Reklama

Výprask vařečkou

Pavel (Pá, 21. 7. 2006 - 22:07)

To mi udělala naposled, když jsem nešel do tý školy a pak už ne. Prostě jsem si trochu dupnul. Ale na druhou stranu jsem už nikdy nepřišel domů ožralej a za školu jsem taky nešel. Asi jsem se začal trochu bát.

Svoje děti zatím nemám, na holou bych je určitě nebil. Ale myslím že nějakou tu facku bych jim uměl dát. Tedy jen v nejhorším případě, kdyby to po dobru nešlo.

Návštěvník (Pá, 3. 4. 2020 - 14:04)

Je lepší na holou nějakým normálním nástrojem, jako je prut, rákoska, nebo řemen, než fackování. To je to pravé domácí násilí.

Petr (Pá, 21. 7. 2006 - 18:07)

Pavle, to by mne zajimalo, proc sis v 16ti nechal dat na holou a proc tvoje mama na tu holou dala skoro dospelymu, nahymu synovi.

Pavel (Pá, 21. 7. 2006 - 09:07)

Jako kluk jsem dostal občas vařečkou i páskem. Podle mě to vařečkou štípe míň. Ale to už muselo být. Třídní důtka, cigarety.... Za pětku nebo poznámku jsem snad nikdy nedostal, to se řešilo domluvou. Ani když jsem přišel domů dlouho tak jsem nedostal-ale mamka mi řekla, že nebude nikdy tolerovat pití a záškoláctví. Že když si dám někde na zábavě nějaký pivo tak si ho dám-ale domů přijdu střízlivej. A běda když půjdu za školu. Jednou jsme se ale s klukama ožrali tak, že jsem skoro netrefil domů. Asi jsem nevěděl kde bydlíme nebo co-prostě jsem se probudil a zjistil, že jsem spal u nás v baráku na schodech. A taky jsem si jednou sám napsal omluvenku a nešel do školy. Máma mi na to pokaždý přišla a tyhle věci končily výpraskem. Řekla mi že když se chovám jako malej kluk takže se ke mně bude chovat taky tak. Vlítla na mě do koupelny (měli jsme tam jen závěs), musel jsem kleknout do vany, vystrčit zadek a dostal jsem na holou. Naposled v 16 letech. To ponížení a stud, že jsem se musel ukázat nahej před mámou mi vadilo mnohem víc, než pár štípanců na zadku. Možná to k něčemu bylo, příště jsem si dal maximálně dvě piva a dost. A jít za školu jsem si pak už nikdy nedovolil.

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2006 - 16:07)

Prtz se nudi a dela si srandu.

jana (Čt, 20. 7. 2006 - 14:07)

taky jsem parkrat dostala vareckou, ale nevim proc to takhle popisovat...

Michal (Čt, 13. 7. 2006 - 18:07)

Lucko, priznej se, ze ses dospela, nebo dospely, masochisticky uchyl. Jestli se nepriznas, tak dostanes petadvacet na holou, ne vareckou, ale liskovkou. I kdyz vlastne pro tebe by to byla odmena.

Návštěvník (St, 9. 8. 2023 - 07:08)

Já bych o to stála prosím můžeme se nějak domluvit? Děkuji pište na e-mail
[email protected]

Návštěvník (Čt, 13. 7. 2006 - 18:07)

Zasloužíš si to zřejmě...

Lucka (Čt, 13. 7. 2006 - 18:07)

To víš, my jsme v Čechách a ne ve vypatlané Kanadě.

