Reklama

Výprask vařečkou

LP (Ne, 1. 10. 2006 - 16:10)

Naplácání na zadek nemůže škodit. Děti nemohou zcela pochopit co jim škodí a tak potrestání výpraskem na zadek nejrychleji pochopí co je špatné,je lepší mít nějaké jelito než být poražen autem, nebo popálen od ohně protože si hrálo se sirkami atd. Vím o čem píši, často jsem bývala také bita a zejména od maminky to bylo pokaždé na holou a dost to bolelo, ale snažila jsem se poslouchat hlavně mamku, protože bití od táty bylo spíše symbolické. Nyní mám již děti velké /14 a 16 dcery/ a když např. nepřijdou včas domů a nebo odmlouvají tak vůbec nebráním manželovi když jim napráská na holej zadek řemenem a nemyslete si, že když není doma tak jim to projde, zrovna včera přišla starší a bylo z ní cítit,že kouřila.Vzala jsem si vařečku, přehla ji přes koleno vyhrnula sukni a naplácala jsem ji nahatou zadnici do ruda a věřím, že už kouřit nebude.

KP (Po, 25. 10. 2021 - 08:10)

Je my 13 a máma me taky načapala kouřit. Doma jsem dostala 15 vařečkov na holov. A kdiž něco vyvedu tak dostanu. Pak to hrozně štípe hrozně bulim a už dlouho zas nic nevyvedu. Něgdy když vym že jsem něco provedla tak se bojím ze dostanu.

Eva (Čt, 28. 9. 2006 - 18:09)

Petro, doufam, ze ti to ti tve deti oplati az budes stara.

Martina (St, 27. 9. 2006 - 09:09)

pro Lena:
taky jsem si musela pro varecku mnohdy sama a souhlasim, ze to bylo to nejhorsi, rychle hrabat v supliku nejakou malou...ale az takhle me netrapila. A stipe to silene,to je pravda. Tem mi je 20, uz tohle obdobi mam za sebou, tak do 15 to ale bylo

Petra (Po, 25. 9. 2006 - 21:09)

plne s tim souhlasim,mam dva syny,13,a 15,a tez dostavaji na zadek,a na holou,kdyz deti zlobi,tak je treba poradne jim naplacat

Žužu (St, 20. 10. 2021 - 08:10)

Je my 10 a když zlobým tag my máma naplaca. Vedsinou za odmlouvani nebo za lžy. Nevym proč Musym dostavad. Vždi rukov na holov. Velmy to štípe a brečím u toho. Ras asi přet rokem sem kradla lebo my mama nechcela dat na čokoládu a to sem dostala vařečkov.

Helena (Po, 25. 9. 2006 - 17:09)

Pro Zuz: Jestli můžu vědět jak jsou tvoje děti staré a jaký je způsob výprasku u vás? Říkám si do jakého věku je mám takto trestat? Starší teť začla chodit do prváku na střední naposledy dostala v minulém školním roce. Nevím jestli bych ji neměla už trestat nějak jinak. Já jsem sice dostávala téměř až do matury, ale to byla jiná doba. Co myslíš?

Lena (Ne, 24. 9. 2006 - 20:09)

To Helena:
Když jsem já v mládí dostávala výprask, tak jsem si take musela sama přinášet vařečku a tahle část výprasku byla snad ještě horší než vlastní bití. Matka měla vypracovaný takový ritual, vždy se usadila na gauči, položila si mě přes nohy a začala nejdříve vyplácet rukou. Po několika minutách, když už jsem měla zadek v jednom ohni, tak řekla: Už mě bolí ruka, přines si vařečku! A já jsem se musela zvednout, polosvlečená jít přes celý byt do kuchyně, tam vybrat vařečku a přinést ji. To bylo pro mě největší utrpení, navíc se matce přinesená vařečka většinou nelíbila a poslala mě ještě jednou pro jinou větší. Mezi tím si zapálila nebo začala telefonovat, takže jsem tam musela stat celá uřvaná s vařečkou v ruce dlouhou dobu, než jsem konečně dostala druhou část výprasku.

