Reklama

S panicem v posteli

jitka32 (St, 1. 12. 2010 - 22:12)

já jsem nedávno měla sex s panicem.Problém byl v tom že jsem vdaná a on to bral jako to že spolu už chodíme.Myslím že připravit o nevinnost kluka je pěkná věc.Jemu bylo tuším 17.zvládl toho dost tak holky a ženy jen do toho.Doporučuji

Jenda (Po, 11. 2. 2013 - 19:02)

Ahoj nechtěla by nějejaká starší žena s 17 letým ? :)

RE (So, 26. 12. 2009 - 03:12)

Lamanie srdc vás musi bavit holky vám nevady ze ublizujete ale pak se divite ze kluci ublizuji vám je lepsie asi pre vás využit a odkopnut ako smeti.

Lenka (Út, 18. 12. 2012 - 20:12)

Zdarec holky, zajímaly by...Když si vzpomenu jak mne kluci odkopavali jen proto ze jsem panna a pak jsem spala s klukem kteremu tro vubec nevadilo tak si myslim ze nikdy bych kluka neodkopla jen proto ze je panic ale samozrejmne by se miasi moc nelibilo kdyby lhal o tom ze uz neni a pak by z nej najednou vypadlo ze je... nechapejte to zle ale neni na vztahu nejdulezitejsi duvera? ;)

p.jojo (Po, 3. 12. 2012 - 10:12)

já jsem si to už jinde...Ja neveru radikalne neodsuzuju i kdyz se tykala me a mych byvalek. Hnusi se me kdyz nekdo neverou toho druheho umyslne ponizuje.
Je to na dlouhou debatu a souvisi to s tim ze jen minimum paru si najde dokonaly protejsek coz je v podstate zazrak.
K te "zamilovanosti" to se vyjmecne stava ale jak pisou jinde jini ta zamilovanost vydrzi povetsinou pul roku a pak chteji to co "naucily" zkusit jinde s muzem ktery je jim typove a vekem blize.

Já vím, (Ne, 2. 12. 2012 - 18:12)

Pisu to jinde mam 46 ale...já jsem si to už jinde přečetla.Podle toho,co tu píšeš,tak jsi měl taky nějaké románky,já teda jako nevěru neuznávám,nemělo by se to stávat,ale když už se to stane jednou za život,tak si myslím,že se to odpustit dá.Přistupuješ k tomu přesně jako můj milenec,tak ted mi ale napiš,co by si dělal,když by ta dotyčná to brala vážně,ne nějaké spetření,ale jednoduše by se do tebe zamilovala,což se ti běžně může stát,co potom?

p.jojo (Ne, 2. 12. 2012 - 17:12)

už jsem nechtěla...Pisu to jinde mam 46 ale rozumim si spise s 30tniky. Jinak samozrejme ze ma kazdy jiny vkus. Jen znam mnoho zen meho veku ktere se trapi nedostatkem sexu ale maji zabrany si zacit se zajicem i kdyz se jim libi.
Tak to pisu jako uprimnou radu.
Zajic neni pro zivot ale pro zabavu a idealni pritel na "telefon" nebo obdobi kdy starsi zenska nechce vztah.
Z meho pohledu je to lepsi nez zenac.
Ja to takhle beru taky podle mladych kamaradek kde i pripadny "romanek" me nesmi zatocit hlavu.

Jo-jo (So, 1. 12. 2012 - 20:12)

Ohledne nezkuseneho me...už jsem nechtěla reagovat,ale na tebe prostě musím.Máš pravdu,akorát každý na zajíčky není,mě zase vždycky imponovali starší muži,ne kvůli zkušenosti,prostě se mi líbí.Ty jsi hodně rozumný,nikoho tu neurážíš,napíšeš svůj názor a tak to má být.A většinou máš ve všem pravdu.Škoda,že mi nechceš prozradit,kolik ti je,ale vsadila bych se,že jsi starší ročník.

p.jojo (So, 1. 12. 2012 - 20:12)

