Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Petr (Pá, 31. 5. 2013 - 23:05)

Nejvíc mne dokáže vytočit, když člověk jezdí celou dobu autem, hlavně v kolonách a teď se to začne hlásit a není kam. Jednou jsem takhle přiletěl na benzínku OMV v Praze a málem mne trefil šlak. Jako vždy (na těchto pumpách je to snad pravidlo) záchod zavřený a jako vždy se tam vytíralo. Mezi dveřmi zábrana v podobě židle s koštětem a cedule"Zákaz vstupu". Byl jsem na rozpacích, neboť ta cedule se se na mne dívala velice přísně.Nedalo se nic dělat.Buď tam vletět přes ten zákaz a čekat bouřku od zaměstnanců, anebo se po...Zvolil jsem tedy první variantu a byla tedy bouřka.A jaká :-) Ale rozhodně to bylo lepší řešení.

H (Pá, 31. 5. 2013 - 23:05)

Taky se někdy počůrám do...igelit je prokazatelně užitečná věc, ale existují i nešustící materiály

H (Pá, 31. 5. 2013 - 23:05)

Taky se někdy počůrám do...igelit je prokazatelně užitečná věc, ale existují i nešustící materiály

Cvrk (Ne, 26. 5. 2013 - 20:05)

Naposledy v pátek. Trochu jsem se stavil na pivo a pak šel nakupovat na víkend. Fronta u pokladny nebrala konce, nikde nebylo k hnutí. Nějak došly drobný nebo co se zadrhlo a fronta se zastavila. Podle propočtu už jsem měl být dávno venku, bo pivka se hlásily, že už jsou ohřátý a chcou ven. Už sem viděl úplnou tmu a pokladní nikde. Zrovna jsem řešil, že koš dám bokem a zkusím se procpat ven uličkou u pokladny, kde každý debil má koš napříč, aby se jooo tama nedalo projít. A tady v té nejvyšší krizi došla důchodkyně a jak mají ve zvyku rozglábila mrazící skříň dokořán a jak mi ten mráz dolezl na holý lýtka a zastudil, tak se to samo spustilo a vůbec se to nedalo zastavit. Nikdo by si toho ani nevšiml, když bylo tělo na tělo, a do toho najednou takový malý parchant při zemi. Jééé mamíííí podívej seeee. Pán se taky počůůůůral jako já ve školce. Hned bylo po nudě a nejvíc se smály baby. Herodes to byl král!

Jirina (Ne, 26. 5. 2013 - 19:05)

Zajímalo by mně jestli je...Taky se někdy počůrám do postele.No a co. Ráno se to uklidí a já se pořádně vyspím. Ale pod prostěradlem mám pro jistotu igelit.

xy (Ne, 14. 12. 2014 - 19:12)

letos mi bude 24 let...Taky si můžeš moč sbírat a pak se v ní třeba vykoupat, když se ti to tak líbí.

Honza (Ne, 14. 12. 2014 - 14:12)

letos mi bude 24 let...Takže ses porodila v prosinci?

Lucka (Ne, 14. 12. 2014 - 12:12)

letos mi bude 24 let

dneska už sem váhla zda kalhotky vyměnim ale vzhledem k tomu že do nich jen čůrám před spanim a rano ještě si je nechám přitel mi řika že sem v te posteli fakt čuně :-D

H (Po, 20. 5. 2013 - 05:05)

Ale protože nehulim lupeni...Ahoj Lucko. Potvrzuji, že je to příjemné, ale není ti pak zima? Rád bych si o tom s Tebou promluvil. Třeba i přímo, bez hloupých poznámek zdejšího osazenstva. Mám nick na seznamu Po mo cit (vcelku).

mik (Pá, 5. 12. 2014 - 18:12)

takže není to žádný sen ...tak mas pravdu female desperation jsou skutecne hrane veci ale kdyz se s nekym domlivis na realu ze nepujde na wc a dojde to pak az do opravdoveho pocurani tak to je o necem jinem a rozumim tomu jak pises o tom pocitu tepla i ten zvuk jak to crci nahlas ,,, znam holku ktera u takoveho zurceni na zem mela orgasmus ..a ja se nestydim priznat ze me to pekne rajcuje kdyz se holka doopravdy pocura ,,, zajimalo by me kolik mas let protoze me prijde ze tyhle praktiky se libi starsim a zkusenejsim zenam ...i kdyz treba jedna me rikala ze na to ze ji to oslovuje prisla v 19...

A nesmrdi ti to (Pá, 5. 12. 2014 - 12:12)

A co treba si nasadit pampersky? Nebyl by ten pocit temer totozny bez procurane matrace a dalsich skod,ktere svoji moci zpusobis?

