Reklama

Milenec a manžel

rudo (St, 9. 11. 2005 - 13:11)

Nechtěl jsem do toho zasahovat, ale vyprovokovala mě myšlenka, co uděláš v případě, že se to tvůj manžel doví? Víš předpokládat jeho reakce?

Adéla (St, 9. 11. 2005 - 13:11)

Ahoj Ivo, dlouho jsi tady nebyla. Každý má právo na svůj názor. Já jsem taky vždycky říkala já nikdy, mě se tohle nikdy nestane, já jsem ta věrná a vždycky budu, nevěru bych nikdy neodpustila. Jenže jsem do toho spadla a na spoustu věcí jsem dost radikálně změnila názor. Myslím si, že na každého jednou dojde a pak uzná, že to není tak jednoduché. A nadávky typu "kurva" plně ignoruji. Tohle napíše pouze jednoduchý člověk, který nemá na nic víc. To si spíš vážím lidí, kteří sem napíšou svůj názor, pohled na věc. Zkrátka jsou ochotný o něčem diskutovat. A jak se s těmi názory vypořádám, to už je moje věc.Mimochodem dnes náš vztah dost hluboce zaskřípal a velkou naději na pokračování tomu nedávám. Na jednu stranu se mi docela ulevilo, ale na tu druhou jsem z toho hrozně smutná. Nikdy jsem nechtěla se s milencem rozejít takovýmto způsobem. Jenže u nás je problém v tom, že se vážně milujeme a ani jeden se s tím nedokážeme vyrovnat.

Iva (St, 9. 11. 2005 - 12:11)

Ahoj Jájo, neodsuzuj Adélu. Stačí, abys napsala svůj názor a to stačí. Z Tvých příspěvků je vidět, že by ses v situaci v jaké je Adéla necítila dobře a to je vše. Já jsem v podobné situaci a naopak mě to vyhovuje. S manželem žijeme ve spokojené domácnosti a náš vztah je stabilní, ale spíš přátelský. S milencem si užívám vzrušující sex. Až mě milenec přestane bavit, tak se s ním přestanu scházet. Ale nevím proč bych měla kvůli svému sexuálnímu vyžití měnit manžela. Vypadá to tak, že existují dva typy ženských, jedny dokážou žít jen s jedním partnerem a druhé dokážou prožívat víc vztahů a z každého si vzít něco příjemného. Co je správné bych nehodnotila. V jiné společností se praktikuje mnohoženství, určitě se někdy někde praktikovalo mnohomužství. Co je správné? Taková otázka nemá smysl. Spíš by bylo užitečné, abych se třeba já zamyslela nad tím, co vede nějakou ženu kvůli sexuálnímu zážitku zničit rodinu, někdo jiný se zase zamyslí nad tím, co vede vdanou ženu k opakovaným schůzkám s milencem. Můžeme nad tím každý přemýšlet, ale hodnocení bych do toho netahala. A už vůbec se mi nelíbí, když někdo své hodnocení zjednodušuje na označení kurva. Mě osobně v životě nestačí jeden chlap, potřebuju si občas užít něco nového a sama na tom nevidím nic špatného. Manžel se to nedozví a co oči nevidí srdce nebolí. Doma se snažím dělat co je potřeba, ale mám také svůj život a nejsem otrok.

pacák (St, 9. 11. 2005 - 12:11)

Adélo, jsi prostě kurva!!!!!

remy (Ne, 29. 11. 2020 - 05:11)

Když jste s manželem i více než 10.let i 50.let neznamená to mu šukat z milencem jedním druhým třetím zkrátka bez ochrany zadarmo a to ještě sama mu vleze do postele ? Jdu si koupit cigarety do obchůdku co mají Vietnamci 100m jenže uplyne hodina a manželka nikde ,skočí do auta a jede ženu hledat ta nikde není ani v krámě nikde ? Telefon vypnutý .Podezření lítost pochopení situace čekání !! Po 4.hodinách přijde opilá žena vlasy rozcuchané a i oblek jako by nedotažen oblíkán v opilosti .Proč to děláš ? Co je ti hajzle potom kde já jsu a ským mrdám špehuješ mám to nahlásit na policii ,že mě špehuješ ? Ty kurvo máš taky děvky tak drž hubu .Já nikoho nemám a z domu neutíkám ale ty to máš kurvo již zajeté co tak jít k lékaři víš ,že máš pohlavní nemoc chlamidie a ta se přenáší pouze pohlavním stykem ? Nikam kurvo nepudu a stebou chrápat nemusím hajzle !! Já jsem u lékaře byl dostal jsem antibiotika a ty máš taky přijít !! Nikam ty hajzle nejdu a ted jdu chrápat !! Však pán bůh tě vidí a brzy si tě povolá k soudu božímu až v bolestech zemřeš !! Tak se také skutečně stalo manželka je po smrti !!

