Reklama

furon a jiná diuretika

Eva (Čt, 21. 7. 2011 - 12:07)

Holky, můžete mi někdo...Každý doktor, ať už tady nebo v cizině, Vaší babičce po jejím vyšetření lék napíše. A když ne, stačí, když si zajde do nemocnice.

albiros@seznam. (St, 8. 6. 2011 - 13:06)

Protože po tom prášku víc...furon je jen na předpis!uživam jej po uraze nohou,ale je zatěžuje ledviny!je potřeba zajit k lékaři

Ruda (Ne, 5. 6. 2011 - 09:06)

Co to plácáte?jak můžete...Protože po tom prášku víc čůrají a jsou tedy lehčí....hi hi....

pp (Po, 9. 5. 2011 - 14:05)

vím,že furon je na předpis...jsi na hlavu to nahubnuti nemužeš

Malenka (Po, 4. 4. 2011 - 11:04)

Já používám Furon po týdnu na lyžích nebo na kole, protože mám svaly po té intenzivní námaze hodně zavodněné. Tak to pak během dne "zhubnu" až 2 kila. Ale samozřejmě nejde o žádné hubnutí ale jen odvodnění, sádlo tam zůstane, to je snad každému jasné. Takže pokud chcete odvodnit tělo, tak hodněhodně a ještě jednou hodně pít - vodu. Protože když se pije málo, tak právě tělo vodu zadržuje, naopak při dostatečném přísunu tekutin už tu potřebu potom nemá.
No a co se týče hubnutí, musím souhlasit s Kájou : zvednout se a rozhýbat prdel...

Kája (Po, 4. 4. 2011 - 09:04)

nežádoucí účiňky Furonu, Tyto se projeví tlakem v hlavě, závratěmi, poruchami zraku. U pacientů s cukrovkou může dojít ke zhoršení této choroby. Může dojít i ke zvýšení hladiny kyseliny močové v séru až ke dnavému záchvatu. Mohou se vyskytnout i alergické vyrážky, dále poruchy krvetvorby, zejména snížením počtu krevních destiček. Vzácné jsou poruchy sluchu. Při dlouhodobé léčbě furosemidem může dojít k poruchám vodního a elektrolytového hospodářství. Snížení hladiny draslíku v séru může být spojeno s poruchami srdečního rytmu, zejména je-li současně užíván digoxin. Nedostatek sodíku se projevuje křečemi v lýtkách, nechutenstvím, závratěmi, poruchami spánku, zmateností. Snížení hladiny vápníku v séru se může projevit tetanií (křečovým stavem). Případný výskyt těchto nežádoucích účinků oznamte svému ošetřujícímu lékaři. Jestliže zaznamenáte jakýkoliv nežádoucí účinek, který není uveden v této příbalové informaci, oznamte to, prosím, svému lékaři nebo lékárníkovi.

opravdu vám to stojí za to dřepění na prdeli, potom už se taky nemusíte z tý prdele zvednout!!

Kája (Po, 4. 4. 2011 - 09:04)

Vy jste Verčo blázen, koukejte zvednout prdel a jít si zaběhat.Pokud se chcete odvodnit a zbůsobit si s tím zdravotní potíže, tak jste skutečně blázen. Jestli vám můžu poradit, tak za ty prahy co cpete do hubnoucích tabletek si kupte permici do bazenu a nechte si udělat limfatickou masáž.Buďte ráda, že jste v pořádku(až na tu hlavu) a jak vám říkám, zvedněte prdel a makejte u televeze s buchtou a kafem kila dolu nepůjdou!!!!

ajka (Ne, 3. 4. 2011 - 08:04)

Chtěla bych vás požádat...Si zajděte k obvodnímu lékaři, prášky vás nespasí. Pokud máte takovéto problémy, což pochybuju, chcete hubnout, tak vám určitě napíše to, co vám od potíží pomůže. A hlavně se to neobejde bez odborného vyšetření - srdce, ledviny, štítná žláza.

Po diuretikách zhubnete 2-3 kg, ale uvažujte! Za dva dny je máte zpátky a vedlejší účinky? Kdo chce kam...

