Reklama

onanie kluků

Raduška (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

Sabinka je tu vítaná Jiřinka jí půjčí Emílka a já jí poradím..
co ty xxcd máš rád šampus?

Raduška (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

Emílek je šikula, děláš to zatím dobře jiřinko, pod peřinkou, nebo ve stoje? To nám všecko musíš napsat. Jakou má barvu Emílek, a copak to je připravím se pravou..? jako že si stáhneš kalhotky?

xxcd (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

Jen si tu na mě moc nevyskakujte, nebo na vás pošlu Sabinku a uvidíte :)

jiřinka (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

normálně vezmu si vibrátor a jedu dokud nedojdou baterky.pěkně se připravím pravou protože jsem levačka a pak když jsem dostatečně vlhká dostane prostor můj vibrátor Emílek.

Micha (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

Radusko, zadny hladeni po tele. Akorat rychle dycham a z nakyho duvodu zatinam pulky, nevim proc, asi nakej reflex.

Raduška (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

ukaž jiřinko a já ti poradím jestli to děláš dobře:-)

Raduška (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

Míla je síla...
musíš do sebe pořádně dělat, a nesmíš být fajnovka, když tak se poval do postele a připoutej si ruku, stejně potřebuješ jen tu jednu.. a říkej si: no tak Mílo, miláčku, no ták, brouku, ukaž se jaký jsi chlapák velikej..

xxcd ty padej padej do postele, ty jsi ještě malý kluk, tohle je pro chlapy a pro Radušky..

jiřinka (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

já také onanuji héč!!!!

xxcd (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

Ale stejně jsem tady nejlepší:-)
Nikdo na mě nemá :-))))

Milan (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

Nezajimavy jo? Teda ted se citim urazen :) No to vis, stenat nemuzem, protoze bychom budili sousedy, hladit po tele se muzeme, ale co z toho, kdyz ty erotogenni zony nam jaksi chybi. Takze zbyva treni a sampus. Nicmene spis nez sampus bych to nazval to lepive a huste, co se spatne umiva a radsi bcyh to nemel. Jinak jsi me inspirovala tim svadenim sebe sama. Jdu se svadet, ale nevim, jsem takovy konzervativni, abych se nakonec treba neodmitnul.

xxcd (Út, 24. 4. 2007 - 21:04)

Hoši, hoši:)))

Raduška (Út, 24. 4. 2007 - 21:04)

vy jste takový nezajímavý, když si to děláte? Žádné stény, vrnění, vzdychání nebo alespoň představy? Vy se asi ani vůbec nehladíte po těle, že ne? Prostě jenom tření a šampus..
Co já dělám o nedělích Mílo? Já nejrači ze všeho Radím všem, co potřebují mojí Radu.
A když toho mého bolí hlava, nebo je jinak zaneprázdněn, tak než ho znásil?ovat, tak svedu sama sebe, třeba ve sprše..

Milan (Út, 24. 4. 2007 - 21:04)

Raduska: :-) Popisovat to nebudu, protoze vsebecne detaily jsou zname a ty peprnejsi si necham pro sebe nebo pro osoby mi blizke. Jinak je to zrejme hormonama. Partnerce to staci 3x tydne, me ne, tak si proste vypomaham no. Je to trosku jine nez milovani a nebudu lhat, kdyz reknu, ze je to i fyzicky mene namahave :)
No, a co ty delas o nedelich?

Michal (Út, 24. 4. 2007 - 21:04)

Radusko, honim pravou rukou a zadnej casopis nepotrebuju. Jinak na honeni neni co popisovat. Penis mam sevreny rukou, kterou jezdim tam a zpet az se dostavi orgasmus. Pak se vystrikam a je to. Holku mam, ale s tou se nemuzu milovat kazdej den. Ejakulaci ale kazdej den potrebuju, takze kdyz se nemiluju s holkou, tak se vyhonim.

Mink (Út, 24. 4. 2007 - 20:04)

Proč onanuje někdo kdo má ženu? Třeba je křesťan a má zafixováno, že guma škodí:)A tak to radši stříkne vedle. Nebo tu jeho prostě bolí hlava. A co má dělat, že.
Časopis , proč? Znám maníka a ten tvrdí, že onanie je milování s člověkem který Vás nezradí, nebude řvát, že nemá co na sebe ani, že kvůli Vám musí dřít víc než kůň a vůbec, kterého máte nejradši a tak ten časák nepotřebuje a dává ženě tu feministkama vytouženou svobodu, než aby ji "denně znásilňoval".

Raduška (Út, 24. 4. 2007 - 20:04)

špatně položená otázka, k čemu mi je vědět jak často onanujete hoši? Pěkně popište JAK onanujete a podrobně prosím.. Kterou rukou honíte a v které držíte časopis?
A zajímá mě proč onanujete, když máte ženu?
Milane Milane, tak ty jsi o víkendu aktivnější jo? Onanuješ víc jak jedenkrát? No to bych se fakt těšila na neděle s tebou..

Abe (Po, 25. 11. 2019 - 21:11)

Abych nezapomněl, proč onanuji, když mám ženu. Jednoduše proto, že její sexuální potřeba je mnohonásobně nižší než moje. Když soulužíme, vydrží maximálně 5- 10 minut, má obrovský, dlouhotrvající orgasmus, který jí "vyřadí z provozu" na dlouhou dobu. Obvykle to já nestihnu, takže se stejně dodělávám ručně.

Abe (Po, 25. 11. 2019 - 21:11)

Abych nezapmně, proč onanuji, když mám ženu. Jednoduše proto, že její sexuální potřeba je mnohonásobně nižší než moje. Když soulužíme, vydrží maximálně 5- 10 minut, má obrovský, dlouhotrvající orgasmus, který jí "vyřadí z provozu" na dlouhou dobu. Obvykle to já nestihnu, takže se stejně dodělávám ručně.

Abe (Po, 25. 11. 2019 - 20:11)

Nejlepší by byla praktická ukázka, abys viděla jak to probíhá a končí. Zkušený a náročný muž neonanuje stereotypním způsobem. Je jich mnoho. Záleží na motivaci, čase, prostředí, (jesli o samotě, před ženou, ve skupině) a na cíli, kterého chce dosáhnout. Dá se onanovat oběma rukama střídavě, současně, různým držením, sprchou, umělou vagínou, vibrátorem, rychle, krátce, pomalu, dlouze, opakovaně, nebo přerušovaně, před souloží, po souloži, nahoru, dolů, doleva, doprava, kýváním, kroužením, u kořene, na žaludu, uprosřed, s použitím prádla, gumy, hlíny, houby, mýdla, gelu, oleje, ženy atd. Nad časopisem, u porno videí, počítače, knihy. Cílem je ejakulace. Může být nezadržitelná, prudká, pomalá, zadržovaná, opakovaná, stříkací, vytékací. A po tom všem, si nezapomeň ptáka pořádně vymačkat a řádně umýt.

Toncek (Út, 24. 4. 2007 - 19:04)

No, já jsem ještě starší ročník a nám kněží kázali, že to způsobuje syfilidu, debilitu a vůbec je to smrtelý hřích, protože zabíjíme rodící se život. Myslíte, že jsem tomu někdy věřil? NE! Ale uvědomil jsem si, že i Církev je druh onanie, jenže taková, že šulka honí chlapce:)

Reklama

Přidat komentář