Reklama

výprask

Michal (St, 23. 5. 2012 - 22:05)

Jak jsi na to přišel, proč...No jistě,že kluci nosí košile. Moji taky a při výprasku vyžaduji aby v ní přišli ke mě. Já taky ji vždy mám na sobě při výprasku. Nevím co je to za blbost,že kluci nenosí košile. A kdo jinej než kluci?

Lopis (Po, 21. 5. 2012 - 19:05)

Já jsem také jednou dostala...No muselo to bolet, ale přes ty punčocháče, to nemoholo být skoro cítit .

pepa (Ne, 2. 8. 2020 - 10:08)

ja misto vyprasku bych ho omrdal o zadku

antispanker (So, 19. 5. 2012 - 13:05)

Nabízím možnost...Nabízím možnost objednání výprasku pro Vaší dceru...

Tak tohle bylo jako co? Objednání výprasku pro cizí děvče? Kámo vzpamatuj se z toho tvýho světa. Ty jsi už tak mimo že si to u tebe musí objednávat. Oka, u mně si může kdokoliv objednat výprask tebe, ne řemenem ale kolemen do tvých kulí ty svině..

vic (So, 19. 5. 2012 - 13:05)

Ad Lilmama:
Proč myslíte,...Zuzanko, to přeci nemůžeš myslet vážně že si myslíš že tyhle výmysly úchyláků jsou skutečný. Já mám 5 letého syna, nikdy jsem ho neuhodil, nebylo třeba. Kdyby ten inženýr tohle udělal synovi tak ho zaživa stáhnu z kůže. Cizí člověk si nemůže dovolit bít cizí dítě a ještě tak trapně popsané : řemen, na holou atd.. vždyť to bylo 4,5 roků staré dítě a ten úchyl tady dělá machra že ho zbil? Jak si můžeš myslet že se něco takového děje?

fous (St, 9. 5. 2012 - 23:05)

Včera jsem dostala 15 ran...a co teprve výpras měchačkou

filmtt (So, 5. 5. 2012 - 10:05)

Studio dokumentárních filmů připravuje sociologický dokument o roli tělesných trestů ve výchově a mezilidských vztazích.
Pro tento nekomerčni projekt hledáme lidi, kteří se nebojí podělit o své zážitky ať v roli trestaného, či trestajícího. Více informací nezávazně na: [email protected]

Zuzanqua (Ne, 22. 4. 2012 - 02:04)

To rodic:kdyz dite zacne s...Ad Lilmama:
Proč myslíte, že ty popisované příběhy jsou "sadomaso pohádky"? Třeba jsou skutečné, nebo mají skutečné jádro...

Lilmama (Čt, 19. 4. 2012 - 18:04)

To rodic:kdyz dite zacne s drogama na to vyprask vubec nema zadny vliv.Je to proste jednodussi clovek.Jak pak vysvetlis prachace typu Whitney Houston? Matka mi dala parkrat pres zadek remenem a od dvaciti se sni nebavim. A kdo za ni bude chodit do domova duchodcu me ted nezajima.A vam typu Karel by mel dat nekdo poradne pres tlamu.A ty sadomaso pohadky tady jsou dobry.

!!!!! (Čt, 19. 4. 2012 - 12:04)

Jeho rodiče jsem...Jediné poděkování které by sis zasloužil /kdyby tvůj úchylný "příběh" byl pravdivý/by bylo od normálních rodičů pár po tlamě a následné trestní oznámení pro týrání svěřené nezletilé osoby.

Inženýr (Čt, 19. 4. 2012 - 11:04)

Zajímalo by mne, co na to...Jeho rodiče jsem samozřejmě informovoval,když si pro něj přišli.O tom,jak zlobil a jak jsem ho potrestal.Poděkovali mi a jeho táta mě ujistil,že ten výprask si doma zopakuje,aby příště věděl,co se nemá dělat.