Návštěvník (Čt, 13. 7. 2006 - 16:07)

Lucko, myslim, ze by jste si meli postezovat ve skole, jelikoz biti deti je proti mezinarodnim zakonum. Na rodicovske schuzce by se to melo co nejdrive projednat. Promluv si jeste s matkou a varuj ji, jestlize neprestane te bit, ze je mozne ze, ji nebudes mit rada.
Dale doktorka by se mela zastat deti jako ty. A co pozadat pribuzne, aby si s ni promluvili? Urcite ona sama byla bita v detstvi a proste to opakuje a nema zdani, ze tato metoda vychovy je v jinych zemich uz davno zavrhnuta a povazovan za barbarstvi. Deti se proste nesmi bit a jenom ve vyjimecnych pripadech, kdyz jde o zdravi nebo zivot se muze pouzit fysicky zakrok.
Take by me zajimalo, ze mimo Heleny tu nikdo neodpovida, predpokladaji, ze si nekdo dela legraci, nebo vetsina lidi take bije sve deti?

Nebelvír (So, 5. 6. 2021 - 04:06)

Hlavně v USA.Tam se dětiček nesmí ani dotknout. Proto tam ta výchova tak vypadá. Tam děti mlátí rodiče.

Helena (Ne, 9. 7. 2006 - 21:07)

Lucko,ja sama driv taky parkrat prastila dite vareckou.Jen ale dote doby,nez jsem omylem bouchla sebe.Bolelo to tak strasne,ze se dodnes stydim,co jsem to provadela.Nikdy jsem pak dite neuhodila.Jestli si tady nedelas legracky-podle psani Ti asi 10 let neni,tak to Te lituji.Kazda maminka co mlati dite vareckou,by si to mela sama na sobe vyzkouset!

Lucka (Pá, 7. 7. 2006 - 10:07)

Dobrý den,
Je mi 10 let a půjdu do 4 třídy.Někdy když maminku pořádně naštvu něčím co nemám dělat tak vezme vařečku a pořádně mě s ní seřeže uplně na holou pěkně to bolí a štípe.Pak mám pěkny jelita.Vdycky si musím stahnout kalhoty ohne mě přes koleno stáhne kalhotky dostanu vařečkou.Ale proč vařečkou nestačilo by rukou?Proč maminky použivají vařečku?U nás ve třídě všichni děcka žíkají že maminky požívají vařečku.Copak neví jak to bolí?Maminka říká aby to víc bolelo a aby ji nebolela ruka ale já se stidím za modřiny na zatku někdy i na stehnech kor ve škole když se musím vyslíkat.Poratte mi.

Kiki (Čt, 21. 10. 2021 - 11:10)

Je my 11 a taky někdy dostanem ale nie nějaké velké výprasky to jsem nikdy nedostala. Nikdy mě maminka nefackuje po tváři ani žádný pohlavek a už vůbec nemám modřiny. Maminka je sama táta nás opustil a vždy říkala že škoda rány která padne vedle. Když jsem drzá odmlouvam chodím pozdě domov a lžu tak my plácne na zadek. Ale max 5 ran a někdy i vařečkou ale málo kdy a když tak jenom jednou přes zadek a nikdy ne na holou. Když my dá na holou tak jenom rukov. Pěkně to vždy štípe ale kdyby my měla něco zakazovat tak to radši vydržím trošku bolesti.

Ellie (Ne, 23. 5. 2021 - 23:05)

Ruka hladí

Mgr zuzana (Pá, 6. 11. 2020 - 18:11)

Jsem ráda že otok mluvíš ale kdibid sem ukázal tvůj st
říškami zadek já bih ti pomohla a bite maminka ne stříkala zadek
PRosim ozvise. Ukaž tvůj zadek stačí a spon 1 az7 fotek ahoj a nebojte ozvat. Jsem sociální pedagokot

Default User Image
(Po, 25. 12. 2023 - 18:12)

Prosím piš trošku čitelně

Návštěvník (So, 7. 11. 2020 - 07:11)

Nauč se psát bez tolika překlepů a gramatických chyb, takhle ti nikdo neuvěří, že jsi to, za co se vydáváš.

Návštěvník (Pá, 26. 6. 2020 - 10:06)

Zasloužíš si to proto tě bije!

Reklama

Přidat komentář