Reklama

CFNM

Holka (So, 9. 9. 2006 - 14:09)

Moc by mě zajímalo, kluci, co přesně vás na této situaci tak vzrušuje - submisivita, jak napsal CFNM, určitá zranitelnost, exhibicionismus? A když píše Tonda, že by si to chtěl vyzkoušet, tak o co přesně jde? Čistě jenom o to někam jít nebo někde být, přitom dívka zůstane v šatech, muž je nahý? Je přitom vzrušený (erekce)? Co následuje dál? Ukojení? Sám? Se ženou? Nebo nic? Promiňte, že se tak blbě ptám, ale o tomhle slyším poprvé. Připadá mi to velice zajímavé. Člověkl se spíš setká se situací nahá žena, oblečený muž. Díky za odpovědi. :-)

Jan (Ne, 2. 8. 2020 - 17:08)

Ahoj mě to svlékání před ženou hodně vzrušuje chtěla by se dívat?

CFNM (So, 9. 9. 2006 - 13:09)

Nejvíc mě na tom přitahuje submisivita a stud. Jinak zdravím všechny v této zajímavé diskuzi.

Michal (Čt, 27. 7. 2006 - 19:07)

CFNM fane, zkusit to s divkou tak, aby to bylo prirozeny, je snadny. Kdyz jdes se svou holkou na prochazku do prirody k jezeru, rybniku, nebo rece, tak ji znenadani reknes, ze si chces zaplavat. Ona ti rekne, ze prece nemas plavky, ty se ale svliknes do naha a zablbnes si ve vode. Pak vylezes, nemas rucnik, takze nemas jinou moznost, nez nahatej cekat, az uschnes. To je pak ta situace, ktera se ti a Tondovi libi.
Tonda pise o dominanci a ty o ponizeni. To jsou trochu moc silny slova, ale neco na tom je. Kdyz, jak shora pisu, se s kluky koupeme nahy a obleceny holky se na nas koukaji, tak je mne samozrejme jasny, ze koukaji, jak mame velky penisy a jaky mame zadky. Je fakt, ze trochu "ponizujici" je to vzdycky, kdyz se ti nekdo kouka na holej zadek, ale jen mirny.

CFNM fan (Čt, 27. 7. 2006 - 12:07)

Jojo to ze chlap v tom pripade nese vsechno co ma na trh je super, myslim ze pokus se komukoliv toto libi tak se mu na tom libi prave to urcite ponizeni chlapa, to ze si v tu chvili neni roven s zenou, ze je snadna obet. Jednoznacne prvky FEMDOMu. A Tondo jestli te to laka a chtel bys to zkusit s nejakou divkou tak by to nebylo asi taky moc prirozene jak jsi ohodnotil woman party :) ... ale nic proti tomu samotneho me to moc laka ... dokonce uz jsem podobne veci zkusil ... :)

Tonda (St, 26. 7. 2006 - 17:07)

Nechtěné situace, kdy jsou holky oblečené a kluci mají "černého petra" nahoty jsou super. Takové ty hen-party, kdy si rozjuchané dámy většinou zaplatí profi striptéry, už postrádají kouzlo přirozenosti. A ženská dominance v tom figuruje asi vždy - přece jen nahatej chlap nese na trh nejen kůži, ale i veškerou svoji výbavu ;-)

Michal (Út, 25. 7. 2006 - 19:07)

Kdyz se s kamarady koupeme nahy, tak holky si vzdycky nechaji aspon kalhotky. Kdyz je studenejsi voda, tak jsou holky uplne obleceny a jen nas pozoruji. Takze tohle je neco, s cim mam osobne hodne zkusenosti, ale kvuli vzruseni to nedelame, to se tak proste stane.

CFNM fan (Út, 25. 7. 2006 - 08:07)

jj souhlasim me taky pritahuje Clothed Female Naked Male, obvzlast kdyz je to riznute zenskou dominanci, pokud bude nejaka Lady mit zajem vyzkouset v realu prosim ozvete se na szprahy"email.cz Tobe se priteli libi taky dominantni postaveni zeny v CFNM nebo jenom 'civilni' CFNM? Tim myslim ruzne woman party apod.

Tonda (Po, 17. 7. 2006 - 18:07)

Velice mě přitahuje praktika zvaná CFNM. Jaký názor mají na nahé muže v přítomnosti oblečených žen v nejrůzmějších (stylizovaných) situacíchženy a dívky? Případně nechtěly by některé, po diskusi zde, něco podobného vyzkoušet?

Reklama

Přidat komentář