Ohledne nezkuseneho me vyskolily zralejsi zeny.
Neni to na skodu, jde tam o "vymenu" kdy za trpelivost zeny mladik dava krasu sveho mladeho tela.
Navic pokud ten kluk je dobry "student" pak si ho ta starsi zena vycvici tak aby ji konkretne vyhovoval. Tim ze je "nepouzity" tvaruje se na sexualitu te zeny pokud si nevybre nejakeho sebevedomeho mladeho frajirka.
Takze predavam doporuceni starsich zen ... damy hledejte si lehce zakomplexovaneho a nejisteho mladika ktery vas "zere" a pak trocha trpelivosti a vycvicite si milence na "miru" ktery na rozdil od nas starsich "muze" treba 10x za den :-)

David (So, 1. 12. 2012 - 17:12)

já proti nezkušenýmu...Zdravím, je mi 20 let a rád bych byl zaučen zkušenou ženou. Jsem panic. Jestli máte zájem, můžeme se domluvit.
[email protected]
David

princezna lasky (Po, 1. 10. 2012 - 17:10)

já proti nezkušenýmu klukovi nic nemám.. naopak mi to přijde hrozně moc roztomilý :) spala jsem s panicem a byl to nejlepší sex v mym životě. už si to moc nepamatuju, ale první libacka s nezkusenym klukem byla tak romanticka a takova ze vedel.. pomohla jsem ho, vedla jsem ho.. bylo to nadherny.. chci jedine nezkusenyho kluka!!!! nikoho jinyho nez jeho chci!

Libor (Po, 12. 8. 2019 - 20:08)

Ahoj jsem panic a je mi 23 let potřeboval bych zaučit prosím

gabi (Ne, 10. 4. 2011 - 10:04)

já bych teda nikdy nemohla nikoho zaučovat. vždy jsem upředňostňovala zkušenější muže.
Samozřejmě v mládí, pokud bych tomu muže měla ráda a chtěla ho pro vážný vztah. to je něco jiného.
Ale coby vdaná a jen tak někoho zaučit- to mne nikdy nelákalo

Jana (So, 9. 4. 2011 - 23:04)

Mě by teda nevadilo zaučovat, ale spíš bych se bála toho, že ten vztah nebude mít budoucnost. Být první je dobré, bude si vás pamatovat na celý život, ale bude si chtít ozkoušet víc partnerek.

Pepa (Ne, 9. 1. 2011 - 15:01)

Tak já bych ten poměr viděl spíš obráceně.
Já třeba neznám žádnou vdanou ženu, která by si to rozdávala se sedmnáctiletým panicem. A celkem i marně pátrám v paměti, jestli vůbec znám osobně nějakou vdanou ženu, která by byla nevěrná.
Možná je to jen tím, že se pohybujeme každý v jiné společnosti, ale nevěřím tomu.

Lukáš (Ne, 9. 1. 2011 - 14:01)

Ostatní ženy jsou skoro stejné jako je ona, sice ne všechny ženy, ale 95% ano.

Pepa (Ne, 9. 1. 2011 - 13:01)

Spíš bych řekl, že Jitka32 je děvka a ostatní ženy bych do toho netahal.

Lukáš (Ne, 9. 1. 2011 - 13:01)

já jsem nedávno měla sex s...Takové ženy jako jsi ty opravdu nechápu... Když jsi měla manžela, proč jsi ho podvedla? Navíc s panicem se kterým jste si neujasnili kam ten váš vztah vlastně směřuje. Vy ženy jste opravdu... mrchy

Dan (Ne, 9. 1. 2011 - 11:01)

Nechtěl by mě někdo zaučit ? ;)

Victoria (Pá, 7. 9. 2007 - 11:09)

Lukáš: Myslím, že bastardi přitahují jen nevyzrálé a málo sebevědomé ženy. Možná jsi na ně měl zatím smůlu, ale já bych hodného kluka brala všema deseti! Teda chlapa, a to nemyslím po sexuální stránce, nýbrž psychicky! Já chodila léta se samými pitomci, až moji dva poslední byli hodní, a přitom ne nějací troubové bez názoru, škoda, že nám to nevydrželo. Za panictví bych se na tvém místě rozhodně nestyděla a myslím, že je to v tomhle věku běžnější, než si myslíš, resp. určitě nejsi poslední pětadvacetiletý panic na světě. Možná bychom se mohli spolu seznámit, tedy pokud by ti nevadilo, že jsem o rok nebo dva starší (v prosinci mi bude 27).

Reklama

Přidat komentář