jája (Út, 8. 11. 2005 - 15:11)

Adélo, já vím, že to není snadné. Ale vyřešit se to musí,sama víš, že to nelze vést takto do nekonečna. V tomto nikdy nezměním názor. Pro mě je důvěra důležitá. Dokážu odpustit jedno "ukouznutí", ale žít dvojím životem jako ty, to prostě chce mít na to žaludek. Nevím jestli tvůj přítel má děti, ale jestli jeho žena o nevěře ví, tak jeho děti v tom napětí musí doma žít. Pochopila jsem,že ty děti máš, tak si to zkus převést na ně. Případně si představ, že by tvůj přítel měl vedle tebe ještě jednu milenku a podváděl tě s ní. to by se ti asi nelíbilo, protože máš vůči svému příteli důvěru, možná stejnou jakou má vůči tobě manžel. Nediv se, že tě tu tak všichni odsuzují, sama víš, že to co děláš, nikomu nic dobrého nepřinese a je to bezohledné chování vůči všem okolo včetně tvých dětí.

Adéla (Út, 8. 11. 2005 - 14:11)

Až si někdy něčím takovým projdeš, tak možná změníš názor. Ano jsme za to zodpovědní oba. Ale vážně to není tak jednoduché. Oba víme, že by jsme chtěli být spolu, jenže je tady těch spousta "ale", o kterých se tady nemíním rozepisovat.

jája (Út, 8. 11. 2005 - 14:11)

Adélo,to jsi špatně pochopila,ale máš pravdu, že na vztah musí být dva, a proto i ty jsi za to odpovědná. Kdyby tady psal tvůj přítel, napíšu mu úplně to stejné.

Adéla (Út, 8. 11. 2005 - 14:11)

Víte co mě občas zaráží. Že si většina lidí vždycky myslí, že za to všechno může ženská. Ona je ta, která ho svedla a ona je ta špatná, protože tahá chlapa od rodiny a od dětí. Nenapadlo Vás někdy, že to může být také obráceně nebo oboustranné. Na takovýto vztah musí být vždycky dva.Když si holka najde milence, tak je většinou nazývána štětkou atd, zato chlap je borec, že?

beata (Út, 8. 11. 2005 - 14:11)

Adélo, pořiď si ještě druhého milence!To bude úžasné mít v sobě sperma od třech mužů, jen ta přestava mne vzrušuje!

beata (Út, 8. 11. 2005 - 14:11)

Adélo, pořiď si ještě druhého milence!To bude úžasné mít v sobě sperma od třech mužů, jen ta přestava mne vzrušuje!

beata (Út, 8. 11. 2005 - 14:11)

Adélo, pořiď si ještě druhého milence!To bude úžasné mít v sobě sperma od třech mužů, jen ta přestava mne vzrušuje!

Hanka (Út, 8. 11. 2005 - 14:11)

Adélo, i mně je z Tebe špatně.Jájo, díky, otevřela jsi mi oči.

jája (Út, 8. 11. 2005 - 13:11)

Adélo, je mi dost špatně, když čtu tvoje příspěvky. Jsi alibista a to, že se tu pranýřuješ, že jsi sobec, je spíš teatrální gesto. Neustále řešíš sebe, aby si byla šťastná, ale vztahy jsou o kompromisech a určitém ústupku a nikdy nebudeš mít všechno ideální. Prostě jsi žena, která tahá muže od rodiny a neřešíš to, jak se žena tvého milence cítí. Kadý má jiné hodnoty, důvěra u tebe rozhodně není na prvním místě. Jsi slaboch, pokud víš, že děláš něco špatného a nejsi schopná to ukončit.Jsem z tebe rozhořčená a aby si to pochopila,tak ti to vysvětlím. Můj otec byl nevěrný matce 10 let. Fungoval ve dvou rodinách. Samozřejmě té druhé ženě navykládal, jak se má u nás doma špatně a že vztah s mojí matkou nikam nevede. Opak byl samozřejmě pravdou,měl se doma dobře, ale k druhé ženě utíkal před problémy a odpovědností, když se doma mělo něco řešit. Nechtěj vědět, jak se cítí někdo, kdo vložil do druhého člověka naprostou důvěru a ten ho zklamal. Zapracuj spíš na svém vztahu s manželem a milence nech na pokoji. Až jednou tvoje děti zjistí jaká jsi, těžko si tě budou vážit. Člověk musí mít určitou hrdost a někdy se vzdát svého pohodlíčka. Pokud svého přítele opravdu tolik miluješ,tak buď s ním a to opravdu se vším všudy a se všemi následky. Jakou můžeš mít radost ze svého štěstí, když je to za cenu trápení druhého?

