Reklama

Líbí se mi nosit plínky.

Karel Lukáš (St, 29. 1. 2014 - 12:01)

Promiňte ale jsem stále...Ahoj Madi
No člověk to že se mu líbí pokakat se do plenek pozná tak že si to zkusí.
Jsou lidi kterým se líbí nosit plenky i jenom protože se jim líbí ten pocit, že mají něco mezi nohama.
Pak jsou tady takoví lidi, kterým se líbí být jako miminko, to znamená že se nechají krmit přebalovat atd.
Více o této zálibě najdeš na www.abdl.cz
Doufám že ti to stačí.
S pozdravem Karel Lukáš.

MaDi (St, 29. 1. 2014 - 04:01)

Najde se tu slečna do 26 na...Promiňte ale jsem stále více fascinován světem úchylek zde na Doktorce. Prostě nemám fantazii si ani představit, co všechno za jinosti existuje. Mohu se zeptat, jak to člověk o sobě zjistí, že ho vzrušuje pokakat se do plenek? Jak? Jak ho napadne se vůbec pod sebe podělat? A jak vypadá takový milostný akt? Partneři se vzájemně zabalí do plen, do nich se pokakají, nasadí si roušku na nos, rozmatlají si to po zadku a zádech a u toho se vzájemně masturbují?

Prosím Vás neuražte se, ale snažím se tomu porozumět.

Karel Lukáš (Út, 28. 1. 2014 - 09:01)

před dvema lety jsem mnel...A jaké plínky používáš, navlékací nebo zalepovací?

Domeček (Po, 27. 1. 2014 - 10:01)

Najde se tu slečna do 26 na pokec, která se ráda pokakává do plen? [email protected]

Karel Lukáš (Po, 27. 1. 2014 - 07:01)

Já zase miluju dumlat...Tak si vem ještě plínku a budeš úplně jako miminko.

MaDi (Po, 27. 1. 2014 - 07:01)

Já zase miluju dumlat dudlík! Je to moc uklidňující a děsně sexy ...

Karel Lukáš (Po, 27. 1. 2014 - 06:01)

Zajimavé.Já nosím plenky...Ahoj Honzo, pokud bych ti měl poradit tak zkus plenkové kalhotky tena discreet. Ty by neměly být vidět a neměly by ani protéct.

Slavek (Po, 27. 1. 2014 - 05:01)

Zajimavé.Já nosím plenky...Honzo,ja jsem diabetik a najednou jsem se zacal pocuravat.Hrozne neprijemne.Nedaval jsem to do souvislosti s tou cukrovkou a tak jsem si strkal do slipu kapesniky nebo zinku,to mi ale proteklo.Tak jsem to s velkym studem sveril svumu diabetologovi.Po rade vysetreni s naslednou hospitalizaci se zjistilo,ze jde o dianeuropatii.Jedinym resenim jsou plenky.To tedy byl sok,kdyz mi je ve spitale sestra prinesla.Bylo mi hrozne trapne.Do te doby jsem nevedel,ze existuji takove Pampersky pro dospele.Sice celej rudej jsem si je oblekl,mi spolupacienti na me koukali.....no proste ten ranec byl videt,ale nepocural jsem si kalhoty.Pan primar mi to vsechno vysvetlil,ze je takovych pacientu vic a ze po case si zvyknu a bude to v poradku.Po tydnu jsem se naucil plenky nosit.Je to uz 2roky.Dneska uz to zvladam s prehledem nosim plenkove kalhotky

Lucie (Ne, 26. 1. 2014 - 17:01)

dobrý den,

prosím o vyplnění dotazníku k mé absolventské práci (komparace pojištění domácnosti), odpovědi jsou anonymní.

www.mojeanketa.cz/pruzkum/221122174/

zabere to minutku a moc mi to pomuze.. děkuji

Jan (Ne, 26. 1. 2014 - 15:01)

Ja jsem nepotreboval...Zajimavé.Já nosím plenky jenom občas,protože se v nich cítím dobře,pravda ale je,že se občas i počuram,protože to nějak nedonesu až na WC.To se mi občas stane pres den a začíná mi to važně vadit.Prosim poradí někdo,jaká plenka je vhodná na denní nošení,aby ten ranec mezi nohama nebyl moc nápadnej.K lékaři se asi neodvážím,ale nějakou plenku asi budu muset používat hlavně venku,snad nějaký jednorázový kalhotky.Jenom mam strach,aby mi neprotekly...tak snad někdo poradí.Dík