Lucie (Pá, 5. 12. 2014 - 11:12)

takže není to žádný sen ale neskutečně mě vzrušuje ten pocit neřesti ležim v te posteli přikrytá chce se mi tak to pustím plným proudem rajcuje mě ten pocit tepla i ten zvuk jak to crčí,zjístila jsem,že se mi líbí se opakovaně počůrávat do kalhotek a neměnit je je to o třídu větší čunárnička. Female desperation znám,ale je to takové hrané holka účůrne a hned se převleče. To není pochcání se ale divadlo :) A nebýt mého kluka ktrému se to také libi asi bych měla útrum.Stačí když to udělám a mokrý zadek mu vrazím do klína hned je celý bez sebe

mik (Čt, 4. 12. 2014 - 18:12)

TO JÁ VÍM KAŽDÝ MÁ SVE...nejsi vubec cune pokud to neni jen virtualni sen curani i pocuravani je krasna eroticka zalezitost a kdo nevi a nezkusil nepochopi... jasne kazdemu se to libit nemusi ale je to dnes hodne atraktivni zpusob prozivani sexualniho vzruseni drive bylo vsechno tabu ted se mluvi otevrene ale tohle je stejne porad hodne intimni a osobni vec ,,, jina moc zdraveho cloveka je naprosto sterilni a hygienictejsi nez sliny a komu bude vadit francouzak... klidne i na verejnosti... a co kdyz holka bude na verejnosti curat ? to bude pozdvizeni a bude se divat kazdy )

mik (Čt, 4. 12. 2014 - 18:12)

Jsi čuně, Lucie.vis mozna ze to je jen virtualni fantazie te Lucie nebo to je chlap co tu pise a touzi po tom to prozit,,, ale ze jsou holky co se rady pocuravaji do obleceni to mohu potvrdit a znam i takove realne ,,, proto si treba nemusi vymyslet a nemusi to byt chlap a pocity jsou vskutku zajimave a zvlastni nejen do kalhotech ale celkove do obleceni,,, rozdil ale je jestli to pusti schvalne nebo to pretece i kdyz nechce ... v pissingu je mnoho vselijakych variant a smeru a je to stara praktika uz v davnych dobach,,, ja jen dam pod prosteradlo igelit a na nej druhe prosteradlo a to pocurane se pak stahne a jsme v suchu a matrace to odnese jen nekdy kdyz se igelit protrhne ,,, takze asi tak kazdy ma sve neresti a ja co proziva,,, female desperation je taky super ,,, pokud nevis co to je vygogli si to.,..

Lucie (Čt, 4. 12. 2014 - 18:12)

TO JÁ VÍM KAŽDÝ MÁ SVE NEŘESTI ZKUS A UVIDIŠ JE TO FAJN :)

Jana (Čt, 4. 12. 2014 - 12:12)

ahoj naposledy dnes v noci :)...Jsi čuně, Lucie.

Lucie (Čt, 4. 12. 2014 - 10:12)

ahoj naposledy dnes v noci :) mám totiž tuhle zálibu již 7 let.ráda se počůrávám a nosím počůrané kalhotky. ted dělám rekord bíle bavlněné kalhotky ve kterých spávám a do kterých se před spaním počůrávám mám už opakovaně 47krát durch počůrané.Vzrušuje mě ta vůně to že z bilých jsou krásně žluté kalhotky i ten pocit když ležím na zádech pustím to krásně mi to teče po zadku a vsakuje se do prostěradla a matrace,takto spávám vedle současnho partnera naštěstí pissing má rád taky :) tot ma zkušenost

sodik (Čt, 16. 5. 2013 - 22:05)

Holt jsem si trochu zaexperimentoval. Té holce ty počůrané gatě zřejmě nevadily (věnovala se tanci).Tak jsem si to zkusil (v noci na polňačce, aby mne nikdo neviděl). Ta druhá zkouška byla kvůli tomu, že před několika lety jsem v zimě promokl a nastydl na ledviny. Na záchod jsem pak lítal každou chvíli. Několikrát jsem to měl na doraz.Tak jsem si řekl: Když jsem to dal minule, tak si to můžu zkusit znova. Kdybych znova nastydl na ledviny a "nepovedlo se", tak alespoň vím, za jak dlouho uschnu. Tak jsem pokus dovedl až na konec. Doufám, že k tomu počůrání "naostro" nedojde. Dá se to vydržet, ale není o co stát. Tak vám přeji hezký večer a hlavně suchou postel.

Hitokage (Čt, 16. 5. 2013 - 21:05)

Nikdy, ale nikdy nechoďte ve snu na záchod. Jen tak to píšu :D

Ł (Čt, 16. 5. 2013 - 20:05)

Mně nevadí mít mokro v...Fuj čuně, však ta tvoje postel musí být pěknej humáč.

Reklama

Přidat komentář