Adéla (Po, 7. 11. 2005 - 14:11)

To je mi jasné. Hlavně bych měla strach z jeho manželky. Vzhledem k tomu, že o mě ví, tak si neumím za prvé představit, že by vůbec přišla a za druhé jak by se chovala. Minulý týden, když jsem příteli volala, tak vzala telefon jeho manželka a musím říct, že když jsem slyšela její ton, tak ještě teď mi běhá mráz po zádech.

Tom (Po, 7. 11. 2005 - 12:11)

..jen to nedělej (pokud neplánuješ do budoucna nějakej grupáč)... uklouzne sluvko dvě a je BIG problém. Navíc vcelku mimoděk dochází k tomu, že si rozumíte v některých situacích beze slov a to je poznat, ani člověk nemusí být superpozorovatel.

Adéla (Po, 7. 11. 2005 - 11:11)

Ahoj Tome, reaguji až teď, protože mě skolila chřipka. Ale jinak díky za originální nápad. Mimochodem přítelovu manželku jsem několikrát viděla, takže s tím by problém nebyl. Problém teď nastal u nás doma. Manžel mě přistihl při drobné lži a tak to u nás trošinku zaskřípalo. Neví nic konkrétního o příteli, ale zjistil, že si s někým píšu a dost se nad sebou začal zamýšlet. Tak jak jsem si vždycky myslela, že on odpouštět neumí, tak musím říct, že jsem se zmýlila a i on sám přišel a prosil a sliboval a musím říct, že se zatím snaží. Tak uvidím jestli mu to vydrží. Vždycky jsem mu vyčítala, že nemáme společné známé a že s mými nechce nikam chodit. No a jeho teď napadlo, že by jsem mohla pozvat právě přítele (samozřejmě on si myslí, že jsme pouze kamarádi) s manželkou. Umíš si asi představit, že to by byla docela zajímavá návštěva.

Tom (Čt, 27. 10. 2005 - 16:10)

..taky bys mohla říct, že tu ženskou samozřejmně znáš (nech si ji od přítele popsat), že jsi ji musela vyhodit z práce (pokud máš aspoň trochu vyšší pozici) a ona se ti teď takhle mstí. Nebo podobnou variaci. Kamarád se touhle historkou jednou úspěšně vylhal z velmi prekérní situace.

Adéla (Čt, 27. 10. 2005 - 15:10)

Taky mě to už napadlo i jsme to s přítelem probírali, ale ani on ji neumí odhadnout. Prostě se teď snažíme, když je doma, tak mu nepíšu on mě taky ne. Tedy v rámci možností. Vzhledem k tomu, že je pořád na cestách, tak si to vynahradíme jindy.Ono už to není zase až tak slavný ani s našim společně stráveným časem. I když na jednu stranu, takhle asi funguje většina milenců, ale vzhledem k tomu, že my jsme na počátku spolu byli každý den minimálně 8 hodin, tak mi tohle teď přijde jako nic. Když by k tomu došlo, tak bych asi zatloukala.Nevím co by mažel udělal, kdyby za ním přišla úplně cizí ženská a začala mu vykládat, že její manžel spí s jeho manželkou. Asi bych to postavila na tom, že snad věří více mě než někomu cizímu.

Tina (Čt, 27. 10. 2005 - 13:10)

Adélo, nemáš strach, že se to mnažel dozví přes milencovu manželku?Mohla by mu dát vědět, jistě ví, kde by si ho našla, zvláště když jste byli kolegové, tak o tvé rodině sehnat reference nemůže být až tak těžký

Reklama

Přidat komentář