Reklama

Cévkování

Návštěvník (So, 9. 12. 2006 - 17:12)

cévkování je super,ale musí být člověk opatrný,dodržovat hygienu.Potomjsou to zážitky.Ještě lepší je, když si to dělají partneři mezi sebou.

petra (St, 29. 11. 2006 - 19:11)

CHCI SE ZEPTAT, MOŽNÁ SE BUDU SAMA CÉVKOVAT A CHTĚLA BYCH VĚDĚT ZDA KDYŽ VÁS ZAUČOVALA SESTRA, TAK JSTE MUSELI BÝT HOSPITALIZOVÁNI. DÍKY

pavel (Pá, 20. 10. 2006 - 16:10)

Pokud není cévka moc silná (tak do 16 až 18 Ch, t.j. asi 5-6 mm a je z měkkého materiálu (nejraději latex nebo silikon, méně PVC), tak erekce nekomplikuje ani zavádění ani vytahování cévky ven.Navíc k erekci při cévkování dochází docela často, není se třeba stydět, je to normální.

George (Ne, 17. 9. 2006 - 13:09)

Rád bych věděl,jestli nevadí erekce těsně
před samotnou aplikací.Pokud to pomůže,tak z
toho nemám strach.

juli (Út, 13. 12. 2005 - 16:12)

Teda koukam hosi ze to mate asi ve vsem jednodussi.. Ja sem byla na cevkovani pred tydnem, a jeste ted se nemuzu poradne vymocit.. Byla to hruza..Nejdriv mi cevkou vstrikli do mechyre nejaky gel, pak zas vodu a pak probihala cystoskopie, a slasti sem u toho nejecela, mozna sem si jen probrecela.. Mozna asi proto chci byt chlapem.

Martin (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

K týhle praktice jsem se dostal náhodou. Moje holka studuje zdravku a jednou jsme byli mírně přiopilí a při jedný sázce slovo dalo slovo a já se s ní vsadil, že když prohraju, nechám se od ní vycévkovat. Prohrál jsem a ona mně to provedla při maximální erekci a i když jsem měl napřed strach, byl jsem překvapenej tím, jak to bylo příjemný. Když cévku vytahovala, normálně jsem při tom vystřík. Od tý doby to čas od času praktikujem a vždycky je to maximální vzrůšo. Pro informaci, je mně 17 a jí 16.

frank (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

ZKouším to na sobě už asi tři roky a jsem z toho úplně vedle... Několikrát jsem vystříkl, aniž bych na sebe sáhnul jinak, než cévkou dovnitř... Funguje to!

Ivo (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

Velmi mne tato představa cevkování vzrušuje, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal, velmi rád bych to vyzkoušel po pročtení tohoto tématu, ale pod dozorem, abych něco neudělal špatně a bylo to zároveň příjemné.Měl(a) bys být z Prahy. Děkuji za odpověď.

Picasso (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

Jsem holt asi úchylné prase, ale cévkování se mi líbí. Když se dělá pomalu, opatrně a v klidu, tak je to moc hezké a vzrušující. Jen to ještě musím v nějaké příhodné situaci sdělit přítelkyni :-)

Pavel Jelínek (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

Praktikuji to asi 2 roky. Začínal jsem trubičkami prům. 3 mm, postupně jsem přidával a teď používám orig. silikonové cévky Ch26 (prům. 8,5mm)(větší Ch30 jsem nesehnal). Cévku vždy pečlivě!!! desinfikuji lékárenským lihem (i prsty). Musí se postupovat velice!!! pomalu, nenásilně a močová roura se přizpůsobí, používám lubrikační gel s Tea Tree oil. Ze začátku po aplikaci to při močení trochu řezalo ale teď je to bez problémů. Je to nepopsatelně příjemný pocit, když cévkou projíždíte zúžením v místě prostaty a pak se dostáváte přes svěrač do moč. měchýře (opakuji velice pomalu nenásilně) zkušenější mohou nepatrně naplnit balónek na katetru ke zvětšení průměru. Už jsem zkoušel Ch32 (prům.10,5 mm) začátek upravené cévky cca 5 cm je průměr 8mm který se postupně rozšiřuje až na prům. 10,5mm cca 20cm tak takovej kalibr jsem tam taky měl, nemusím říkat, že bez jakéhoko-li krvácení. Tato cévka není silikonová, takže není moc elastická a proto ji používám jen zřídka. Cévky nepoužívám na odvod moči ale k "dráždění" moč. trubice, proto je mám upravené tzn. kus cévky s postranními otvory pro odvod moči jsem odřízl a konec zakulatil (otvory velice dřely). Tímto se vlastně dráždí prostata a svěrač moč. měchýře. Takto se můžete dráždit "jak dlouho" chcete a nedojde k ejakulaci a při tom zažíváte nepopsatelné pocity. Samozřejmě, že lepší je klasická soulož s přítelkyní, ale toto má taky něco do sebe a můžu říct, že je to něco úplně jiného. Už ten pocit, že máte v penisu zastrčenou takovou trubku, která vás příjemně dráždí je rajcovní a když si jdete např. zaběhat!!! Pokud některé dámy budou moralizovat nebo něco říkat o úchylce, tak toto je o velice příjemných pocitech a která z Vás si odpírá příjemné pocity když např. do sebe (pochvy) něco zasunujete a někdy si i pomáháte technikou na baterie. A jestli někdo říká, že je to strašně bolestivé, dámy když na Vás někdo chvátá a Vy nejste připravené, to není bolestivé? Při praktikování vždy zvyším příjem tekutin na propláchnutí a nemusím připomínat perfektní čistotu a desinfekci viz výše. Takže pánové, pokud chcete poznat pocity troufám si říct možná podobné, které zažívají naše drahé polovičky - některé mohou "stále", můžete začít. Já jsem pokročil o trochu dál a pocity při této praktice jsou ještě o mnoho lepší ale o tom až příště.

