Reklama

Co slečny a ženy vzrušuje na výprasku.

Adela (Út, 1. 11. 2011 - 15:11)

To, co se odehrává v...To co pises zni jako nejaka sadomasochisticka fantazie. Jsem provdana za Araba a ziju v jeho zemi. Milujeme se a moc dobre se o mne stara. Mam ale min svobody, nez je v Evrope bezne a musim se manzelovi v dulezitych vecech podridit. Nekdy od neho dostanu i vyprask, ale nejde jen o trest, ale i symbolicky konec sporu.
Pro kazdeho to neni, ale zvykam si, ma to svy vyhody.

Saša (Út, 1. 11. 2011 - 10:11)

To, co se odehrává v některých českých ložnicích, jsou jen neškodné sexuální hrátky. Moje bývalá spolužačka byla provdaná asi 10 let někde v Africe a co mi vyprávěla, bylo docela hrozné. Ženy jsou tam běžně bity, žádný spanking, ale prostě tvrdý výprask jako trest. Většinou prý ani nevěděla, čím se vlastně provinila. Rodinná rada v čele s tchýní se prostě najednou dohodla, že je třeba bělošku seřezat, a tak dostala výprask. Ale ne od manžela, ten jenom přihlížel, bil ji některý z jeho bratrů. A pochopitelně veřejně a na holou, ať se pobaví co nejvíc diváků. Nechápu, jak to mohla tolik let vydržet.

Mirka (Út, 1. 11. 2011 - 08:11)

Lehké poplácání rukou se mi líbí, ale opravdový výprask řemenem nebo rákoskou už nikdy zažít nechci, toho jsem si jako holka užila až dost.

Martin (Ne, 30. 10. 2011 - 19:10)

Mam dominantniho partnera, od...Petro, nezůstavej jenom u představ,jestli máš zájem, tak můžeš zmalovat můj zadek.

Hrabě Masoch (Ne, 30. 10. 2011 - 18:10)

Mam dominantniho partnera, od...Petro, a co na to Tvůj partner? Vadilo by mu to? Nebo by se na tom dokonce nějak podílel?

Petra (Ne, 30. 10. 2011 - 15:10)

Mam dominantniho partnera, od kteryho nekdy dostavam vyprasky. Zvykla jsem si, ale posledni dobou mam predstavy, jak davam vyprask muzi, ne tomu svymu, to je nepredstavitelny, ale nejakymu muzi sazim rany na jeho holej muznej zadek, docela pekna predstava.

Petr (Ne, 30. 10. 2011 - 11:10)

Milá Pavlo,nevím co Tě na...Holky studujete ještě nebo pracujete už? Jestli pracujete, tak bych se být Váma odstěhoval někam do podnájmu a hotovo. Jestli dostavá i ta 23 letá tak to už je úplný vrchol.

Alena (So, 29. 10. 2011 - 17:10)

Mně se výprask líbí a...Milá Pavlo,nevím co Tě na výprasku vzrušuje -My jsme tři holky ve věku 23,21 a 19 let a máme desetiletého bratra.Ještě teď občas některá z nás dostane výprask.V kuchyni na kredenci je nachystaná rákosja,kterou to pškně štípe s bolí.Pokud to někoho vzrušuje je náš bratr,který rád o provedené exekuci informuje své kamarády.Je to pak velice nepříjemné,když o tom ví kde kdo.Třeba jsem byla nakupovat u nás v obchodě a paní vedoucí se mmě i před dalšími zákazníky ptala,říkal váš Pavel,že jsi byla včera bita.Je to ppravda v tvém věku.Nejraději bych se propadla.Jsem zvědavá co z bratra vyroste,protože on výprask nikdy nedostal.Vždy když něco provedl,slízla to některá z nás.Tak ahoj

MilanXD (Pá, 28. 10. 2011 - 14:10)

aneta - tuším to bylo asi před 14 dny - ne?
Už konečně lidi pochopte, že masochistky to opravdu vzrušuje. To není o tom přemoct nebo vydržet bolest. To je vyloženě o vzrušení. Jedna moje přítelkyně měla vždy do desáté rány rákoskou bouřlivý orgasmus. Jenže to není bezhlavé bití, jak si tady 80% lidí myslí. Každá rána musí být skvěla mířená, musí mít přesně určitou sílu dopadu a hlavně intervaly mezi údery musí být perfektně načasovány. A to znamená znát u partnerky míru vzrušení, znát její dech, tep, vzdechy, pot, napětí svalů a šlach a spoustu dalšího. Napětí, atmosféra, bondage, omezení zraku - to vše našlápne adrenalin. Mírné rozehřívací údery otevřou endorfinovou bránu, který se začne vyplavovat do krve - ale jen určitou dávku. Jakmile ta hladina začne klesat - musí se přidat další vjem. Pak to jsou takové mírně stoupající vlny. Vyšší koncentrace endorfinu blokuje bolestivé vjemy, takže i když jsou rány větší a větší, tak nejsou vnímány jako bolest, ale jako neskutečná rozkoš. V určité době dojde k nasycení a žena upadá do transu - běžně tomu dámy říkají, že se ocitají "jinde"... Mozek a tělo je našlápnuté endorfinem a adrenalinem do té míry, že je potlačené běžné vnímání a soustřeďuje se pouze na rozkoš. Tehdy přichází samovolný orgasmus - většinou po nějaké "královské" ráně, která přehoupne únosnou hranici. Takový orgasmus je často doprovázen obrovským squirtem a končí totálním vyčerpáním nebo mdlobou.
Tohle by měla být už konečně odpověď na základní otázku této místnosti.
Pak - když uvidíte prdel rozsekanou do černa - si uvědomte, že tu dotyčnou to zdaleka nemuselo bolet tak, jak si představujete a že často už druhý den přiletí hned z práce pro další nálož. Je to v podstatě tvrdá droga, kterou si ale tělo umí vyprodukovat samo - ovšem závislost na ní je velmi rychlá.

