Reklama

amputace jenom jako

Tvrďák (Čt, 29. 11. 2007 - 06:11)

Ježišmarjá, vás to fakt vzrušuje? Těžší úchylka už snad neexistuje - víte o tom? Já z takových věcí mám hrůzu, a jinej by z toho ejakuloval... svět je podivnej...

Pavel (St, 28. 11. 2007 - 20:11)

Ahojky Heleno,můžeme si o tom trochu někdy napsat a popovídat si třeba přes ICQ???
PChomac"seznam.cz

Pavel (St, 28. 11. 2007 - 19:11)

Je to super,povedlo se Ti to dokonale.Při čtení jsem to fakt prožíval tak moc,že mne veškerá představa vzrušila a viděl jsem to jako živé.Fakt super.Jen tak dál

ampman (St, 14. 11. 2007 - 12:11)

Krásná dívka z Corsy

Dne 12.11.2007 jsem byl v jednom okresním městě. Čekal jsem na příjezd obchodního partnera a vzhledem k tomu, že měl 5hodin zpoždění kvůli sněhu, bloumal jsem po městě.
Náhle po ulici přicházela překrásná dívka.Měla červené berle a rozvážně s trochou těžkosti vždy posunula pravou nohu vpřed na vysokém podpatku, aniž by na ni našlápla celou vahou, jako by se bála a vůbec nepokrčila koleno. Nožička byla v kotníku nepohyblivá, mírně ji stáčela ven tak, aby našlapovala pouze na podpatek, jako peggy. Druhá noha na podpatku vždy byla v pohybu vpřed rychlejší a pevnější a podpatek klapl o dlažbu. Měla černé přiléhavé jeansy, ve kterých bylo jasně vidět, kde je připevněna na pravou nohu protéza asi 10cm pod rozkrokem. Na sobě měla krátkou zelenou bundičku s blýskavými zlatými nitkami a bílou čepici z pod níž rozpustile vyčnívaly černé vlasy. Bylo jí asi 30. Prostě krasavice. Vydal jsem se volně za ní. Šla kolem výloh a bylo vidět, že nepospíchá. Když zastavila u výlohy, vždy přenesla váhu na zdravou levou nohu a pravou nohou došlápla na podpatek, a špička botky,vždy zůstala lehce nad zemí. Tak chvíli odpočívala, pak se opřela do berlí a takou krásnou chůzí pokračovala.
Šla do pojišťovny a ta byla na velkém kopci, to byl krásný výkon. V kopci musela špičku botky na protéze vytáčet doslova do boku, aby jí nevadila v chůzi, která velmi ztěžkla tak, aby o ni nezakopávala. Bylo znát, že lituje, že musí umělou nohu sebou doslova vláčet kvůli okolí. Jak by se jí krásně šlo kdyby si prázdnou nohavici přeložila a zasunula za pas.To vše se dalo vyčíst z jejích krásných, ale bojácných očí.
Čekal jsem celou dobu před pojišťovnou, srdce mi tlouklo nedočkavostí. Takovou krásu musím ještě vidět. Kolik dívek v ČR má takovou chůzi a kolik si jich na protéze vezme vysoký podpatek, kolik ampuťaček o sebe pěkně pečuje a ještě tak krásně voní jako ona.
Když vyšla z pojišťovny, z kopce se jí šlo o poznání lépe. Nyní klapaly oba podpatky, opět však na špičku pravé nohy nedošlapovala. Byl to hotový koncert , jak nepravidelně podpatky klapaly a jak krásně naučeně ovládala pahýlem nohy tu mrtvou protézu. Ještě se zastavila v butiku se spodním prádlem a dlouze si něco vybírala. Pokud ji něco zaujalo někde vedle, jemně poskočila a pravou nohu opřenou o podpatek jen za sebou zatáhla po kluzké podlaze.
Potom přešla náměstí a otevřela červenou Corsu /Oplíka/. Otevřela dveře, naklonila se do auta a odložila obě červené berle, pak si pár sekund odpočinula poskočila ladně blíže k autu a podvědomě sáhla pod pravé koleno, to tam však není, pouze kloub protézy, který zlomila tak, aby se pravá noha mohla do auta vejít. Pak ztěžka dosedla a pak již levou nohu na vysokém podpatku lehce nadnesla a položila do vozu. Odjela domů a já ji sledoval. Nákup měla jen pro sebe, nikdo ji doma nečekal. Byla již tma a bylo vidět na schody paneláku, jak jde pěšky do prvního patra. To byl opět koncert ta chůze do schodů. Byla již unavena, protézu doslova tahala jako mrtvou hmotu za sebou. O to byla přitažlivější.Pak již vidět nebyla, jen si dál mohu představit.
Představit jak unavená těžce dosedla na židli a ihned se spolu s kalhoty zbavuje protézy, na které je stále ještě botička na podpatku. Však ji za tu procházku tak unavila. Vyzuje i druhý střevíček , vezme berle a již známým houpavým krokem jen v kalhotkách a v tričku si jde sednout do křesla. Při chůzi se již pahýl pravé nohy nehýbe, jen se vychyluje spolu s levou nožkou. Usedne do křesla, levou nožku vyhoupne na konferenční stolek a dychtivě začne rozbalovat vzorované punčochy, které si dnes na procházce koupila. Punčochy navléká na ruku několikerými pohyby a pak nasune krásné malé prstíky unavené nožičky do špičky punčochy. Nehtíky má nalakované tmavě červeným, zřejmě drahým lakem, protože se blýskají i přes dosti silnou strukturu nové punčošky. Několika pohyby roztažených prstů rukou vypíná natažení levé punčoch na nožičku, tu pak zvedá otáčí ji a prohlíží si ji. Jak jsou krásné ty tvary té nožičky a ty punčochy ji dělají svými vzory ještě štíhlejší. Byla spokojena. Nyní však se podívala na pahýl pravé nohy a zase se zasmušila. Kdyby byla jako jiné dívky dvounohá! Takhle má o něco méně. Vůbec si neuvědomuje, že ten člověk, co ji dnes sledoval a ona si toho možná i všimla a bála se ho, by jí naopak zahrnul láskou, něhou a splněnými přáními právě proto, že je vynímečná a neví, že má něco, co jiné ženy nemají a nemohou mu dát. Možná by byla šťastná, jen to neví a ani už nevěří.
Potom vzala druhou punčochu a dlouho jí přesunovala z ruky do ruky. Nakonec ji přece jenom zkusila nasadit na pahýl pravé nohy, Zesílení lehce vytáhla trochu výše než u levé nožky a to co přebývalo, nechala viset pod pahýl. Opřela se o křeslo a vstala, pak třemi skoky na špičce levé nohy se přesunula k zrcadlu. Stála stále na špičce, otáčela se a dívala se na svoje nohy. Tedy na nohu a dvaceticentimetrový pahýlek v punčošce, kterým vyvažovala stání na špičce. Proto s ní sem tam cukala dopředu a zase dozadu. Bylo to velmi vzrušující, přes punčochu byla matně vidět i dlouhá jizva s dávno zahojenými stehy. Punčocha určená pro lýtko a kotník i špičku neexistující nožky pomalu vlála při trhavých pohybech.
Myslela si že ji nikdo takto nesmí spatřit, protože by jí nechtěl.
A tady budu končit. Pokusím se jí přesvědčit, že jsou devotee a ona některého potřebuje.

