Reklama

NEÚCTA, NADÁVKY MEZI PARTNERY - JE TO NORMÁLNÍ?

Anonym (Čt, 18. 4. 2019 - 18:04)

Kdyby to bylo tak snadne a kazdy by si to uvedomil asi by se nikdo nehadal ale to bohuzel tak neni. Znama mi rikala ze ji chlap nadava do kurev,pici,svini at drzi hubu skace do ni aby se lekla a pritom na ni zarli, podezira ji neumi se.chovat slusne preesne jak uz se tady psalo, hleda po byte cipy atd.... pokazde to je podobne s tema debilama ale je tezke je jen tak odejit kdyz mate.dite byt spolecny a malo financi a okolo nikdo nepomuze to se rika dobre (tak asi fakt ten blbec vola o pomoc).To je blbost

xxcd (Čt, 26. 4. 2007 - 15:04)

Spíš to je takové omlouvání. Mám snad právo nadávat partnerovi, protože jsem naštvaný !? Něco, jako když se člověk opije a Vy se dozvíte věci, které by normálně neřekl ten člověk. Jsou to ale věci pravdivé, kterým jen alkohol hezky pomůže ven. Pokud si někoho vážím, nenadávám mu, ne ? :)

INY NAZOR (Čt, 26. 4. 2007 - 15:04)

Ono vies, ked je clovek nastvany povie veci, ktore vobec nemysli vazne. Ja som uz svojmu povedala aj ze ho nenavidim, a pritom ho sialene milujem. On o tom vie. Ospravedlnila som sa, odpustil mi. Stalo sa to aj opacne. mnohokrat. Tym ze si nadavate ked sa hnevate sa neriad.

INY NAZOR (Čt, 26. 4. 2007 - 15:04)

Marky, ja sa fakt cudujem tymto nazorom. Tvoj pritel bude asi takej povahy ako ja. Ja ked sa nastvem ( a ja sa nastvem poriadne) viem kricat a nadavat priserne. A to svojho priatela milujem nesmierne, umrela by som prenho. Myslim to vazne. Ale ked ma velmi nastve, tak ho poslem do riti aj inam a nazvem ho vseliak. Pride mi to normalne.

Martina2 (Čt, 26. 4. 2007 - 14:04)

Tak na psychiatrii by se měl léčit on. Bude tam nějaké porucha osobnosti, navenek chytře maskovaná dobrým vystupováním v okolí a inteligencí. Udělala si jenom dobře, že jsi od něj pryč.

Iv (Čt, 26. 4. 2007 - 14:04)

7let jsem žila ve vztahu s doktorem.2 roky idylka,ale v momentě kdy jsem PLÁNOVANĚ otěhotněla se změnil.Asi si mě chtěl jen pojistit,nebo splnit moje přání...Těhotenství bylo peklo(ale to je spíš do www.zpovědnice).Nešel pro urážku daleko.Opravdu k ní neměl důvod!Tituloval mě-svině,hlupačko,krávo,idiote...Co se mi nejvíc zapsalo do srdce byla věta,kterou řekl,když jsem mu chtěla pustit nahrávku dcery v bříšku na VHS a on se ptal k čemu to mám.Řekla jsem že si ji chovám k ostatním ultrazvukům.ON ŘEKL:TO JE TAK MORBIDNÍ JEK SCHOVÁVAT SI URNU S POPELEM ! To jsem ho citovala.Je to vážený lékař,zástupce primáře.Díky jeho chování jsem skončila u psychiatra.Už s ním 5měsíců nejsem,ale moje peklo neskončilo.Vyhrožuje,že pokud se můj nový přítel přiblíží k dceři,zlomí mu vaz,ukopne hlavu.U školky mi nadával do ksindlů a kurev!To před naší dcerou!!Vyhrožoval,že mi podpálí dům...Kdysi mi řekl,že dokáže namíchat takovou injekci,že ani patolog nepozná,že zabil on!!!A chce naši dceru do střídavé péče! V nemocnoci má image bezchybného človeka.Po tom utrpení,co mi způsoboval a způsobuje dál,se mi tu chce skoro napsat jeho jméno.Abych mu tu jeho image trochu pokazila:-)

xxcd (Čt, 26. 4. 2007 - 10:04)

Já bych si nedovolil přítelkyni říct sebemenší sprosté slovo. Je to má Bohyně :) Je to smutné, že někdo dívce umí říci sprostá slova. Nic se tím nedosáhne, akorát to vypovídá o hodnotě vztahu a myslím, že bez ohledu na to, je-li manželství italské a bla bla bla :)

mia (Čt, 26. 4. 2007 - 10:04)

Lenko ted mas ale poznamku jako ti chlapy co jsou hnusny co se tu o nich pise...a proc vlastne?V sedesati...bla bla ...intelektuale...bla bla Co to jako je ?

lenka (Čt, 26. 4. 2007 - 08:04)

no v 60ti bys měl myslet už jen na jedno než tady rozdávat rozumy ty intelektuále,vůbec bych se nedivil že u tebe je to stejny jek píše.

