Nenavidim sve TELO!!!
Rachel....a neni to nahodou tim,ze ty vlastne ani nechces byt zenou??Nemas pocit,ze chces byt vice chlapem?!Treba prave prot nenavidis sve telo!!?Takhle sve telo nenavidi lide co chteji byt opacneho pohlavi!!
Ahoj Rachel,ani nevím jak se mi podařilo vlízt na tuto stránku a narazila jsme na tvoje psaní...nevím co na to říct,je to hodně silný to co prožíváš,ale musíš si uvědomit že jsou na světě důležitější věci než ,,hmotné tělo,, z kterého stejnak jednou zbyde prach..záleží na tom jakou máš duši..přece..Nelam si hlavu z toho jak vypadáš,každý jsme z jedné formy a jak postupuje naše psychická stabilita je horší..věnuj se třeba nějakému náboženství,nebo filosofii,medituj a snaž se vyrovnat sama ze sebou.Rozhodně se neřezej,je to opravdu nesmysl...Naše tělo je jen schránka,která odejde s časem a duše zůstane navždy..nad tím by se každý člověk měl zamýšlet a zlepšovat sám sebe vnitřně..A že jsi neměla ještě kluka,na tom přeci nic není..já bych si to s tebou klidně vyměnila..jsi čisťounká,a máš něco co můžeš dát tomu do kterého se zamiluješ...Netrap se,úsměv na tvář a hodně štěstí..Klára
Rachel, jak víš, že tvoje nejhezčí roky nebudou třeba od 30 do 40, nebo od 60 do 70 ;) Já jsem mládí (15-21) taky v podstatě promarnila, ale pak se to obrátilo a teď je všechno skvělý.
Eve
Je fajn,ze jsou lidi,kteri jsou proste svi a kaslou na nazory druhych!Mne nekdy pripada,ze mnohdy je mi jedno,co si o sobe myslim ja a davam tak prehnane duraz na to,co si o mne mysli ti druzi!Nedokazu se jim postavit a nez abych se s nima dostala do konfliktu,udelam ze sebe vola ja...
Ja prave to telo oddeluji,protoze necitim k nemu nejake to pouto,vztah...a je pro me rozdil JA a to TELO!Ja jsem jako by dve!
Ale vsichni jako ty mi rikaj,ze je to hloupost,ale verit kdyz citim neco jineho je tezky!
Ale snad bude lip!!!
Diky...
Kopretina
...ja vim,ono to chce hlavne cas!Ani chripka nejde vylecit ze dne na den,to ja vim.Jen mi to vzalo ty nejhezci roky zivota!
Ale co nebylo,muze byt ted,ze?Jen mit trochu odvahu a vyrazit mezi lidi!:)
Rachel, nechtěj vědět, dokdy jsem byla panna já, a to mám vztah ke svému tělu celkem normální :) Ale našla jsem kluka, který na tom se zkušenostma byl stejně, a hezky jsme si to spolu vychutnali. A chodíme spolu pořád. Každý je jedinečný a neměl by se snažit mermomocí napasovat do nějakého průměru.
Taky jsem spíš kamarádila s klukama a dodneška mám na takové ty "babince" trochu cynický pohled. Jsem "divná" a neprůměrná ve všech ohledech, ale baví mě to, nechtěla bych být stejná jako 90% ostatních ženských.
Nenávist k vlastnímu tělu zakusilo hodně lidí, tobě se vyvinula do extrému, ale ten pocit zná každý. I já, když se někam těším a najednou mě začne bolet břicho nebo hlava nebo něco, tak mu taky nadávám - ty zmetku, co si to vymýšlíš, co mi kazíš zábavu. Nebo když se praštím - to nemůžeš dávat pozor, noho nešikovná, teď budu mít modřinu :) Ale k vlastnímu tělu se nelze chovat jako k nějaké oddělené, cizí věci. Správně by se člověk neměl dělit na fyzickou a psychickou polovinu, ale měl by se brát jako jednolitý celek. Do těla se promítá stav mysli a do mysli stav těla. Když se třeba bojím, bojím se celá - v mysli mám pocit strachu a v těle se mi třeba svírá žaludek, ale ve skutečnosti je to jeden nedělitelný stav, který nespravím nadáváním žaludku. Neboť tělo není nějaký cizí spratek, který se lekne a poslechne.
Popovídej si o tom s psycholožkou, nejspíš ti dá za pravdu, a nějak to spolu rozmotáte a s trochou trpělivosti cestu ke svému tělu zase najdeš :)
Ahoj Rachel ctu si tve prizpevky a je dobre, ze si zacala resit svuj problem treba i tim, ze si napsala sem. Urcite vyhledej odbornou pomoc. Jak to prekonas a uplyne nejaka doba tak urcite najdes spravnou cestu. Nemusis se vubec bat toho, ze by sis nenasla pritele - kazdy ma jiny vkus, a ja osobne znam spoustu kluku co maji radi, kdyz je holku za co chytit a o nejakou vychrtlinu by ani nezavadili.
To ze jsi ve 20 panna vubec trapas neni. Ja o to prisla presne ve dvaceti. S timto se vubec netrap!
Prosim,mohli by jste mi rict,co mohu ocekvata pri vstupni prohlidce do zamestnani???Co pani doktorka dela a tak!
Ja lekare nesnasim!Ne ze se jich bojim,nebo ze se bojim bolesti,to ne...ale stydim se!!!
Dekuji moc....