x (Po, 5. 11. 2007 - 08:11)

Jaký to je nemít nohu? Já ti odpovím,ale né tady. Můj mail je gargulak6"seznam.cz

Návštěvník (St, 10. 10. 2007 - 16:10)

jaky to je nemit nohu? muzete to popsat?

Tom (Ne, 11. 11. 2018 - 13:11)

To nejde popsat nech si ji amputovat a poznas to

Návštěvník (Pá, 14. 9. 2007 - 21:09)

ste střeva fakt

Návštěvník (Pá, 14. 9. 2007 - 08:09)

n emohupsát mám amputovanou hlavu. Pil jsem a bliju

Návštěvník (Pá, 14. 9. 2007 - 08:09)

Stačí jedna muže bej aj ruka

peter (Čt, 13. 9. 2007 - 22:09)

ahoj napis mi vic ,staci jedna nebo duo amputace?

Jarek (St, 1. 8. 2007 - 21:08)

Vy byste potřebovali amputovat ptáky, zvrhlíci :-))!

Návštěvník (St, 1. 8. 2007 - 18:08)

Hledáme opravdového odborníka na tvorbu placených stránek nebo prodej přes internet s touto tématikou. Zboží dodáme.Akceptujeme pouze vážně míněné nabídky na spolupráci.

Návštěvník (Čt, 26. 7. 2007 - 14:07)

Žádnej amputovanej? Hledam muža a chci aby měl amputovanou nohu

Návštěvník (Pá, 20. 7. 2007 - 14:07)

Amputáři kde ste!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Pá, 13. 7. 2007 - 10:07)

:))))))))))))))))))

__utmc=22592180 (Pá, 15. 6. 2007 - 16:06)

Ja si predstavujem, že moja priate?ka má amputovanú nohu nad kolenom

Návštěvník (Pá, 15. 6. 2007 - 15:06)

A proč si to myslíš?

Návštěvník (So, 2. 6. 2007 - 19:06)

Jste opravdu směšný úchylové!!!!

Návštěvník (Čt, 31. 5. 2007 - 12:05)

a kam ti ujela tá ruka

Reklama

Přidat komentář