Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Lukáš (St, 30. 5. 2018 - 10:05)

koukám,že tady spoustu...Jo, souhlas. Mě se to ale líbí do oblečení. Do elasťáků a přiléhavějších džínů. Krásný pocit. Právě počůrání se na veřejnosti mě do tohoto světa přivedlo, zažil jsem přitom takový neznámý a pěkný pocit.

Pavla (St, 30. 5. 2018 - 06:05)

koukám,že tady spoustu lidí baví počůráváni jako mě.Já se počůrávám už 11 let.Je to pro mě forma relaxu.Nejlepší je se vzbudit o víkendu v posteli,s úplně plným močákem.Pustím to plným proudem do kalhotek a do postele a můžu ležet dál.Stejně je už postel mokrá z večera kdy se počůram před usnutím a v noci.Co jsem ted zažila měsíc nazpět bylo první počůráni na veřejnosti.Kdo nezkusil wetting neví co je slast :)

Piss.ol (Ne, 19. 1. 2020 - 14:01)

wau ty ses husta nechces si nekdy napsat [email protected]

Ondra (Út, 29. 5. 2018 - 03:05)

no spise jak to resis,...No tak, když to nejde tak si třeba cvrnknu .... ale nikdy to zatim nebylo dramatický ;) :D

Ondra (Út, 29. 5. 2018 - 03:05)

no spise jak to resis,...No tak, když to nejde tak si třeba cvrnknu .... ale nikdy to zatim nebylo dramatický ;) :D

Ondra (Út, 29. 5. 2018 - 03:05)

no spise jak to resis,...No tak, když to nejde tak si třeba cvrnknu .... ale nikdy to zatim nebylo dramatický ;) :D

Michal (Čt, 24. 5. 2018 - 08:05)

Ahoj rozumim Ti mam to...no spise jak to resis, protoze pri ceste busem je to dost neprijemne, kdyz si nezajdes pri te prestavce, pak clovek nemuze ani sedet

Ondra (Po, 21. 5. 2018 - 14:05)

Ahoj rozumim Ti mam to podobně. :) Včera sem to taky málem pustil z dost podobnýho důvodu..:D :D

Michal (Po, 21. 5. 2018 - 09:05)

tak ja to malem pustil do kalhot pri ceste do Chorvacka busem, kdyz byly curaci pauzy tak sem nedokazal ze sebe dostat ani kapku, u pisoaru fronta chlapu za mnou a kabinky uplne obsazene, jen sem vytahl a po chvili snazeni schoval, nez jsme dojeli na misto malem sem prasknul, jak to resite vy ostatni kdyz to nejde?

Jakub 17 let (Po, 6. 3. 2017 - 10:03)

Jak tady brouzdám, koukám, že jsou tu velmi sexuálně vzrušující příspěvky (např. Kristýna a Vaneska) a také se s vámi o jeden podělím. Byl jsem s kamarádkou Nikolou v divadle na hře ideální manžel. Nikola je velmi sexy brunetka a měla na sobě krásné modré šatičky, černé silonky a kozačky. Vyzvedl jsem ji u ni doma, patřičně ocenil jak jí to sluší a jeli jsme do divadla. V šatně jsem ji galantně pomohl z kabátu, abych se jí mohl trochu dotýkat. Můj penis byl už pěkně vzrušený. Pak šla na toaletu a já na ní čekal ve foajé. Zapluli jsme na svá místa na prvním balkoně a Nikola se usadila, dala nohu přes nohu a otevřela kabelku (psaníčko), kde aby vyndala mobil, který si vypnula. Ze zvědavosti jsem jí nakoukl do kabelky a uviděl tři jednotlivé fialové obaly (vložky) a balíček kapesníčků, rtěnku atd. Hrozně mě to vzrušilo, maximálně se mi postavil. Nikola zavřela kabelku, dala ji pod sedačku a hodila svůdně nohu přes nohu. Lehce jsem ji pohladil po stehně a málem jsem explodoval. Ona špitla, vždyť jsme kamarádi a zdržela ruku. Potom jsem se snažil soustředil na hru potom mi klesl. O přestávce jsme vstali a já ji na nabídl, zda že ji pozvu na drink a občerstvení. Nikola prohodila, že musí nejprve na záchod. Jasně jsem pochopil co potřebuje a můj penis zase ztvrdl. Koupil jsem chlebíčky a zázvorového tonika a čekal. Konečně přišla, omluvně prohodila "bylo přede mnou už asi 6 žen, holt přelom měsíce". Snažil jsem se nevzrušovat, ale moc to nešlo. Pokračovali jsme v obecné konverzaci. Poté jsme si sedli na druhou polovinu představení. Po skončení jsme šli k šatnám a Nikola prohodila "já musím ještě na toaletu", pochopil jsem a řekl jí, že jí vyzvednu kabát. Navlékl jsem jí kabát a přitom se jí zřetelně dotkl svým přirozením. obrátila se ke mě a prohodila, "páni, ty máš teda orla". doprovodil jsem jí domů, cesta byla fajn, hned nám to jelo. Doprovodil jsem jí až k výtahu na který přivolala a já políbil na rozloučenou a najednou ji přitiskl k sobě. To už to penis nevydržel a já jsem explodoval. Vzrušilo jí to natolik, že měla také mohutný orgasmus. Byli jsme oba v sedmém nebi, nastoupili jsme do výtahu, ona prohodila, byl jsi úžasný, ale co tvoje oblečení, musíš si sundat slipy a osprchovat se u nás. Představila mě své mamce, s tím, že jsem si umazal oblek u výtahu. Naštěstí se její mamka více neptala, já zaplul do koupelny, umyl se a oblékl si její kalhotky s nohavičkou, které mi dala místo slipů. Ty máš ode mě jako památku. Dnes spolu už rok chodíme a svůj penis jsem zkrotil. Užíváme si spolu úžasný sex, ale stejně mě pořád hodně vzrušuje, když má své dny a používá vložky. To si na mě vždycky hačne a já jsem hned hotov.

