Reklama

kdo poradí jak rychle zhubnout 15kg?

Martin (St, 30. 11. 2005 - 21:11)

To: niki Datum: 7.10. 2005 16:54:00Já jsem shodil 35 kg za rok a čtvrt, dělenou stravou -ale píšeš, že u ničeho nevydržíš, tak to je pak těžký. Musíš si ujasnit, jsetli zhubnou opravdu moc chceš a tím pádem tomu něco obětovat nebo o tom jenom tak pokecávat a nic***(?)

vašek (Út, 29. 11. 2005 - 23:11)

Zbavil jsem se 20ti kil,a návod,? je jen jediný--jíst strašně málo--

Vladka (So, 8. 10. 2005 - 13:10)

Rada nežrat je naprosto k ničemu. Vede sice k rychlému úbytku hmotnosti, ale následuje jojo efekt a jsi tam, kde předtím.

Radka (Pá, 7. 10. 2005 - 23:10)

Moje rada je rychlá a velmi účinná - nežrat!!!!

veronika (Pá, 7. 10. 2005 - 22:10)

Že nemáš zhubnout rychle asi nechceš slyšet,takže pokud potřebuješ rychle schodit,přestaň jíst cukry.Úplně se ze stravy vyloučit nedají,ale večer si dopřej už opravdu jenom bílkoviny.Takže maso,mléčné netučné výrobky,omez ovoce,raději zeleninu.Nejez přílohy.Pokud tě přepadne mlsná na sladké,dej si pár oříšků a zapij colou light.K tomu začni jíst vitamíny,nejlépe na podporu růstu vlasů,protože jakmile rychle zhubneš,odnesou to pravě vlasy.

Kačka (Pá, 7. 10. 2005 - 21:10)

Niky, hubnnout rychle nemá žádný význam. Nemůže to být účinné a trvalé a ještě si rozhodíš tělo a psychiku.Když začneš dnes, tak jak už psala Vlaďka, malé porce 5x denně, za půl roku je můžeš mít dole. Především si zvykneš na určitý životní styl a budeš mít váhu pod kontrolou a věř mi, už se Ti nestane, že by jsi si to chtěla pokazit. Začne Ti to vyhovovat a nepřijde Ti, že se omezuješ.Doplňky jsem nikdy žádné neužívala, dle mého názoru je to zbytečné. A na chuťe platí právě ta pravidelná strava, tím že si budeš udržovat stálou hladinu cukru v krvi, i chuťe se tím sklidní. (jsem závislá na čokoládě a i to se dá skrotit)Vydrž alespoň dva týdny, pak už to půjde lépe. A když budeš mít na něco nezdravého chuť, uvědom si, že to máš v sobě za chvilku a nic z toho. Prostě si řekni ne. Během několika minut na sebe můžeš být pyšná, protože zjistíš, že ten okamžik pomine a nestojí to za to. Uvidíš, že to půjde.Ať se daří.

Vladka (Pá, 7. 10. 2005 - 20:10)

Skvělé jsou náplasti na hubnutí. Když si je nalepíš přes pusu, půjde to prý rychle.Ale teď vážně, nechci tvůj problém zlehčovat. Není dobré zhubnout za každou cenu co nejrychleji. Jablečný ocet může trochu urychlit spalování tuků a po chromu nebudeš mít tak chuť na sladké, ale zázrak to není. Chce to omezit sladké a tučné, jíst malé porce, k večeří už nic nebo jen zeleninu a k tomu hodně pohybu. Nesnaž se držet hladovku - váha po ní půjde rychle zpátky nahoru a rozhodíš si metabolismus. Dobrá je také vláknina -zaplní žaludek a není po ní hlad. Pokud tě nebaví chodit cvičit, zkus zvýšit pohyb jiným způsobem, choď více pěšky, nejezdi výtahem apod. Je tady spousta témat o hubnutí, přečti si příspěvky a zkušenosti jiných. Pokud máš baculatou kamarádku, zkuste hubnout spolu a navzájem se podporovat.

niki (Pá, 7. 10. 2005 - 16:10)

Kdo poradí jak zhubnout tech 15kg?Zkousela jsem víc diet,ale u zádné nevydrzim!!!Delenou stravu jsem vydrzela mesíc.Potrebuji poradit nejaké fígle na muj zaludek.Jak a kdy cvicit.Máte nejaká z vás zkusenost s rychlejsím hubnutím?Koupila jsem si jablecný ocet(tobolky),abych chodila pravidelne na wc,chromaslim.Nebo jsou ted nejaké lepsí tabletky abych nemela takový hlad+chute?Nebo na odbourání tuku?Díky predem za rady.

Hans B.B. (Po, 2. 5. 2022 - 19:05)

Za 1. rychle hubnout je na prd. Za chvíli to máš zpátky s přídavkem. Ideální je hubnou 2 kg až maximálně 4 kg za měsíc. Na diety kašli. Vydržíš chvíli a pak z hladu sežereš (obrazně řečeno) dvě krávy naráz. Zaměř se spíš na výdej energie (pohyb) a na změnu jídelníčku. Nemít hlad, dosyta se najíst ale jíst méně kalorické věci. Denní porci si rozděl na víc částí. Klidně si něco dej 5x až 6x denně ale málo. Nepij colu atd. ale minerálky nebo přírodní (nedoslazované) ovocné šťávy. Na ty ale bacha, některé jsou dost kalorické. Když tě honí mlsná, místo pytlíku brambůrků schroupej dvě mrkve atd. A uvidíš, že to půjde dolů.

Nikol (Čt, 6. 5. 2021 - 13:05)

Dobrý den, ráda Vám poradím a nabídnu možnosti, kde zhubnete bez dřiny:). Prosím, pokud máte zájem kontaktujte mě na e-mail: [email protected] Bude to jen na Vašem uvážení jak se rozhodnete♥

Reklama

Přidat komentář