Reklama

TRITICCO

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2007 - 20:06)

Evíčku, můžeš být vnímavější na ty vedlejší účinky a navíc to může být psychického charakteru na úrovně podvědomí, takže to pak je trošku těžší narazit na správný lék. Snad se to uklidní, přeju...

Mi to zabralo, jak mělo. Spaní bylo jen zkraje. Vyspalá jsem byla luxusně, v pohodě jsem ráno vstávala v 6 s holkou. Teď už je to zas v normě. Já ho mám kvůli tomu, že po cipralexu mi nejel sex. Teď je to přesně naopak....jiný vedlejší účinek nepociťuju. Snad jen, že to asi fakt má vliv na oči. Mám pocit, že jsou suchý. A co je beru, jsem brečela minimálně, což mi někdy děláproblém, že bych si tak ráda ulevila a nejde to...

G

Evíček (Ne, 3. 6. 2007 - 16:06)

Já beru Trittico AC150, tedy 1x denně celou tabletu. Už asi měsíc a půl. Mám panickou poruchu, vrátila se mi po více jak dvou letech. Jediné, co mi u tohoto léku vyhovuje je úprava spánku. Beru ho večer, opravdu účinkuje i jako hypnotikum. Spím po něm hodně tvrdě a kvalitně, ráno nejsem unavená. Ale jinak si myslím, že na PP nijaký vliv nemá. Co ho beru, začala jsem mít problémy s dýcháním, tlakem v hrudníku, tlaky v hlavě, brněním a tuhnutím svalů,bušením srdce a to úplně jiného charakteru než při atace PP. Psychiatrička mi tvrdí, že je tento lék velmi šetrný (už jsem totiž měnila několik léků kvůli vedlejším účinkům), ale já potřebuji fungovat a ne stále lapat po dechu, prostě je mi permanentně zle. Hlavně večer po tom, co si lék vezmu. Takže si myslím, že to s tím souvisí. Ale třeba má někdo jinou zkušenost. Ale spánek srovná dobře opravdu asi po dvou až třech týdnech.

Jarmila (Út, 27. 10. 2020 - 14:10)

Já nevím proč si psychiatři myslí, že Trittico je nějaký super lék... prý šetrný... je to stejný jed, ajko ostatní antidepresiva, dokonce bych řekla z vlastní zkušenosti, žee jeden z největších...
poté, co jsem ho užívala asi 2 týdny, jsem měla záchvaty paniky, které jsem nikdy nemívala !!!!

širin (So, 2. 6. 2007 - 21:06)

Spánek se ti upraví do tří týdnu.Brala jsem ho rok a byla jsem spokojená.

Petra (Po, 14. 5. 2007 - 11:05)

Chci se zeptat....za jak dlouho se upraví spánek?Můžete prosím napsat své zkušenosti s tritticem? Já ho mám hlavně kvůli spaní.Díky moc za každou zkušenost

Zdeněk Berger (St, 24. 6. 2020 - 21:06)

Do týdne až čtrnácti dnů se spánek upraví, je třeba brát řadu měsíců, aby byl účinek dlouhodobý, pomohl mně již několikrát v náročném období při potížích se spánkem a lehčími depresemi, přeji brzké uzdravení...

Návštěvník (St, 24. 6. 2020 - 21:06)

Ten příspěvek je 13 let starý.

Pa.vel (Út, 8. 5. 2007 - 09:05)

Užíval jsem jen týden a musel jsem vysadit - nevím zda to bylo správné. Objevily se mi teploty kolem 38, zánět horních cest dýchacích, únava během dne, tlaky v hlavě slzení očí. Dávám jen pro informaci o vedlejších účincích.

evakrk (Út, 13. 2. 2007 - 15:02)

Evo, já jsem měla taky problémy s očima, pořád mě pálily. Navíc jsem šla s vahou pěkně nahoru a připadalo mi, že mám výpadky v paměti. Krátkodobé. Tak neberu. Ale já ho měla jen na spaní, normálně beru coaxil. Ten bych si jen tak sama od sebe vysadit netroufla.Ale trittico už neberu.

eva (Út, 13. 2. 2007 - 13:02)

já beru trittico 15. měsíců .mám rozmazané vidění a závratě,tak neví jestly to souvisí. Ted beru 75mg .lékař tvrdí že to není možné má někdo obdobný problém??? a na srdeční činnost jestly to má vliv nevím.

