Reklama

chci zemřít

jedno (So, 24. 6. 2006 - 20:06)

vite taky jsem na pokraji zhrouceni...jediny co by mi bylo lito je ma rodina, ale to je fakt vsechno. Je mi 21 let, jsem pry hezka, ale stejnak nemam kluka, protoze nedokazu chodit jen tak s kym, ted jsem se pekne spalila opet.. ve skole jsem si to diky tomu pekne zavarila.. rodinu uz mam minimalni, rozpadlo se mi par dalsich veci. Nejhorsi na tom je to, ze pred 2 tydny mi bylo vsechno jedno, ted jsem se z toho dostala trochu a vali se na me skola-nedodelany zkousky, dalsi stres.. proste taky si rikam k cemu tu jsem.

y (So, 24. 6. 2006 - 19:06)

ahoj neznámá, ráda bych Ti pomohla..ikdyž Tě neznám, tak mi na Tobě záleží, opravdu. Zasloužíš si to nejlepší, co život nabízí, tak nikam neutíkej:))

marka (So, 24. 6. 2006 - 19:06)

Netrapte se depresemi, zajděte k psychiatrovi, dostanete léky, pomůže vám. Já osobně jsem byla několikrát v těžké krizi, syn po úraze zůstal na vozíku, zemřel mi tatínek, do toho osobní problémy s parterem, který nedokázal stát při mně, ale nikdy jsem nechtěla zemřít. Ba naopak, někdy mám depky z toho, že umřu a už tady nebudu, z toho mám obrovský strach. Nevím, pokud bych měla nějakou nevyléčitelnou nemoc, jak bych to zvládla, ale teď fakt nechci umřít, vždyť jsme tady jen jednou, tak si užijme. Hodně štěstí při řešení problémů všem.

honza (So, 24. 6. 2006 - 17:06)

a ty nemáš žádné sny, cíle představy? Rande, láska, sex, auto, vlastní domek, děti, cestování, práce nic? A co Tvoje rodina? Myslíš si, že jim to bude taky jedno?

Návštěvník (So, 24. 6. 2006 - 12:06)

Vůbec nevím proč jsem na tom to světě! Připadám si úplně zbytečná! Kdekoli sem si připadám jako ten nejposlednější člověk široko daleko! Když umřu tak to stejně nikdo nepozná tak co! Jen se musím pořádně připravit! A udělám to!

Honza (Po, 12. 6. 2006 - 18:06)

A co návštěva psychoterapeuta? Měli bychom se zbavit předsudků, že k nim chodí jen blázni. Všichni lidé mají problémy, i ti co se naoko usmívají. Jenže je to o přístupu a motivaci. téměř před čtyřmi lety mne v nemocnici operovali a zavlekli mi do nohy zánět. Kost se začala rozpadat. Někdy jsem měl už opravdu pocit beznaděje, že asi přijdu o nohu. Ty nejčernější myšlenky, co dál? Ale používám meditaci, relaxační a jiné duchovní techniky, zkouším alternativní léčbu, a dokonce jsem začal opatrně i s ještě nezhojenou nohou jezdit na motorce. A situace se díky tomuto nastavení pomalu krok za krokem zlepšuje.

iva (Po, 12. 6. 2006 - 11:06)

No ja chcem tež umrieť, lebo mám zdravotné problémi a dosť ve?ké ale nemôžem... Mám dobrého muža a dve deti a nechcem aby sa im posmievali, že mali mamu samovraha. Ale nebyť ich tak už to pravím. Dokoca som sa raz aj pokúsila keď som bola sama doma, ale nepodarilo sa mi uviazať uzol...Momentálne mi je tiež nie je ve?mi dobre a klepem sa ale zatia? žijem i keď ma to nebaví a nežijem preto že chcem ale preto že musím, čo za moc nestojí...

Honza (Po, 12. 6. 2006 - 06:06)

Tyhle deprese a stavy beznaděje dobře znám. Také mne čas od času přepadly. A momentálně mám na psychiatrii kamarádku. Má těžkédepresivní stavy. Okradl ji vlastní bratr, nemá kde bydlet, rodiče jí zemřeli, má sdrátovanou nohu a chodí o berlích a je bez peněz. Je to přitom krásná mladá holka. Co Ty? Máš se o koho opřít? Rodina, přítel. Smrt je opravdu ta nejposlednější štace bez zpátečního lístku. Co máš za problém?

xxx (Po, 12. 6. 2006 - 05:06)

xxcd-komu ty chceš pomahat,sám se potřebuješ léčit!!!

xxcd (Po, 12. 6. 2006 - 01:06)

Rád Ti pomůžu !!! Copak Tě trápí !? Jakpak se jmenuješ !? ... Povídej !! :)

Návštěvník (Ne, 11. 6. 2006 - 14:06)

Toužím zemřít! Připadám si tu naprosto zbytečná! Vůbec nevím co mám dělat, připadám si na všecnhno úplně sama! Mám strach že nic v životě nezvládnu a nedokážu!Prosím pommůžete mi?

Lucy (St, 1. 1. 2020 - 21:01)

Mám to same ... Mám krásného syna... práci a vysneny dům. Mám peníze, zdraví a vztah... jen ten vztah...každý chlap mě v životě bil.. ponižoval přišla o 2 nenarozene děti před tím... zůstala na ulici ... matka mě opustila a nechtěla... Mám vše co jsem si kdy přála... jen mě minulost dost ubiji a večery proplakavam a přijdu si na světě už zbytečná.. před synem jsem šťastná... ale uvnitř už to nezvládám. Působím na venek normálně ale bojují i prášky už nepomáhají.. Mám chuť to vzdát a přátelé otravovat nechci.

dv (St, 1. 1. 2020 - 22:01)

Primo Lévi řekl, že kdo byl jednou mučen, je mučen už napořád. Přežil Osvětim, ale v 70. letech minulého století skočil z okna.

Lucy (St, 1. 1. 2020 - 22:01)

Asi má pravdu ... bolavou duši nic nevyleci

Návštěvník (Ne, 9. 12. 2018 - 20:12)

Někdy stačí minout člověka na vozíku, nebo jinak ochuzeného od radostí druhých a pak začne přemýšlet trochu jinak. Momentálně se taky motám ve ztracenu samoty i když mám asi víc než bych potřeboval. Samota je těžká, odborník radí jít mezi lidi, mezi kamarády, ale jsem spíš samotář v chaloupce, co se nechce někam vtírat,co by potřeboval ale asi jen samotářku.Kde hledat, když samotářka je na samotě a já taky nikam moc nemusím mezi dav.Tak jsem si ulevil, snad jaro zase utlumi chmury.Važ si toho co máš. Važ si sebe, zbytek tě určitě nemine. Taky doufám, že jednou tu holku potkám a pak budu vědět, že jedu domů a né jen do prostoru obklopeného cihlou.

Reklama

Přidat komentář