Tomm (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

Vrátil jsem se sem po roce a přečetl si příspěvky. Ti, co zaměňují cévkování pro rozkoš s urologickým vyšetření, se mýlí. Mechanismus je možná stejný, ale cíl a způsob je jiný. Když se jemně protáhnu močovou rouru cévkou, je to rozkoš. Samozřejmně, že mesocain gel by ji zničil, citlivost trubice musí být zachovaná. Nevzniká bolest jde o dráždění vedoucí k erekci. V současné době jsem schopen zavádět si hadičku o průměru 10 mm a nemám strach, že bych si ublížil. Spíš si někdy myslím, že nevím "co roupama dělat".

gabriel (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

Souhlasím , věnuji se tantrickému cévkování řadu let sebe i s několika známými navzájem bez problémů. Skutečně to nebolí, cévku stačí navlhčit a není ji potřeba potírat lubrikačním gelem. Pocit pronikání cévky je aspoň pro mne velmi příjemný zvláště v oblasti prostaty, kdy je srovnatelný s nastupující ejakulací.

josef novy (Čt, 7. 10. 2021 - 08:10)

krasa klidne pokracuj a v cistote.chodim s nim treba tyden je to nadherne

Llarda (So, 29. 2. 2020 - 20:02)

Muzu poprosit o nejake podrobnosti chyel bych to jako jogicke ocistne techniky ci yantricke jak to nekdo nazyva tedy prumery hloubku a styl zavadeni mazani udrzba cevky doba zavedeni atd atd moc diky

Daniel (Po, 12. 12. 2005 - 19:12)

Ahoj.Nedávno mi zaváděli cévku do močového měchýře plného k prasknutí a musím se přiznat,že mě to velmi vzrušovalo!Nádherně mě to šimralo v měchýři tak nádherně,že kdyby jsem v něm tu cévku neměl,tak bych se jistě počůral blahem.Chtěl bych to ještě někdy zkusit

Honza (So, 18. 4. 2020 - 19:04)

Rád bych to vyskouset docela mi to láká ale nevím jak hluboko ji zasunout
Pořadí mi někdo? Děkuji

Pavel (St, 10. 8. 2005 - 11:08)

Byl jsem cévkován vícekrát, bolest je asi dost individuální záležitost, ale bát se toho určitě nemusíš.Měl jsem cévku zavedenou víckrát několik dní a prakticky jsem ji pak ani necítil. Chce to být být uvolněný, pak se cévka zavádí velmi snadno a bez bolesti. Před zavedením cévky se stáhne předkožka, žalud se potře desinfekčním roztokem a přímo do močové trubice se vytlačí trochu znecitlivujícího gelu Mezokain, který se nanese i na cévku. Cévka (průměr se používá většinou průměr 5-6 mm) se pak celkem bez bolesti zasouvá do močové trubice. Pocit je to spíš zvláštní než bolestivý. Větší odpor je při průchodu prostatou a svěračem, snaž se uvolnit a trochu zalačit jako na močení, pak jde pronikání docela snadno a bez bolesti. Při proniknutí do močového měchýře začne hned vytékat cévkou moč. Pokud se cévka nechá zavedená delší dobu,malý balónek na jejím konci se v měchýři naplní vodou druhým otvorem pomocí injekční stříkačky. Vyjmutí cévky je skoro bezbolestné,trochu to štípne, když konec cévky prochází prostatou a svěračem. Kdyby ses postavil, cévka vyklouzne sama. U cévky s balónkem se napřed odsaje tekutina z balónku.Močení po vyjmutí cévky poprvé může trochu pálit hlavně v ústí močové roury, ale to se dá docela dobře vydržet. Moje zkušenost je taková, že bolesti si užiju u zubaře než při cévkování, takže žádné obavy.

Ah (Pá, 29. 7. 2005 - 01:07)

No covece napoprvy to docela i boli.

Šarik (St, 27. 7. 2005 - 20:07)

Ta cévka se dá vydržet, ale pak se vychcat je krutý :-(

Petr N. (St, 27. 7. 2005 - 16:07)

Musím jít na urologické vyšetření, kde mne mají cévkovat. Ještě jsem na takovém vyšetření nebyl, tak nevím jak se to dělá. Poradí mi někdo jak to probíhá a hlavně zda to není bolestivé?

Reklama

Přidat komentář