Reklama

LIPOM

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 22:01)

A odstranění je pouze chirurgické a žádné injekce nebo podobné kosmetické vymoženosti nefungují a jde jen o špatnou reklamu.

Dan (Čt, 14. 1. 2021 - 21:01)

Mám cca 30 lipomů po těle, nejvice na stehnech a na rukách. Po x letech zkoušení vseho možného a babskych rad mi funguje pouze toto: Měl jsem spatnou zivotospravu tzn krabicka cigaret denně + pivo + hodne stresu z podnikani = spatna funkce jater, telo zanesene toxiny... Je treba nejdrive detoxikovat telo. Zacal jsem tedy poctive dodrzovat prerusovany pust 16/8, prestal kourit, chlastat 6 piv denne a jist vsechny prasarny co mi prisly pod ruku.... Je treba enormne zvysit prijem VITAMINU C (uzivam kazde rano tabletu C 1000 mg s 0,5 L vlazne vody) dále VITAMIN E (uzivam pouze z prirodnich zdroju, ořechy, mandle jsou nejlepsi)
Piju k snidani koprivovy nebo zeleny caj a uzivam ostropestřec mariansky cajovou lzicku do sebe nahulakam, zapiju cajem (ostropestrec takto 2-4 x denne) dale hodne ovoce, zeleniny, kvalitni sunku, přidávám si kajensky pepř do kazdeho jidla, vse co piju, tak bud vlažné nebo teplé, aspon 2 L denne!!! ... Kdyz jsem s tim zacal, cca 3 dny jsem cural jak koroptev, jak jsem byl zavodnenej, ale hlavne ani ne po tydnu se mi vsechny lipomy zmensily a to nejmene o polovinu, par mensich zmizelo uplne. Podle me vede cesta jedine tudy, neni to zadna atomova fyzika, jen se k sobe nechovat jak hovado. Preju hodne stesti vsem

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 22:01)

Píšeš blbosti.Jde o dispozice které nemají s životosprávou nic společného.Můžeš jíst co chceš,ať zdravě či “prasit” a nemá to na tvorbu lipomů žádný vliv.

Jan (Ne, 9. 1. 2022 - 19:01)

Souhlasím s Danem, mám taky na těle asi 40 lipomů. Když mám období, kdy seru na životosprávu, tak se mi udělají nové. A pak, když se snažím jist zdravě, nekouřim, nepiju alkohol, piji bylinkové čaje na očištění jater a ledvin a sportuji, tak se nové netvoří a staré se zmenšují.

Dan (Čt, 14. 1. 2021 - 22:01)

Já ti to necpu kolego, me to funguje a cejtim se líp. Mám ty tukový s*acky pres 20 let a jsem rád za vsechno mozny

Ano (Čt, 23. 8. 2018 - 13:08)

Určitě - odstranit.

Asi (Čt, 23. 8. 2018 - 08:08)

Ho mám taky v podpaží. Nebolí to nijak mě neomezuje. Myslíte, že je nutné jeho odstranění? Zatím jsem s tím nikde nebyl.

Bedřich (St, 22. 8. 2018 - 22:08)

No mám malé akné... Celý život... Včera se mi udělal na prdeli nějaký větší, už ani vymáčknout nejde... Tu černou mast zkusím ale pak radši na kožní ať to proříznou nebo vymáčknou...

Marie Dv. (Ne, 4. 3. 2018 - 03:03)

Dobrý den, je to asi 8...Dekuji Miroslave ... jsem na tom stejne jak vy ..blizsi dobe me ceka zakrok ..ted jsem klidnejsi ...

Miroslav Zavičá (So, 24. 2. 2018 - 05:02)

Dobry den,
moc rada...Dobrý den, je to asi 8 hodin, co jsem byl na zákroku odstranění Lipomu na zádech. Rost dlouho, pryč byl v lokální anestezii za dvacet minut. A byl velký, protože nebolí a já ho tak nechal narůst. Operace v pohodě, žádná bolest, ale nutná spolupráce pacienta. Po odstranění tohoto tukového nádoru se tělo snaží vyplnit vyřízlou část tekutinou, je nutno na ránu občas tlačit a tekutinu odstranit, zvykl jsem si na to hned, zvuk je nepříjemný, ale skoro to nebolí. Doporučuju, pokud se jedná o záda plastického chirurga. Jizvy jsou "krásnější a menší" a celý zákrok platí pojišťovna. Takže tak čerstvě, doufám, že jsem pomohl, ničeho se nebojte.

mirka (So, 20. 8. 2016 - 20:08)

Tak a mám už 2 lipom. Teď...Mila Petro .Mela jsem uplne stejny problem jak vy .Nicmene jsem to take vyresila operaci.V nemocnici jsem stravila tyden.Zatim jsem v lecbe jinak vse dopadlo dobre.Nebojte se a drzim pesti .Pokud mohu doporucit byla jsem Na zakroku v Brne v Urazove nem.na Ponavce .Jsou tam velice sikovni a mili lekari

tak (So, 20. 8. 2016 - 18:08)

Na který rok reaguješ? Ta už je dávno pryč.

mirka (So, 20. 8. 2016 - 18:08)

