Reklama

Výprask před diváky

Fuj (Út, 17. 5. 2016 - 21:05)

To jsou tady uchyláči!!!!

Modní (Út, 17. 5. 2016 - 21:05)

Koupala jsem syna ve vane,do...myslím, že na holou neměl dostat, spíše jeho sestra tam neměla co lést, když se koupal

Tato (Út, 10. 5. 2016 - 19:05)

Prosim mamu o vysvetlenie toho, pri akom vysetreni strkaju u detskej doktorky chlapcovi prsty do zadku ? Myslim ze je to dost nepravdepodobne...

mama (So, 9. 4. 2016 - 12:04)

Koupala jsem syna ve vane,do koupelny prisla dcera,jemu je 12 a postavil se mu,tak ode mne dostal na holou i pred ni.Je pravda,ze kdyz jdu s nima k lekarce,tak on musi cekat v cekarne,kd,z ma byt holka naha,ale jemz uz pred ni i strkaly prsty do zadku a ona to videla.Nevim,proc lekarka neposle i ji ven,ale tak to je.

Návštěvník (Út, 26. 3. 2019 - 21:03)

To jako dostal vyprask na prdiznu kůly tomu ze se mu postavil pindour jo to je přece u kluku úplně normální ne ze se klukům postaví pindour ku ly tomu dostal na zadecek vyprask jo.

luci (Út, 26. 3. 2019 - 22:03)

Nedostal výprask protože se mu postavil pinďour , ale protože ve škole dělal lumpárnu a ještě byl drzý na učitelku.

vladka (So, 9. 4. 2016 - 12:04)

Byla jsem na prazdninach vloni a bratranec nazlobil tetu.Odtahla ho do stodoly,tam se musel i prede mnou svlik out donaha.Teta ho pak ohla pres "kozu" na pilovani dreva,na jedne strane mu privazala ruce a ja musela privazat na druhe stryne roztazene nohy.Na neco jsem se. Htela zeptat,zvedla jsem pri tom hlavu a nahle jsem nad sebou uvidela jeho hezkou vyspulenou bilou prdilku a vprostred cernou dirku.Byla jsem u vytrzeni a vzrusena tim pohledem,je nam oboum 12let.Pak dostal, ja po celou dobu exekuce byla ve drepu a videla tu svijejici se prdku a jak dirku pri ranach stridave rozevira a zavira.Teta mu rikala,vidis,ze se nestydis,ted musis takhle dostat pred vladkou,on brecel a vzteky sebou hazel.Pakho nechala v teto nezavidenihodne pozici a odesla,on tak musel zustat nejakou dobu a ja ho pozorovala,presne,jak jsem tady cetla, i jna ho ma@ rada,bylo mi ho lito,ale nemohla jsem od te cerne dirky uprostred bileho zadku odtrhnout oci,naopak,vyuzila jsem situace,kdyz jsem byla sama,prizvedla jsem se,roztahla mu pulkx,koukala se uplne zblizka,cichala jsem ho a projizdela prstem mezi pulkama po dirce.Pak jsem tam strcila i prst.

Krista (Pá, 1. 4. 2016 - 22:04)

Jako dvanáctiletý kluk jsem...Ja dostavam jen pohlavky,ale o rok mladsi bratr dostava prede mnou na holou bezne,at chce nebo ne.

.... (Út, 5. 11. 2013 - 09:11)

do školy takové věci dnes již nepatří,ale vím,že bývali někteří učitelé,co brali do kabinetu některé pro pár facek(se souhlasem rodičů většinou) a nic se nikomu nestalo..

