Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Radka Fléglová (Ne, 29. 4. 2007 - 19:04)

Zdravím,
chtěla bych Vám doporučit kyneziologii. Jde o odblokování právě takových komplikací. Sama jsem kyneziologii vyzkoušela a mohu říct, že velmi úspěšně. Můj problém byl také psychického rázu a šlo o noční buzení a vyjídání ledničky. Nepomohly mi ani léky ani terapie. Šlo o špatnou zkušenost zapsanou do podvědomí a tělo podle toho jednalo. Byla jsem dost zoufalá , protože jsem se za noc tak 6krát probudila a následky nevyspání jsem řešila jídlem. Energii jsem prostě pro tělo potřebovala někde sehnat. Věřím, že se Vaší dceři velmi uleví, protože mě se ulevilo. Mohu to přirovnat k balvanu , který se mi podařilo svalit ze svých zad. Věřte a skuste.Jen prosím dbejte na praxí prověřené lékaře.

Lenka (Ne, 29. 4. 2007 - 18:04)

je mi 14 a asi to teda udělám potají. Co měl znamenat příspěvek Raději ulevit, než matlat?

Návštěvník (Čt, 26. 4. 2007 - 21:04)

Raději ulevit, než matlat.

Marek (Čt, 26. 4. 2007 - 18:04)

Lenko, nenapsala si ani kolik ti je. Ale v každém případě být tebou bych to takhle nezkoušel. Bude tě čekat řada vyšetření a ne zrovna příjemných. S tím, že se ti to líbí, bych už vůbec nezačínal. Kup si plenky sama a dělej si do nich potají a uvidíš, jestli se ti to opravdu bude líbit. A nezapomínej na dětský pudr nebo mastičky a olejíčky, jinak když zůstaneš pokakaná příliš dlouho, může se ti na kůži objevit vyrážka.

Návštěvník (Čt, 26. 4. 2007 - 18:04)

Lenka: Tvoje období se bude respektovat, takže buď v pohodě. Nevím, snažím se nějak pomoct, jak na to. Můžeš mi říct, co jsi zažila v životě? Můžeš klady i zápory říct.

Lenka (Čt, 26. 4. 2007 - 16:04)

Ahoj, no včera jste mi někteří dodali hodně odvahy můj plán uskutečnit. Jen nevím jak na tom, mám se třeba večer pokadit, aby mě tak ráno mamka našla, jako že jsem měla nehodu a pak se další noci počurávat a pokakávat, aby mi ty pleny koupila sama, nebo jí mám o tom říct radši hned? A nemůže se mi něco stát?

Žanetka (Čt, 26. 4. 2007 - 15:04)

Promiňte, ale mě to tedy přijde divné, jedna začne jen tak nosit pleny pro radost a druhá sní o tom, jak si nakaká do plenek. To už je moc. Lenko, copak ti nepřijde odporné, že se chceš matlat ve svých vlastních exkrementech?

Marlos (St, 25. 4. 2007 - 21:04)

Věro, asi mě budete odsuzovat, ve dne je nepoužívám, ale v noci ano. Podobně jako upír. Někdo se takhle člověk narodí. Já tohle mám od narození.

Marlos (St, 25. 4. 2007 - 19:04)

Lenka: Nejsi divná, prostě tvoje srdce cítí nutkání něco takového činit. Nebo je to něčím jiným, kdybych pořádně četl ty pocity až do dna duše. Jinak u mě je to tím, jak jsem špatně v životě zažil. I u člověka nemusí být důvod, ale rozhodně s tím nemá přehánět.

Jiřina (St, 25. 4. 2007 - 18:04)

Lenko, divné to teda je, ale snažím se pochopit ledacos, nejsem rozhodně nějak prudérní a neodsuju ani Vás, ani Věřinu dceru.

