Reklama

Výprask vařečkou

Slávek.eu (So, 26. 8. 2023 - 21:08)

Leono a líbí se ti to?

Zuz (Ne, 24. 9. 2006 - 10:09)

Helo, mluvíš o studu při trestu a tak se zeptám v jaké je řežeš pozici? Je u toho manžel?

Leona (Út, 8. 8. 2023 - 14:08)

Já jsem dostala vařečkou v 19.letech přes mokré kalhotky !!!

Anna (Út, 8. 8. 2023 - 20:08)

Mokré kalhotky? Jako plavky, nebo jak mokré? To mohlo dost bolet... co jste vyváděla, že jste dostala?

Helena (Ne, 24. 9. 2006 - 09:09)

Souhlasím s Květou. Máme dvě holky jedna už je v prváku na střední druhá základka a když už to přesáhne všechny meze tak přijde i výprask a je zas na dost dlouhou dobu klid. Používám vařečku zásadně na holou. Myslím, že trochu studu k potrestání patří, ale řezat je před sousedy nebo kamarády to už je opravdu moc velké ponížení.

Milda. (Út, 7. 3. 2023 - 17:03)

Hezký dobrý den , měl bych taky zájem , aby mi dal už někdo na zadek , protože kouřím cigarety a neměl bych . Můžeme se nějak s polu domluvit prosím ? Chtěl bych na zadek páskem. Jinak jsem z Benešova u Prahy , kde mám svůj byt. Napište mi na tento email: [email protected] Těším se na odpověď . M.

Jana (Pá, 22. 9. 2006 - 21:09)

Mě by spíš zajímalo co si o tom myslí ty děti co ten výprask viděly s odstupem času?

Jirka (Pá, 22. 9. 2006 - 20:09)

Japane, jenze to kdyby udelal, tak by mu ten chlap mohl zase narezat na holou.

Josef Hladký (Po, 13. 3. 2023 - 00:03)

Já hci dostat výprask vařečkou na hokej zadek a chcibit při výprasu nahatej.

Japan (Pá, 22. 9. 2006 - 20:09)

Pokud si nevymýšlíš a nařezali ti cizí lidi, tak bych se jim rozhodně neváhal POMSTÍT! Tohle se nedá nechat jen tak, pomsta je plně na místě. Poškrábat jim auto, nacpat jim do zámku sirky nebo něco takovýho. A až pojedou na dovolenou tak jim vyhodit elektriku. Až se vrátí, budou mít smradlavej mrazák plnej červů. Nebo jim něco zapálit. Mě seřezala v 16 vlastní máma a jen tak jsem to nenechal. Naházel jsem do záchodu hadry až se ucpala stoupačka, ona musela platit instalatéra, čuchat smrady a uklízet ten bordel. Musíš se pomstít za každou cenu!!!

Petr H. (Pá, 22. 9. 2006 - 19:09)

Souhlasím s tebou Květo, ale tady mě trestali u nich doma a vlastně cizí lidi. Děti z toho měli švandu ještě po letech. Ta kamarádka to samozřejmě vyprávěla i ve škole. Tehdy to pro mě bylo dost traumatizující a přestal jsem s ní i jejím bratrem kamarádit. Dnes mě ta vzpomínka vzrušuje a moc mě zajímá zda někdo nemá podobné zážitky v jakékoliv roli.

Květa (Pá, 22. 9. 2006 - 19:09)

Já si myslím, že výprask, když už k němu jednou za čas dojde, by se měl odehrávat v soukromí, nejvýše za účasti stejně starých sourozenců, pro které bude mít také odstrašující účinek. Určitě bych nikdy netrestala před cizími lidmi ani před sousedy a už vůbec ne před kamarády/kamarádkami. To je nepřiměřené ponižování a zbytečné zesměšňování.

Skeptik (Pá, 22. 9. 2006 - 17:09)

PetreH, ty bys asi rad zil jako nevolnik pred 250 lety. Asi bys schvalne delal prestupky, abys dostal petadvacet liskovkou na lavici.

Petr H. (Pá, 22. 9. 2006 - 14:09)

V pozdějším věku při dospívání jsem z toho měl značně smíšené pocity. Zážitek z dětství byl děsný, ale začal mě vzrušovat. Vzrušení jsem pociťoval při vzpomínkách, kdy jsem si to přehrával v hlavě a prožíval znovu pocit hanby z toho, že se stejně stará holka a kluk dívali jak hlasitě křičím, brečím, prosím a přitom mi vařečka skáče po zadku až ho mám plný rudých obtisků. Navíc jsem byl ohnutý přes koleno zadkem k nim, takže mi bylo vidět úplně všechno. Tepláky a trenky mi stáhl jejich otec úplně, takže jsem z počátku výprasku dost kopal a mával nohama. Když jsem se unavil, tak jsem už jen bezvládně a odevzdaně visel a držel. Byl jsem tak ohnutý, že jsem dokonce viděl mezi svými stehny jak se mi smějou. Zatímco mě jejich táta vyplácel, tak máma klidně vařila. Výprask se odehrál v kuchyni před obědem. Fakt by mě zajímalo jestli se vůbec něco takového stalo také někomu jinému? Zatím jsem nikde na netu nečetl, že by byl bit někdo u cizích (myslím jen on před jejich dětmi nebo dítětem). Jen jednou v autobuse, kde se bavili dvě starší paní, říkala jedna druhé: "...a její maminka normálně nabila našemu Kájovi." Z toho jsem usoudil, že ten Kája zažil něco podobného před nějakou kamarádkou od její mamky. Má někdo podobný zážitek, ať už jako potrestaný, trestající nebo divák?

Panky (Pá, 22. 9. 2006 - 12:09)

Vůbec s tím nesouhlasím! kdyby jsi měla alespoň nějakou zkušenost tak víš, že seřezat dítě a ještě před sousedkou ba před jejich kamarádama(ještě horší) musí být hrozně ponižující. A ještě je seřezat tak aby měli modřiny? Bože za mámu bych tě rozhodně nechtěla!!!!!!!!

Petr H. (Čt, 21. 9. 2006 - 18:09)

Nevím s čím přesně máš osobní zkušenosti, ale dostat na holou tak ponižujícím způsobem před stejně starými dětmi, které s tebe pak mají legraci je prostě příšerné. Zajímalo by mě jaké ty s tím máš zkušenosti?

D (Čt, 21. 9. 2006 - 17:09)

Hele, já mám osobní zkušenosti, ale někdy je nutné dítě pořádně seřezat. Chápu tě, že se stydíš za modřiny a je mi tě líto. D

Petr H. (Čt, 21. 9. 2006 - 14:09)

Před sousedkou to ještě není tak hrozný, ale já dostal vařečkou na holou u sousedů zadkem vystrčeným na jejich děti (dceru a syna. Trvalý pocit hanby ve mě zůstává dodnes.

Návštěvník (Čt, 21. 9. 2006 - 13:09)

No taky jsem si to myslela. Ale až budeš sám rodič tak poznáš. Né, že bych schvalovala mlácení vařečkou ale nějaký ten trestík je někdy opravdu za potřebý. I když abych pravdu řekla:takhle ponížit dítě před sousedkou to bych vživotě neudělala.

Zarri (Pá, 15. 9. 2006 - 21:09)

Milý neznámý, to si zde myslí asi každý...

Reklama

Přidat komentář