Karolína 18 let (Pá, 3. 3. 2017 - 16:03)

Prostě neuvěřitelný,...Ahoj Lucko, měla jsem rande s přítelem měli jsme jít o víkendu v Praze do divadla, já jela autobusem ze Strakonic a chtělo se mi hrozně čůrat. Čekal mě na Smíchovském nádraží. Objali jsme se a šli do metra, jenže WC zavřené. Chvilku čekali jsme na metro, líbal mě a já to fakt nemohla vydržet, chtělo se mi čůrat a on zjevně také ne. Měl tvrdý penis. Zajel mi do rozkroku, měla jsem červené šaty, silonky a kozačky. Já to najednou pustila, čůrala jsem jako mimino a on se udělal. Jeli jsme k němu domů, já u něj zůstala přes noc. Jsme spolu šťastni.

kluk (Pá, 5. 8. 2022 - 16:08)

a skoušeli jste to nekdy znovu moje mazželka to dost chce at se počurám dokonce i v obchodě když si skoušime oblečeni tak se to jednou stalu že sme se tam až pomilovali ted to čas od času chce

Miki v plenkach (Út, 15. 5. 2018 - 12:05)

Chčiju u PC do kalhotek a...Jo u PC, nebo v pohode domova je pocurani pohoda. Jenze u kluku to nejde, kdyz si ho pritom honi, aby vystrikli, tak jim nejde se pocurat. A kdyz uz to nevydrzi, tak se pocuraji jen trochu a museji pockat az jim klesne a potom se docurat. Uz mam na sobe druhy den pliny a tak musi do pracky a pocurani je krasna predpirka na to aby zase byly bily. A vejde se do nich fakt dost. A to mokry teplo me vzrusuje a laka k onanovani, abych ty pliny jeste pred vypranim naskrobil. Ja vim ze semeno se ma hlavne nastrikat do pochvy, ale ted to nejde a drzet se to dlouho neda, protoze to pak tlaci a clovek nemysli na nic jineho, nez jak by nejlepe vystriknul. Ale v plinach to mam v pohode. Nic neprocuram, nic neumazu a udelam si prijemne i bez kundicky. Neni to sice ono, ale nic jineho se neda delat, tak valim kona.

Hnízdo (Út, 15. 5. 2018 - 06:05)

Chci s tebou čůrat. ozvi se mi pm 306 93. Kaznějov

indra (Po, 14. 5. 2018 - 17:05)

Chčiju u PC do kalhotek a píšu. Mokrá židle, sukně, a teče to na zem a po zadečku.
Hřejivý teplo a tlak v pipině. Už brzy asi budu,ale nechala jsem si to na hodně, takže to stále ještě hodně teče. Ještě se mi chce.

Piss.ol (Ne, 19. 1. 2020 - 14:01)

juu to je rajcovni vzrusuji me baby co to rady poustis do kalhotek... nechces napsat [email protected]

Klára (Po, 14. 5. 2018 - 16:05)

To teda tě lituju. Mně se něco podobnýho přihodilo asi před měsícem taky cestou z návštěvy.na poslední chvíli jsem utekla na večejné WC u nás ve městě.Jen jsem ale otevřela dveře kabinky, šlo to okamžitě ven, takže zpočátku pochcaný kalhotky a punčocháče než jsem je rychle stáhla dolů a to ostatní naštěstí do záchodu.Prostě trapas. Kalhotky jsem měla náhradní,punčocháče zahodila do odpadkového koše a sukně to ustála naštěstí bez ůjmy,protože jsem si ji stačila v pudu sebezáchovy vyhrnout těsně u WC.jako bych tušila,že to ostatní nestihnu tak rychle a cítila jsem,že to půjde hned. Ach jo.

Daniela (Po, 14. 5. 2018 - 16:05)

Před týdnem jsem jela z návštěvy u kamarádky a nedošla jsem si před cestou u ní na WC. Chtělo se mi,ale nějak jsme se zapovídaly a tak jsem si řekla, že to domu vydržím. mám to dvacet minut autobusem a pak asi 15 minut pěšky. V autobuse už to bylo hodně akutní ale vydržela jsem to se zkříženýma nohama.
Dál už to ale bylo kritický,bolel mne močák a já pospíchala co nejrychleji domů. Nakonec jsem s rukou mezi nohama v zoufalosti zaběhla za nejbližší roh ale to už jsem cestou začala samovolně čůrat a tak jsem si počurala kalhotky i ruku,kterou jsem si tlačila na pipinu,ale nepomohlo to.
měla jsem tak předržený čůrání, že mi to šlo jen malým proudem a šíleně dlouho. Jindy chčiju rychle a prudce.
Asi jsem měla močák tak našponovanej, že jeho vyprazdňovací reflex byl oslaben a teklo to bez většího tlaku ven . to mi řekla kámoška, co studuje medicínu, když jsem jí vyprávěla ten trapas a to, jak mi to šlo pomalu ikdyž jsem chtěla ukrutně na malou.

Kikina (So, 12. 5. 2018 - 16:05)

Ahoj Baro jestli máš rada...To byl jenom dalsi klasicky provokacni prispevek aby si nad tim par chlapu mohlo pohonit vocas a vic se uz nedozvite. Naivky :0)

Roman (So, 12. 5. 2018 - 09:05)

Anoj, miluju to když mám...Ahoj Baro jestli máš rada bedwetting tak určo něco natoč,a hlavně mi dej kontakt pokecáme o tom seriozně.

Reklama

Přidat komentář