Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Miki v plenkach (Út, 2. 10. 2018 - 00:10)

Před chvilkou u pc. Všimla...Ahoj a co budes delat? Zacnes si davat pliny? Mozna ze by to bylo vhodny si je davat, kdyz te to tak prekvapilo a hlavne, ze to neslo zastavit. I u me se divi tomu, ze mam na sobe pliny i pri koukani na telku, nebo kdyz varim, protoze je mit musim. Jak pises a spousta lidi tomu neveri, tak bud jako u tebe to zacne jako pretekat, ale to nuceni se tam vubec neobjevi. A zase u me porad pohodicka a najednou zacne silne nuceni, ze musim preslapovat a casto si ucurnu do plen, nez dobehnu tech asi 7-8 metru z kuchyne nebo z obyvaku na wecko. Ale ja to trochu zbrdim, ale nezastavim. A kdyz treba neco smazim-treba Cinu, kterou miluju, tak nemuzes flaknout wokem a jit curat. A vetsinou uz jsou pliny trochu pripocurany, tak je donosim do vecera a treba je i jeste nekolikrat pokropim. Ale na spani se osprchuju a nasadim si zase jen 2 pliny, ale spis pro jistotu, protoze v noci me ten mocak nechava v klidu. To jedine, kdyz se zakali a je tam dost piti, tak tehdy to taky pretece. Ale nepiju tvrdej a ani pivo. Jen tak za vecer 2-3 dvojky vina.A i kdyby, tak to ty pliny poberou a pod latkovym prosteradlem mam gumove, protoze ty zdravotni matrace byly dost drahe a nechtel bych je znicit.

Klara (Po, 1. 10. 2018 - 23:10)

Před chvilkou u pc. Všimla jsem si toho až když jsem začala čurat,ani jsem na to nemyslela,že se mi chce a pak už to nešlo stopnout.

Nika (So, 29. 9. 2018 - 14:09)

Mám stejnou příhodu z pondělí.
Cestou ze školy. Nedala jsem to, pochcala jsem se,jen jsem trochu stačila roztáhnout nohy a šlo to pod sukní do kalhotek a punčoch?čů. Ani jsem si je nestihla svlíknout a nechala to celý tak. Jen sukni jsem lehce nadzvedla a ta zůstala such?.

Miki v plenkach (So, 29. 9. 2018 - 14:09)

Dnes cestou domu.
Myslela...Simco, to se neda, to je jako zastavit hrablem na snih lavinu. Ja ty svoje pliny nosim denne, protoze vim, jak je ten precitlively mocovy mechyr zradny. Ale ac celkem dodrzuju pitny rezim, tak jsem mel na sobe pliny snad skoro cely mesic zbytecne. Tak jsem si je v euforii nevzal s tim, ze to bude zase v pohode. A nebylo! Zamotal jsem se nekde na objizdce a uz jsem se modlil, at jsem nekde na volne silnici. Jezdim hlavne v noci, tak v tu dobu nejezdi skoro nic a ja uz vyradil, zatah rucni brzdu a kamion snad jeste jel a ja uz byl z nej venku a lovil ven toho puvodce vsech problemu. Ale stejne jsem si trochu pocural nohavici. Ale celkem sikovne i pres tu smulu, ze to nebylo zespodu, abych nepromacel sedacku v nakladaku, ale to bych si pod cebe dal mikrotenovou nakupni tasku a take bych dojel a odevzdal auto v poradku. Tak jsem si pro jistotu objednal balik gumovych kalhotek-ony v kontaktu s potem casem v pase vpredu i v oblasti patere ztvrdnou a nejsou prijemne na noseni. Pritom na bocich mam ty kalhotky po celou dobu plilepene na kuzi a ja se neoprudim a ten igelit v tech mistech netvrdne ikdyz mam na sobe ty gumove kalhotky nekdy temer 20 hodin denne. To mi nikdo nevysvetli a kdybych to nazazil na vlastnim tele, tak tomu verit nikdy nebudu.

