Reklama

Zírání na prsa

nela (So, 9. 6. 2007 - 21:06)

hezky napsané, je fakt že výchova a předsudky mohou vyhrávat

Návštěvník (So, 9. 6. 2007 - 18:06)

To máš těžké Slume, možná nemusí být ani zakomplexované, pro spousta žen je bohužel běžné milovat se s manželem jen na misionáře a nejraději potmě a pod dekou... pod rouškou cudnosti hrdě třímají prapor své počestnosti, aniž by přiznaly svou absenci fantazie a nechuť k čemukoliv co zavání sexem. Snad za to může výchova, snad to mají v genech, ale i takové ženy jsou, a nemusí být zrovna škaredé. Jen nemají tu živočišnou jiskru a chuť do života... jsou šedivé tak, jak šedivý a nevýrazný je jejich život, zpravidla se skládající z obětí a ústupků svým blízkým...

bambule (Pá, 8. 6. 2007 - 23:06)

Slume, já myslím, že asi nejspíš záleží na tom, jak to "kouknutí" proběhne - aspoň pro mě. Mám větší poprsí, takže nějaký kouknutí občas registruju, i když nejsem nijak vyzývavě oblečená (pokud se obyčejným riflím a strečovýmu triku s průměrně velkým výstřihem neříká vyzývavý oblečení :-) ). A když vidím, že je to fakt jenom takový to podívání, že chlapa prostě na mě něco zaujalo a tak zaostřil na chvilku pohled, tak mi to vůbec nevadí - no však já taky zaostřím, když mě na nějakým chlapovi, co jde kolem, zaujme zadek nebo něco jinýho :-) A vcelku neřeším, co ho na mě zaujalo a jestli negativně nebo pozitivně. Trochu nervozní jsem, když ten pohled trvá dýl (třeba na mě někdo civí celou cestu tramvají), to už se cítím jak drobnohledem a pomalu přemýšlím, jestli nemám třeba rozeplej zip nebo podobně :-)))) No a nesnáším, když k tomu někdo přidá nějakou hloupou, oplzlou poznámku a pokřikuje na mě přes silnici, to jsem pak dost nepříjemná. Takže zatímco krátký, víceméně nenápadný kouknutí beru spíš za určitý typ lichotky, tak pokřikování považuju za obtěžování, či přímo za harašení.

Slum (Pá, 8. 6. 2007 - 22:06)

Reakce na 1. 6. 2007 11:58:21,
Taková holka by asi těžko chodila vyzývavě oblečená i když čas je nejlepší lékař... Taky znám fajn bytost, které se to přihodilo, a kdybych to nevěděl, nikdy bych to do ní neřekl. Myslím tím po psychycké stránce, ale do hlavy nikomu nevidíš! Těžko, bude chodit ženská bez, která na to nemá figuru a je soudná(i když i takové se najdou, a to potom musí chlap hledat odvahu se podívat(;o( ) Já však na tom nevidím nic špatného, hlavně v letních parných dnech. Ale děkuji za názor žen na chlapy, co se rádi podívají. Takže ženy s krásnou figurou mě spíš neodsoudí, než ty zakomplexované? Co myslíte vy? Mýlím se?

Analytik (Pá, 8. 6. 2007 - 11:06)

Magdo, a seš si jistá, že¨s to pochopila, tak, jak to ten řidič myslel? Jestli seš tlustá jak prase, tak ten řidič při pohledu do zpětnýho zrcátka asi nemoh dost dobře vidět, co se za nim děje... Proto ti možná ironicky poděkoval.

Iva (Čt, 7. 6. 2007 - 16:06)

souhlas s Magdou :-)))když tohle člověk uslyší,má hned lepší náladu a sebevědomí.Horší je když nějaký rádoby vtipný muž přidá hlasité projevy typu mlaskání,nebo průpovídek-"tebe bych si rád posadil do klína" a pod. :-(

T. (Čt, 7. 6. 2007 - 11:06)

To je přesně to Magdo, o čem jsem psala, a když mu to ještě zlepší náladu, no proč ne? Je to jen pohled.A máš pravdu, je to milé. Když k tomu pohledu připojí milá slůvka, proboha, kdo by se zlobil? A pánové, vadí vám, když hodím okem po vás a vašem zadečku a hodnotím? ;-)))

Magda (Čt, 7. 6. 2007 - 09:06)

Pokud je to jenom pohled oceňující to pěkné, co vidí, tak samozřejmě nevadí. Pokud to doprovází oplzlé poznámky atd., už je to protivné. Mám vcelku ucházející postavu i pěkná prsa a docela mě ty pohledy těší. Stalo se mi jednou, že jsem dojela autobusem na konečnou, seděla jsem vepředu a řidič pokukoval. Toho jsem si všimla a než jsem vystoupila, řekl mi: Děkuji za krásný výhled, hned mám veselejší ráno. To je milé, ne? Ať se podívají, já také ráda omrknu pěkného mužského!

