Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Lucie (Čt, 18. 9. 2014 - 17:09)

Už na vedlejší diskusi jsem psala, že za kastraci by šlo vysoudit hodně zajímavé odškodnění. Kámoška je právnička a říká, že by to mohlo být nyní až pět milionů korun. Doporučuje nejdřív podat trestní oznámení pro těžké ublížení na zdraví, policie zajistí důkazy, které se pak využijí při civilním řízení. Zajimalo by jí to a ráda nabídne zdejším diskutérům právní zastoupení.

Richard (Čt, 18. 9. 2014 - 17:09)

Hodně krát jsem četl že muž vykastroval muže. Ale ženou jen ve filmu Pasti,pasti,pastičky. U nás vykastroval jeden doktor známého- milence jeho ženy. Doktora zavřeli ten vykastrovaný se odstěhoval a žena doktora si našla jiného chlapa....některé ty příspěvky jsou hodně úsměvné

jirka (Čt, 18. 9. 2014 - 17:09)

Dej pozor mysliteli,abys...To jsou fakt hloupe napady. Rezat do zeny, poskozovat nadra a pipinku.

Majka (Čt, 18. 9. 2014 - 17:09)

Já bych byl jednoznačně...Dej pozor mysliteli,abys nevymyslel trakař.Při Tvých myslitelských schopnostech je to docela možné.A kdybys to dokázal,v žádném případě s tím nechoď na patentový úřad!Zavřeli by Tě do blázince.

jirka (Čt, 18. 9. 2014 - 16:09)

samice zašívat? Dnes baby...Ja samozrejme stojim za nazory madam Ireny a madam Jolany. Zeny by mely mit pravo nechat sveho samecka upravit .Takto upraveny samci pak ztrati to hloupe EGO (ja jsem chlap a kdo je vic).

a co takhle (Čt, 18. 9. 2014 - 16:09)

Nevím proč je tady tolik...samice zašívat? Dnes baby rodit nechtějí, tak k čemu je jim ta perforace v rozkroku? Vyfiknout komplet spodek a zašít, ať mají pokoj a přejde je hysterie při mestruaci. Je to jen a jen pro jejich dobro....

Jolana (Čt, 18. 9. 2014 - 16:09)

Nevím proč je tady tolik...Vystihla jsi to přesně,samčí kulky nejsou žádný životně důležitý orgán.Pokud není třeba aby samci oplodňovaly,nebo je to dokonce nežádoucí,tak není důvod aby nebyly vykastrováni.

Irena (Čt, 18. 9. 2014 - 16:09)

Dnes je to o něčem jiném....Nevím proč je tady tolik negativních reakcí a odsudků na kastraci mužů.Když pominu případy lidí s dědičným zatížením,pedofilní zločince a násilníky,tak je to o potřebách a preferencích.Pokud někdo chce mít doma fešáka,nechá psa vykastrovat,jezdkyně která nezvládá hřebce ho nechá vykastrovat a má klidného valacha.Pokud má žena z dobrého důvodu potřebu eunucha,nechá vykastrovat muže.Žádného z těch samců to přece nezabije,jen jsou modifikováni tak,aby vyhovovaly požadavkům a potřebám.

jindra (Pá, 24. 12. 2021 - 21:12)

No přesně jak zo Ireno píšeš.Mě trošku štve jiná věc.ŽUenám se platí HA,ale aby měli muži zdarma vesektomii to ne a pak by spousty mužů ji pro ženu podstoupilo a stát by ušetřil ještě prát do žen antikoncepci ne??No a zpšt ke kastracím.I tu psala žena,že když už chlap není pořádně schopen sexu,že co to ženám přinášá za psychickou újmu když se to přihodí kolikrát za sebou.Tak by taky měly být takový muži kastrováni,

Návštěvník (So, 8. 1. 2022 - 22:01)

U sedmdesát plus by to mělo být jako prevence a hrazené pojišťovnou .

Observer (Út, 16. 9. 2014 - 16:09)

Někteří...Dnes je to o něčem jiném. Ten, co u nás zabil malou Elišku, už se stejně, pokud náhodou nebajchne, na svobodu nepodívá. I kdyby ho pustili z basy, tak bude nadosmrti hnít v detenkčním ústavu. Takže je zcela jedno, zda s kulkama a nebe bez nich. Jenže kastrace z důvodu, že některé dnešní ženský už neví roupama coby, to je nepřípustné. Možná si ten ISIL zasloužíme, já bych to sice odnesl vopižlaným ptákem, tyto nány však vopižlanou fifkou. Navíc by byly na 100% zkroceny.

Líba (Út, 16. 9. 2014 - 16:09)

Jde o to srovnání - psí ,...Někteří "muži",jen podle toho tak zvaní,že mají kulky.Ani zdaleka nedosahují kvalit ušlechtilých psů a hřebců.Problém je v tom,že pedofilní vrazi musí s kastrací souhlasit a dokonce o ni sami požádat,jinak na nich nesmí být vykonána.Takže zákony" naštěstí "ochraňují šmejd před pořádnými lidmi.

Observer (Út, 16. 9. 2014 - 15:09)

S tím nic nenaděláš. Dnes je lidskej samec pod ŕovní samce zvířecího.

Jenom, aby se takovej Steve nedivil, kolik tu mám vlastně nicků.

gin (Út, 16. 9. 2014 - 13:09)

Když muž s kastrací...Naštěstí zákony u nás tyto ujeté zvrácenosti nepovolují. Horší je to s barbarskou obřízkou.

Líba (Út, 16. 9. 2014 - 13:09)

zřejmě i po lobotomiiKdyž muž s kastrací souhlasí,tak to přece nic proti tomu nikdo mít nemůže.Asi je dobrý důvod proto,aby mu to nechala udělat.A že ho to nezabije je samozřejmé,jen už žádné ženské břicho nenadělá a choutky nebudou tak intenzivní.

a ty už si (Út, 16. 9. 2014 - 10:09)

zřejmě i po lobotomii

Olin (Po, 15. 9. 2014 - 15:09)

Všechny pošahané nány na...Nadělá se kolem toho řečí a přitom je to mnoho povyku pro nic.Kastrace samců se prováděly vždycky,když toho bylo třeba.U psů a hřebců se to u nás dělá dál a u mužů to oficiálně nejde.V přírodě je hodnota samčí schopnosti naprosto stejná,tak proč u mužů ty zbytečné obstrukce.Pokud má žena potřebu nechat muže vykastrovat a on souhlasí,tak proč to neudělat?Kastrace přece muže nezabíjí,jen je zbavuje schopnosti oplodnit ženu a snižuje jejich sexuální choutky.

gin (Ne, 14. 9. 2014 - 01:09)

OK, Adolf, jak říkala má prababička: Dej Adame dej to japko, je mně po něm tuze sladko, jenže tehdy jsem nechápal smysl. Pradědeček pokud žil,ji tvrdě držel pod čepcem, a tak to má být. Dnes je to obráceně, 90% mužů jsou pod pantoflem, takový není ani muž a chlap ani náhodou.

gin (Ne, 14. 9. 2014 - 00:09)

Je to hlubší, neomatriarchát jěe totální zhouba dosavadní zdivočelé civilizace, proto musí děvuchy jako Milena a Jolana dostat ťipec.

gin (Ne, 14. 9. 2014 - 00:09)

Je to hlubší, neomatriarchát jěe totální zhouba dosavadní zdivočelé civilizace, proto musí děvuchy jako Milena a Jolana dostat ťipec.

Reklama

Přidat komentář