Marcel (Čt, 18. 1. 2007 - 12:01)

Já užívám Triticco již asi 3/4 roku a u mně se dostavila úleva,dobře spím,utoupily mé silné deprese.Jsem spokojený,vedlejší účinky cca po měsíci ustoupily.

Jana (Ne, 14. 1. 2007 - 20:01)

Jsem na tritticcu asi od vánoc,začínala jsem na 1/3 a ted jsem na 2/3,ale taky nervím jestli mi sedí.Po ránu mám strašný tlak v hlavě,na čele a taky na očích,beru k tomu ještě Neurol 0.25 a jsem strašně unavená.Tak nevím jestli je to z toho prášku nebo ne,a hlavně nepozoruji žádnou změnu,spíš naopak,řekla bych,že mám ještě větší úzkosti a paniku.Taky by mě zajímalo,kde je psáno,že má špotný vliv na srdeční činnost.

Ivca (Pá, 12. 1. 2007 - 16:01)

A kde jsi cetla,ze to ma spatny vliv na srdecni cinnost?Ja ho ted taky beru a taky si nejsem jista,jestli je mi po nem fajn.Sice spim,ale mam potize se soustredenim a tak.

Lenka (Čt, 4. 1. 2007 - 21:01)

Taky jsem dostala TRITICCO.Lépe jsem po něm usnula,ale kolem druhé jsem se vzbudila,bušilo mi srdce a ráno mi pravidelně bylo zle od žaludku.Svalovou ztuhlost jsem měla ukázkovou a deprese se mi prohloubili.Takže jsem to vysadila,nasadila Lexaurin 1,5 mg ráno a večer po tabletě,k tomu třezalku v kapkách a po dvou měsících jsem byla celkem v pohodě.Teď si občas beru Lexaurin-před menstruací,k odstranění předmenstruačního napětí.
Ale teď už se někde psalo,že TRITICCO má nějaký špatný vliv na srdeční činnost.Takže já ho už nechci ani vidět.

Anne (St, 3. 1. 2007 - 01:01)

Triticco?!
Beru triticco 4 měsíc a žádné z výše zmíněných nežádoucích účinků jsem neměla. Dokonce si myslím, že to ani není možné, když to spadá do skupiny antidepresiv. Jediné, co se u mě vyskytlo v prvních dnech, tak v noci, když jsem vstala, jsem měla nízký tlak a motala se mi hlava. To ale po chvíli odeznělo. Díky tomuto léku spím v noci i 4 hodiny vkuse, což je pro mě úspěch.

triticco? (Út, 2. 1. 2007 - 12:01)

beru poctivě cca 4 měsíce, mám deprese větší než dříve, neusnu v noci před 2 hod. ranní, ráno bolesti hlavy, otupělost. S úsměvem čtu v příbalu, jak úspěšně léčí sexuální disfunkce. haha.

Mia (Út, 2. 1. 2007 - 09:01)

Triticco beru druhy mesic (1/3 prasku) a nema zadne vedlejsi ucinky, naopak mi pomohlo - po dlouhe dobe dobre spim a jsem vic v pohode. Predepsala mi ho doktorka, ktera je psychiatricka spicka a ktere verim. Jasne ze nemusi sedet kazdemu, ale s Vasimi nazory, ze to je svinstvo apod. nesouhlasim.

zuzu (St, 13. 12. 2006 - 16:12)

Prosím vyléčil se někdo z úzkostné poruchy?Děkuji

zuzu (St, 13. 12. 2006 - 16:12)

Tak já se chtěla po třech letech léčit a jak to čtu asi budu dále raději trpět :-(

Petr (St, 13. 12. 2006 - 10:12)

Já jsem zkusil jen osminku tohoto léku navečer a stejně jsem byl nevorzní a bušilo mi šílene srdce. Jsou to sračky. Proč nevymyslí něco, co léčí nervy jako takové, místo toho jen mají k dispozici samé ohlupující léky, které jsou zátěží pro celé tělo, hlavně játra.

Reklama

Přidat komentář