aneta (Pá, 28. 10. 2011 - 13:10)

ja sem dostala výprask 1 od mami 25 na holou řemenem boli to takže az dostanete výprask tak to bolííííííííííííí

Helena (Út, 25. 10. 2011 - 17:10)

Mně se líbí, když si mě...Nějak si odporuješ. Proč by on byl chudák? Je to jen opačně..! Takže ty jsi chudák? Asi se tak necítíš.Navíc já se "nenechávám" pomilovat. Oba se pomilujeme. To je rozdíl.

Miluše (Út, 25. 10. 2011 - 16:10)

Mně se líbí, když si mě chlap vezme, násilí při tom nemusí být moc, ale třeba i menší výprask vydržím.
Neumím si ovšem představit, že bych já partnera napřed seřezala rákoskou a potom se od něj, chudáka zbitého, měla nechat vášnivě pomilovat.

bobiksikula (Út, 25. 10. 2011 - 00:10)

Tak to já bych se sním...ahoj, jestli hledas nekoho, komu by jsi chtela dat erot. vyprask tak napis na [email protected]

Taky Helena (Po, 24. 10. 2011 - 18:10)

Chodila jsem s jedním velice...Tak to já bych se sním nerozešla. Je úžasné,jak jsme každý nějak jinak ujetí:-) Mám ráda, když mohu muže natřískat na pozadí.No a já ho nepotkám:-)

Petulak (Čt, 16. 1. 2020 - 00:01)

Ahoj - už jsi nějaký protějšek našla ? Kdyby ne, tak se hlásím :-))))

MilanXd (Po, 24. 10. 2011 - 13:10)

Já si nemyslím, že by...Martin - já to nějak neměřím na jelita. Z "plechové spankingové" prdelky dostat jelito je už opravdové umění a prvničce se udělá modřina přes celej zadek z prvního plácnutí. Taky záleží na teplotě. Venku v mrazu je to doslova masakr a v sauně to jednak téměř nebolí a druhak jsme jelito prostě nedokázali.
Jedna moje přítelkyně se v práci převlékala do uniformy a její kolegyně si toho okamžitě všimly. A samozřejmě hned lítaly drby. S modřinami musí partnerka souhlasit a počítat s nima. Na gyndě je to fakt docela trapný.
Některý holky je sice milují a když si je prohlížejí v zrcadle, tak je to vzrušuje, ale to je zase jiná kategorie a o té asi nepsala.

MilanXd (Po, 24. 10. 2011 - 13:10)

Pavlo36, tak krásné...Jo - přesně... Evidentně jí vzrušuje ta atmosféra a tak by měl používat nebolestivé důtky nebo tolik netlačit. Na konci by měla být blažená a příst jako kotě a ne bulet překroucená před zrcadlem.

Helena (Po, 24. 10. 2011 - 09:10)

Chodila jsem s jedním velice jemným a milým klukem. Asi po čtvrt roce se najednou začal vyptávat, jestli jsem někdy byla trestaná přes zadek a jaké to bylo, co si myslím o rákosce, dlouho opatrně kroužil kolem tématu výprask, pak mi pouštěl nějaká videa. Ŕíkala jsem si: a je to tady, co nevidět budu bita. Já s tím nemám zásadní problém, už jsem byla skoro rozhodnutá, že podstoupím spankingové hrátky, když z něj najednou vylezlo, že výprask by chtěl dostat on ode mne!!!
Tak jsem mu jeho přání splnila a vzápětí se s ním rozešla.

Martin (Čt, 8. 9. 2011 - 10:09)

Já si nemyslím, že by několikadenní podlitiny byly to nejhorší. Pokud zrovna Pavla nedostává výprask jak v anglické polepšovně, tak nějaké menší stopy nejsou nic hrozného. V práci přece nikomu neukazuje, co má zrovna pod sukní, a v rámci rodiny to zase až taková ostuda neni. Neposlušné školačky holt občas mívají na zadečku jelita.

Fernando (St, 7. 9. 2011 - 19:09)

Pavlo36, tak krásné zážitky máš a takhle si je kazíš... To je přesně to, o čem psal nahoře MilanXD - v určitém bodě překračujete s partnerem onu důležitou hranici příjemného a přepísknete to. A to je škoda, ne?

Reklama

Přidat komentář