Simona (So, 29. 9. 2018 - 13:09)

Dnes cestou domu.
Myslela jsem,ze dojdu,ale neslo to. Rukou jsem si drzela curaci otvor pres kalhoty a celou pipinu,ale stene to nakonec slo ven a nez jsem kalhoty stahla hodne jsem se pocurala stejne do nich.
Pozdravuji z loun

Petr (Ne, 23. 9. 2018 - 00:09)

dneska

mik (Út, 18. 9. 2018 - 02:09)

To jsem nepsal ani jsem tu v tu doby nebyl dneska

mik (Po, 17. 9. 2018 - 16:09)

je to tak

Mokroš (Ne, 16. 9. 2018 - 02:09)

Ne, od zimy a příhody s...Z vyprávění manželky která má občas problém s udržením moči vím že gdyž ji mezi sexem hezký vylížu pipinku tak říká že má pak větší výdrž nevím nejsem žena nemůžu posoudit.

mik (Ne, 16. 9. 2018 - 00:09)

No dobře, tak napíšu svoje...Proc by ti melo byt trapne je to uzasny prozitek kdyz se zena u toho pocura ,vim o tom sve ,,,

mik (Ne, 16. 9. 2018 - 00:09)

Mam plno poznatku,ze to vzrusuje i dost zen nejen muzu , to uvolneni je pak dvojnasobne

Eliskaa1993 (So, 15. 9. 2018 - 17:09)

No dobře, tak napíšu svoje...Zajímavé zkušenosti :-). A co se týče toho sexu,jaká byla reakce manžela? Nevzrušovalo to ani jednoho z vás?

E.B. (Pá, 14. 9. 2018 - 08:09)

Mne by to právě ohledně...No dobře, tak napíšu svoje tajemství. Když jsem byla před lety po rozchodu byla pár měsíců bez partnera, sex mi chyběl. Kamarádka mi poradila, ať si to zkusím ve sprše proudem vody, že si to tak dělá. Bylo to překvapivě dobré, seděla jsem ve sprše a při silném vzrušení jsem samovolně čůrala. Když jsem se seznámila s manželem, bylo to s ním skvělé, a stalo se mi, že jsem se opakovaně počůrala. bylo mi strašně trapně, zvykla jsem si raději odběhnout předem na záchod. Po několika měsících jsem oěhotněla a pak po porodu se objevily potíže o kterých jsem psala. Nevím, zda to může mít spojitost.

Eliskaa1993 (Pá, 14. 9. 2018 - 08:09)

Ne, od zimy a příhody s...Mne by to právě ohledně toho sexu zajímalo, protože se mi to taky stalo a potom z odstupem prvotního trapasu jsem na tom našla i určité vzrušení (když jsem viděla že manželovi se to líbilo ). Prosím můžeš taky a i ostatní napsat nějaké své zkušenosti nebo příhody ? :)

mik (Pá, 14. 9. 2018 - 06:09)

