Reklama

Nezadaný milionář hledá - a nemůže najít

Linda (Čt, 3. 8. 2006 - 13:08)

Co bys vlastně tedy chtěl? Pominu-li, že se tady dobře bavíš!
Bývá časté, že finančně zajištění lidé , obklopujíc se přepychem a povrchními věcmi, se také často obklopují povrchními lidmi.
Holka, která má nějakou sebeúctu by s Tebou nikdy nejela. Já bych se propadla hanbou na něco takového přistoupit.
Podle okolí prý patřím mezi velmi atraktivní a inteligentní ženy/ nemám VŠ, mám jen dobrý komunikační přístroj jménem ústa/,za to ale nemohou školy, nýbrž knihy ,zájem o širší pohled na svět a zkušenosti. Já si však připadám jako celkem obyčejná žena.
Divím se divím, že někdo takový, jako jsi "údajně" Ty, má problém jet se zajímavou ženou na dovolenou.
Při všem tom, co já jsem, netrpím nedostakem přátel ani milenců. Jéé, to zní šeredně, tak samozřejmě je vždy jeden milenec, a je to mé srdce srdcovaté.
Jestli je pravda to, o čem tady píšeš, tak jistě je něco v Tobě, na čem nepracuješ, opomenu-li vzhled, něco, co od Tebe ty správné dívky vzdaluje.
Já mám to štěstí, už po několikáté, že přitahuji nesmírně zajímavé muže, jsem asi dítě štěstěny. I když v tuto cvvíli řeším zásadní přejezd křižovatky mého života, jsem víc než v pohodě, a za to díky, nejspíš Bohu.
Hodně štěstí Jirko S. '

doktorka (Čt, 3. 8. 2006 - 13:08)

Jirko, ale server sis vybral správně, ten tvůj titulek - Milionář hledá a nemůže najít - za tím bude nějaká psychopatologie! Ale tady jsou samí odborníci, neboj!'

Pavlina (Čt, 3. 8. 2006 - 13:08)

Mne v tom, Jirko, porad neco nehraje. Tak bud mas zivotni styl milionare (jak tady presentujes), na ktery sis sam vydelal a denne vydelavas. Moc nepracujes a jini pracuji za tebe - moc zkusenosti nemas (je ti teprve 28) to znamena, ze musis byt rychly v uvaze a hlavne mit velmi dobre komunikacni schopnosti a byt uspesny v jednani s lidmi (minimalne na to zvladnout podrizene a sehnat zakazniky). A pritom nemas na to, abys sbalil babu a misto toho si delas delas male cviceni vlastniho ega na doktorce?? Vazne?

Nebo mas firmu, kde ti dela par kamosu, mate milion (nebo par) obrat (a ta situace se muze, ale nemusi, kdykoli zmenit - a buhvi jake procento vaseho zisku jsou 'legalne neplacene' dane). Nicmene nemate zivotni styl milionaru (a taky proti sobe ve firme nepolitikarite, coz dela to tvoje 'rizeni' firmy samozrejme mnohem jednodussi). Takze jste v podstate uplne normalni kluci, kteri pomerne mladi prisli k penezum.

Minimalne podle toho, jak vagne sem prispivas (takhle kvalitne diskutujes taky kdyz treba navrhujes firemni strategii na dalsi 2 roky?), bych se priklanela k druhe variante. V tom pripade zadne zazite predstavy neboris (ackoli ohlas v diskusi mas velky, to uznavam).

No a nebo mas smysl pro recesi - za coz mas moje uznani.

Mej se a hodne stesti. Mrkni se nekdy do zrcadla a popremyslej hlavne o tom 'sympaticky' (hned dalsi otazka je 'komu'? :-))

Míla (Čt, 3. 8. 2006 - 13:08)

Souhlasím s Katkou.
Jiřík potřebuje, aby mu nějaká pipka denně foukala pod pytlík.'

Jirka S. (Čt, 3. 8. 2006 - 13:08)

Ahoj,

jenom rychle dvě poznámky:

1. Nedělejte rychlé závěry (je ošklivý, nemá v pořádku duši atd.). Třeba mám alergii na sluneční světlo a nemohu vycházet ven. Nebo mám jako Stephen Hawking vynikající mozek, ale nemohu mluvit, psát ani se sám pohybovat. Ale k tomu se dostanu.

2. Prosím, zkuste na chvíli uzávorkovat peníze. Samozřejmě, trochu jsem provokoval. Kdybych napsal "Nezadaný hledá - a nemůže najít", měl bych zde mnohem méně vášnivější diskuzi, než když jsem napsal "Nezadaný MILIONÁŘ hledá - a nemůže najít".

On je to totiž takřka oxymóron, takže vás to zvedá ze židle (čemuž se trochu směju - raději klidně seďte :-)).

A v úvodních příspěvcích jsem chtěl nastínit, že i když je někdo mladý, úspěšný a sympatický, přesto nemusí mít štěstí v lásce. Nebylo to bráno jako vychloubání, ale jako demonstrace zajímavého faktu, který se zdá bořit zažité představy. To je na tom to "fascinující".

Díky ale za vaše příspěvky. (To be continued... :-))'

slunicko (So, 11. 5. 2019 - 09:05)

pomoc mi pokud muzes

Tinntin (Čt, 3. 8. 2006 - 13:08)

Mám slabost pro starší, ženy - nevadí můj věk 29 let?'

Greta (Čt, 3. 8. 2006 - 12:08)

Jsem ještě pohledná 67 leta vdova po úspěšném podnikateli,finančně velice dobře zajištěná,pohádkové konto ve švýcarské bance.Krásný dům,ale prázdný.Hledám muže který by semnou trávil večery.Nemám nikoho kdo by mě potěšil i sexualně.Věrnost nepožaduji jsem tolerantní.Možnost převést i část majetku.Najde se někdo komu nebude vadit múj věk.'

