Reklama

Andělé Světla

luci (Pá, 15. 2. 2019 - 22:02)

Dobré , pokud to zvládneš i fyzicky , tak opravdu Superman .

Návštěvník (St, 24. 12. 2008 - 00:12)

Na záchodoch v jednom hypermarkete som si všimla nálepky s ich internetovými adresami. Výborné stránky, odporúčam! Jaštery z pekiel, Ptaahova vesmírna flotila nad pražským hradom... lolol :D

Návštěvník (Út, 9. 12. 2008 - 16:12)

Ja som si vybral lásku, ktorá tak ve?mi chýba na tomto svete. A zatia? som nenašiel nič, kde by sa písalo o úprimnej a čistej láske viac ako na stránke andele-svetla. Nie je podstatné v akom je to obale ak ide o dobro a lásku. Ani tam nie je všetko pravdivé, to nie je nikde na tomto svete.

Ak si chcete vybrať niečo iné a myslíte si že vojen, hladu, chorôb a nenávisti je na tejto plenéte málo, môžete, je to vaša slobodná vo?ba. Moja slobodná vo?ba je som si zvolil dobro.
Taktiež ve?a dobra a čistej lásky som našiel aj v Univerzálnom živote ( http://www.univerzalzivot.wz.cz/ )

Ale nie je dôležitá obálka, dôležité je čo máte vo svojom srdiečku :)

Aštar Šuran (Ne, 30. 11. 2008 - 21:11)

Vesmírná drůbež vás miluje: http://www.vesmirna-drubez.cz

Mimochodem, v čem je Bendovo náboženství horší než jednotlivé křesťanské sekty?

Návštěvník (Ne, 30. 11. 2008 - 21:11)

Debilní pitomče, který Aštar Šeran? Výplod chorého mozku? Tak mu skoč do prdele po hlavě ty cvoku,když věříš takové hnusotě a lži odporné!

Návštěvník (Ne, 30. 11. 2008 - 20:11)

Nicméně souhlasím s tím, aby tito samozvaní ,,andělé světla" se nepletli do záležitostí jiných lidí, tedy jejich víry v Jezukrista.Takovýto odporný humbuk mohou si vymyslet opravdu pouze ti, kteří sázejí na lidskou naivitu a pohodlné ždímání peněz z kapes chorobně naivních.Skutečnost však je tato : Žádní andělé světla mezi pozemským lidem nejsou,a údajní mimozemšťané jsou zcela jiného druhu vzezření a také jsou zcela materiální.Stupidní výmysl pramení z choré hlavy debilního posluchače své nemocné vlastní mysli.Jenom se divím kolik dalších debilních pitomců existuje ve své naivní důvěře a víře v tyto smyšlené historky o andělech světla! Jste všici opravdu takovými hlupáky? Pakliže ano, v tom případě mi polibte všici prdel, protože si nic jiného nezasloužíte, když mrháte a ponižujete takto důstojnost svého vlastního rozumu!

bora bora (Po, 20. 10. 2008 - 15:10)

ahoj milacku libam te vsude

Návštěvník (Út, 30. 9. 2008 - 21:09)

Tak jako základ věříme v AndělY světla. Zš jste asi nevychodili, že? Podle vzoru pán v množném čísle... Krom toho podobné slátaniny může vymyslet fakt jedině čech. Konečně už odleťte na tu cizí planetu a dejte pokoj. A hlavně nerozhazujte letáky, kde o ně není zájem. Třeba v prodejně v evangelickém kostele... Je to trapné

? (Út, 30. 9. 2008 - 14:09)

Mno, každý má svůj názor ... někdo věří v anděly a dobro, někdo ve Stvořitele - boha, a pro někoho - jak se spívá v jedné české písni "je víra míň než chlast". Každý ať si (ne)věří v co (ne)chce a ať nikdo nikomu nic nevnucuje, ale ani nebere.
Když už jsme u andělů světla, našel jsem dle mého soudu dosti zajímavý web www.svetelna.tv - je tam asi 10 videí - televizních rozhovorů Ivo Bendy a asi 4 jeho přednášky v plné délce a další věci, ale nejzajímavejší podle mě je to "pozorování lodí vesmirných přátel v noci", zejména poslední část (zřejmě Jeseník)... velice zajímavé :D

. (Po, 11. 2. 2008 - 21:02)

Ten kdo tuto diskuzi založil se asi moc napil
tohle je taková kravina až je mi líto co po Zemi chodí za pitomce!

. (Ne, 10. 2. 2008 - 19:02)

Tak takovou sračku jsem už dlouho nečet

WOG (Pá, 8. 2. 2008 - 23:02)

Myslel jsem tím existenci boha v podobě fanatického uctívání.

WOG (Pá, 8. 2. 2008 - 23:02)

Stejný názor mají i ti co věří v anděli světla.Také hájí svůj názor.Omlouvám se jestli jsem nějak naznačil že má bůh něco společného s touto ..... nechci být sprostý.
Ale co jinak boha týče říkám že je to hloupost jen s toho důvodu protože to tak je.
A ještě jeden názor je lepší věřit v boha než nevěřit v nic,je to každého věc.Navíc mi vůbec nevadí přiměřená víra ale doslova nenávidím fanatickou víru v jaké koliv podobě.

Anna (Pá, 8. 2. 2008 - 22:02)

Wogu..je to komedie,ale tohle jsi nemusel:
"ještě větší hloupost než existence boha"
Podle Tebe je možná existence Boha hloupost,ale proč víru v Boha zesměšnovat a řadit ji do stejné kupky"hnoje"jako jsou podobná veselá sdružení jako andělé světla.

WOG (Pá, 8. 2. 2008 - 20:02)

Skvělé další oběť této frašky nevadí.A zvláštní je že nechápu to co komu dává právo přímě napadat ostatní!Jen se schovej za ten monitor hlupáku.Selský rozum by ti napověděl že tohle nikam nevede tak mě přestaň napadat a navíc nechápu kde si vzal tu teorii že jsi starší

Návštěvník (Pá, 8. 2. 2008 - 18:02)

Danikena jsme četli dřív,než tys vědátore spatřil světlo světa.Než sis to sem přišinul z minulého života

WOG (Pá, 8. 2. 2008 - 18:02)

Nechci někoho urážet ale tohle je ještě větší hloupost než existence boha.Je chorý výplod mysli přesně tak jak to napsala Karolina.Planeta země má sice mnoho problémů ale tohle bych mezi ně počítal také a to je natvrdlá naivita.Omlouvám se všem kteří se cítí dotčeni ale takhle to opravdu je.Raději si přečtěte pár knih od Danikena než aby jste věřili scifi který si vymyslel nějaký chytrý člověk.A to si vymyslel!Připadne mi to jako kombinace scifi a náboženství a nevěřil bych že to bude tak silný halucinogen :( .Takže nasedněte na ty svoje lodě a odlďte pryč a nebo otevřete oči a začněte se zabývat něčím reálným!

z.karollina (Čt, 7. 2. 2008 - 12:02)

Jj, to jsi napsala správně, Anno.

Anna (Čt, 7. 2. 2008 - 12:02)

Hlavně že nezapomněli na číslo účtu.
Abychom se dostali k meritu věci:-))))

Helenka (Ne, 26. 3. 2023 - 09:03)

Čísla účtů máte v malíku mnoho let!
To je tak vše!

Reklama

Přidat komentář