Miguel (St, 9. 10. 2013 - 14:10)

Milá Dano,moc pěkně jste...Evo naprostej souhlas dítě sem tam zaslouží. třeba ted sem přijel domů a nějakej 6letá rozmazlená holka v uatobuse vykřikla už jednou to tahle udělala když se jí něco nelíbylo. ona jí i pomáhá do schodů do busu a prostě ta holka se chová děsně třeba za ní platí a ona jde před ní a nečeká až před ní zaplatía cpe se tam ona jí říká máma at se necpe a ona stejně a je to tahle skoro každej den. to už by mě naštvaloa doma by byl výprask. No až začne chodit do školy tak tam bude chudák.
Ono by vůbec nebylo špatné kdby občas děti dostali za zlobení místo poznámky výprask. já bych byl pro a vy? klidně i na holou v kabinetě osamotě

Eva (St, 2. 10. 2013 - 18:10)

Milý Petře, ano, možná i...Milá Dano,moc pěkně jste to napsala,taky to tak u nás fungovalo,ale myslím,že to bylo i tou dobou,i dětem se psaly posudky na střední školu,či na učiliště,a tak se rodiče vehementně snažily spolupracovat se školou a dítě více vychovávat,nepamatuji se,že by někoho napadlo si někde stěžovat na týrání a to jsme byli biti ve třídě téměř všichni(si pamatuju,jak jsme to s holkama probíraly).Když jsem dostala před mamkou a bráchou,nikdo to nikdy nekomentoval,ani neprobíral jako újmu na životě,ani na zdraví(i když to bylo strašné-do dvanácti let rákoska,a pak tata jednoho dne vytáhl řemen,když jsem nešla ani na kolikáté zavolání mamky večer zvenku domů,došel si pro mě ven,a pak ho nechal mnoho dní na kuchyňském stole u ovoce(od té doby mám vžité"do večerníčku doma",i když už jsem 10let vdaná a mám své dvě děti),nebylo tenkrát kde si stěžovat a ani by mě to nenapadlo,si dovolit kdesi popotahovat svoje rodiče,učitelé spolupracovali se školou,a vím,že se nás třídní ptala,kdo byl doma jak potrestán,když si nás spousta donesla domů třídní důtky za poznámky,které nám sečetli.Taky se mi zdá nynější volná doba strašná.Mělo to jistě své opodstatnění,jak se děti vychovávaly a nerostli takoví parchanti(ale znovu bych to zažít nechtěla).Myslím,že ta lehce přísnější forma výchovy není na škodu,a jak mnozí proti tomu brojí,já jsem taky pro!,aby sem tam děcko dostalo(pokud je neurvalé,či se neučí).Z vlastní zkušenosti vím,že dítě se po občasném proklepnutí učit začne,když fláká školu,a průměrné dítě může mít pod dozorem rodičů jedničky a dvojky(nemyslím tím vyplácet dítě každý týden a podobné neurvalosti).

Kamil (Ne, 18. 8. 2013 - 23:08)

Naši mě vezli na prázdniny k babičce. Nějak se špatně domluvili a zjistili jsme že babička přijede až v pondělí.Přemlouval jsem rodiče s čersvou občankou v kapce že tady počkám sám at se nebojí.Na večer jsem spěchal za kámošena jak jsem se zmínil ,že jsem na chalupě sám bylo jasno bude mejdan. Kluci přinesli cikára a pítí a holky jídlo, bylo krásně teplo a tak jsme zůstaůi na zahradě u bazénu. Něco jsme popili a tak nás napadlo se jít koupat do bazénu. S plavkami jsme si problém nedělali s klukama jsme se sebe shodili kratasi a trika a hop do vody. Holky se jen chychotali a zůstali u stolu ,talo nám dosti přemouvání a po chvíli nechtěli trhat partu a tak šli za námi do bazénu. Lepší první sobotu práznin jsem si nemohl přát, v bazénu s nahatejma holkama cikáro pití ...V tom ale přijíždí auto a s naší babí, vešla do půl zahrady asi vše viděla a hned se vrátila s vekou vařeckou.Vylezl jsem ven a šel jí vysvětlit,že je vše v poho. Nechtěla nic slyšet , dříve mě nikdy neuhodila a ted vařečka přistávala na mém nahatém zadku. Byl jsem tak překvapený ani jsem nestačil utéct. Kamoši rychle vylézali z vody ale babi přiskočila i k nim a nasázela několik ran i jim i holkám. Druhý den jsem se bál s kánošema sejít, ale brali to sportovně.

milani (So, 28. 11. 2015 - 19:11)

Nezlob te se ale tohle uz zni...To je vymyslena fantasie....

