Reklama

Sex ve třech-ona a dva bisexuálové

Návštěvník (St, 19. 1. 2022 - 19:01)

Lepší je si sehnat shemale, to je lepší, s přítelem jsme takhle do trojky. Oba mě jsou také schopni naplnit a vršek je jako holka, prostě pěkně vzrušující.

Tech (St, 19. 1. 2022 - 10:01)

Ja by som do toho išiel, 2 chalani čo medzi sebou sexujú a ešte nejaká holka, krásna predstava. Ale je dôležité aby sme sa všetci 3 sebe venovali navzájom

Nikola (Po, 17. 1. 2022 - 22:01)

Mě by se to hrozně líbilo je to můj nesplneny erotický sen, pokud jste bi atraktivni pár, ráda s vámi zajdu na skleničku. 21 let

Roman2022 (St, 19. 1. 2022 - 19:01)

ahoj chceš se potkat na sexik??
[email protected]

Jennifer (Ne, 25. 7. 2021 - 14:07)

Na sex mám v současné době přítele a jeho dva kamarády a přibíráme i moje tři kamarádky. Takže není pravda, že všechny holky a ženy nechtějí sex ve třech a více. Všichni jsme takto spokojeni. Zřejmě ale kupa jiných holek a žen nesnese pohled, jak ten její ho má zatrčeného do jiné. Jenže nad tohle se musí každá z nás povznést, však do mě ho zase strká jiný, tak o co jde. Nejlepší ovšem je, když se ti tři starají jen o mě a jedou anál, pipinka, orál a tam kde to na ně příjde se udělají. Taky je ovšem skvělé, když se do toho dáme jen samy holky spolu. to je taky jízda.

karel (Út, 1. 6. 2021 - 06:06)

jó, anál od chlapa je blbý , partnerce to někdy dělám, ale když poprvé to ode mne chtěl ten její , bylo to hodně blbý

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 11:09)

Kamarádka mojí přítelkyně ráda používá připínacího uměláka. Už mě ho tam mockrát strčila, když jsem byl v přítelkyni. Jinak děláme sendvič tak, že já a jedna z holek s tím připínákem zasuneme do té druhé ale děláme vše možné. Ona ta umělá hračka je dobrá, hlavně pro ty dvě, jak ty se s tím vyřádí.

xt (Po, 13. 11. 2017 - 12:11)

Já to taky zažila, ale...jo jo. Zato trojka chlapa a dvou bisexuálek, je docela příjemná záležitost, i když ten chlap jim dělá jen takový podklad. Jednu má dole a druhou nad hlavou. Ony ženy na partnera nezapomínají a nechávají ho také užívat.

sdfg (Po, 13. 11. 2017 - 12:11)

Sex bisexuálů jsem viděl ve filmu Shortbus,nebylo jich mnoho,no řekněme trochu a od té doby mám pochybnosti,jestli po zhlédnutí tohoto explicitního nezávislého nekomerčního alternativního festivalového filmu jsem se nestal též Bisexuálem.
Myslím,že bisexuální muž je spíše vyjímka,protože většinou je buď slabý nebo silně sexuálně založený gay a nebo taktéž různě intenzivně sexuálně založený hetero.Malá část je pedo,frogido,zoo,a pak takoví ti trnasvesti,transexuálně,fetišisticky,fekálně,nekro,geronto a pod.

Bisexuální mohou být asi s klidem ženy,někdo tvrdí,že je jich většina,nebo spíš asi mají takové to experimentální období,kdy u nich stříkají hormony podobně jako u mužů.

Pavel (Po, 31. 5. 2021 - 18:05)

V 17 jsem chodil s jednou dost přes sex odvazovou holkou a jí nedělalo problém, když jsem vzal jednoho nebo dva kamarády a pěkně jsme si s ní zašukali. Ale nikdy jsme mi kluci spolu nic nezkoušeli, ona neměla problém dělat to s jinou holkou. Moje sestra tenkrát chtěla zkusit, jaké je to mít holku a vydrželo jim to spolu asi tak 3 roky. Častokrát jsme se přidávali, jen jsem musel dávat pozor, abych nešel do sestry. Holky si spolu tak hrály a hodně je to bavilo. Dnes jim je tak 25 a sestra už s jinou holkou nic nemá a tamta taky ne, prostě se vyblbly a už je klid. Mě osobně tohle nevadí a kdyby moje současná přítelkyně chtěla mít holku, tak nemám problém a na sex přibíráme kamaráda, ale už jen jednoho, ostatní nemůžou. Tohle nám zůstalo a přítelkyně je spokojená.

