Reklama

proč vlastně chlapi nosí tanga?

Návštěvník (St, 12. 5. 2021 - 13:05)

To mě teda vysvětli, co je na tom tak špatného. A když to nevadí přítelkyni, tak co jako. Ona běžně nosí moje oblečení a to nikomu nevadí.

Ivoš (St, 12. 10. 2005 - 00:10)

Jano prosím tě, proč vlastně holky a ženy nosí tanga?

Pavel (Út, 11. 10. 2005 - 16:10)

Jano, platí asi více možností současně. Určitě jsou muži, kterým toto prádlo vyhovuje pro jeho pohodlnost (mezi ně patřím), rovněž jsou muži exhibicionisté nebo další, kteří mají jíné důvody. Je zbytečné přisuzovat tangám nějakou vyjímečnost. Na počátku minulého století bychom mohli debatovat o ženách v kalhotách, nyní je to běžná součást ženského šatníku. U žen jsou tanga už běžná a u mužů pomalu taky.

petr (Pá, 30. 9. 2005 - 14:09)

Nazdar, jsem taky jeden z těch kteří je nějaký ten rok nosí. Začal jem jen tak z hecu a už mi to zůstalo. Zjistil jsem že oproti klasickým slipům neškrtí nikde žádná guma (když si je náhodou vyjímečně někdy vezmu, tak si připadám jak zabalovačce -nepříjemný pocit). Boxerky zas nemusím, protože rád nosím přez léto kraťasy a to k sobě nejde a asi by to vypadalo dost blbě. Navíc maj tanga tu výhodu, že když jedu dýl autem, nebo musím někde sedět, tak se mi nepaří pr... . S plavkama jsem na tom podobně. Je to pro mě kompromis, protože nejraděj chodíme s manželkou na nudapláže, ale ty bohužel nejsou všude, a taky oproti klasickým plavkám se v nich bezva jezdí na tobogánech. Nedokážu si představit, že bych měl jít plavat v něčem, co se mi bude plácat až u kolenou. To že to nemůže někdo, kdo má puritánský předsudky a svým holým zadkem u něj vzbudím pohoršení, skousnout, už není můj problém. Takový lidé by si měli uvědomit, že lidská nahota není nic sprostýho, ale něco naprosto přirozený. Průser je jen v tom, že v našich zeměpisných šířkách do tohoto tématu pořád někdo zatahuje sexualitu (asi pozůstatek z dob katolického křesťanství, kdy za projevy sexuality byli lidi šikanováni)

Jana (Út, 27. 9. 2005 - 21:09)

Díky za názory, ale co holky,jaký jsou jejich názory? Co jejich kluci? jaký jsou vaše názory? Je to o chlapský výstřednosti,exhibicionismu nebo prostě jsou tak pohodlná,že nechtějí jiné prádlo nosit?

Pavel (Po, 26. 9. 2005 - 20:09)

Tanga jsou normální prádlo a je jedno, kdo je nosí. U mužů jsou sice méně rozšířené, ale to je dáno určitým nezvykem. Tanga jsem vyzkoušel před několika lety z legrace a nyní je nosím z 90%. Možná by

Helena (Po, 26. 9. 2005 - 20:09)

Stringtanga byla vynalezena pro muže právě kvůli jejich zadkům.Hlavně pro atletické postavy. To, že je začaly nosit ženy, je věc druhá. Mně se líbí klučičí zadečky v kalhotech, nahé, ale i v tangách. Když má kluk co nabídnout, tak proč ne v tangách. Jestli jsou jim pohodlná, tak proč ne. Ale vždy půjde trochu spíš o erotický doplněk, i když už se prodává úplně normálně v běžných obchodech

Zdenek (Ne, 25. 9. 2005 - 23:09)

Jano tohle by me taky zajimalo. Jak je miluju na zenach, tak na chlapech jsou my odporna.Ano, uplne chapu, kdyby je mel gay, protoze pro nej je pohled na jineho muze stejne vzrusujici, jako je pro mne pohled na zenu. Proc ale heterosexualni chlap ma potrebu producirovat se s nahou prdelkou, to bych sam rad vedel.Je znamy fakt ze zeny vzrusuje pohled na pekny pansky zadek, ale rekl bych, ze spis v dobre padnoucich kalhotech nebo pak uz nahy. Mozna se mylim, ale podle meho nazoru se zenam chlapi v tangach zrovna moc nelibi. Snad se ozvou dalsi nazory:)

František (Út, 26. 7. 2022 - 22:07)

Já jsem chlap a nosím normálně tanga nikdy mi to nevadí do mojí manželce taky ne při sportu při práci tak si ženský nedivte.

Jana (Ne, 25. 9. 2005 - 14:09)

To je otázka pro chlapy i holky. Proč vlastně muži nosí stringtanga? Můj kluk je nosí a mně se to líbí, i když jsem byla ze začátku nedůvěřivá. Ale byla to jeho iniciativa,ne moje. Je to sporťák, rocker...všechno,jenom ne změkčilej metrosexuál, přesto si v tangách libuje.nevím,co ho vede si kupovat tenhle typ prádla, nebyl to můj požadavek. Prej se v tom cítí sexy,ale mně sexy připadá hlavně bez nich.Co vede takovýhle chlapy nosit prádlo,který je hodně zjemňuje? Pohodlí? Vždyť oni můžou chodit i bez něj...je to určitě pohodlnější a zdravější...dík za názory. Jana

Reklama

Přidat komentář