Reklama

Blíženci

Zuzana (Čt, 13. 9. 2007 - 13:09)

jo,jo...vidím sebe...mytí nádobí zaplať bůh od vánoc meje myčka (fakt moje nejlepší kámoška),žehlení mi vůbec nevadí,ba naopak,ale žehlim takovou rychlostí,že se měsíc dívám na ty kupy a pak když mě něco osvítí,tak stojim u žehličky taky celý den...to pak zuřim úplně stejně...:-)))

Kamča (Čt, 13. 9. 2007 - 09:09)

mé emoce by vydaly na několik knih, ale než bych ji napsala, tak by to taky nějakou dobu trvalo

Kamča (Čt, 13. 9. 2007 - 09:09)

já jsem 22. května - takže přesně první den blíženců - no hrůza - matka přírod se vybila do detailů:-)))DDD

Kamča (Čt, 13. 9. 2007 - 09:09)

jo pořádek, to je kapitola sama pro sebe. tak třeba - vyperu prádlo a řeknu si, zítra ho vyžehlím - mám volno, tak proč ne ono ejhle, je konec týdne a už mě to moc nebere. no a po 2 týdnech mě pak chytne třeba vztek, že jsme to neudělala a najednou jsem schopna do detailu vydrhnout třeba sto let zaschlou špínu ze sporáku po původních majitelích:-)) no a pak pochopte blížence. manžel šílí apřipadá si, že si vzal magora.:-)))) to samé s nádobím, už se chystám, že ho umyju a najednou - času dost, stačí zítra, pak se to přepne a kurňa, to jsem to nemohla umýt hned? zase je to zaschlé:(((( a zuřím na ostatní a můžu si zato sama:-)) čert se v tom vyznat.

Jana (St, 12. 9. 2007 - 21:09)

Ahoj holky, taky mně zajímá spouta věcí, ale důslednost schází.

Jana (St, 12. 9. 2007 - 21:09)

Ahoj holky, taky mně zajímá spouta věcí, ale důslednost schází.

Zuzana (St, 12. 9. 2007 - 20:09)

taky souhlasím naprosto s Kamčou.Já jsem červnová,a absolutně mi chybí pevná vůle.Ať ve výchově dětí,tak třeba při hubnutí...jsem schopná chodit měsíc na všechny možné cvičení a pak to přijde a rok nevytáhnu paty.Fakt se na sebe kvůli tomu děsně zlobím.Doma jsem schopná mít týden naprosto sterilní pořádek,nebo naopak,totální bordel.Fakt děs,sama se sebou bych nevydržela.Manžel je 100% beran,to k sobě prý taky moc nejde,ale letos jsme spolu 15 let...

Lucye (St, 12. 9. 2007 - 16:09)

Kamčo, tak to sme na tom uplně stejně:) Hlavně co se týče toho nadchnutí se pro něco, co mě za chvíli začne nudit a nedokončím to :) Takhle mám doma španělštinu pro samouky (skončila jsem u čtvrté lekce a už jsou to 3 roky), pak ruštinu pro samouky (tam jsem došla jen do třetí lekce), pořád to odkládám "až na to bude fakt čas" :) Štve mě to, ale neudělám s tim nic. Před nedávnem mě nadchnul hip hop, chtěla sem to začít tancovat, našla sem si i kurz, bohudík mě to přešlo ještě než jsem to zaplatila :)

Kamča (Po, 20. 8. 2007 - 11:08)

Dokážu se pro něco nadchnout a pak když to rozjedu - povolím a nedokončím to. Mám nějakou myšlenku, kterou chci realizovat, ale pak se ji vzdám. Mám skvělou náladu, ale pak se najednou vytratí jao když mě někdo přepne do jiného světa. Jako když máte depresi a pak mánii. Můžu se nahlas začít smát - dostat záchvat smíchu z úplné hovadiny a během sekundy jsem jako v hluboké depresi. Je to hodně zvláštní. Můj manžel si kolikrát myslí, že za to může. :-)

Kamča (Po, 20. 8. 2007 - 11:08)

Hlásím se do klubu blíženců. jsem taky blíženkyně a to dost nevyzpitatelná. Ne nadarmo se říká člověk mnoha tváří

Lor (Po, 20. 8. 2007 - 09:08)

Ahoj,ja jsem taky blizenkyne a mezi moje vlastnosti patri spolehlivost, vernost, trpelivost, cilevedomost (opak blizencu). Lidi to prehani, kdyz se bavi o znamenich a jejich vlastnostech. Prece kazdy ma nejakou povahu a vychovu a to ze jsem blizenec to prece nemuze zmenit? Verim na horoskopy, ktere jsou podrobne rozebrane s urcenim ascendentu a ostatnich planech, ktere nas ovlivnuji. Znam hodne blizencu a kazdy je uplne jiny. Jedine, co mame spolecneho, ze jsme vsichni hezky (kluci i holky), pritazlivy a inteligentni. Neter je vztekla, bracha tvrdohlavy, babicka moc velky dobrak, kamoska cestovatelka a kamarad uzavreny. Co na to rict? Kazdy clovek je individum a chce to velkou davku tolerance, aby se lidi nehadali a mohli spolu zit.
To Jarca: ja zila s vodnarem a stirem a oba byli ochlastove a vaha byla zase lakoma. O tech znamenich to fakt neni.Je to o lidech.

