Reklama

Čurání do vany

Petr (St, 8. 11. 2006 - 11:11)

je mnohem rozumnější čurat do umyvadla (chlapi:-)) než do zách, mísy, kde se jednak ne vždy trefíme, a kde to rpská a odráží se to na nohy/kalhoty a na podlahu + je poprkané prkénko, nebo zách. mísa. čurat vestoje do zách. mísy považuji za barbarství, které je vštepováno malým chlapcům. Budiž, jsou malí, jakmile ale vyrostou a jejich genitálie dosáhnou úrovně umyvadla, měli by se přeorientovat na umyvadlo. Dodávám, že nezbytností je umyvadlo řádně opláchnout.

Pochcalski Eda (St, 8. 11. 2006 - 11:11)

Já čůrám do varný konvice,když je obsazený záchod,někdy do Pet lahve,nebo do hrnce.Záleží co mám blíž po ruce.Maše Máňa to taky dělá do lavoru.

Návštěvník (St, 8. 11. 2006 - 10:11)

Obalile Obalile kdybys radsi zustal ve vlaku

Pavel (St, 8. 11. 2006 - 10:11)

Tohle je zase téma. Co se může stát když se vyčuráte do vany? 1. Moč zdravého člověka je sterilní (je to přefiltrovaná krev), samozřejmě narozdíl od stolice. 2. Rozředí se ještě větším množstvím vody, než když spláchnete WC. 3. Po pár metrech skončí ve stejné rouře jako když půjdete na WC. Takže vůbec nic. Dělá to plno lidí, protože se jim v tom mokru prostě chce. Není na tom vůbec nic nenormálního.
Jinak není důvod se štítit moči. Měl jsem třeba léta ekzém na ukazováčku pravé ruky. To nebyla kůže, to byly šupinky! Praskalo to, loupalo se to, z prasklin uschlé kůže mi tekla krev. Byl jsem s tím několikrát u doktora, dostával jsem různý masti, např. Holtovu mast apod. Pomohlo to jen na chvíli a měl jsem to tam zas. Nakonec jsem zkusil aplikovat vlastní moč (namočený kapesník vždy přes noc). Praskliny se zahojily a kůže se postupně úplně oloupala. Pod ní byla nová, jemná, zdravá kůže. Po půl roce jsem neměl po ekzému ani památky.
Po třicítce mi začaly dost padat vlasy. Pokaždý, když jsem si myl hlavu, jsem viděl jak mám plno vlasů zase venku. Kupovali jsme různý speciální šampóny, různý drahý přípravky proti padání vlasů. Ty mi padaly vesele dál. Na hlavě se mi postupně objevila pleš. Až jednou mi poradila kolegyně z kanceláře. Prý na padání vlasů funguje estrogen, a to spolehlivě. Pokud je prý moje žena zdravá a nebere žádný prášky, mám se s ní domluvit a prostě si od ní nechat tak 2x týdně při milování načurat do pusy. Stačí tak 0,1l moči. No je to slaný, co si budeme povídat....... Jenomže tak po měsíci se mi objevilo v místě pleše jemné chmýří a po roce mám normální zdravý a silný vlasy. A navíc mi nepadají! Takže to funguje! Ono se o tom nemluví, protože to lidem přijde nenormální. A taky protože to nestojí ani halíř, narozdíl od drahých a nefungujích prášků a šampónů.
Jinak pokud si o mně myslíte, že jsem primitiv, tak vám můžu říct, že jsem vystudoval VŠ elektro a pracuju v IT jako správce sítě v několika firmách, takže snad takovej vůl nebudu.

Jinak to čurání do bazénu, koupaliště apod., to dělají samozřejmě jenom prasata. Člověk se cizí moči samozřejmě už podvědomě štítí. Navíc pokud ten člověk je nemocný, má v moči samozřejmě bakterie. Navíc jak by ta voda za chvíli vypadala?

Hnuslav H o m … (So, 24. 10. 2020 - 01:10)

Pavle, dej si nasrat do huby, hovno je sterilní, jsou v něm vitamíny a chutná jako hovno. jez dopolopita a pyj do polosyta, tedy do polomrda.

