Reklama

Nahý při vyšetření ???

Petr (Út, 5. 6. 2018 - 14:06)

Já jsem se v nemocnici dost...Kdyz mne bylo 12, nebo 13, lezel jsem v nemocnici na pokoji s nekolika dalsimi pacienty. Rano prisla sestra, vyzvala mne abych lehl na bricho a stahl kalhoty od pyzama a dala mne do zadku nejakou injekci.
Vsichni na to koukali a dovedu si predstavit jakou by meli srandu kdyby videli, ze mam pod pyzamem slipy, nebo trenky. Myslim, ze by to sestry ani nedovolily.

Luboš (Út, 5. 6. 2018 - 06:06)

Dobrý den.
V pondělí...Já jsem se v nemocnici dost nalezel. Spodní prádlo pod pyžamo jsem nosil vždy.. a nosila no minimálně polovina starších kluků.ma to několik výhod. Jednak není ve předu vidět flek potom, když se jdeš vyčůrat, jednak není tolik vidět erekce a hlavně není flek při noční poluci, která je tam dost častá. Podle toho, že nic pod pizamem neměli jsme poznali, kdo je v nemocnici poprvé. Starším klukům i sestry při příjmu dost často říkaly, aby si slipy, nebo trencle pod kalhotama nechali. Takže klidem a spodní prádlo mu pribal. Kolik mu je roku?

Steve (Po, 4. 6. 2018 - 23:06)

Tak ho nauč aby spal v pyžamu bez slipů ... je to fakt úleva, nepaří se, a taky se lépe spí. Pyžamo je bráno jako spodní prádlo, takže pod ním fakt nemá nic být. (pokud není jiný vážný důvod např. menzes u děvčat a žen), kluk nic nepotřebuje. Já taky mám pyžamo na naho, no co myslíš :-)

Pavla (Ne, 3. 6. 2018 - 16:06)

Slipy na spaní?? Na to...Každej to má jinak no, holky spí v kalhotkách taky uplně normálně a nikomu to nevadí.

Ivet (Út, 12. 2. 2019 - 21:02)

Já teda ne, já spím v tričku a jinak nic.

Jan (Ne, 3. 6. 2018 - 06:06)

No právě náš mladej, je...Slipy na spaní?? Na to ještě pyžamo? Co takhle k tomu ještě zimní bundu?

Pavla (So, 2. 6. 2018 - 15:06)

Spodní prádlo pod civilem,...No právě náš mladej, je zvyklí mít slipy a mám strach co bude vyvádět když mu oblíknou pyžamo bez slipů. A tam bude mít pyžamo celej den že jo, nejen v noci.

Steve (So, 2. 6. 2018 - 02:06)

Spodní prádlo pod civilem, pod pyžamem snad nic. Vím že to někdo dělá že má dítě spodní prádlo a přes to ještě pyžamový spodek - ale je to nezdravý nešvar. 2 stahovací gumy a další prádlo je prostě blbost, tělo si potřebuje odpočinout od tlačícího oblečení.

Pavla (Pá, 1. 6. 2018 - 18:06)

Dobrý den.
V pondělí jdeme se synem do nemocnice si na pár dní lehnout, chce se zeptat berou na lůžkovém dětském oddělení dětem spodní prádlo nebo ho můžou na sobě mít ? (jestli ho přibalit).

(Pá, 11. 5. 2018 - 01:05)

když si tady přečteš ty...Bych si ráda nechala vyšetřit kozy a veverku od mladýho, hezkýho doktůrka, kozy mám velký, bude se to líbit mě i jemu.

Jani (Pá, 11. 5. 2018 - 00:05)

Mně se stalo něco podobnýho. Manžel se šel podívat s dětma na ultrazvuk mimča. Probíhá to od jistý doby na koze (dřív na to měl takovej tmavej kamrlík), a to už samo není před rodinkou dvakrát příjemný. Nakonec mi doktor před nima řekl, ať si ještě sundám tričko, že mi vyšetří prsa. Rodinka se rychle vypakovala, ale i tak mi to bylo nepříjemný. Navíc mi nikdy před tím ani potom prsa nekontroloval. Přišlo mi to od něj jako taková malá zlomyslnost před manželem, nebo co.

No (So, 28. 4. 2018 - 14:04)

Je velmi zajímavý...když si tady přečteš ty úsměvné historky úchyláčků, tak ono je všude něco.
Jinak gynekologa, co vyšetřuje prsa jen pohledným prsatým ženám, jsme tady měly taky. Ale jak se to profláklo, ukončil tady praxi.

