Reklama

Jezdectví

Andrea (Ne, 23. 6. 2019 - 20:06)

Majitelka JK Harfa je úplně odporná, alkoholicka, špína a babochlap. Je tam pes který nedostává nazrat a je už asi 6 let zavřeny v konskem boxe. Hnus všechny kone jsou zacerveni. Majitelka zadluzena dluží panu Černému na najmu a je ji to jedno. Lidi kteří tam mate ustálené kone od Šestákové ruce pryč !!!! Nemá ani zaplaceny nájem natož aby měla na krmeni pro kone

Zuzka (Pá, 20. 8. 2021 - 02:08)

Přesně tak! Stále aktuální rok 2021! Opravdu mi rve srdce jaká lidská hyena dokáže Šestáková být! Je to odpad společnosti. O zvířata se nestará, nevím proč je stále má, když na to nema penize a ani koně nemá ráda. Nemá ráda ani asi svého syna, kterému denne ohrožuje život a vozí ho ozrala v autě. Natoz aby si vážila koní.

Petr (Pá, 10. 8. 2018 - 19:08)

Ale to víš, že nehledá....Přesně tak. Každý jiný se podívá na internet a udělá si úsudek sám.

anti samoreklam (Pá, 10. 8. 2018 - 10:08)

To hledáš na Doktorrce?Ale to víš, že nehledá. Jenom si připravuje půdu pro reklamu. Za chvíli se vynoří s jiným nickem a bude horlivě doporučovat a chválit cosi...

a (Čt, 9. 8. 2018 - 18:08)

Má někdo tip na solidní...To hledáš na Doktorrce?

Darina (Čt, 9. 8. 2018 - 17:08)

Má někdo tip na solidní obchod s jezdeckými potřebami?

Zuzka (Čt, 21. 9. 2017 - 23:09)

Dnes i po 3 letech se tam nic nezměnilo, stále děti dřou a skoro nejezdí, končíme...

hmmm (Čt, 2. 8. 2018 - 23:08)

Lepší si dát konský stejk, nebo salámeček. Takovej kůň má masa víc než kráva

Petr (Čt, 2. 8. 2018 - 22:08)

Ano je to tam stále stejné...takže takovým je třeba se vyhnout obloukem

Lucka (Čt, 2. 8. 2018 - 15:08)

Dnes i po 3 letech se tam nic...Ano je to tam stále stejné děti dřou a jako bonus se stále ztrácí věci a když se rozhodnete odejít tak v dobrém to nejde :) přinejmenším se dozvíte že jste neplatili a podobně ??

:-( (So, 14. 1. 2017 - 10:01)

Také nevěřím, moje dcera tam chodila, ze začátku byla nadšená, pak jsem si ale všimla, že je holka nějaká skleslá, zamlklá, smutná, když měla jet do klubu, pořád odbíhala na záchod, tohle když se stalo párkrát za sebou, začalo mi svítat. Pak jsem na ni tedy uhodila, dalo docela práci to z ní vytáhnout, ale povedlo se. V tu chvíli jsem měla sto chutí na paní majiteku naběhnout, ale asi by to nedopadlo dobře, tak jsme to vyřešili tím, že tam dcera přestala jezdit a našla si oddíl jiný (tam je už 3 roky a naprostá spokojenost), prý se to nedá srovnat. Mimochodem, na soutěže také jezdí a umísťuje se na předních místech. Za mně, pokud máte možnost, vyberte si jiný klub než JK Harfa. Hlavně tu apeluji na rodiče, ať si předem hodně důkladně zjistí, komu děcko svěřují. My dali na radu dceřiny kamarádky, která tam tenkrát nastoupila o něco dříve a byla spokojená, žel po pár měsících ale také utíkala poté, co se --- vybarvila. Nevím sice, jak je to tam teď, ale dříve to bylo na podání trestního oznámení. nebudu rozebírat, kdo ví, ví, hodně toho se dá najít i na internetu.

