Reklama

Muž v dámských botách

Jan (Po, 15. 11. 2021 - 19:11)

Přijde mi toto naprosto normální, taky v kozačkách na podpadku a kožené bundě chodím

Johny (Ne, 8. 7. 2007 - 18:07)

Mě taky vzrušují dámské boty a nevidím na tom nic špatnýho. Jenom je to trochu nepohodlný pro chlapa. Nakonec, pro dámy taky ale ty se umí přetvařovat:) Tady v Česku je ale problém sehnat vhodnou obuv,nakonec, ve vztahu k některým formám uspokojení jsme konzervativné křesťanský stát stejně jako Polsko:) ale třeba v Německu mají speciální obuv pro "cross-dressers" a ta je mnohem lepší.

Martin (So, 7. 7. 2007 - 03:07)

Ačkoliv jsem muž tak již od dětství mě fascinují dámské boty. A to tak, že je musím nakupovat, obouvat si je a následně díky obrovskému vzrušení masturbovat. Nejvíce preferuji kozačky na podpatku, ale i na platformě. To záleží na tvaru a výšce boty. Bohužel jsem velmi limitován velikostí 42 (8). Najde odvahu odepsat stejně orientovaný muž ? stepkamartin"seznam.cz

Sýkora (anonym) (Po, 11. 7. 2022 - 06:07)

Kozačky nosili Kozáci, Dragouni a Královští mušketýři. Ani v jedné skupině těchto lidí nebyli žádné ženy. Z toho vyplívá že kozačky jsou pánská obuv. Nosim je vklidu na veřejnosti, samozřejmě s nízkejma maximálně se středníma podpatkama. Na vysokejch bych si asi polámal nohy. Sehnat tyto boty ve velikostech 42 nejni žádný problém. Na internetu se bez problémů dají sehnat kozačky o velikostech 48 i větší. Nadměrná obuv Praha Černíkova, Sparto, Sexibota ČR nebo EU, Wish ( Čína ) atd.

Jano (So, 22. 6. 2019 - 22:06)

Som muž a tiež sa mi takéto dámske čižmičky pacia. Tiež si ich rád obuvam a honim pri tom

Reklama

Přidat komentář