Helen
Vim,ale treba takovej chlap by mi mohl zvednout sebevedomi...rekl by mi treba,ze jsem pekna!Treba no...
Kapka
...na tehle strankach je toho tolik,ze bych tu musela sedet 24hod denne a to by bylo jeste malo abych to vsechno precetla:)
Do toho Hradce jsem uz napsala,tak cekam...
Hledam,hledam,hledam...
Diky za podoru!!!
...vite co je hrozny?Kdyz kvuli prkotine se rozjede ve vasi hlave proces,kdy myslite jen na to,jak si co nejvice ublizit:(Silna zlost...a nemate to komu rict,protoze by s tim stejne nic neudelal a ani nerozumneli:(
Myslite,ze kdyby zena mela mene zenskych hormonu,ze by vypadala ne tak moc zensky?
A to ze jsem ve dvaceti panna,to je asi taky trapas,co?Kdyz ale ja ani nemam na zadne dotyky ani neco se sexem chut!!!
A masturbace mi taky houby rika...:(Ja asi fakt nejsem normalni!Myslite,ze se to nekdy urovna?Jak by se mela vubec chovat holka v mem veku?Po cem by mela touzit?Co delat?
Ja jsem vyrustala od mala mezi bratry a klukama na ulici!
Rachel, cetla jsem tve prispevky a moc me to mrzi, co prozivas. Chlap je sice fajn, ale Helen ma pravdu, v tomhle ti nepomuze. Neni to proste v jeho silach.
Jen jeden odkaz, www.anabel.cz - maji tam docela dobrej korespondencni kurz zvysovani sebevedomi, ale osobni kontakt s nekym je dulezity, tak ne ze zacnes cist tyhle stranky a na hradec se vykasles.
Rachel,nedej na "babske rady".Jde o psychickou poruchu a tu Ti zadny chlap nevyleci.Sama ji taky nezvladnes.Pry v tom H.K.jsou dobry!Tak se spoj s odborniky a bude lip.Ukazi Ti,jak Tve telo je pekne a naucis se mit sama sebe rada.Ted tomu jiste neveris,vsechno chce cas a vuli ke zmene.
Eva
Snad se ten muj problem vyresi!!!Ja uz totiz nevim co se sebou!Zit v tele,ktere ti je tak tesne a tak ho nenavidis...to se neda!!!Uz to nejde!:(
Pribech
...chtelo by to nejakeho chlapca!Ale pozri,kdo by mna chtel!!!?Holku s problemy,ktera ani v tech vedrech neni schopna jit na bazen:(
...a za to muze to priserne telo!:(
mila Rachel,tu pomoze iba laska,naber sebavedomie a najdi chlapa!určite si úžasné dievča.držím tí palce!cmuk
Rachel, psycholog ti s tím rozmotáním právě pomůže, protože ví jak. Každé klubko začíná jednou nití a ta vede z nějakého místa, a až se k němu dostanete, bude už tvůj problém konkrétní a ne nějaká imaginární hrůza. A konkrétní problémy se dají řešit ;)
Helen
Moc dekuji za informace a povzbuzeni!
Napisu jim a uvidime!Rika se,kdo hleda najde:)
Takze nejdrive terapie?Jaka?Jen tak u psychologa?Ja ani nevim,co rozebirat...
prijde mi,ze to je takove klubicko vsech ruznych problemu pocinaje mym telem a konce sebeposkozovanim!Ale snad najdu tu nit a rozmotam to!
Rachel,tak jeste jsem nasla mejl na vedouciho lekare v Hradci Kralove na klinice.Mozna abys se objednala rovnou pres nej! kucervla"fnhk.cz
riaps"seznam.cz to je adresa pro Tebe asi nejbliz je Dvur Kralove.Napis jim mejl a oni se ti ozvou.Telefon maji 499320517,nebo Trutnov 499814890.Urcite Ti poradi,kam se obratit,nebo sami nekoho najdou.Je to krizove centrum.
Rachel,tak jsem se poptala,ale musis proste nejaky cas vydrzet a chodit na terapii a pak bys dostala leky.Opacny postup v Tve diagnoze neni dobry.Rozhodne se sama te nemoci nezbavis.Je to beh na delsi trat,ale si mlada a pokud se budes lecit,budes o.k.Muzes si doktora vybrat a zmnenit,jestli Ti ten dosavadni nevyhovuje.Nesmis si ovsem nalhavat,ze o nemoc nejde.Jeste by se vse zhorsilo.Najdi si to ve vyhledavaci na netu a prostuduj.Sama uvidis,ze bez lecby se nemoc muze zhorsit.Preji Ti moooc stesticka a na terapii poznas sama,ze podobne potize ma dost lidi.Drz se!!!!!
Lenka
Rada bych nekoho nasla z okoli Jicina nebo Hradce!At uz psychologa,ci psychiatra!Ale vubec nevim kam jit,na koho se obratit!Je jich tolik...
Rita
Hmm,ja bych chtela byt max.klukem proto,pac se mi libi jejich hubena postava!Ze nemaj zadny boky...a takove ty hrozne napadne zenske veci!Bavila jsem se o tom s mou psycholozkou,rikala,ze si nemysli,ze jsem transexual!Jako ze bych byla ve spatnem tele!Jine pohlavi mit nechci...Spise tam je asi to,ze nechci telesne byt velka,dospela!
Ze bych radeji vypadala jako holcicka a ne jako zena!
Jenomze s tim nejde prave nic udelat...jedine zastavit vyvoj!
- Odpovědět
Pošli odkaz