Návštěvník (St, 8. 11. 2006 - 08:11)

Gogo, je to normální, buď v klidu.

Fotograf (St, 8. 11. 2006 - 06:11)

Myslite, ze Japonci by preci jen radsi meli curat do te vany?!

http://www.freefoto.cz/srandicky/2461/

Fotograf (St, 8. 11. 2006 - 05:11)

Myslite, ze je to lepsi nez kdyby curala do vany?!

http://www.freefoto.cz/srandicky/3264/

M.H. (St, 8. 11. 2006 - 04:11)

Já také čurám ve sprše a nepřipadá mi to nevhodné. Jednou říkal táta že u nich v práci se někdo ve sprše i vysral a hovno tam leželo až do večera než to uklidila uklízečka. To je někdo prase, co?

f (St, 8. 11. 2006 - 03:11)

Curam do vany a pritel parkrat cural do umyvaldla ale to jen proto ze jsme meli "obsazene" wc.Jiste t neni bezne.

f (St, 8. 11. 2006 - 03:11)

Curam do vany a pritel parkrat cural do umyvaldla ale to jen proto ze jsme meli "obsazene" wc.Jiste t neni bezne.

ja (St, 8. 11. 2006 - 01:11)

Gogo,taky mi to neni protivne,taky curam pri sprchovani a myslim,ze to dela spoustu lidi.

slečna (Út, 7. 11. 2006 - 22:11)

nééé fůj do bazenu neee! a ani to umyvadlo se mi moc nelíbí, ale prej to dělá dost chlapů. Ta sprcha nebo vana mi ale zdaleka tak divná nepřipadá

Návštěvník (Út, 18. 5. 2021 - 14:05)

slečno řekni jak se mlže čúrat do sprchy, to jako močí proti proudu, jak se to ale dostane přesto sítko, to nechápu, snad asi se močí do kanálku ve sprše, to je jasný tam močím klidně protže se to vodou rozředí, stejně pro ty co říkají fuuuuj neeee, moč je sterilní , z 99% je to voda, pokiud je hned rozředěná nemůže se přeměnit na čpavek, prostě je voda jen že je z těla, pokud je to tvoje sprcha, tak se ti nic nestane, pokud je to sprcha v hotelu, nebo v kempu je ti to také u prdele, protže to tam dělá skoro každý, uklizečky používá desinfekci, hovno se stane, snad jedině výbuch, ale sprcha nejsou Vrbětice. Amen

Gogo (Út, 7. 11. 2006 - 18:11)

Nedavno se mi sverila kamaradka, ze videla sveho muze curat do umyvadla a totalne ji to dostalo. Mne na tom neprislo nic divne, neb sama pri umyvani curam do vany ci sprchy. Moc mi neprijde odporna, i kdyz jsem urinoterapii (piti moci) nezkousela a ani nehodlam, curani do vany pri sprchovani mi prijde normalni. Je ale pravda, ze necuram, kdyz je u toho partner. Tak mi doslo, ze to mozna jini lide vnimaji jinak. Je to tak zavrzenihodne, neb k tomu mame zachod nebo to je jedno? Priznej te se po pravde, curate do vany? A co do bazenu?

Návštěvník (Čt, 1. 1. 1970 - 01:01)

do umyvadls jsem viděl močit i holku, když jsem byl v lázních a ona přišla za mnou na pokoj po obědě. když už to nemohla vydržet a protože bába uklizečka by ji práskla ředitelce, tak jsme přistavili spolu stůl k umyvadlu a ona se vymočila, bože a nic se nestalo, svět se točí dál. Jinak jak tam někdo píše že každý chlap močil do umyvadla, tak já nikdy. Vím že to chlapy dělají, třeba na hotelu, když je WC mimo pokoj. ";" lázeňský vyčúránek

Milos janousek (Po, 17. 5. 2021 - 19:05)

To bylo dobrý jak dlouho curala

vychcandíra (Út, 18. 5. 2021 - 14:05)

Pořiď si chcankoměr, prodávají ho ve Vemexu. Podle množství chcanek změříš čas

Reklama

Přidat komentář