Majka (St, 30. 3. 2011 - 09:03)

Pouzivam obcas Furon pri nedostatecne fukci ledvin, tj. kdyz mi natekaji dlane, krk nebo kotniky, busi mi srdce a je mi vubec nedobre ze zvyseneho tlaku. Presto si vezmu pri potizich max. ctvrtku tablety. Kdybych nemela takove potize, NIKDY bych zbytecne leky nebrala a radsi bych jedla malo a hybala se, kdybych chtela zhubnout. Vedlejsi ucinky leku se mohou projevit az po letech, tak neblbnete, lidi!

radka stuchla (Pá, 4. 3. 2011 - 22:03)

a kolik za to? :-) napiš na...Chtěla bych vás požádat zda stále nabízíte k prodeji furon, vzala bych klidně 3 balení, a ne kvůli hubnutí, ale velice mi při mé práci natékají nohy, ale i prsty na rukách, prosím kdyby jste mohla odpovědět na email [email protected], děkuji moc

Lidská blbost (Út, 15. 2. 2011 - 09:02)

je nekonečná a nebezpečná i pro člověka samého.Viz:hubnutí po Furonu :=((

Janča (Čt, 27. 1. 2011 - 15:01)

Přesně tak, hubnout po...Přesně!!!Jestli si někdo myslíte,že zhubnete tím, že "vyčůráte" více vody z těla, no tak to se pěkně pletete. Ano na váze budete mít třeba za týden o 2kg méně, ale nebudete štíhlejší - pochopte, to je jen uložená voda, ne tuky!!!

Petvach (Út, 11. 1. 2011 - 16:01)

Co to plácáte?jak můžete...Přesně tak, hubnout po diuretikách, to je volovina - pokud teda netrpíte otokama a zvýšeným ukládáním vody v těle. Diuretika jsou léky stimulující zvýšený vylučování moči z těla - tzn. nejen vody, ale v ní rozpuštěnejch látek.

Hanka (Út, 4. 3. 2008 - 02:03)

Zdravím, vážným zájemcům/zájemkyním pomohu s hubnutím! Jedná se o sestavení osobního programu s poradenstvím po celou dobu hubnutí. Neslibuji zázraky, ale zdravé a trvalé hubnutí bez zdravotních problémů! Kontakt: linie.kondice.vitalita"seznam.cz

Lenka (So, 26. 1. 2008 - 10:01)

Souhlas s Janou. Navíc mám od několika lékařů i varování, protože užívání diuretik může do budoucna způsobit inkontinenci.
Jistě si mnozí vzpomenou také na případ herečky Heleny Růžičkové. Tu "slavný doktor" Středa "zhubl" o desítky kg vody. Byla z dehydratace na pokraji smrti.
Existuje systém přírodních potravinových doplňků, které upravují v těle vodní hospodářství, a současně pomáhají odbourat tuky. Můžete si napsat na pas.sun"seznam.cz

Jana (So, 26. 1. 2008 - 08:01)

Jste úplně praštění?!? To si myslíte, že po nich ZHUBNETE? Vždyt jen odvádí vodu z těla, nezhubnete nic, jen vám klesne váha díky ztrátě vody, budete mít rozhozené vodní hospodářství i ionty a můžete skončt někde na JIP. Diuretika se používají jen v odůvodněných případech, úplně žasnu jak může být někdo praštěný.

__.1199554094.1 (Pá, 25. 1. 2008 - 20:01)

to chčiješ jak koroptev co?:-)

Návštěvník (Pá, 25. 1. 2008 - 20:01)

tak to jsi frajerka,rveš zbytečně do sebe jedy!!!A zdravotní sestra je kráva,že ti to krade!!taky pracuji ve zdravotnictví,ale vživotě bych takovou kravinu nebrala!!!

Anonymka (Út, 27. 11. 2018 - 11:11)

Oteklý lidi z chron.nemocí, kdy jim nějaký orgán špatně pracuje maj na to právo, tlustý ať začnou hubnout sportem...

__utmc=22592180 (Čt, 24. 1. 2008 - 22:01)

a funguje to !!!!!

Reklama

Přidat komentář