. (Čt, 7. 6. 2007 - 02:06)

Pokus na me nekdo vylozene civi tak to rada rozhodne nemam.Pdotykam ze se neoblekam vyzivave..jen nekdy jsem bez podprsenky:-) Jsem tak zvykla ani mi to neprijde neobvykle.Hm to bude asi tim.Prsa mam spis mala:-)

Slum (St, 6. 6. 2007 - 16:06)

Tak s takovým názorem se plně stotožňuji, jen podotýkám, že to nikde netlačím, jen jsem chtěl zjistit názor žen na muže, který si rád prohlídne ladné tvary a to nejen sportovní/sporťáku. Díky za ně!

T. (Út, 5. 6. 2007 - 14:06)

Hodně záleží na velikosti těch prsou, na oblečení a sebevědomí ženy, jistě, ale ženy by měly pochopit jednu věc: pohled jakéhokoliv muže do jejího výstřihu neznamená prostě nic, jen pohled. Není to žádný signál k sexu, nedegraduje jí to, stejně tak se zálibně podívá na ladné tvary kapoty pořádného sporťáku, přestože ví, že nikdy nebude sedět za jeho volantem. Netlačte tenhle "problém" do roviny sexuálního harašení nebo opravdu dopadneme jako v Americe.

Slum (Út, 5. 6. 2007 - 13:06)

..tak to s tebou souhlasím. Tvrdím, že takový sebevědomí zabíjí. Ale těch není škoda (;o)

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2007 - 11:06)

Tome, špatnýho na tom není nic, ale pochop, že jinak snáší takové pohledy ženská, která má s chlapama dobrý zkušenosti a jinak holka, která třeba byla znásilněná a ono jich není málo. Takové holce se to může protivit, ona to asi jako lichotku nebere,to nikdy nevíš, co za tím je...

Tom (Pá, 1. 6. 2007 - 11:06)

Nevim co by na tom mělo bejt špatnýho, každej se rád podívá...

erika (Pá, 1. 6. 2007 - 10:06)

Jsou ženy, které se oblíkají výhradně za tím účelem, aby byly obdivovány a těm zírání do výstřihu lichotí. Nehraje zde roli, zda je ta žena hezká, či ne, jak to nepřímo vystihla Iva. Mně zírání nikdy nelichotilo, ať už se jedná o prsa nebo o nohy , zadek atp. a každý chlap, který mě sjede pohledem od hlavy k patě, se tímto předem odepisuje. To se ale týká jen velmi teplých dnů, kdy mám např.šaty na ramínka nebo na koupališti, kde je člověk v plavkách, jinak nejraději nosím vše zahalující volné oblečení a to právě z toho důvodu, že obtížně snáším pomyšlení na to, že by chlapi byli až takový zvířátka a z upřených tupých pohledů se mi dělá zle. Předpokládám, že mne teď někdo označí za tlustou šeredku, která nemá co ukazovat a proto píše tohle:-) Dokázat opak nemohu, takže to pochopím:-)

Iva (Čt, 31. 5. 2007 - 23:05)

Když mám chuť se ukazovat,vezmu si hluboký výstřih-pak mi zírání nevadí-ale od přijatelného protějšku.Oplzlý slintalové,nebo dělníci na lešení co pokřikují jsou mi odporný.Hluboký výstřihy na ženách se mi líbí,když má žena co ukázat a přitom i její postava je pěkná-šílím,když potkám rádoby "kočku" co má výstřih až na pupek kterej se ji valí z pod krátkého trička,přechází do boků které pro změnu přepadávají nad obepnutými bokovkami-tomu pak říkám sebevědomí.

Lucie (Čt, 31. 5. 2007 - 19:05)

Ať se kouknou! Kdyby to ženský nechtěly, tak nebudou chodit s výstřihem k pasu ne? Já je ráda ukazuju, nemám se za co stydět.

Panacek12345 (Ne, 21. 4. 2019 - 23:04)

ano je to tak jistě je máš nadherný hned bych se koukal na tvá krásná prsa

Slum (St, 30. 5. 2007 - 23:05)

Ahoj, všichni, zajímalo by mě, hlavně u žen, jak se díváte na muže, kteří se vám dívají na prsa, zda je vám to nepříjemné a nebo naopak. Jak se díváte na ženy s velkým výstřihem, nebo když chodí výstředně bez podprsenky? Rád se podívám, ale o to nejde, jen si při tom, když mě žena přistihne připadám trapně. Pohled do očí napoví, ale ne vždy.

Reklama

Přidat komentář