Reklama

Nahý při vyšetření ???

Jana (Ne, 5. 8. 2007 - 23:08)

Sereno já po prvním zážitku(chlap v sesterně) taky chodila raději v kalhotkách a svlíkala se až u doktora ale když se to opakovalo a já řekla sestře jestli to jako je normální že si tam bere cizí lidi,a ona na to že co má dělat když si jdou jen pro recept,tak jsem prostě změnila doktora.

SERENA (Ne, 5. 8. 2007 - 20:08)

Ježíši, vy si tady furt stěžujete, tak se ozvěte Ne?? Pořád si myslíte, že doktora a učitele se musí poslouchat na slovo, jak jsme si mysleli za komoušů na základce??

Taky chodím na gyndu, a všichni se svlíkaj u sestry a pak choděj s nahejma prdelama za doktorem, já jdu taky ale v kalhotkách, tam až u kozy si sundám kalhotky , hodím je klidně na zem a jdu na kozu, slezu a hned si je oblíknu, a komunikuji už oblečená.
Nikdo mi nic neřekl, a kdyby řekl, tak prostě nahatá nepůjdu, a to nejsem nějak stydlivá, jde o to, aby si uvědomily, že by se měla ženská svílkat z kalhotek třeba až na vyštřovně, a ne několik metrů daleko...

To samý u ortopeda, nikdy se nesvlíkám do půl těla, jen do podprdy, prostě bych řekla, pardon, se hrozně stydím, dál už to nepůjde, donutit tě nikdo nemůže...

Jo a jednou jsme jako kolektiv házenkářek jeli na nějaké vyštření, dávali nám nějaký přísavky a u toho se ještě šlapalo na rotopedu,, jenže mě bylo asi 12 a to jsem ještě byla vyplašená, mladej doktor, uchylák, každýmu hned hlásil at se svlíkne do půl těla, a já blbec se svlíkla, tak jsem šlapala nahaá a on čuměl, pak přišla na řadu další a ta byla starší, a hned mu řekla, at to na ní nezkouší, že bude v podprdě, tak on se trochu urazil ale ani necekl...

Lucie (So, 21. 11. 2020 - 23:11)

To jsem si taky myslela. Že to takhle budu dělat. Jenže když jsem vylezla z té kabinky a šla přes tu sesternu do ordinace tak mi řekla sestřička: počkejte, ještě jste si zapomněla nechat v kabince i ty kalhotky, a v sesterne, kde byli i nějací další lidi mi je přede všema stáhla a zanesla mi je do mé kabinky. Takže zbytek vyšetření s holým zadkem. Příště jsem se už bála aby si je zase nevzala takže už raději chodím bez.

Návštěvník (Ne, 22. 11. 2020 - 16:11)

Nevím co řešíte. Vím že manželka má k tomu sukni, kterou si vždycky bere na gyndu. Sundá kalhotky a obleče tu sukni. Na koze si ji jen vyhrne a roztáhne nohy. Takže se po ordinaci pohybuje v sukni.

M. Kouril (Pá, 10. 1. 2020 - 15:01)

No konečně rozumná ženská! Když si myslíte že to doktor přehání, zbalim švestky, pořádně mu nadám a jdu pryč, on není žádný pán!!!!

Petr (Ne, 5. 8. 2007 - 16:08)

Jano, pro toho chlapa v ty sesterne to asi byl vetsi problem nez pro tebe. Ja videt tvou holou prdylku, tak se mne asi postavi a to by byl trapas.

Jana (Ne, 5. 8. 2007 - 12:08)

Tome fakt dávaj kaťata jo? Já myslela že třeba jen andělíčka. Já jsem třeba změnila gynekologa jen proto,že měl kabinku na vysvlečení v sesterně a nahej od pasu dolu jsi pak musel jít přes celou sesternu až k němu do ordinace. Asi 2x se mi tam stalo že akorát byl nějakej chlap u tý sestry.Jednou to byl nějakej manžel co tam čekal s těhulí a jí zatím sestra vážila a měřila tlak a jednou tam šel asi něčí manžel manželce pro prášky.Nejsem stydlín ale producírovat se tam s nahou zadnicí a nebo třeba v kalhotkách fakt nemusím.

Petr (So, 4. 8. 2007 - 15:08)

Tome, mne dali latkovy kalhoty s otvorem tak velkym, ze mne couhal celej zadek.
"Vyslekarna" byla hned vedle "vysetrovny".
Ve vyslekarne jsem byl sam, ve vysetrovne byly dve sestry a vysetrujici lekar. Vsichni byli bezva, trapas minimalni.

Tom (So, 4. 8. 2007 - 14:08)

Ano, Jano, v tomto případě a v této diskuzi Ti dávám za pravdu. Toto je absolutní znevážení pacienta, to máš pravdu.
Např. ve slušných nemocnicích ti při tzv. kolonoskopii dají papírové kalhoty s dírou v rozkroku, v neslušné nemocnici jdeš nahý(á) z vyslékárny někdy přes celou místnost k vyšetřovacímu stolu.

