Reklama

Nahota, stud a školní prostředí

JIRKA (Ne, 12. 3. 2006 - 18:03)

Na ZŠ jsem seděl ze spolužákem v poslední lavici a přes uličku spolužačka,sama.My jsme věděli že chodí se ženáčem po nocích tancovat do vinárny.Jednou klimbala a učitel se zabýval nějakým pokusem.Karel vyndal ztopořeného macka,byl to kus.Já zavolal ma Janu a Karel ji zamával mackem.Ta se začala řehtat až spadla ze židličky. To byl náš stud,mám pokračovat?

dodod (Ne, 12. 3. 2006 - 13:03)

K tématu: s nahotou jsem neměl problém,ve škole a hlavně na intru,kde bylo děvčat několikanásobně víc,někdy se holky převlékali i v práci přede mnou,protože věděli že je nešmíruji ani nedělám drby,Na střední škole jsme měli individuální praxi,to znamenalo že dva ze třídy byli týden někde v provozu.Nás kluků bylo 5 ve třídě,takže každý měl povinně spolužačku.Byli jsme spolu celý den a ještě cesta zpět i 50km,tak že jsme se museli k sobě chovat s ohledem.Používali jsme i autostop,někdy jmse šli pěšky,pomáhali jsme si navzájem.Ostatní nám dopisovali látku probíranou ve škole.Občas jsem šli domů v podnapilém stavu,to když jsme pracovali ve vinném sklepě,kolegyně se musela postarat o mě nebo opačně.Že jsem ji viděl při převlékání,nebo ošetřování, do půl pasu,nebo ve sprše nahou bylo pro nás normální.V podmínkách kde jsme se pohybovali to normální bylo a věk 18 let v tom nehrál žádnou roli.Později když už jsem pracoval jsem se setkal z chudáka,který ženský šmírovali,to jsem si nikdy nedovoloval,ani ošahávání.Myslím že mě to plně jiné vynahradili.

dodod (Ne, 12. 3. 2006 - 13:03)

S těmi prasatama měla asi pravdu,ale záleží jak se to řekne.Když si vzpomenu jak jsme se chovali v bazénu,tak bych školní parchanty do veřejných lázní nepouštěl.Někteří kluci všude flusali a močili,chovali se jako dobytek.

Pavel (Ne, 12. 3. 2006 - 12:03)

U nás se nahota moc nepěstovala-takže jsem s ní začal mít už na prvním stupni ZŠ problémy. Chodili jsme na plavání, tam jsme se museli všichni svléknout donaha, sednout na lavičku a čekat až přijde učitelka. Ta si potom stoupla do místnosti se sprchami a dívala se na nás, jak se sprchujeme. Kdo chtěl jít v plavkách ten si je musel sundat-a ještě mu říkala že špatně slyší a že mu profoukne uši. Nejhorší je, že nás chodila kontrolovat do sprch ještě v 7.třídě (to už bylo plavání jen 2x do roka). Jeden můj spolužák jí to řekl-že by tam neměla být,stejně jako učitel-muž by určitě neměl chodit k holkám. Ona se s ním odmítla bavit. Že snad jsme všichni stejní a že má doma kluka zrovna v našem věku. A ŽE JSME PRASATA A KDYŽ SI K NÁM NESTOUPNE, PŮJDEME DO BAZÉNU ŠPINAVÍ. Museli jsme to vydržet.
Jinak později jsem studoval SŠ v našem městě, na intru jsem nebydlel.

Jitka (Pá, 10. 3. 2006 - 13:03)

Kazdy z nas jiste chodil do skoly, nekdo pak byl i na internate nebo pozdeji i na koleji. Obcas pak jsou akce jako vylety a lyzarske kurzy apod.
Zajima me, jake mate zkusenosti a nazory na stud a nahotu pred spoluzaky ci spoluzackami. Napr. jak jste se pohybovali na pokoji, jak jste to meli se sprchama? Spolecne se zavesy v kabinkach? Nebo kazdy pokoj mel svou sprchu? Jak jste spavali? A dalsi co Vas k tomuto tematu napadne.
Ja osobne jsem zazila ruzne. Prosla jsem vicero skol a vice mist a zpusobu ubytovani. Zazitky mam od desive puritanskych az prekvapive pohodove. A co vy?

anonym (Út, 12. 2. 2019 - 12:02)

Já měl takové zážitky na ZŠ, nejprve společně plavání, kdy jsme se musely osprchovat a prevleknout pod dohledem učitelky ale to se ještě dalo, to byla nějaká druhá a třetí třída. Ale daleko víc mi trvalo se otrkat později. Od páté jsme měly pestitelky a pamatuji se, že v sedmé třídě nás učily druhy hnoje, chlévsky atd.. A zároveň nás čekalo, tedy jen kluky, holky tohle nemusely, zarejvani hnoje do skolnich záhonů. A to se neobešlo bez toho, aby jsme nebyly cítit, občas to někdo nechtěně a někdy někdo i chtene plácnul druhému na tepláky nebo ještě lépe vysypal do holinky. A těch pár kluků co mělo jen platenky místo holinek si užili nejvíc jelikož toho měly plný tenisky. A pak nezbylo než jít po dvouhodinovce do sprchy, jenže jsme měly omezený počet sprch a kluků nás bylo dost. A před sprchama byla jen chodba a hlavní šatnu jsme měly ve sklepě školy. Takže jsme šli na šatnu, kde se všichni, kdo šli do sprchy svlékli do naha, kolem pasu alspon ručním, znovu obuty a šli čekat frontu na sprchy. Kolikrát se nás tam nacpali víc pod jednu sprchu. A cesta zpět se vždy utíkalo na šatnu, pamatuji jak nám cvachtaly nohy v holinkach po sprše. Samozrejme jsme se sprchovaly bosy ale musely jsme v nich jít obě cesty na šatnu, jelikož sprchy bylo přístupné z chodby ven na pozemky, kde by jsme si jinak naslapaly prezuvky. Z počátků sem do sprchy nechodil, prvně sem se dost styděl a nakonec zvítězilo to, že sem nechtěl smrdět. Samozřejmě se našlo i pak kluků co do sprchy nešlo. Ale nakonec se užila i sranda, kolikrát jsme si strhly ručníky a nebo se snímá radši svihaly než aby jsme je měly kolem pasu. A daleko vic vtipnych okamziku vzniklo, kterym se dnes lze jen zasmat. Nikdo to časem už neřešil, max právě ti co do sprchy nešli. Takže jejich argumenty směrem k našim holim zadkum a nebo k tomu, že se někomu postavil, jsme vyvracely tim, že alspon nesmrdime jako hnůj. Myslím, že bude víc lidí s podobnými zážitky.

Reklama

Přidat komentář