Jiřina (St, 25. 4. 2007 - 18:04)

Věro, zkuste vydržet. Vím že je to divné, už jsem Vám psala, že nevím, jak bych sama zareagovala,když by se dcera rozhodla takto dobrovolně. Jak vaše dcera přijala ten fakt, že ji přebalujete? Zkuste to s ní takhle tedy, pleny jí nařiďte a uvidíte. Je to pro Vás asi velký šok, to chápu, ale jsou horší věci. Je dost možné, že to vaši dceru po čase přestane bavit. A když ne, pořád ovšem zůstává Vaši dcerou, se vším všudy. Přeju Vám, ať to zvládnete.

Návštěvník (St, 25. 4. 2007 - 18:04)

Špatná né,ale divná.

Lenka (St, 25. 4. 2007 - 17:04)

Ahoj, já bych tvou dceru neodsuzovala, dalo by se říct, že jí obdivuji, jenže jsem asi divná, nejsem jako tzv. plenkaři, oni si rádi do plen čůrají, já jsem vždy toužila vzít si pořádné pleny (třeba v zimě) a pořádně se do nich pokadit, je to normální, vždycky si představuju jak mám ty plínky plné a pak si do nich sednu. Jsem snad proto špatná?

Návštěvník (Ne, 19. 4. 2020 - 07:04)

jedna věc je si to vyzkoušet a druhá to dělat pořád, a i tak nejsi špatná, jen máš úchylku ale tu má kde kdo.

Návštěvník (St, 25. 4. 2007 - 17:04)

Přečti si www.abdl.cz a zjistíš, že dcera v tom není sama a je to celkem ušlechtilý koníček. Kdyby se navíc stala členkou fóra, tak by ji na rukách nosili!

Věra (St, 25. 4. 2007 - 15:04)

Dobrý den, děkuji za Vaše rady. Jen bych chtěla říct, že má dcera rozhodně není ve stresu a rozhodla se k tomuto ze dne na den, zkoušela jsem jí navrhnout, aby nechodila na WC jak mi zde mnozí radili, ale dcera to přijala docela dobře a když se do plen vykakala, zůstala v tom tak dlouho, dokud jsem to nezjistila a nepřebalila ji. Do školy si však pleny nevezme, vždy si je sundala. Už si s tím nevím rady, rohodně se nechci smířit s tím, že si bude moje dcera dělat v 15ti do plínek.

L (So, 17. 7. 2021 - 00:07)

Mě je taky 15 a mam to stejné ale máma o tom neví však ji to chci říct aji vaší dceře bych to vymluvil

Marek (Út, 24. 4. 2007 - 18:04)

Ne tak docela. Noseni plen muze nekomu navodit psychickou pohodu a tak je nosi, aby nebyl v depresich nebo je aspon zmirnil. A nemuseji to byt jen plenky, muze to byt cela rada jinych veci.

Otec (Út, 24. 4. 2007 - 17:04)

Ale to je snad o necem jinem. Jestli jde o pocuravani ze stresu nebo jine priciny nebo libovani si v plenkach a jejich umyslne noseni.

Marlon (Út, 24. 4. 2007 - 17:04)

Tak s tím nic nenaděláte, já jsem měl zrovna období, kdy mi bylo hodně smutno a neměl jsem s kým jít na výpravy. Podobně, byl jsem i zároveň na koleji. To víte, nálada u člověka trápí, pak se raději vrátí do starých časů. Taky jsem měl s tím problémy, jen na noc jsem používal plenky, a spalo se na tom příjemně. Pomohlo mě i z nejsilnějších depresí. Strach může pustit a je problém. Trvá to dlouho, než tu potřebu vycítí. Ve školce jsem měl také problém a nemohl jsem za to a to z důvodu rozvodu obou rodičů, za křik otce a facku často vedlo k počůrávání. Tak chápejte problém. Řešil bych to tak, že se obejmete tak, až mu přejdou starosti. Tulení je lepší věc než plínky. No, každý má problémy a nikdy se neposmívat, což může problém ještě zhoršit. To je mi zrovna 21 let, dodnes vím, že bych chtěl být psychologem, ale na to asi nemám :))

Reklama

Přidat komentář