Petr H. (Ne, 24. 9. 2006 - 19:09)

Děkuju, že připouštíš, že se to mohlo stát. Že se to stalo vím jen já, dvě děti a jejich rodiče. Svým rodičům jsem to nikdy nepřiznal a zatajil to. Strašně jsem se styděl. Dnes, když vidím jaké aféry probíhají ve světě kolem týraní dětí, je mi jasné, že dnes by toho chlapa zavřeli. Japan mi tady doporučoval pomstu a musím přiznat, že na ní myslím celé ty roky. Ale největší strach mám z toho, že kdyby mě někdo chytl jak jim něco poškozuji, tak já nebudu moct říct proč. Stydím se tak, že i po těch letech bych se nedokázal hájit pravdou. Když si představím, že by se o tom třeba i psalo v tisku stylem: JAKO DÍTĚ DOSTAL VÝPRASK A PO LETECH MU Z POMSTY ZNIČIL AUTO! Připouštím, že ten nářez byl až perverzní, ale to mě došlo až v období dospívání. I ty to vnímáš z pozice dospělého Martine. Jako dítě jsem tehdy pociťoval jen strašlivé ponížení.... Z hlediska dospělého bych to posuzoval jako zneužití nebo snad nějaké znásilnění... Nevím jestli ten jejich otec byl normální...

Martin (Ne, 24. 9. 2006 - 19:09)

Petre, je mozny, ze ti krivdim, ale jak to popisujes, tak mne to pripada jako fantazie nekoho, kdo by si to rad prozil. Treba to, jak se cukas, branis a kricis a pak bezvladne visis prehnutej pres koleno a ten chlap te bije. Nebo jak mezi nohama vidis kamarady, jak ten tvuj vyprask pozoruji. To uz je trochu podezrely. Jestli se to ale opravdu stalo, tak se omlouvam.

Petr.H (Ne, 24. 9. 2006 - 18:09)

Je mě líto, že mi to nikdo nevěří. Svěřil jsem se už několika lidem, ale každý to pokládá za výmysl. Z toho je vidět, že dítě, které takhle někdě zbili v cizí domácnosti a rodiče s ním přijdou k lékaři, nemá šanci na spravedlnost. Žaloba za týrání by byla podána na rodiče, z největší pravděpodobností na otce.Copak se opravdu nikdy nikomu nestalo nic podobného?

Martin (Ne, 24. 9. 2006 - 16:09)

Jano, pripad PetraH je jasna fantazie.

Jana (Ne, 24. 9. 2006 - 15:09)

Případ Petra H. je dost síla! Myslím, že kdyby můj manžel chtěl takle nasekat klukovi ze sousedství tak bych mu to prostě nedovolila.

Zuz (Ne, 24. 9. 2006 - 15:09)

No, vzhledem k tomu, že jsi sama musíš být jistě přísnější, ale někde, kde je otec rodiny, nepomůže ani jeho autorita. Snad má někde větší autoritu matka, ale je fakt, že být na děti sama je náročné. Jako holka jsem dostávala vařečkou, ale ne na holou. Manžel dostával na holou vším možným a tak je z toho zlatá střední cesta. Naše děti dostávají na holou vařečkou, ale vyjde to tak jednou za tři měsíce. Možná, ale, že kdyby to občas neslízly tak by to s nimi bylo k nevydržení.

Helena (Ne, 24. 9. 2006 - 15:09)

Manžel u toho není žijeme sami. Právě proto je radši držím zkrátka. Když už dojde na výprask probíhá u nich v pokoji. Tak která ho má dostat si přinese vařečku svleče se od pasu dolů musí si kleknout na postel a pořádně vystrčit nahatej zadek dostane něco mezi 10 až 25 podle prohřešku. Je to účinné a jak už jsem říkala neděje se to moc často tak 2x za půlrok někdy ani to ne. No a pro tu která zrovna nedostane je to výstraha. Jednou takle dostaly i obě najednou.

Leona (So, 26. 8. 2023 - 12:08)

já jsem dostávala , ještě ve  20. letech a ted mě naplácá manžel .

Slávek.eu (So, 26. 8. 2023 - 21:08)

Leono a líbí se ti to?

Zuz (Ne, 24. 9. 2006 - 10:09)

Helo, mluvíš o studu při trestu a tak se zeptám v jaké je řežeš pozici? Je u toho manžel?

Leona (Út, 8. 8. 2023 - 14:08)

Já jsem dostala vařečkou v 19.letech přes mokré kalhotky !!!

Anna (Út, 8. 8. 2023 - 20:08)

Mokré kalhotky? Jako plavky, nebo jak mokré? To mohlo dost bolet... co jste vyváděla, že jste dostala?

Reklama

Přidat komentář