začala kouřit na každou bolest hlavy, menstruační potíže, po opici a tak, prostě srovnávat v těle ty haprující hodnoty a taky super! Ganju beru jako lék na všechno. Před 15 měsíci jsem otěhotněla a chtěla přestat, alespoň v době těhotentsví a kojení a po 1. měsíci detoxu jsem zase začala vnímat ten hnus, ve kterým žijeme, stres a fofry, který tahle doba přináší. Měla jsem jen psychické potíže vyrovnat se z tou tvrdou realitou, která nás obklopuje, niterně mi bylo líp, když jsem kouřila, poněvadž jsem nevnímala negace, ale jen krásu a pohodu, která přišla vždy po odpálení brka. Malýmu jsou 4 měsíce a už nekojím a těším se na svého 1. jointa po tak dlouhé pauze. Ani teď se nikam nehoním, jsem na MD, ale těším se, až mě zase obklopí ten pocit, že svět se skládá ze samých nádherných částic, že stojí za to, v něm žít a pečovat o něj! Je mi zkrátka jasné, proč jsou huliči pohodoví lidi...

Fremer (Čt, 30. 8. 2007 - 07:08)

Myslim si, že to záleží na jedinci. Ja třeba nekouřim, ale Ale travu si někdy dám.
Někdy jsem si dal třeba 5x i vícekrát za 5 dnů a někdy ani 1 za 6 měsíců. Fakt záleží na náladě. V běžném životě jsem uplně normální až na malé potíže v komunikaci.(Mám problém s vyjadřováním)Za to ale může asi něco jiného. V dětství jsem měl težkou autonehodu....
Takže ať si každej hulí, když chce. Lepší než tvrdej fet!

Kuba (So, 25. 8. 2007 - 14:08)

Já taky přestávám kvůli práci. Hulit je fajn, ale člověk se pak vyhecuje k mnohem méně věcím. Spíše než zdraví pocituji problém v tomhle a protože chci konečně něčeho dosáhnout, přestávám. Hulím cca 5 let (ale ne denně)

tafko (Po, 13. 8. 2007 - 21:08)

Nazdar Waldek,zrovna ja abstinujem 1 mesiac a co sa tyka psychiky,tak toto tiez niekedy neuhravam a po fyzickej stranke som v pohode,len ta psychika je nanic.Napriklad ja som prestal hulit,pretoze vidim ako stracam pämat a mam pracu,ktora ma strasne bavi a nechcem ju stratit,takze som proste prestal.Mozno existuju nejake lieky,ktore pôsobia pozitivne na psychiku cloveka,ale ja neviem ake su to lieky.Ale myslim si,ze to chce len cas a vsetko bude v pohode.Prosim ludia piste,ktori mate podobne problemi,diki,caute

indica (Út, 24. 7. 2007 - 20:07)

Kouřím marjánku tak osum let a párkrát jsem chtěla přestat. Když jsem kouřila kupovanou, teda skéro a podobně, tak absťáky především psychické jsem pociťovala. Fyzicky jsem žádné potíže nepociťovala. Když kouřím svou vypěstovanou travku, tak třeba dva dny nic nekouřím a nic se neděje. Když přestanu třeba na měsíc nebo dva kouřit travku, začnu kouřit běžný cigára, tak že žádná velká výhra. Došla jsem k názoru, že lepší kouřit celoživotně travku, než tabák. Po tabáku mě bolí na plicích.
Co tě vede k tomu s travkou přestávat waldeku?

Haluz (Čt, 21. 2. 2019 - 02:02)

Máte v tom pěkný guláš, motáte dvě naprosto rozdílné drogy, nikotin a trávu. Můžete si ale pogratulovat že jste nejspíš jedním z těch šťastných, imunních vůči závislosti na nikotinu. Jelikož jednou jak jste závislá na nikotinu, tak je to jako u alkoholika, celoživotní závislost, a musím říct že jsem měl spoustu všelijakých drog, ale kam se cokoli hrabe na tabák. Jinak lze tabák i další drogy efektivně vapovat.

waldek (Čt, 19. 7. 2007 - 19:07)

Chci se zeptat na to, jestli sem chodí lidi, kteří přestali s marjánkou a maj s tim potíže a jaký.
Já osobně jsem na trávě jel docela dlouho (je mi skoro 30) a předtim jsem taky nebyl žádnej svatoušek (tvrdý drogy, ale to už je fakt dávno - cca 10 let) a několikrát jem na pár měsíců přestal a detox si teď neprožívam poprvé. Mam hodně z detox příznaků popsaných třeba zde (http://www.marijuana-anonymous.org/Pages/detox.html). Fyzický příznaky by mi až tak moc nevadili - mezi ně patří žaludeční nevolnost (měkký hovna), akne, pocení, nespavost a bolesti hlavy (i když headaches jsou docela nepříjemný). Horší je, že na sobě pozoruju psychický výpadky, nejedná se o nic vážnýho, ale pár týdnů trvající deprese nikoho nepotěší, vůbec pak nemam do ničeho chuť a už vůbec žádnou chuť bavit se s lidma, nesměju se apod.

Zaráží mně dvě věci:
1) Stačí mi i po několikaměsíční pauze jednou uletět a mam docela silný detox příznaky trvající třeba až měsíc (ty fyzicky, o psychice nemluvě - tam je to ještě horší).

2) Jiný lidi ten detox tak moc neprořívaj, nebo taky vůbec ne (pár lidí, co hulí znam znam) a jsou relativně v pohodě i když hulí hodně.

Najdou se tu lidi, který stejně jako já mají s marijánkou a detoxem mnohaleté zkušenosti nebo s tim všichni dokázali přestat?

Zdá se mi totiž, že lidé se vesměs dělí na dva tábory, jedni se marjánky hrozně zastávají (to jsou ty, co jí kouří) a druhý jí odsuzujou. Naujde se ti někdo, kdo má s marjánkou zkušenosti a nezatracuje jí horlivě jen pro to, že se přidal do nějaké náboženské sekty a ani jí nevychvaluje (protože je nani závislej a neumí se podívat pravdě do očí).

A bude na to mít odvahu?
:-)

Reklama

Přidat komentář