Radek (So, 21. 11. 2015 - 05:11)

Brániť v sedemnástich...Já taky Ivanovi nevěřím, že by to udělal a myslím si, že od klávesnice se to kecá. U nás se stalo asi před 15 lety něco podobného. Mám mladší sestru, o 2 roky a asi o 10 let mladšího bráchu. Dostávali jsme výprask všichni 3, na holou, ale jen jako děcka tak do 8 let a stávalo se to výjimečně. A pouze rukou, žádné nástroje máma nikdy nepoužila a v soukromí za zavřenými dveřmi. Ale pamatuji si, že když sestře bylo asi 15, tak jí chytli policajti jak kouří trávu a dovezli ji domů. Máma se tenkrát neuvěřitelně rozčílila a sestra dostala na holou vařečkou před celou rodinou. Sice to bylo na úplně holou, ale zas u toho nebyl její přítel.

Jana (So, 21. 11. 2015 - 05:11)

To áno, on už vtedy ten...Souhlasím. Na druhou stranu jsem si tak zapamatovala, že sebrat jen tak někomu peníze bez dovolení, je prostě tabu. Jak se asi tenkrát musela cítit moje máma? Taky měla ostudu, tak udělala pořádnou ostudu i mě, tím že jsem dostala na holou a ještě před klukem. Na druhou strnu, už jsem si něco podobného od té doby nikdy nedovolila. Samozřejmě ten pocit, že mladší kluk zírá na můj vystrčený zadek byl horší než samotný výprask.

Kača (Pá, 20. 11. 2015 - 13:11)

No to je asi trochu fakt,...To áno, on už vtedy ten môj holý zadok videl viackrát predtým :-) hoci mama o tom asi nevedela. Ale úplne chápem, že aj pre teba ako začínajúcu puberťáčku to muselo byť poriadne ponižujúce byť s vystrčeným holým zadkom pred mladším chalanom.

Kača (Pá, 20. 11. 2015 - 13:11)

No já nevím, kdyby se tohle...Brániť v sedemnástich svoju priateľku pred jej matkou, keď od nej dostáva na zadok? To by si ju fyzicky napadol, či ako? A dal jej na zadok? Neverím ani slovo... Ja by som to od teba nechcela, určite to nie je najlepšie riešenie. A okrem toho môj frajer vedel už dávnejšie odo mňa, že doma dostávam na zadok. Vtedy to bolo prvýkrát (a chvalabohu aj posledný), keď bol toho svedkom.

Karel (Pá, 20. 11. 2015 - 13:11)

No jo Ivane, frajer od klávesnice, že. Chtěl bych vidět, jak by jsi dokázal v tom věku přehnout tu matku přes koleno a dát jí na holou. Každopádně by bylo zajímavé, jakou by to vyvolalo reakci a co by tomu třeba řekl její manžel. Jestli by ti dal pár facek nebo tě naopak pochválil, že jsi to udělal dobře.

Ivan (Pá, 20. 11. 2015 - 12:11)

No vtedy to bolo ponižujúce...No já nevím, kdyby se tohle stalo mé přítelkyni, tak by mě nejspíše vytkla, že jsem se jí nezastal a neubránil ji. A ještě abych se pak s matkou přítelkyně bavil jakoby nic a tím dával najevo, že jsem tomu fandil. Taková přítelkyně by se se mnou asi rozešla. Jako správný frajer kdybych viděl, jak někdo dává výprask na zadek mé přítelkyni, tak bych měl zasáhnout. Přehnout tu matku přes koleno, nasekat ji klidně na holou. To bych pak měl obdiv žen, jak jsem se zastal své přítelkyně.

Jana (Pá, 20. 11. 2015 - 12:11)

No vtedy to bolo ponižujúce...No to je asi trochu fakt, vše má něco. Tobě by snad ani nevadilo, kdyby to bylo na holou, když jste byli milenci. Spíš jde o to ponížení, že jsi dostala jak malá. U mě zas víc šlo o to, že to bylo na holou před klukem.

Reklama

Přidat komentář