Reklama

Eroticke sny

Jmeno (Čt, 23. 3. 2006 - 11:03)

Pro zamilovanou:
Holka, tohle se muze stat kazdemu. Nikdy nevis, jestli nepotkas nekde chlapa, ze kteryho se ti rozklepou kolena a zapomenes na sveho muze a pujdes za tim novym. Zensky jsou na tohle rekla bych trochu nachylnejsi. Zkratka kdyz potkaji jineho chlapa, kterej je okouzli, jsou schopny opustit cloveka, se kterym ziji uz nekolik let...mozna je to prave proto, ze se jim zastestkne po tom kouzlu prvniho polibku a prvniho milovani...je to osemetne a clovek se musi zorientovat, aby byl schopen rozlisit, kdy si to zakazat. Na druhou stranu, z osobni zkusennosti vim, ze kdyz jsem ve vztahu spokojena, ta vubebc nemam potrebu se poohlizet nekde jinde, bavim se s muzi, kamaradim s nima, ale ani me nenapadne, ze bych s nima neco mela. Az ve chvili, kdy doma neco nefunguje, tak se mi zacnou ostatni chlapi "libit" a okouzlovat me.
Pokud mas toho sveho rada a pokud, jak pises, je to pro tebe idealni chlap, tak se toho neboj a radsi si to uzivej.
A eroticke sny...co si je vzajemne se svym partnerem vypravet, muze to byt docela zajimave...ovsem vytahovala bych asi jen ty o smyslenych osobach ;o)

Fremer (Čt, 23. 3. 2006 - 09:03)

For Zamilovaná:
Mě še běžně sdají sny o jiných ženách, které jsou smyšlené ale i o těch které jsou opravdové ale dostat je nemohu.
I má přítelkyně řikala že se ji někdy zdají erotické sny s jiným.Jednou to byl dokonce sen , kde měla skupinovej sex se 4 chlapama.
Ja bych si z toho nic nedělal.Prostě ti to chybí a tělo si to vynahrazuje ve spánku.
Ještě k těm pocitům:Ja mam zas krásné pocity, které vystrídají pocity strachu, že to zjistí přítelkyně a rozejde se semnou.
Ahoj

vasik (So, 18. 2. 2006 - 00:02)

V práci jsem se zamiloval do kolegině,a erotické sny byly hned,a jak pěkňoučký.

Zamilovaná (Pá, 17. 2. 2006 - 12:02)

Ahoj, mám následující problém. Se svým současným partnerem jsem již dva roky a máme skvělý vztah. Před tím jsem měla několik vztahů, které ale vydržely maximálně rok, dva - někdy jsem je ukončila já, někdy tehdejší partner. S mým současným partnerem jsem se již delší dobu (z pracovních důvodů) neviděla a stýská se mi po něm. No a začaly se mi zdát erotické sny - problém je, že ve většině případů ne o něm. Zdálo se mi např. o mém šéfovi (já byla v dominantnější roli), pak se mi zdálo, že jsem zaučovala neznámého nováčka, a korunu tomu nasadil dnešní sen, který vám popíšu podrobněji.Začal tak, že můj partner byl ve vězení - nic hrozného - jen na pár dní a já za ním chodila denně na návšťevu - občas došlo i na intimnosti. Jednou za ním přišel i jeho kamarád (imaginární - ve skutečnosti takového kamaráda nemá) a po návštěvě mě ten kamarád doprovázel domů. Bavili jsme se o předchozích vztazích a pak jsme se najednou ocitli v objetí a já se k němu skláněla a věděla jsem, že on čeká, až ho políbím - a já to v tu chvíli strašně chtěla udělat - a taky že ano. Pak jsme jen tak leželi vedle sebe a já ho začala líbat na krku a pod., což jej velmi vzrušilo a říkal, ať to nedělám (že přece musím vědět, co ke mě cítí) a já jsem nepřestala (věděla jsem, že jej přitahuji a že mne miluje) a nakonec jsme se spolu milovali. Poté se mě zeptal, co tedy bude dál, a já mu řekla, že svého přítele nemůžu opustit - že mu prostě nemůžu říct, víš já jsem se vyspala s tvým kamarádem zatímco jsi byl ve vězení a tak (přitom jsem cítíla, že asi miluji toho kamaráda, i když jsem i v tom snu cítila, že se mi můj přitel fyzicky líbí více). To je konec snu.Teď mám pár dotazů - asi je normální, že se každému zdají erotické sny o jiných lidech, ale je normální, abych v tom snu cítíla, že toho jiného muže asi miluji a že mě velmi přitahuje? A další věc - můj partner je téměř ideální a miluji ho a plánujeme společnou budoucnost - jediná má obava je ta, že se třeba časem nechtěně zamiluji do jiného muže a budu řešit dilema zůstat/nezůstat - toto řeším už odjakživa - ten můj strach, že se zamiluji do někoho jiného - už se mi to párkrát stalo, a jak jsem již psala, žádný můj vztah nevydržel déle než dva roky - ale teď doufám, že už je to "na pořád". Může být můj problém, že mám třeba nějaký psychický blok, který mi brání mít dlouhodobý vztah? A co byste mi poradili abych s tím dělala? Nevím, možná to moc řeším, ale když já jsem ve vztahu šťastná a tento sen mě docela rozhodil - byl moc krásný - ten pocit "prvního políbení" s jiným mužem a po probuzení jsem byla chvíli úplně vykolejená. Nevím, jestli je důležité zmínit i něco jiného, kdyžtak to napíši dodatečně. Jen bych ještě dodala, že je mi 24 let.