Jarča (Po, 20. 8. 2007 - 08:08)

Je to samej kurevník a vochlasta,s jedním jsem žila 6 let děs a hrůza,samá ženská jen se smál a když jsem řekla že odejdu tak mně otevřel dveře a povídal ještě pusu ne cestu.Jak říkám hrůza.Nakonec se jednou usmál a povídá jaruško já jdu pryč a byl konec.Jsou to hajzlíci.

mia (Ne, 19. 8. 2007 - 22:08)

blizenci su sibnuti mam stym osobnu skusenost raz su taki potom onaki lezie mi to na nervy

Katka (Pá, 15. 6. 2007 - 13:06)

Ahojky, reknete mi prosim vas nekdo, ktere znameni se nejvic hodi k Blizenkyni? ;-) ja jsem taky Blizenkyne a muj byvalej byl Beran, on sice nezvladal my stridave nalady, jak rikate, je to rozdvojenost. Ano,jsem rozdvojena a Beran byl z toho spis sklesly, takze je to asi tak, jak ma byt.

Berunka (Čt, 14. 6. 2007 - 21:06)

to N.: jéééé napsala si to uplně přesně!:) taky mám sestru Blíženkyni a přítele Blížence a hodně věcí sedí:) Blíženci jsou rozdvojené osobnosti a přítel je takové "velké dítě":) je rád středem pozornosti, je rodinný typ, na rodinu nedá dopustit, věrnost je pro něj velice důležitá, je hodně citlivý, občas má takové nálady kdy se uzavře do sebe a nad něčím si sám dumá:) a pak je zas jak zlatíčko:) je to trošku o nervy:))) ale neměnila bych!!! je to nejúžasnější muž, co jsem kdy poznala!! citlivý, věrný, umí vyjadřovat hodně city, milující, umí vařit a dělá vše pro rodinu.

N. (Čt, 14. 6. 2007 - 18:06)

Tak já mám blížence za manžela a taky moje sestra je blíženec.Oba jsou narozeni v červnu,sestra 8.,manžel 15. Musím říct,že sestru miluju,je to skvělá holka,trochu nespolehlivá, jak bylo řečeno,dělá všechno a nic,nadchne se pro mnoho věcí,ale nedotáhne je do konce. Co bude dál moc neřeší:-) Co se týče citových věcí,je trochu komplikovanější. Miluje,ale pořád tak trochu hledá, tápá. Mám v ní ale velkou oporu, skvělou společnici do společnosti a kamarádku. Je sice trochu kritická,často na mě hledá menší chybičky,ale prý to myslí dobře tak jí to většinou odpouštím:-)Můj manžel je z jiného soudku. Jsme spolu přes 8 let,2 roky jsme manželé.Musím říct,že zpočátku to bylo dost silné kafe, život s blížencem je jen pro silné povahy.Nejdůležitější je tolerance a trpělivost.Jsou to rozdvojené osobnost,pokud se cítí být nepochopeni,je zle, vlastně se kolem nich točí celý svět.Jsou trochu sobečtí,ale zase umí projevit uznání a lásku,pochválit dobrou večeři,velice ocení teplo domova,můj manžel si na to velice potrpí. Nejraději je,když jsem s ním doma,pokud se vypravím do společnosti nebo věnuju pozornost např. kamarádce, maličko mi vyčte,že se mu nevěnuju.Také je trochu cholerický,dokáže se rozčílit do nepříčetnosti. Ale už ho umím docela dobře zkrotit, léta dřiny a slsz udělaly své a už vím,jak na něho.Musíte ukázat,že máte autoritu a že nesmí přesahovat meze,které si určíte. Musíte ale vytrvat a být důsledná, i za cenu dusna,které dokáže udělat.Manžel mi často dával najevo,že mě nepotřebuje a pokud chci,ať jdu,že na světě je holek dost,ale opat je pravdou.Je to jen maska,za kterou se ukrývá,ve skutečnosti mě potřebuje víc než je ochotný přiznat.Hlavně sám před sebou.Takže pokud mohu doporučit, milovat ho, dopřát mu určitou svobodu a prostor, který potřebuje,chálat jeho potřeby a koníčky,pečovat o něj,ale to samé očekávat i od něj,aby věděl,že to není jen jednostraně.je to tak trochu boj:-)

Honza (St, 11. 12. 2019 - 05:12)

Jsem blíženec a špatně žiju sám se sebou. Jestli si myslíte, že nám tahle povaha vyhovuje, tak ne... Špatně se s tím ale bojuje, protože oba lidi v sobě nikdy nepřesvědčím. Doporučuji nesoulozit na podzim :-))))

Doubravka (Út, 22. 5. 2007 - 23:05)

Ahoj,také jsem květnový blíženec.Hodně lidí si o nás myslí,že jsme zvláštní až divní aspoň v mém okolí to tak bylo.Je to proto,že rychle přehazujem rychlost.Zvládneme hodně věcí najednou,stále vyhledáváme novoty,také při oslavách nesmí chybět blíženec,vždyť jsme nejlepší baviči.Partnerovi jsem nikdy nezahla,ale změny potřebuji takže si to vybírám na přestavování nábytu.No a teď k té druhé stránce.Umím být pěkně protivná,ale je to tehdy když mě někdo zužuje hranice které mám,také mě rozladí lidé bez úsměvu bez názoru,asi proto se těmto lidem vyhýbám.A na závěr snad jen říci važte si že jste blíženci většina vzpomínek se váže k nám,protože jsme spestřili život i dalším lidem.

Janca (Út, 10. 4. 2007 - 22:04)

Taky jsem blíženec a jsem ráda. Sice taky věčně bojuju s tím, že nedotahuju věci do konce. Ale hodně lidí mi už řeklo, že jsem pokaždé jiná a to je na mně baví. S blížencem není nuda, miluje společnost a potřebuje změny, to sedí určitě, ale taky sedí, že bývá často nespokojený, pořád má pocit, že mu někde něco utíká, je tam ta rozpolcenost.

Petritka (Út, 10. 4. 2007 - 21:04)

Cokolada::))

Reklama

Přidat komentář