Ještě k tomu "masu". Když každý den budeš něco vidět, fakt si myslíš, že ti to nezevsední? Jinak většinou se stačí ozvat, že toto vyšetření si nepřejete a nikdo vás nutit nebude. Tím myslím třeba na interně vyšetření rekta po příjmu atd. Také je dobré při mytí na posteli požádat o zástěnu. Když mi ji nedali, vždy jsem požádala, že mám raději soukromí a bylo mi s pochopením vždy vyhověno.

Ivana (So, 28. 4. 2018 - 10:04)

Kdyz jsem zacinala v nemocnici jako zdrav.sestra,vsimla jsem si vecer kluka,ktereho jsem znala od videni a byl hezkej.Pri reci mi kolegyne z jineho odd.rekla,ze nevim,jak se to dela.Poslala mne pro nej,at ho privedu na vysetrovnu.Tam se mu predstavila jako doktorka a porucila mu svleknout se.Byl z toho nesvuj,tak rekla ze zavola jine sestry,aby mu
pomohly.Pak uz neprotestoval,svlik se,ona na mne mrkla a uz to jela.Hup na stul,tak a gec ti sestra zmeri teplotu.Ja si ji meril a dibry.To mne nezyjima,zvednete mu setro nohy,tak jsem mu je zvedla,roztahla,pak je skrcil,ja mu namazala dirku a sup,dlouho jsem jej merila.Pak jeste "lekarka"porucila,at mu vysetrim prstem konecnik,coz jsem taky peclive udelala.Na zaver kluk i pres protesty dostal ode mne klystyr,po vyprazdneni jsem ho omyla.

B (Po, 16. 4. 2018 - 08:04)

Je velmi zajímavý opakující názor v diskuzi, že pro zdravotnický personál je pacient maso, proto není nutné mít obavy z nevhodného chování. Takový argument je nesmyslný, ale poměrně přesně vystihuje častý přístup v českém zdravotnictví. Ve skutečnosti je i lichý (ve špatném i dobrém). Pacient v žádném případě nemá být a není maso, materiál, na kterém pracuje doktor. Část doktorů se tak chová, a právě z toho často pramení nepříjemné pocity pacientů (svléknout, já už takových viděl atp.). Asi většina doktorů, co jsem s nimi přišli do kontaktu se tak naštěstí nechová. Na druhou stranu existují lékaři jejichž přístup je velmi “osobní”. Manželka chodila několik let ke gynekologovi, ke kterému chodilo i několik kolegyň z práce a kamarádek. Některým tento doktor vyšetřoval opakovaně prsa, tak že ležely zcela nahé na vyšetřovacím křesle, ostatním prsa nevyšetřoval. Manželce prsa taky nikdy nevyšetřoval, ale zato to nezapomínal účtovat … Preferoval ženy “krev a mlíko”, těm pak doporučoval hubnutí, i když byly úplně normální. Což bylo taky docela bizarní, protože sám pan doktor měl minimálně 150kg, asi si takhle léčil svůj komplex …

Lékař by prostě měl respektovat pacienta a zbytečně ho nesvlékat. Když pacientovi svlékání vadí, měl by mu vysvětlit, proč je to nutné, a ne ho zesměšňovat.

A (St, 4. 4. 2018 - 00:04)

Tak něco podobného se mi...Na co by ti měl gyndař koukat, to je jasný, že na veverku.

Renáta (Út, 3. 4. 2018 - 20:04)

Tak něco podobného se mi také stalo. Byla jsem na gyndě a tam nebyla moje doktorka. Byl tam její zástupce, takový mladý, bylo mu asi 24 a já jsem se styděla. On mi roztrhal oblečení a koukal mi na vaginu. Ja jsem šla nahlásit sexuální obtěžování a ten kluk už tam ( naštěstí) nebyl.

roman (Po, 12. 2. 2018 - 12:02)

Záleží na tom s jakým...jen kontrola pih a znamenek a s chodidli

luci (Po, 12. 2. 2018 - 09:02)

jsem obědnan na...Záleží na tom s jakým problémem jsi na kožní objednán?Kůže jak známo pokrývá celé tělo.Takže je to dost dobře možné.Ale vůbec se tím netrap,určitě nemáš mezi nohama nic,coby doktor-ka dávno neviděly.A jak jsem výše zmiňovala,jsou to profesionálové,ne úchylové!

roman (Po, 12. 2. 2018 - 08:02)

jsem obědnan na kožni.....nevite jestli budu muset do naha

Chudáčci medici (Po, 12. 2. 2018 - 00:02)

už taky jinde, že? Těch...Aby neměli trauma z mých velkých koz a z mojí chlupatý veverky. Určitě to nebudou žádní panicové a nahatý kozy a veverky viděli.

Reklama

Přidat komentář