Pozorovatel (Čt, 26. 4. 2007 - 01:04)

Ja bych rekl, ze je to individualni a nelze vsechny pripadne nadavky smahem odsoudit. Pokud jak pise "abc" se k sovb lide chovaji 20 slusne a pak ji najednou zacne manzel nadavat do krav a pic, je to jiste na povazenou - ale zase: v tomto pripade duvodem byl zhorseny zdravorni stav manzela a s tim i zhorsujici se psychicke rozpolozeni, coz je dost bezne.
Je velke mnozstvi manzelstvi a vztahu "italskeho" typu, kdy si oba v hadce vynadaji do buhvi ceho, ze nahodny svedek by si myslel to nejhorsi a pritom se proste jedna o takovy typ lidi a jejich manzelstvi v podstate funguje uplne v pohode. Vynadaji si do krav a volu, hodi par taliru, pak se usmiri a pomiluji a jede se dal.
Jsou take lide, kteri naprosto odsoudi slovni hrubost, ale pritom se zase nastvou a s partnerem dva tydny nemluvi.
Ja sam jsem take spis cholerik, vybouchnu a reknu neco, co mne pozdeji mrzi ale zase jsem vyboureny behem kratke chvilky a za 10 minut uz se chci usmirovat :)

no no (Čt, 26. 4. 2007 - 00:04)

Podle mě je primitiv,ten kdo to v sobě dusí a pak to jde ráz naráz. Je to tím,že potlačujete přirozené reakce. Jak to tady čtu,tak jste na sebe všichni tak hodní. Možná právě proto se každé druhé manželství rozpadá.

jitka (St, 25. 4. 2007 - 13:04)

sme spolu přes rok.já na něj sprostá nejsem!odpustila sem mu to ale jestli se to bude opakovat končím

Victoria (St, 25. 4. 2007 - 12:04)

Jitka: Jak jste spolu dlouho? Pokud už delší dobu, možná bych mu to protentokrát odpustila, ale jen s tím, že už se to nesmí nikdy opakovat, jinak s ním skončíš.

M. (St, 25. 4. 2007 - 10:04)

To Jitka: a jak jsi na tom ty? Neulítlo ti taky náhodou něco? Ono to bývá občas i oboustranný. A taky by mě zajímalo, cos mu provedla, že takhle vylítnul. Ale pěkně bych ho za to sjela, manžel mi tak ještě nikdy neřekl a to už jsme spolu 17 let.

Monika (St, 25. 4. 2007 - 09:04)

Někde jsem četla, že lidi se k nám chovají tak, jak jim to dovolíme. Něco na tom bude. Když mu dovolíš, aby se takhle k tobě choval a hned od začátku se neohradíš, tak to bude brát jako normál. Já osobně bych to netrpěla. Buď má ke mně úctu nebo může jít.

jindra (St, 25. 4. 2007 - 08:04)

ten můj na mě už vyklopil celý slovník neslušných slov a jsem z toho hodně špatná ale co mám dělat?Miluji ho i tak jinak je skvělej ale má tátu slováka tak to asi bude tím.

xxcd (St, 25. 4. 2007 - 08:04)

Já jsem ke své přítelkyni slušný ... nechápu jak se může někdo takto chovat ... je to prostě křupan :-)

xxcd (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

:-)

jitka (Út, 24. 4. 2007 - 22:04)

dnes mi můj kluk při hádce řekl že sem kráva a at si políbim prdel..po pár minutách se mi ozval že to tak nemyslel že to bylo emotivně v hádce,at mu odpustím a že mi dokáže že to tak nemyslel.bylo to poprvé ale zabolelo mě to od něj

Victoria (Pá, 13. 4. 2007 - 12:04)

Já bych se teda s někým takovým rozhodně rozešla. Kdysi jsem chodila s klukem, který mi sice nenadával, když nepočítám, že mě párkrát poslal kamsi, ale říkal, že když ho naštvu, je schopný mi sprostě vynadat, že mu to připadá naprosto normální a že s bývalkou to tak dělali a klapalo jim to. Dokonce jednou prohlásil, že měli ideální vztah! Hodně mě to trápilo, tím spíš, že moji rodiče, když ještě žili spolu, si vzájemně při hádkách nadávali zcela běžně, tím víc mě to utvrdilo v přesvědčení, že já to takhle nechci. Řekla jsem mu to, ale on to nepochopil. Nakonec jsme se samozřejmě rozešli, sice nejen kvůli tomuhle, ale taky to hrálo roli. Vím, že když je člověk zamilovaný, není lehké se rozejít, ať je ten vztah sebevíc nefunkční, ale v takovýchto situacích je třeba poslouchat hlavně svůj rozum.

Reklama

Přidat komentář