Reklama

Výprask vařečkou

M(anonym) (Út, 1. 12. 2020 - 18:12)

Ano váš přístup se mi moc líbí i když na druhou stranu rákoskou
?a hlavně když ty úkoly z fyziky dělá váš manžel tak se nedivím že jim matika nejde když ji netrénují

M(anonym) (Út, 1. 12. 2020 - 18:12)

Ano váš přístup se mi moc líbí i když na druhou stranu rákoskou
?a hlavně když ty úkoly z fyziky dělá váš manžel tak se nedivím že jim matika nejde když ji netrénují

kacka (Pá, 1. 3. 2013 - 15:03)

Me se vyprasky libej ale czela bich dostat na holou

kacka (Pá, 1. 3. 2013 - 15:03)

Me se vyprasky libej ale czela bich dostat na holou

Michal (Pá, 1. 3. 2013 - 06:03)

Kopírováno z diskuse " trestání dopělích dětí" 31.1.2013 16:10 - mám tři dcery

mám tři dcery 12,15 a 20 let, všechny jsou to moje nej co jsem kdy v životě dokázal. Procházíme tyhle dementní fora a já se ptám na jejich názor. Vždycky se tak nasmějeme těmhle vymyšleným historkám. Dáda (12) mi jednou říká, tati tak jak to vidím tak ty jsi sen všech takových otců, máš tři dcery a nikdy jsi nám nedal na holou, no jak tě máme potom respektovat.. a vystrčila na mě zadek a řekla, o já jsem tak zlobivá a zasloužím na holou..

matko a jiný tahle to někdo bere co na to říkáte na ty vaše velikánské výprasky na holou?

Michal (Út, 26. 2. 2013 - 07:02)

Michale, úchylnej spratku....kdo jsi? možná tuším, já béru léky, ty mě utlumujou nemůžu mít práci a makat na 100% 8h denně tak se uklidni. ano jsem to já @zavinac@, taky jsem colombo ale to pak někdo dělal parodii a vkládal paní colombová a to už sem já nebyl jednou ted nedávno sem se podepsal jako anonymka--a- to sem zjitil že sem někoho zmát a už nevím jak jsem se dál podepisoval různě ale vy ste to asi ze stilu psaná poznali jak motám písmena a nebo já nevím jak ste to poznali psal sem taky na " přísnou paní učitelku" poslední 3 měsíce kromě toho vloženýho 20.2. na učitelce s tou hroznou češtinou. Na jedné dikusy ted nevím jaký psal asi včera či kdy taky nějakej Michal což já nejsem. Já se pravím jmenem podepisuju ted asi po 1/4 roku

Kušuj chlíváku (Po, 25. 2. 2013 - 17:02)

vážení,
měl by se...Nejsi žádná matka, zmrde úchylnej!

jasně (Po, 25. 2. 2013 - 16:02)

vážení,
měl by se...No jo, matko, my víme.

matka (Po, 25. 2. 2013 - 15:02)

Co si myslíte o výprasku v...vážení,
měl by se respektovat rozdíl pohlaví. našeho syna trestá u nás manžel, syn se učí výborně, jen občas za drzost. dcery se bohužel učí hůře, a tak jsou za horší známky bity a synovy známky jim ukazujeme.
dcery jsou už pubertální, takže je trestám sama, nehodilo by se, aby byly před svým otcem a bratrem svlečené. když mají dcery dostat, tak jim řeknu, ať se připraví, sejdou do suterénu, kde je prádelna. tam je připoutám za kotníky a zápěstí ke štaflím a švihadlem dostanou tak, že s epokaždé pomočí a někdy i pokálejí, pak teprve přestanu a večer před spaním je druhé kolo. často po výprasku nejsou schopné jít druhý dn do školy, tak je omluvím a jakmile neumí zanedbanou látku a při zkoušení je dvojka nebo horší, tak je nářez znovu a má pokračování v pátek, to si dám záležet zvlášť, to je slyšet řev i hodinu. v pátek je mrskám provazem na konci s uzlíky, vyvařeným se slané vodě, to je teprve jekot jako siréna, každá je z jedné strany štaflí a střídám je spravedlivě.

zalez (Po, 25. 2. 2013 - 10:02)

Co si myslíte o výprasku v...Michale, úchylnej spratku. Najdi si práci a začni už něco dělat, starej jsi dost. Nebo chceš být pořád jen za šaška?