Hanka (Pá, 13. 1. 2017 - 23:01)

Samoreklama tu jen kvete, inu...Muzu Vam poslat svou fotku pokud neverite

!!! (Pá, 23. 12. 2016 - 09:12)

Ahoj,

Pred casem jsem...Samoreklama tu jen kvete, inu pro prachy, proč ne. Je s podivem, že majitelka ani neumí vystoupit osobně a vyjádřit se na rovinu a musí se skrývat za nicky a identity smyšlených lidí. Takže už z principu, v žádném případě ne.

Hanka (Pá, 23. 12. 2016 - 00:12)

Dobrý den
pokud hledáte...Ahoj,

Pred casem jsem hledala staj, ve ktere bych zakotvila a kde bych rada travila volny cas. Cetla jsem tuto referenci, ale nenechala se odradit a jela se presvedcit a udelat si nazor sama. JK Harfu mohu po me osobni zkusenosti s klidnym srdcem doporucit.

Kone jsou spokojeni, je o ne dobre postarano. S pani majitelkou se da na vsem dohodnout, vzdy mi vysla vstric a poradila. A holky z oddilu si myslim zajezdi dost a tvori fajn partu.

Chtela bych timto vyjadrit nesouhlas s vyse uvednou negativni a dle meho nazoru zaujatou recenzi, ktera by nemela odradit budouci zajemce.

Zdravi

Hanka

Návštěvník (Ne, 17. 2. 2019 - 21:02)

Strašný bordel, koně špatně živené!!!

zuzana (Út, 29. 3. 2016 - 21:03)

mohu velmi ráda doporučit tuto jezdeckou školu v Praze http://www.jezdeckaskola-praha7.com/

hm (Pá, 11. 9. 2015 - 08:09)

to teda není pravda náhodou... njá nevím, co si myslet o tvém příspěvku, že by majitelka osobně?!

Kacja (Čt, 10. 9. 2015 - 20:09)

Dobrý den
pokud hledáte...to teda není pravda náhodou je velmi hodna a její stáj ma zaměřeni na para drezuru ,cross country,parkur a drezuru.
Takže kdo to napsal tak nevím co si mám myslet

Ich (Čt, 25. 9. 2014 - 15:09)

Děkuji za tip. Našla jsem...Tak jak jste pochodili? Našli jste něco a jak se tam dcerce líbí?

Větnam (Čt, 25. 9. 2014 - 10:09)

Dobrý den,
máte pravdu!...Dobrý den
pokud hledáte ustájení v okolí Prahy tak se obloukem vyhněte JK Harfa!!!Na začátku vás majitelka uvítá jako budoucího žokeje i Váňu strčíte do kapsy...hned mezi dveřmi pozná jaký máte talent a vše je super. Po nějaké době je to tak do pul roku místo ježdění a přípravy na licenci začnete jen makat a poslouchat řev majitelky,sprostá slova nejde ani napsat, že se nestíhá tak se nebude ani jezdit,to slyšíte celé dny a na koně sednete tak jednou do týdne!! To musí majitelka mít dobrou náladu.Takto se chová i k majitelům koní.Není to postřeh jen jednoho člověka,ale dokonce i lidí z Ohrobce a všech co vkročili na tuto farmu.Pokud chcete zažít co zažívají vojáci při tvrdém výcviku tak směle na tuto farmu. Citlivějším lidem to nedoporučuji.Okolí stájí je také super, všude skládka. Není to jen sut, ale i staré elektro a pod. je z čeho vybírat.Z pokojíčku nad stájemi vás bude opravdu přecházet zrak , postel a peřiny by nevzal do křoví ani bezdomovec,v koupelně je umytí jen pro otrlé, bonus jsou vši.Pokojíky údajně nejsou ani zkolaudované a je zakázáno v nich bydlet.Za vše se samozřejmě platí, ale na ruku majitelce a číslo účtu je tak tajné , že se dříve dozvíte telefon na prezidenta.Na závěr chci jen říci, že dokud si necháte obrazně srát na hlavu a budete tupě poslouchat majitelku tak vše bude O.K. Jinak poznáte co je psycho.

Reklama

Přidat komentář