Ne, od zimy a příhody s...Nejsem z tech co veri vsemu co se tady pise a zcela urcite jsou i za nekterymi zenskymi jmeny, nebo temi co pisi jako holky kluco ,ci muzi , co je tyhle veci vzrusuji ,zda se ze pises tak, ze o tom vsem vis dost ,pocutat se muze opravdu kazdy, bez ohledu na ten vek ,holkam a i starsim zenam se to stava logicky casteji , protoze to maji technicky sloziteji nez chlapi a taky curajici chlap nekde u plotu nebo u stromu tolik pzorornosti nevzbudi , jako kdyz to same udela na verejosti holka i kdyz plne souhlasim s tim co tady vyse pise milena ze ji vzrusuje divat se na curajiciho muze docela rad bych si s tebou vymenil nazory emailem nebo popovidal nekde na chatu on line s tim sexem mas taky pravdu ze zeny vi sve jinak zrovna dneska jde jedna znama na vysetreni na urologii na ten test kdy musi vypit vetsi mnozstvi tekutin a nesmi si dojit a musi to vysetreni absplvovat s plnym mechyrem ,boji se , prooze tam jde podruhe protoze poprve to nezvladla a nez prisla na radu tak se pocurala ,ale ebyla jedinna co se jim to tam nekdy stalo m nechce se me to tu cele prohledavat ,ale o tom ze se nekdo pocural ve tride tu uz nekdo psal ,nejvic se to asi stane pri cestovani a ve chvilich ,kdy je tem vic stydlivym ,nebo proste v takovych nevhod situacich blbe si rikat a taky jak pises kolikrat si do posledni chvile myslis , ze to vydzis , zcela jiste clovek vydrzi vic nez si sam mysli ,ale to zalezi na konkretni situace , psychickem rozpolozeni. ovladani a mnohych dalsich okolnostech ,rozhodne jsou to vse zajimeva veci a souviseji i s erotikou a sexem i kdyz si nekteri tukaji na hlavu a mysli si neco o uchylech

E.B. (Čt, 13. 9. 2018 - 19:09)

Ahoj E.B., takže se ti to...Ne, od zimy a příhody s plnýma kozačkama si opravdu dávám pozor, i když jsem taky měla namále. Abych byla přesná, zas takové problémy nemám, všechno je od porodu před 6ti lety. Když jsem byla v prváku na střední škole, jedna holka se počůrala ve třídě při poslední hodině. Vyletěla po zvonění ze třídy v mokré džínové sukni a pamatuju se, jak kluci křičeli Čermáková se pochcala! O přestávce opisovala úkol a pak se styděla si říct, myslela že to vydrží. Myslela jsem si tehdy, že to není normální, aby to dospělý člověk nevydržel. Po porodu jsem ale změnila názor. O sexu bych se raději nezmiňovala, to je jiná otázka, myslím, že ženy, které sex opravdu prožívají o tom vědí své.

Eliskaa1993 (So, 8. 9. 2018 - 17:09)

Ivano, četla jsem, co tady...Ahoj E.B., takže se ti to stalo i teď během léta? Mne se to stalo taky v létě v sukni, když už jsem to cestou domů nevydržela a nateklo to i do botek, což byl problém, protože v nich to dost čvachtalo a bylo to i slyšet při chůzi :D jinak by to ani nebylo poznat. Měla jsem od toho úplně mokré ponožky a celé boty byly nasáklé. Když to vyprávím přítelovi, přijde mi, že ho to asi vzrušuje. Vždycky se dost vyptává ale asi se bojí to říct. Stalo se vám to někdy při sexu, že jste se počůrali?

Piss.ol (Ne, 19. 1. 2020 - 14:01)

cauky Elisko myslim si ze tvyho pritele by to vzrusilo kdyby ses pocurala vis jak se to da poznat poradim ti pisni [email protected]

Anabel (Čt, 30. 8. 2018 - 13:08)

Ahojky muj přítel se pocural venku,já s ním bohužel nebyla,ale jen když mi to vyprávěl tak jsem se udělala..pry myslel,ze to stihne a najednou se prostě začali curanky spouštět...
Já občas nosím pleny,mocim do nich ale muj přítel ač už spolu pár hezkých let jsme nevi a ja se mu to prostě stydím říct...
Můj sen je,ze má též pleny na sobě a ja bych mu je vymenovala

Anabel (Čt, 30. 8. 2018 - 13:08)

Ahojky muj přítel se pocural venku,já s ním bohužel nebyla,ale jen když mi to vyprávěl tak jsem se udělala..pry myslel,ze to stihne a najednou se prostě začali curanky spouštět...
Já občas nosím pleny,mocim do nich ale muj přítel ač už spolu pár hezkých let jsme nevi a ja se mu to prostě stydím říct...
Můj sen je,ze má též pleny na sobě a ja bych mu je vymenovala

Reklama

Přidat komentář