Hehe (Po, 13. 11. 2017 - 09:11)

Já to taky zažila, ale...:-)) přemýšlím , kde se stala chyba...

Njn (Po, 13. 11. 2017 - 09:11)

Já to taky zažila, ale...I v pětačtyřiceti lze zažít poprvé. Jágr je toho v NHL důkazem.Příště si vybírej nějaké dychtivé české Pepíky,s vilnými pohledy,když se na tebe podívají a ne nějaké estéty mužských klínů.

Pepa (Po, 13. 11. 2017 - 09:11)

Já to taky zažila, ale nakonec si mne vůbec nevšímali a dělali si to na své půlce postele do půlek a já tam byla sama půl hodiny nahá. Přitom jsem holka normální postavy a krev a mlíko. Nějak pak vyměkli a řekli čau moc se nám to líbilo,někdy si to zopakujeme. Nebyli to homosexuálové?!jeden měl výrazně ženské rysy s ten měl pořád vidět jen zadek nahoře.

Zoufalka (Čt, 19. 10. 2017 - 17:10)

Jako věřící katolík...Je mi podezřelé vše, co se tváří, že rozumí všemu. Například sdfg.

sdfg (Čt, 19. 10. 2017 - 17:10)

Jako věřící katolík musím důsledně varovat před cizoložstvím a nemanželským sexem. Co se protiví Kristu,protiví se i Bohu a cizoložství a sex mimo manželství je hřích a Bůh ho trestá.

jarka (St, 18. 10. 2017 - 20:10)

Ja bych taky klidne s dvouma...Já toto zažila v reálu když jsem byla v lázních. Tam jsem se seznámila se dvěma fajn mužskýma , no a jednou večer jsme trochu více pili a nějak se přihodilo že jsme skončili všichni tři na jejich pokoji v posteli . Došlo nejen na klasický sex ale právě k tomu že jeden mne měl zezadu a ten druhý byl v análku toho co mne .......Bylo to jen jednou ale fakt moc krásný ráda na to vzpomínám je to už 5 let.

Zuzi (Pá, 23. 8. 2019 - 21:08)

tak toto se mi stalo také. je mi 59 sil. postava, vdaná a byla jsem v lázních a asi po týdnu jsem se seznámil se dvěma muži. Byli přijemní a byla s nima zábava a tak se stalo že jsem skončila u nich na pokoji. Byla zábava a nějak došlo k tomu že jsme skončili v posteli a tam jsem zažila co je to mít v posteli bisexuála. Mazlili se mezi sebou a ani mne nevynechali a došlo i na styk s oběma zvlášť a nakonec, jak oni říkali , mi ukázali co je amorův šíp. Jeden byl uvnitř mé buchtičky a druhý v jeho prdelce. Moc to bylo fajn. Je to už 3 roky a vždy se dokážeme domluvit, třikráte do roka a sejít se a vše zopakovat. Jen manžel nic neví a já se vždy vymluvím na kamarádku , která mne vyslechla a vše ví jen to nechce zkoušet.

Huleš (Ne, 22. 9. 2019 - 16:09)

Taky bych to chtěl zažít

Jakube!! (St, 3. 11. 2010 - 17:11)

bože, úchyle, uber, ve dvanácti už dneska přesně děti vědí, o co jde :-)

Jakub (St, 3. 11. 2010 - 17:11)

Prosim pomoc. Hraly sme si se sestrenici na doktory, ona mi stahla kuzicku a objevila se me na spicce takova lepkava kapicka! Kdyz ji zacala prstikem roztirat po hlavicce roztrasly se me kolena a slo na me takovy divny curani! Nemam nejakou nemoc.?? Je mi 12 let. dekuji

Reklama

Přidat komentář