Reklama

Výprask před diváky

Marian (Čt, 15. 6. 2017 - 08:06)

Pokecá nějáká holka o výprasku.Napiš [email protected]

Jana (St, 14. 6. 2017 - 11:06)

Ještě to mělo tu dohru,...Já jsem měla na prvním stupni učitelku, která takto trestala. Právě na holky používala metody, že jim naplácala na holou před celou třídou, i před kluky. Tak nebylo to nějak časté, stalo se to jen párkrát. Ale i mně. Jednou jsem s kamarádkou rozbily na záchodě zrcadlo. Obě jsme dostaly na holou, nejdřív já a pak kamarádka. Kluci hned samozřejmě zjistili, co se bude dít a všichni ochotně přiběhli se podívat. Moc to nebolelo, bylo to jen takové naplácání, horší byla ta ostuda a o to také té učitelce šlo. Dnes by z toho byl světový skandál, ale tenkrát v létech 1978 až 1979 to bylo možné.

Karel (Út, 13. 6. 2017 - 09:06)

Tak to já jednou zažil asi...Ještě to mělo tu dohru, že ta holka odešla s brekem a asi žalovala své matce, která si přišla k nám domů asi za 2 dny stěžovat. Načež se máma děsně rozčílila a sestra dostala vařečkou na holou přede mnou a mým mladším bráchou. Nicméně to už nebylo takové, lepší byl výprask té cizí holky. Ovšem musely se holky děsně stydět, dostat na holou před mladšími kluky. Horší to měla ta cizí holka. Každopádně jsem tenkrát měl možnost vidět, jak vypadá holčičí holý zadek, což bylo v té době velmi ojedinělé. Internet nebyl.

Karel (Út, 13. 6. 2017 - 09:06)

Tak to já jednou zažil asi před 40 lety u nás na vesnici jako děcko. Tedy doma když někdo z kluků dostal výprask, tak třeba vařečkou a normálně přes kalhoty a doma. Ale chci napsat něco jiného. Na vesnici jsme byli různé party, zpravidla kluci a holky zvlášť. Mám starší sestru, o 3 roky. A jednou, to mi bylo asi 9 let, když jsme jako kluci byli na hřišti u rybníka a sestra se dvěma svými kamarádkami seděla opodál dvěma kamarádkami seděla na lavičce opodál. Už nevím, co tam dělaly, nicméně tam přišla jedna holka ze vesnice, chvíli se o něčem hádaly a pak vrazila mé sestře pořádnou facku, jen to mlasklo. Začaly se prát, tahat za vlasy a tak. Takže jsme všichni přiběhly se podívat, co se děje. Moje sestra ale v pranici vítězila a nakonec to dopadlo tak, že ta cizí holka byla přehnutá přes lavičku a ty 2 sestřiny kamarádky ji podržely. Načež moje sestra prohlásila, že dostane na holou před kluky a ještě nám pokynula, ať se jdeme podívat. Tak té holce stáhla gatě i kalhotky a pořádně jí naplácala. My jsme samozřejmě zíraly, takto vidět zblízka holý zadek cizí starší holky, to byl pro všechny zážitek.

korálek (Po, 22. 5. 2017 - 22:05)

Já bych se s tebou debile...Tobě bych chtěl Katko udělat to samý.

Katka (Po, 22. 5. 2017 - 21:05)

Na Apríla jsem já, můj...Já bych se s tebou debile rozešla,jstle bys mi něco takového udělala.To by se ti asi nelíbilo, kdyby se s tebou Lucka rozešla ne?

PetrX (Út, 24. 7. 2018 - 11:07)

Ano, je skvělé dát ženě...To je pravda, když jsme sami doma, manželka si před naplácáním stáhne kalhotky i sama. Jiné je to někde v hotelu nebo když jsme pár dní u její sestry nebo rodičů. Tam se stydí už pořádně aby to někdo náhodou nezaslechl nebo dokonce vešel do našeho pokoje.

Kuba (Po, 23. 7. 2018 - 21:07)

To.maš vytrénovanou prdel...Jsem štíhlí a jako už mám vytrénováno

Docent (Ne, 22. 7. 2018 - 01:07)

Ahoj Jano já dostal jednou...Za co to bylo .Zdeňku bolelo to moc.

Docent. (Ne, 22. 7. 2018 - 00:07)

A jsem to říkal doktorce a...To.maš vytrénovanou prdel na 100 procent .Jsi štíhlí nebo 100 kilovy.

Kuba (Čt, 19. 7. 2018 - 22:07)

Je my 16 a výprask si...A jsem to říkal doktorce a ona říkala že je to někdo tak má a když přinesu kouli nebo čtyřku tak už je samozřejmost že dostanu a na vysvědčení jsem měl šest čtyřek tak jsem dostal 100 ran proutkem 50 vařečkou 50 páskem pár slz my ukázalo po 200 ranách ale jsem spokojen a dneska jsem dostal rákoskou 30 ran a ani jsem necek tak už jsem si na to zvik a už to praktikujeme asi 2 roky a jednou za měsíc my skontroluje pindíka my ho stáhne prohmatá koule a to můžeme praktikovat furt protože jsme jenom já a mamka a nevlastní ségra která se na mě přijde podívat jak dostávám

Kuba (Čt, 19. 7. 2018 - 22:07)

Je my 16 a výprask si vyžaduju od mamky protože mě to vzrušuje každý den my našlehá 40 ran čerstvím lískovím proutkem pro který si sám dojdu k večeru si vlezeme na půdu po koupání nahý a vylíská my 40 někdy i víc a jsem spokojen mamka odejde já se někdy udělám a v pohodě

Vašek (Ne, 9. 8. 2020 - 19:08)

Ahoj Kubu nemohla by mi taky tvoje mamka nařezat kdyžtak napiš na [email protected].