@zavinac@ (Po, 25. 2. 2013 - 08:02)

Co si myslíte o výprasku v rodině s více dětma když se jedná třeba o rodiny s dcerama a synama. Myslíte si že třeba už školkové dcery by neměli dostávat před školkovýma synama prostě v takovém nízkém věku. Já myslím pokud to je přes kalhoty tak klidně může dostat i 14letá dcera před třeba 16letým bratrem, problém je když by to bylo na holou pak už asi je to dost pedofilní dostávat 14letá před bratrem. Co myslíte vy? Já mám o 2 roky maldší setru a v dětství sme dostávali před sebou a vím že sem i ve 12 dostal přes kalhoty před segrou pak už nebyl žádnej výprask.
Ale zas kdby ten syn třeba ošahával spolužačky tak že by se jim to nelíbylo / páč nějakým by se to třeba i líbylo/ tak pak by třeba neuškodilo kdby dostal třeba na holou před holkou-sice úchylný ale zas na druhou stranu on se choval taky tak úchylně ale za obyčejné zlobení by asi neměl pubertální syn dostat třeba před segrou hlavně pokud je taky v pubertě a zas malá yb neměla vidět nahého kluka.

vic (Po, 25. 2. 2013 - 00:02)

takže vážení uživatelé tady si můžete počíst jak se dělají takové příspěvky.. Tohle vše je od nějakého úchyláka který se podepisoval [email protected]

Jednou jsem s kamarádkou kradla v sámošce, je nám 12 a vsadili jsme se, že něco vezmem, bohužel ná chytli a zavolali rodičům, aby si pro nás přišli. Bylo to nejhorší čekání v životě, naši jsou přísní a bylo jasný, že bude pěknej mazec. Už, když přišli, tak mi přiletěla z každý strany jedna s větou, "pokračování doma"! Brečela jsem a prosila za odpuštění celou cestu domu, slibovala, jak už to nikdy neudělám, že jsme se jenom vsadily s kámoškou, nic nepomohlo, rodiče byli strašně naštvaní. Doma jsem musela do koupelny, máme jí dost velikou, je tam i velká pračka a stůl na žehlení, musela jsem se od pasu dolu svlíknout do naha a táta přinesl ze zahrady čerstvý prut a mě bylo v tu chvíli hodně špatně , zvedal se mi žaludek hrůzou. Nejdřív bylo opravdu dlouhý kázání, pořádné vynadání, jakou dělám ostudu a že dnes dostanu tak, že se z toho počůrám. Strašně jsem brečela a slibovala, ale marně, nejdřív jsem musela nastavit ruce a přes každou jsem dostala 6 šlehnutí na dlaň, už u toho jsem křičela a učůrla si, pak jsem se musela ohnout přes stůl, vyhrnout triko, maminka mě držela tím, že mi lehla přes záda a táta mi sázel pěkně pomalu jednu za druhou. Byl to nejhorší nářez v mém životě, vřískala jsem až do ochraptění, nevím, kolik to bylo, ale počůrala a pokálela jsem se bolestí, zadek a stehna jsem měla samé krvavé jelito, nemohla jsem několik dnů vůbec sedět a musela jsem po sobě uklidit koupelnu, měla jsem domácí vězení celý měsíc, denně kontrolu žákajdy, úkolů, naši mě zkoušeli, jestli jsem dost naučená, v 8 hod. večer jsem musela být v posteli a nedostávala jsem za trest ani žádné kapesné. Za měsíc jsem musela znovu do koupelny, tam jsem byla už jen s tatínkem, dostala znovu kázání, abych nezapomněla, jak se chovat a na závěr mi řekl, ať si znovu svlíknu kalhoty, že pro výstrahu budu ještě jednou bita prutem, abych si znovu uvědomila, co to u nás znamená krást. Musela jsem se znovu ohnout přes stůl s tím, že mě nikdo držet nebude a že se budu chovat důstojně, držela jsem se, jak to jen šlo, i když jsem řvala, jak tur a trochu si cvrkla, byly to strašný chvilky, už nikdy nic neprovedu, byl to první a poslední vejřez v mým životě - aspoň doufám. Kamarádka dopadla podobně, ale ta dostala jen jeden výprask páskem.
Jíťa E-MAIL: [email protected] 12 VYMAZAT