eňa (Po, 1. 8. 2005 - 15:08)

No to je krávovina až na půdu! Teď ještě začni z toho vytvářet umělé sexuální teorie. Neumíš masturbovat?

webmaster (Po, 1. 8. 2005 - 10:08)

Předmět: Eroticke sny Autor: Viola Datum: 11.12. 2004 16:36:52 Chcem sa spytat, co to ma znamenat, ked sa mi v noci snivaju eroticke sny a vzapati po orgazme sa mi ozve ostra bolest v podbrusku ktora trva dost dlho. S manzelom uz 9 rokov spolu nezijeme sexualne. Dakujem. Předmět: Eroticke sny Autor: Vera Datum: 11.12. 2004 16:55:19 Nebude to tím že bys potřebovala sex a není. Měla jsem stejný problém. Stalo se však něco s čím jsem nepočítala. Muž se stal náhodou svědkem mého rozhovoru se známým a začal žárlit. Jsou to dva měsíce. Teď se dokonce stal opět mým milencem a potíže ustaly. Věř že kdybych věděla dříve co pomůže tak jsem to nahrála dřív. Tohle ale nahraný nebylo. Volal mi muž kterýho bych zase ráda slyšela, ale to sem nepatří. Zkus s mužem promluvit. Přeju hodně štěstí

40- (Út, 18. 1. 2005 - 20:01)

abstinence, pardon :)

40- (Út, 18. 1. 2005 - 20:01)

A čemu se divíš? Po devíti letech abstince, v tvém mládí???

Mia (Út, 18. 1. 2005 - 18:01)

S manzelom uz 9 rokov sexualne nezijeme hoci mame len 37 rokov. Snivaju sa mi eroticke sny a vzdy po orgazme dostanem velke bolesti v podbrusku. Neviem co to je.

Ondrej (Út, 15. 12. 2020 - 23:12)

Je to 15 rokov stará zaležitosť,ale som zvedavý keď pred 15 tými rokmi 9 rokov spolu sexuálne nežili,vykašľala si sa na neho alebo máš milenca či si už zavisla na masturbovaní?Lebo ja po troch rokoch absencie som ostal na masturbovaní zavisli.Prišiel som na to až pri milenke ktorú som si medzi tým našiel.Aj keď som s ňou mal sex 3 krát denne radšej som masturboval aj som jej to povedal že radšej masturbujem ako sa milujem,nebola proti dokonca si zvykla a masturbovali sme spolu pred sebou.Ale milujem manželku tak som nechal milenku,Radšej som z manželkou bez sexu a mám sex sám zo sebou ako sex bez lásky,leb milujem svoju manželku.

Reklama

Přidat komentář