Radek (Út, 17. 7. 2018 - 08:07)

Hodne holek je rado,kdyz maji moznost mit nad klukem navrch,byt v domin.roli.Mam stejne starou sestrenici,i kdyz jsem u nich,nebo ona u nas,distavam pred ni na holou,ona prede mnou nikdy.Strasne ji to ba i dme sepychou ze mne vidinaheho sekroutit a brecet.Pak vetxinou nasleduje za trest jeste mereni teploty v zadnici.Lezim na kraji stolu,mezi nohama mam tyc, ze je nemohu dat k sobe a vona se pysne usmiva.Ve dvanacti si zacala,ale zalovala tete na mne a tety rekla,ze distanu vyprask od ni.Nechtel jsem,tety poru ila,svlikni se a delej,tak uz jsem se svlik.Sextrenice si mne s usmevem prohlizela.Pak mi pokynula,ja se tak stydel,ze uz jsem nevydrzel a zacal,sice pofichu,brecet hanbou a ponizenim.Musel jsem si lehnout na stul,skrcit nohy,vzaly rakosku a uz slehala.,Zacal jsemhlaxite brecet.Vzdy ny chvili pretala,pak zacla znova a ja opet brecel.Musel jsem ji odprosit,ze uz ji budu poslouchat.Chtel jsem slezt ze stolu,ale ona pokynula na pripraveny teplomer:ty nevis co te ceka?Teto,to ne,ale ty jen rekla to uz je vase vec.Sli il jsi,ze budes poslouchat?Tak jsem roztahl nohy,ale odsunul jsem se dal.Vzala rakosku a opet mi nasekala.Ty se budes odsouvat?Prisun se ke mne!S placem jsem se sunul bliz.Sedla si.Jeste bliz se prisun,az pred muj oblicej.Oblicej mela v urovni meho zadku,radsi bych se nevidel,jako omameny jsem se s prdkou prisunul az tesne pred jeji oblicej.To byl pocit,rozevrena prdel u jejiho obliceje.Dala si na cas,zytimco ja fnukal.Pak mi dala tyc mezi skrcene nohy,pozorne natrela mou diru a pomalu zasouvaka teplomer.To uz jsem se hladite rozbrecel,prestoze jsem vedek ze to ji prave bavi,nevydrzel jsem to.Chtel jsem si schovat hkavu di dkyni,ale nesmel jsem a tam jsem se s brekem musel ci at na ni.Rekl jsem,at si zkusi ona takhle prede mne lehnout,jen se usmala,ze ona takhle prede mnou nikd, nebude,protoze je holka.A jeste mne rukou placla.Pak jsem musel pred ni i tetou nejaky cas lezet,moc se ji to libilo.Pak mne teta propustila.Lehl jsem si na zem na bricho,hkavu do dlani,abych nicnevidel a brecel jsem.Ona mne se smichem zacala placat po zadku,vim jen,ze jsem vzdy hlasite zabrecel vzteky a ponizenim a kopal nohama do zeme.To se libilo i tete a smala se.Po zbytek vecera jsem smel mit na sobe pouze tricko,jinak jsem byl nahy.

Ellie (Čt, 27. 5. 2021 - 00:05)

Já mít takovou tetu tak jí tou tyčí tak nakopnu do prdele že se neprobere

ZDENĚK (Pá, 13. 7. 2018 - 19:07)

Tak to co píše Petr mi...Ahoj Jano já dostal jednou výprask ve škole v družině ale né od pani družinářky ale přímo od rodičů dostal jsem na holou svým řemenem z kalhot,výprask viděly i některé maminky,které přišly pro svoje děti,nejvíc jsem se styděl před mojí kamarádkou.

Radek (St, 4. 7. 2018 - 09:07)

Manželka taky zbožnuje...Ano, je skvělé dát ženě na holou, nejlepší je, když je přehnutá jí stáhnout kalhotky. Bohužel manželky se už většinou nestydí.

Zbyněk (Út, 3. 7. 2018 - 19:07)

Manželka taky zbožnuje dostat naplácat na zadek. Ze začátku se za to styděla. Dnes měla slíbeno proutkem a sama si stáhla kalhotky aby víc to cítila.

Jana (Út, 3. 7. 2018 - 19:07)

Právě, já tohle miluji, být přehnutá se staženými kalhotami a dostat na holou. Ale nemohu to s každým chlapem, abych si to užila.

Jan (Út, 3. 7. 2018 - 18:07)

Vyprask pred divaky snad jen...Některé ženy berou výprask jako velice erotickou záležitost, tím pádem to ale nemůže být před diváky. Je fakt, že je ponižující pro ženu, když je přehnutá přes kolena, ruce za zády, jsou jí staženy kalhoty a kalhotky po kolena a ona takhle dává na odiv svou holou prcku trestajícímu muži. Je fakt, že některé tohle vzrušuje. Sám jsem za svůj život takhle nasekal na holou 3 ženám, jednou exmanželce, podruhé přítelkyni (té asi 80x) a pak jedné exhibicionistce, co to měla jako koníček.

Reklama

Přidat komentář