Pepa (So, 25. 1. 2014 - 18:01)

Ahoj.Pred casem jsem si to...Ja jsem nepotreboval plenky,ale libil se mi ten pocit mit plenku mezi nohama.Po case sem se do plenky i počural a nejak se mi to zalibilo....to jsem si plenku bral jenom pro poteseni.Po čase jsem ale nejak prestal ovladat močák a začal se pripočurávat tak nějak samovolne.To bylo už horší......Musel jsem nakonec navstívit doktora,co s tím.Po nějaký době mi nakonec muj doktor predepisuje plenky a já je nosit musim 24hodin denně.Stal jsem se inkontentni.Samozřejmě jsem se nemohl přiznat,že jsem dříve nosil plínky jenom tak pro potěšení.....Je na tom někdo podobně?Nevím,možná,že to nemá souvislost,ale asi ano??

Tomas (So, 25. 1. 2014 - 10:01)

Ahoj nedavno jsem si to musel...Ahoj.Pred casem jsem si to musel taky nejak ujasnit...Dneska nosim plenky a plenkove kalhotky v noci,ale dneska uz i pres den.Po urazu mne je kdysi davali v nemocnici,ale dali mi je potom i domu.Strasne jsem se za to stydel,ale kdyz jsem se nekolikrat pocural primo do kalhot,uvedomil jsem si,ze se s tim musim smirit.Do postele to celkem slo,ale najit odvahu si je nasadit pres den...Je to podivne,ale nakonec jsem to zvladnul a dneska si uz nedovedu predstavit,ze bych vyrazil bez plenek.Nehody se mi stavaji jenom obcas,ale plenky nosim porad.Je to dneska pro me prijemne a bez plenek se citim nesvuj a v noci uz bych bez plenky neusnul.Jr to paradox,ale plenky nosim rad.

Karel Lukáš (So, 18. 1. 2014 - 11:01)

Kdo je pro jen čůrat do...To s tebou souhlasím.

petr (Čt, 9. 1. 2014 - 00:01)

Kdo je pro jen čůrat do plenek a kdo preferuje i kakat? Netyka se tech kteří bohužel musi. Priznej-te se.... me to az vzrusuje kdyz v tom polospanku v noci to pustite do plenky a nemusite vstavat čurat a rano jsem odpocaty dam sprchu. A je klid.

petr (Čt, 9. 1. 2014 - 00:01)

Kdo je pro jen čůrat do plenek a kdo preferuje i kakat? Netyka se tech kteří bohužel musi. Priznej-te se.... me to az vzrususe kdyz v tom polospanku v noci to pustite do plenky a nemusite vstavat čurat a rano jsem odpocaty dam sprchu. A je klid.

Samo (Ne, 17. 11. 2019 - 01:11)

Ja chodím do školy pro tělesně postižené a ve třídě mám dva spolužáky který nosí plenky já jsem ale nedoslíchavý... Taky bych to zkusil jaké to je mit plinku... Jsem ze Slovenska.

petr (St, 8. 1. 2014 - 23:01)

taky nosim plinky a rad do...Ahoj nedavno jsem si to musel ohodnotit. Ale.. :-) rad nosim plenky. Pořidil jsem nočni i na den. Ale s tima denima nemam nejak odvahu pres den nekam vyjit mezi lidi. Byl jsem ale moc nervozni. A nedavno. Predevčirem jsem spal v pvc kalhotah v plence. A nejak nelepila tak pritelkyne vzala lepenku a zalepila to. A rano .. kdyz jsem potreboval akutne ven.u zachodu primo vedle misy to prislo. Po 28 letech jsem se pokakal do plenky. Hups.. nestihl jsem se rozbalit. Az me to traumatizovalo. A ty delas ee-e do plenek jako normalne??? Ja rad di nih čuram. Se mi moc sladce spinka a neee jit v noci 4 x na zachod.

ahok (So, 4. 1. 2014 - 23:01)

taky nosim plinky a rad do nich delam e-e. obcas mam tak velky bob zze ho mam az na zadech i pytlicku. ale mam rad to teplicko juu. asi sem uchyl tady je moje cislo 606402782 ozvete se prosim nekdo komu to muzu ukazat ahojda

V lad o trnav (So, 4. 1. 2014 - 14:01)

Ja ty pleny nosím ven do...Lubi sa m i n osit plenky a p vc no havice

jan (Út, 28. 12. 2010 - 15:12)

oprava: po příchodu z těžké práce

Reklama

Přidat komentář