Katka (Čt, 3. 8. 2006 - 12:08)

To Jirka:Máš o nás ženách dost špatné mínění.Asi v tvém životě byly jenom takové,které šly po penězích.Neznám tě,ale z tvého psaní se dá usoudit,že budeš patřit do skupiny samolibých,egoistických chlapů.Vychvalování se,ať se to týká vzhledu,peněz,majetku....to není pro ženu dobrým lákadlem.Nepíšeš o ničem jiném než jenom o penězích,majetku,jak jsi krásný....máš zvláštní hodnoty,pro duchaplný,šťastný život,jaký si asi přeješ,absolutně nepodstatný.Víš koho ty potřebuješ - nějakou slepičku,která ti bude každý den říkat,jak jsi úžasný,nejlepší,nádherný....protože ty jinak bez toho šťastný nebudeš'

bobina (Čt, 3. 8. 2006 - 12:08)

Souhlasím s názorem Sissi,Tvůj článek beru jako snahu pobavit se/reakcí ostatních/,jinak bych opravila ty VŠ na MŠ,o svém šéfovi si občas myslím to samé.Jinak proti VŠ nic nemám,ale není to permanentka inteligence.Pa pa.'

Míla (Čt, 3. 8. 2006 - 11:08)

Jirko, svým posledním příspěvkem jsi to moc nevylepšil. Připomíná mi to začátek pohádky "Mrazík", a to tu část, kdy jde Ivan do světa: "Když se dívám na sebe, musím se jen pochválit!! Nevypadám, já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být. Před naší, za naší, cesta má, ať nepráší, HEJ !!"
:-))))))))))))) Jen tak dál... :-)))))'

Olča (Čt, 3. 8. 2006 - 11:08)

Jiří,myslím,že by ses měl nad sebou vážně zamyslet,co ženám na Tobě vadí..Víš na peníze skočí oprvadu jen ten,pro koho jsou hlavním cílem a je otátkou,jestli to je to,co bys chtěl.Žena,co je s Tebu jen pro prachy??

Zapřemýšlej nad svým interiérem,myslím,že tam najdeš odpověď a opravdu nepomůžou ani ty KRááásný oči'

Jasnenka (Čt, 3. 8. 2006 - 11:08)

Jsi truhlik, nic vic. Nezajimaji te reakce, potrebujes se proste nechat drbat za monitorovym ouskem. Hochu, jestli je pravda, co pises, tak skutecnost, ze jsi tady znamena, ze o sobe v zivote strasne pochybujes a mas MINDRAK, ze by svet brecel, akorat si ho nechces priznat, natoz abys ho priznaval nam. Je mi te lito. A jeste vic mi je lito holek, ktery ti nalitnou. Prince z pohadku chce kazda, ale musi mit korunku na hlavne, ne v zadku!

Sissi (Čt, 3. 8. 2006 - 11:08)

Jirko,připadáš mi neskutečně nevyzrálý,přečti si ještě jednou svoje psaní,vždyť ty si myslíš,že vzhled a peníze jsou všechno!!! To jsi opravdu tak hloupý??
Promiň,asi bude chyba někde jinde,došlo ti,že někomu může vadit Tvé ego a to jak se prezentuješ??? Víš hezké oči a tučné konto opravdu nestačí..a ani mediální popularita nepomůže.Skutečný vztah je o něčem jiném.

A člověk,který skutečně něčeho dosáhl,něco má a něco ví..ten to nepotřebuje dávat najevo.

Vzpamatuj se a zamysli se nad tím.

A co tvůj charakter,co můžeš nabídnout??? Někde asi bude problém,Jirko,neber to vezlém,ale chlapa jako Ty bych nechtěla sni za nic'

Wol (Čt, 3. 8. 2006 - 11:08)

Jirkovi dost verim, ze je realnej, mam takovy znamy.

Taky verim, ze ho holky nemusi chtit. Ale Jirko, nebude to o prachach, proste mas v sobe neco, co to zenam cini narocne s tebou byt.

Jo ja mam taky firmu a nejak to neprozivam

Reya (Čt, 3. 8. 2006 - 10:08)

Jednoduchá odpověď. Vzhled a peníze nejsou všechno. Asi když tě poznají blíž, tak jim nesedíš. Jestli chceš holku, která ráda využije tvých peněz, tak neříkej dvakrát, takovou najdeš hned. Jestli chceš trvalý a smysluplný vztah s holkou, která vyznává i jiné hodnoty, tak holt asi na nich budeš muset to své JÁ založit.
Určitě tvé šance závisí nejen na Tvých představách a nárocích, ale i na prostředí, kde se pohybuješ. A jak intenzivně hledáš. Co takhle trochu změnit vody?
A ještě jedno upozornění: Je nesmysl věřit takovým obecným poučkám. Ze zkušenosti vím, že ne všichni chlapi chtějí jen sex a ne všechny ženy jen peníze.'

Bobina (Čt, 3. 8. 2006 - 10:08)

Mám jen SŠ,ale myslím ,že se používá výraz utopie.Pa pa'

Bobina (Čt, 3. 8. 2006 - 10:08)

Mám jen SŠ,ale myslím ,že se používá výraz utopie.Pa pa'

Dojemný příběh (Čt, 3. 8. 2006 - 10:08)

No Jiříku... odskočíme na kávičku a hned jsme tu... po přestávce pokračujeme!'

katerina (Čt, 3. 8. 2006 - 10:08)

a ted tu o cervene karkulce

Reklama

Přidat komentář