Karolina (St, 18. 4. 2012 - 22:04)

Volte Věci veřejné. Uvidíte korupci a darebáctví živě(veřejně). A to jak v televizi tak ve všech médiích.

Johne ty loutko. Ztrapnil ses před občany na celé čáře. Už si tě lidi budou pamatovat navždy jako trapného politika a ne jako solidního investigativce.

Když toto vidí J.Klíma s J.Kroupou musí oba plakat.

Matylda (St, 18. 4. 2012 - 21:04)

Hlídal jsem známým kluka...Zajímalo by mne, co na to řekli jeho rodiče, ty asi nebyli moc nadšení...

Matylda (St, 18. 4. 2012 - 21:04)

Hlídal jsem známým kluka...Zajímalo by mne, co na to řekli jeho rodiče, ty asi nebyli mo nadšení...

Inženýr (Po, 16. 4. 2012 - 13:04)

Hlídal jsem známým kluka 4,5 letého.Vyváděl jako pominutý.Pořár lítal,dupal patama a kopal do nábytku.Když jsem ho okřikl,tak na chvíli přestal.Pak začal znovu.Pohrozil jsem mu,že bude bit a půjde klečet nahatý do kouta.Na chvíli se zarazil,ale pak řádil dá.Šel jsem rovnou pro řemen.Zalezl pod válendu,ale vytáhl jsem ho za nohy ven.Chtěl jsem ho rovnou svléct,ale tak sebou mlel a kopal,že to nešlo.Tak jsem ho přidržel na posteli,stáhl mu alespoň pod zadek kalhoty a slipy.Pak už řemen domlouval jeho nahému zadku.Řval a kopal nohama.Po 20 ranách přestal s kopáním a už jen brečel.Řekl jsem mu,že klečení ho nemine.Svlékl jsem mu úplně kalhoty i slipy.Už to šlo snadno.Tak jse mu sundal ponožky,stáhl mu mikinu i tričko.Nahatej si musel kleknout na dlaždičky v kuchyni.A klečel 20 minut

Mirka (Po, 2. 4. 2012 - 15:04)

Kopřivu na zadku jsem zažila několikrát a bylo to velké brrrrfujauau. Když jsem někdy v létě byla výprasku, tak mi matka nacpala hrst kopřiv do kalhotek a musela jsem je tam mít minimálně během klečení, někdy i celý večer. To bylo hrozné, ty mrchy kopřivy žahají neustále.

přísný rodič (So, 31. 3. 2012 - 20:03)

Michale,nechci ti brát...Já používám čerstvý lískový proutek ze zahrádky a to rozhodně efekt má. Dobré jsou také čerstvé kopřivy.

dokina (So, 31. 3. 2012 - 14:03)

někdo říká že je lepší...Michale,nechci ti brát iluze,ale u nás to chodilo tak,že po výprasku jsme měli stejně zaracha,zaraženou televizi a já nevím co ještě..vždycky jsme ale dostali za něco,nikdy ne jen tak..tak to chodí myslím v normálních ordinách,ne dítě zmlátit,ale aby celá situace měla hlavně výchovný efekt..a hlavně člověk si to pak douho pamatuje a dlouho je hodný..a výprask když má mít efekt,nesmí být nějak častý..

:O! (St, 18. 1. 2012 - 19:01)

Buď to tady sou jen úchylný fantazie,nebo jestli si fakt někdo takhle vyžívá v mučení dětí,a pak to tady ještě barvitě popisuje,tak takoví lidi zavřít nadoživotí a řezat od rána dovečera!!!

Brattie (St, 18. 1. 2012 - 15:01)

Já bych ráda našla učitelku cizího jazyka, která by mě motivovala k učení tělesnými tresty. (Chci učitelku-ženu, protože muži by si od toho slibovali sex.) Dnes se ale každý bojí na žáka jen zvýšit hlas, natož mu nasekat na zadek. Kdyby někdo o někom věděl, uvítám info...

Reklama

Přidat komentář