výprask ditěte | 21daniela [[email protected]] | 10.01.2011 01:23:21 | Reagovat
Máme doma tříletá dvojčata - holčičky a pětiletého syna a výprask u nás fuhguje, děti nás na háku rozhodně nemají, i tříletý špunt může dostat vařečkou, když je s nimi k nevydržení- vstekají se, odmlouvají apod. , tedy to, co pochytí ve školce, tak je popadnu, stáhnu kaťata, položím přes kolena a každá dostane svých 6 šlehů vařečkou na holou a je klid, na výprask mám jednu vyhrazenou a když jí vyndám, tak jsou okamžitě hodné. Syn má zase svou rákosku, musí si jí sám podat, stáhnout kalhoty, podá si ručník, který dám na stůl, vysadím ho, on si lehne na bříško, ví, že hysterie nemá smysl, jen křičí: maminečko, prosímtě, buď jemná, já už budu hodný, a já mu vysázím 10 šlehnutí na holý zadeček, středně silných, nechci, aby se svíjel bolestí a řičel, ale aby ho to štípalo. Taky po každém šlehu zakvičí, stáhne zadeček, ale drží a tečou mu slzy, pak je zase klid na dlouhou dobu. Myslím, že výprask ve správnou chvíli za velké zlobení a vstekání neuškodí, psychologické kecy jsou na nic, podle t

výprask na holou

Dneska jsem dostal výprask od tatínka na holou. Vrátil se ze služební cesty a tohle byl pozdní nářez za vysvědčení - dostal jsem dvojku z chování. V kuchyni jsem si musel stáhnout kalhoty pod kolena, vylézt na stůl, pod břicho jsem dostal srolovanou deku, měl jsem hodně vystrčený zadek, tatínek vzal pásek, maminka mě chytila za ruce a sekec začal. Myslel jsem, že to nevydržím, jak to strašně bolelo, kopal jsem nohama, válel jsem se ze strany na stranu, křičel jsem a brečel, prosil, že už to stačí a že budu hodný, ale dostal jsem pětadvacet, málem jsem to nevydržel a počůral se, kdyby to nepřestalo, tak se to stane. Už nikdy nebudu dělat ve škole lotroviny, tak šílená bolest za to nestojí.
Dominik E-MAIL: [email protected] 12 VYMAZAT

Karel | [email protected] | 6285
Nejdříve pro Ivu, která psala 6.9. - proboha, proč chceš mít povahu, jako Hanychová? Chceš být tupá, vychlastaná coura, která si udělá nechtěné dítě, dá mu neuvěřitelně blbé jméno Kryšpín - co jiného může takovou podřadnou cuchtu napadnout - neopřel bych si o ní a ni koště, mohlo by se umazat. Agáto, už bys a přestane to tu tak smrdět měla zmizet, něco tak pitomého, hnusného a bezpáteřního nebude nikomu chybět a přestane to tu smrdět.

Já jsem dostal v sobotu výprask ve škole od trenéra, trénujeme ve škole volejbal. Dělali jsme blbosti a já rozbil okno. Trenér udělal něco, co jsem nečekal, sundal si pásek z kalhot, přiskočil ke mě, stáhl mi kalhoty a ohnul přes koleno, byl jsem tak překvapený, že jsem se nestačil ani bránit a stejně by mě přepral. Dostal jsem dost ran na holou, nevím kolik, alr byla to věčnost, strašně to bolelo, takže jsem začal brečet a pak i křičet, nejhorší ale na tom bylo, že na mě všichni koukali, spoluhráči, ale i holky, co se tam dívaly, protože trénovali taky, je mi 13 let a strašně jsem se pak styděl, když mě pustil, tak jsem viděl, jak se holky smějou, natáhl jsem si kalhoty a utekl domů, doma jsem nic neřekl, protože bych dostal znova a stydím se jít do školy, nevím, co mám dělat.
Daniel E-MAIL: [email protected] 13 VYMAZAT

