Reklama

CFNM

Martin (So, 14. 8. 2021 - 22:08)

taký bych chtěl až mně holky v parku svléknou do naha to mně vzusuje je to můj sen Martin

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 00:08)

Mě chytly svlékly a vyhonily mi ho jedna to točila mobilem . Moc dobře mi potom nebylo . Vadilo mi to video co ta potvora natočila . Je tam dobře vidět jak mě úplně vydojily .

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 01:08)

Holky, když se rozjedou, tak mohou být pěkné bestie. Mě se stalo něco podobného. Koupaly se nahé a já jim schoval svršky. Pronásledovaly, chytily, svlékly, mučily, včetně masturbace. Pak mne odvázala maminka jedné z nich, až v noci, ošetřila mne a oblékla. Máma mi nevěřila ani slovo. Na cucky roztrhané trenýrky nestačily jako důkaz.Takový slušný a hodný holky by to nikdy neudělaly.

Martin (So, 14. 8. 2021 - 21:08)

to je můj sen nahatý před holkama

Martin (So, 14. 8. 2021 - 21:08)

taký bych to chtěl nahatý v parku před krásnými ženami

Martin (So, 14. 8. 2021 - 21:08)

nahatý chodit v parku před krásnými ženami které mně vzruší

Martin (So, 14. 8. 2021 - 14:08)

chtěl bych aby mně chytli holky v parku vzali mi oblečení a já nahatý bych prednima chodil

klaris (Čt, 30. 6. 2011 - 10:06)

Už roky hledám dívku nebo...jo du do toho!!! :D

honza (St, 29. 6. 2011 - 21:06)

uz stahuju kalhoty.

anonym (Út, 28. 6. 2011 - 23:06)

Už roky hledám dívku nebo...A co tak léčba v pakárně?

Podivin (Po, 2. 5. 2011 - 23:05)

Už roky hledám dívku nebo ženu pro uskutečnění zvláštní představy. Zatím nic. Ale kdyby se tady nějaká našla...

Šli bychom spolu někam do parku, já bych se svlékl, ona by odešla s mým oblečením. Zůstal by mi jen mobil. Pak by mi zavolala ze skrytého čísla a dávala úkoly. Kdyby se mnou byla spokojená, řekla by mi, kde najdu oblečení.

Martin (So, 14. 8. 2021 - 21:08)

taký bych chtěl projít se nahatý v parku s krásnou holkou to aby kamarády mi vzali oblečeni a nahatý bych šel s holkama po městě

jana (Út, 22. 3. 2011 - 10:03)

Podobné libůstky (kromě jiných)praktikujeme s manželem už nějakou dobu jako zpestření sexu. Náš přítel nás občas pozve k sobě na "návštěvu" a obsluhuje nás nahý. Je to velice vzrušující pro všechny.Díváme se jak masturbuje, občas dotyky,hlazení, pohonění.Určitě si užívám jistý pocit převahy, když můžu i několik hodin ovládat jeho vzrušení i vyvrcholení. A jak to končí? Ráda se nechám ovládnout ve trojce.

sexuarium (Út, 22. 3. 2011 - 07:03)

Já nemám nic proti tomu,...Hanko, naznačuješ několik strategií, které mohou následovat. Jednak to může skončit jako klukova autoerotická show (to znamená, že to vede k něčemu jako peep-show pro ženy), anebo ho holky vyejakulují (česky: vyhoní) rukama (čili je to zároveň nácvik ručních prací - na což je i tady řada otázek; holky to mají pod kontrolou!), anebo - protože ženy jste "taky" sexuální bytůstky a protože jsme vyšší hominidi, takže se rádi opičíme, tak se začnou svlékat i ženy. Máte to ale (relativně dost) pod kontrolou! V posledním případě jde o bližší přátelství zúčastněných, a zároveň s ním o informovanost, že 1. zatímco nemoci hrozí všem, tak 2. ženy jsou navíc ohroženy neplánovaným těhotenstvím. - To ale neznamená, že by se - analogicky ke zmíněné honitbě - nemohla ta třetí varianta odvíjet zcela bezpečně/legálně/konsensuálně směrem k pomůckám nebo rukám v rukavicích (u opravdu blízkých známých či manželů i bez rukavic), v podobě gyno-praktik: fingering/fisting.

Celkově je - podle mého názoru - CFNM opravdu velmi prospěšná (a minimálně riziková) varianta sexuálního infotainmentu, tzn. spojení zábavy s růstem informovanosti a schopností praktikovat v budoucnu s partnerem (čili jádro surrogátního tréninku).

Hanka (Po, 21. 3. 2011 - 21:03)

Já nemám nic proti tomu, když holky jsou oblečený a kluci nazí. Vzpomínám si, že jsem něco jako cfnm zažila. Kluk od mé kamarádky se nechal přemluvit a udělal nám na pokoji na kolejích striptýz a přitom se mu postavil. Moc se nám to líbilo a podpořily jsme ho "nahoře bez". Vím, že jsme chtěli se ho dotýkat, ale k tomu už nedošlo.

sexuarium (Čt, 17. 3. 2011 - 21:03)

Asi před třemi roky jsem na své stránce publikoval rozbor CFNM
http://www.sexuarium.eu/krava.htm
a postupně zjišťoval, že i jen přes hledání v Googlu na něj chodí víc lidí, než na celou stránku dohromady :-)
Pokud by to byla jen show bez doteků nebo by se ty holky dotýkaly rukama v rukavicích a celé to bylo v konsensuálním prostoru, tak je to legální forma sexu a nic tomu nelze vytknout.

jirka (St, 16. 3. 2011 - 22:03)

mám pár zažitků z...tak to já se svýma spoluhráčema byl na opačné straně barikády,chodili jsme na podvodní masáže a skotské střiky někdy po zápasech a starší dámy na vodoléčbě si nás docela vychutnávaly,ale po pár návštěvách stud opadl a bylo to v pohodě.ten proud vody na penisu je ale pravda:)

magda (Čt, 3. 3. 2011 - 18:03)

mám pár zažitků z minulých let, ale nevím jestli je to stejné jako cfnm..., když jsem studovala na zdravce, tak jsme chodily na praxi u nás ve městě do lázní, mimo to že to byla většinou pakárna, tak to bylo i zajímavé když mě setra s kámoškou vzala na vodoléčbu a učila mě skotské střiky, na chlapech se jí často dařilo jim péro postavit, ti chlapi byli z nás asi ulítlí nebo ona jim šikovně parkrát cvrnkla proudem vody do penisu a bylo to jasné..., nejvíc se jí dařilo když tam chodili dorostenci z fotbalu tak ti topořili skoro všichni. je to už dávno a je jedno jak to nazvat, ale hodně se mi to líbilo a kámoška u této práce dokonce zůstala a povídá občas pěkně ulítlé scénky.

Návštěvník (Út, 4. 12. 2007 - 15:12)

domluvene to neni ono,lepsi je treba jit na podvodni masaz,kde je nejaka sympaticka maserka v nejlepsich letech,musite se svleknout a pred ni jit do vany,pak vas pul hodky masiruje..nebo jsem zazil i masaz zad,kde jsem se musel cely svleknout,ona me ruzne rovnala a pretacela.celkem prijemne

Libor (Po, 8. 10. 2007 - 09:10)

Cfnm mě hodně vzrušuje ještě se mi, ale nepodařilo zažít něco podobného, rád bych to zkusil. Dobře zaplatím, nevíte někdo o něčem? lirob"seznam.cz

Reklama

Přidat komentář