Jana (So, 4. 8. 2007 - 12:08)

Žanet má podobný zážitek z gyndy. Chápu že se tady musím svléknout a problém s tím nemám ale jednou byl místo mého doktora zástup a ten požadoval svléknout do naha,vyšetřil mi prsa tak jsem si chtěla dojít pro tričko ale prý nebudem zdržovat a nahnal mě na křeslo nahou a dělal běžné gynek.vyšetření. U toho jsem snad tričko mít mohla ne?

anonymous (St, 1. 8. 2007 - 09:08)

Nemyslím, že by normálního doktora/rku vzrušovala nahota pacienta. Setkává se tam totiž s mnoha takovými, jejichž tělo by raději neviděl - myslím alespoň. Opravdu krásných těl je málo a i takoví pacienti přijdou s nějakým problémem - a koukat se třebas na jejich vyrážky těžko může někoho bavit, nemyslíte?

Návštěvník (Po, 18. 6. 2007 - 17:06)

Ty jsi kretén, viď

Návštěvník (Po, 18. 6. 2007 - 13:06)

A myslíš, že tlačící guma a ramínka by ti byly příjemnější a zdraví prospěšnější? Nebuďte krávy a nehledejte problémy tam kde nejsou. Méně se sledujte a hýčkejte! Totál egocentristky!

Žaneta (Po, 18. 6. 2007 - 12:06)

Zajímalo by mě, kdy je svlékání opravdu nutné. Já mám třeba problémy s páteří a tak jsem jednu dobu chodila k ortopédovi. Chápu, že potřebuje vidět páteř tudíž si musím sundat podprsenku. Pak mě ale "prokřupával" a procvičoval záda a u toho už snad nahá byt nemusím...

Dr. Galen (Ne, 17. 6. 2007 - 15:06)

Jsou druhy vysetreni, kdy je potreba, aby byl pacient uplne nahy. Napriklad kompletni vysetreni kuze a vysetreni svalovych a neurologickych chorob, kdy lekar musi sledovat nahyho pacienta pri chuzi.

petr (So, 16. 6. 2007 - 23:06)

se svlékáním u doktora mám svou skušenost. vždy při preventivce u moji doktorky jsem ve slipech jen když mi prohmatáva varlata a penis tak si stahnu slipy ke kolenum. jednou tam byl zastup, jiný doktor, musel jsem se před vyšetřením svléknout uplně, teprve potom začal zjištovat změny v anamnéze, vážit me atd. zajimave a hlavne divne je že mi nevyšetřil ani varlata, nepřetahl předkožku ani nevyšetřil konečník...

´JOHANZ (St, 22. 11. 2006 - 15:11)

NAHOTA JE PŘIROZENÁ U OPIC....PROTOŽE JI NEVNIMAJÍ

Boss (St, 22. 11. 2006 - 14:11)

Nahota je prirozena, nevidim jediny duvod proc by nekomu toto mohlo vadit napriklad u lekare, ve sprse atd.., lekar urcite nema zalibu v tom, aby okukoval sve pacienty. Myslim, ze nahotu resi jenom nevyrovnany clovek, ale ten kdo se smiri sam se sebou a svym telem nahota nevadi. Lide se dnes uzaviraji cim dal vic do sebe a to neni dobre.
Reknete mi,jak muze lekar vysetrit osobu bez toho,aby se svlekla?Co kdyz bude mit nejaky melanom ci ekzem zrovna pod spodnim pradlem?
Nadruhou stranu je jise blbost se svlekat u zubare, to je jenom takovy zert nejakeho pisatele.

judita (Pá, 17. 11. 2006 - 10:11)

Teda,to co tu čtu je děs.Pracuji jako ZS a
musím se stydět za lékaře a setry,co takto ponižují své pacienty.Já se osobně s tak netaktním chováním setkala jednou v gynek.ambul.při ulterzvukovém vyš.,kdy jsem měla z přípravny přejít k vyšetřovacímu lehátku s holým zadkem.Seděl tam mladý lékař,o kterém jsem ani nevěděla,jak se jmenuje.Na nuda pláži vám nikdo nikam nesahá,nic neohmatává a nikam nic nestrká,nedá se to porovnávat.Zdravotníci vaši nahotu nevnímají jako sexuální oběť,pro ně je to práce,nemají čas se zabývat tím,jak vypadáte a tam,kde čas mají(soukromé kliniky) se s tímto nesetkáte.Je to velká chyba a přitom se to učí na stř.šk,i lékaři na VŠ.Nedejte se.Když vám bude něco nepříjemné,ozvěte se.

Martin (Pá, 17. 11. 2006 - 07:11)

Ahoj.Nedávno jsem byl na vyšetření u urologa ohledně bolesti varlete.Doporučil mi nosit plenu.V ordinaci mi ji sestra přinesla a já jsem si ji měl hned vložit.Celou dobu byla v ordinaci ...tak trapně jsem se ještě necítil...)

Reklama

Přidat komentář