Já nepiju, jako ten poslední zpovědník, je mi 13 a občas jsem pěkný péro, zrovna včera jsem byl za školou a podepsal si omluvenku, jenže naše třídní je moc chytrá, nějak se jí to nezdálo, tak mi sice nic neřekla, ale zavolala tatínkovi do práce. Doma dneska po příchodu ze školy mě táta vzal do své pracovny, zeptal se, co bylo včera ve škole a já kecal, jak palackej, pak na mě vybalil, co ví, že ho hodně mrzí, že jsem nejen nebyl ve škole, ale že mu lžu a že za to od něj dostanu výprask.Úplně jsem se orosil nikdy jsem nebyl bit, jen občas plácnutí přes zadek jen symbolicky, nebo klečení a teď tohle. Táta viděl, jak jsem zblednul a řekl, že doufá, že to bude poprvé a taky naposledy, že mě to poučí a přikázal mi, ať si stáhnu kalhoty i slipy, klepaly se mi ruce, dělal jsem to pomalu a zdržoval, ale neprosil, nemělo to smysl, nechtěl jsem být za zbabělce a řekl si, že to snad nějak vydržím. Troufl jsem si jen zeptat, čím ten výprask dostanu a kolik to bude, že mám strach, táta mi řekl, že dostanu páskem a pro začátek 10. Sedl si na židli, musel jsem se mu přehnout přes kolena a pak to začalo, páni, to to štípalo, ale chtěl jsem být statečný a tak jes měl stažený zadek, byl jsem úplně napnutý, jak prut, zatnuté zuby, nekřičel jsem, jen jsem vždycky dlouze zaúpěl po každém šlehnutí, nemohl jsem se dočkat konce, bylo to strašně dlouhý, pak už jsem to nemohl vydržet a asi třikrát jsem hlasitě vykřikl, ale to už byl najednou konec, slova "můžeš se zvednout" byly to nejúžasnější, co jsem slyšel. Tekly mi slzy, hladil jsem si zadek, ale táta mi řekl, že jsem se choval, jako chlap, že jsem byl hodně statečný a vydržel to bez zcén a že doufá, že to bylo naposled, já myslím, že bylo, byla to těžká půlhodinka.
Karel 25 E-MAIL: [email protected] 13 VYMAZA

anonymka (So, 23. 2. 2013 - 18:02)

Do mně vlezl Goulad Anubis a nikdo mě nemůže zastavit, protože by se porušovali zákony povznesených bytostí o nevměšování se.

. (Pá, 22. 2. 2013 - 23:02)

asi te to vzrušuje.
Tvoje smyšlený bláboly jsou směšný, nikoliv vzrušující!

mm (Pá, 22. 2. 2013 - 23:02)

jednou jsem šel na tetanofku...asi te to vzrušuje.

HA HA HA (Pá, 22. 2. 2013 - 16:02)

jednou jsem šel na tetanofku...Tak ty máš dost, chlíváku pojebanej.

To (Pá, 22. 2. 2013 - 15:02)

Už mě to vážně...si musi hlidat admin a okamzite blokovat IP jinak to zde bude jako na hnojisti,hromadu hnoje a nikde nic.

KOla (Pá, 22. 2. 2013 - 02:02)

jednou jsem šel na tetanofku s ročním zpožděním, bylo to už pozdě odpoledne tak sem byl psolední bacient. Doktorka byla nějaká naštvaná tak mě vynadala hned jak to zjitila. A řekla mě že za to ponesu následky, chtěla vidět žákovskou kde nebyli známky nic moc a poznámka že šikanuju. Což jí rozčílilo ještě víc že jako " pán bude chodit pozdě na iněchchi a ještě šikanuje a nosí špatné známky"? doufám že tě vaši seřezali? řekla Já řek že ne ale že sem měl zaracha. tak mě řekla at si sundám kalhoty a slipy že dostanu tu tetanovku. měl jsem tanga tak semsi je nechal.Cože ty nosíš tanga? řek sem jí že je to pohodlné tak že jo,že sem měl s normálních slipů opruzeniny jak se zařezávali. Doktorka mě píchla iněchchi a já se chtěl oblíct ale v tom mě začala vyplácet holej zadek- byl sem v šoku tak sem ležela držel. řekla mě že to potřebuju ponížit.V tom sem se uprt a byl to smard. tak doktorka řekla že když sem tahle zanešenej že mě udělá klistýr.....

@zavinac@ (Čt, 21. 2. 2013 - 20:02)

Já nechápu, že se tu vůbec někdo rozčiluje na úchylama, tak sem nechodte když vás to pohoršuje

rak (Čt, 21. 2. 2013 - 19:02)

děláš si kozy?
pro...masocháci si tady honěj kušny...blééééééééé

Reklama

Přidat komentář