Tak a mám už 2 lipom. Teď...Mila Petro .Mela jsem uplne stejny problem jak vy .Nicmene jsem to take vyresila operaci.V nemocnici jsem stravila tyden.Zatim jsem v lecbe jinak vse dopadlo dobre.Nebojte se a drzim pesti .Pokud mohu doporucit byla jsem Na zakroku v Brne v Urazove nem.na Ponavce .Jsou tam velice sikovni a mili lekari

mirka (So, 20. 8. 2016 - 18:08)

Tak a mám už 2 lipom. Teď...Mila Petro .Mela jsem uplne stejny problem jak vy .Nicmene jsem to take vyresila operaci.V nemocnici jsem stravila tyden.Zatim jsem v lecbe jinak vse dopadlo dobre.Nebojte se a drzim pesti .Pokud mohu doporucit byla jsem Na zakroku v Brne v Urazove nem.na Ponavce .Jsou tam velice sikovni a mili lekari

babička (Čt, 25. 7. 2013 - 08:07)

Přečti si zde něco o tom a...opravdu "skvělé" doporučení.
Já bych šla a byla jsem zrovna v pondělí. Nic to není. Žít s tím, že mám něco pod kůží a nevím kdy se to zvrtne v něco hrozného je hrůza.

Standa (Čt, 10. 4. 2014 - 17:04)

Návod jak bezbolestně odstranit Lipom. Měl jsem Lipom (tuková bulka) velikosti 2 cm na zápěstí. Byl jsem u lékaře, který mi doporučil chirurgický zákrok, ovšem s tím, že hrozí znovu vytvoření Lipomu na jiném místě. Proto jsem hledal jiný způsob léčby. Koupil jsem si tyto vitamíny na podporu imunity a rozpouštění tuků Mega Lecithin FORTE 1325 mg, Vitamin C Acerola 500 mg od Walmarku a Vitamin E 400 mg od Zentiva vše po 30 tabletách a užíval denně po jedné tabletě od každého přípravku. Každý den (několikrát denně cca 10 a víc) prováděl intenzivní masáž Lipomu (cca 3- 5minut) někdy rukou, někdy přístrojem RELAX TONE. Velmi důležité je dodržovat pitný režim - minimálně 2 litry vody denně a omezit konzumaci tuků. Lipom úplně zmizel za 2 měsíce. Zmenšovat se postupně začal až po 3 týdnech. Takže to nevzdávejte hned po 14-ti dnech prvních neúspěchů. Dále dle hesla tvá víra tě uzdraví je nutné pozitivní myšlení. Věřící se mohou pomodlit za zmizení Lipomu a ti co nevěří, nechť si při masáži říkají „rozpouštím tě na Lásku“.

Hanka (Ne, 21. 11. 2010 - 19:11)

Hezký večer mojí mamce zjistili lipom na hrudi,byla na CT ale tam nic nezjistili,zítra jde na operaci,chci se zeptat zda to nemůže být něco závažnějšího,děkuji Hanka

Petr (St, 18. 8. 2010 - 18:08)

Manžel měl na zádech,...To nebyl podle mě lipom, měl jsem to taky. Prostě zarostený velký uher, držel se 2 roky pod kůží, boule 3 cm velká, pomohla černá mast a byl venku - nebudu popisovat :-), ale nic bolestivého, spíš zábava :-D Jizva nezůstala žádná.

Lipomy jsou jiná liga, vyzkoušel jsem už vše myslitelné a čím víc se do nich drbe, tím více se rozlézají. Všiml jsem si toho až teď, že nový je schopen se objevit během hodiny a pak po jednom dnu se ještě trošku zvětší a je dokonáno. Základ je genetika a pak blbá strava, mám vyzkoušeno, že když sním ve větším množství vánoční či velikonoční rádoby čokoládové figurky, tak se objevují další. To samé po Nutele, hranolkách atd. Tělo už si v určitém věku s těmito špatnými tuky neporadí a ty se ukládají v cévách a tělesných buňkách.

Řešení? Buď si hodit smyčku nebo si říkat, že by mohlo být taky hůř. Kvalitní chirurgické odstranění zatím jediná možnost, injekce neřeší problém, do týdne je to zpět, ale kdo by chtěl být prořezaný :-) Nezbývá než doufat, že doktoři se tím začnou více zabývat, uvidí v tom podnikatelskou příležitost a problém vyřeší. Teď vědí prd, investice proudí do jiných výzkumů, jsme minorita :-)

Ivka (Ne, 25. 7. 2010 - 17:07)

Manžel měl na zádech, někde na lopatce bouli, bylo to vidět i přes tričko - měl to asi 2 roky. Pak jednou v létě to nějak rozpařil, prostě jak píše Pepa - ono to vyteklo. Ale nebylo to jako nějaký "beďar", ono to z toho tlačilo jako ze zubní pasty a hrozně to smrdělo, fakt jako starý tuk. Tak jsem to vymačkala, nijak ho to ani nebolelo. To bylo loni, a teď, asi tak vždy za 1,5 měsíce to místo jako když chci vymáčknout uher. Vyleze z toho trošku /smrad jako blbec/, ale už vím, že by se z toho tedy žádná boule udělat neměla. U dr. ani nikde jsme s tím nebyli.

radim (Čt, 31. 10. 2019 - 18:10)

Nešlo o Lipom, ale aterom neboli ucpanou mazovou žlázu.

Reklama

Přidat komentář