Reklama

Zkušenosti s masáží

Zdenek (Pá, 4. 2. 2005 - 00:02)

Ahojky Pachole ja jsem nikdy na masazi nebyl a zni to prijemne. Chci se ale zeptat na jednu vec a promin, jestli je moje otazka uplne blba. Ja jsem si vzdy mazas predstavoval tak, ze ten masirovany lezi na brise, vim ze jsou na to i specialni stoly ve kterych je otvor pro oblicej a proste i ve filmech a vsude ta masirovana osoba vzdy lezi na brise a ma masirovene klidne i cele telo ale pokazde takhle. Ono se masiruje i zepredu, ze ten clovek lezi na zadech? Tedy pripadne mimo masaze obliceje. To se lidem, at zenam nebo muzum,hnetou prsa a bricho? To jen kvuli te erekci protoze jsem si rikal i kdyby k ni doslo tak chlap lezi na brise a nikdo preci ani nic nemusi vedet a najednou je tu erekce prezentovana jako neco zcela zjevneho. Diky za vysvetleni.

Pachole (Čt, 3. 2. 2005 - 23:02)

Jo, erekce u masáže je naprosto normální. Někdo se za ni stydí, někdo se ji snaží zaplašit meditací a soustředěním na něco jiného, ale asi by bylo nejlepší nechat ji být. Pokud dotyčný neobtěžuje masérku erotickými návrhy, klidně leží a užívá si masáž, není důvod se na něj dívat zle jen proto, že tělo funguje normálně.Nevraživost masérky není o erekci, ale o nežádoucím chování. Zatím mě znechutili dva škemrající padesátníci bez erekce, zato s velkým břichem, a krásní kluci s erekcí, kteří se ani nepohnuli, byli moc fajn.

Brno (Čt, 4. 4. 2019 - 22:04)

Ahoj Pachole, to je super, že ty to tak bereš. Mám problém ten, že já potřebuju, abych věděl, že masérka je s erekcí v pohodě a já to nemusím řešit a být ve stresu a přemýšlet co si ona asi myslí a jestli ji to neuráží a od té chvíle nemám z masáže nic a těším se až to skončí a příště bych tam nejraději nešel. Načež vlivem myšlenek na vzniklou situaci se měni proporce a je to ještě horší. Kdyby se nějak vtipně zmínila, že to je v pořádku nebo že se nemusím stydět a bylo by jasno, tak bych se uklidnil a mohl se zase uvolnit (docela potřebná věc u masáže). Jenže po přistěhování do Brna tu žádnou neznám. Mám pár kg navíc, tak se taky stydím (i obecně...) ale dvakrát jsem se překonal a šel ke dvěma ruzným masérkám, ale ti masirují nohy jen zezadu a mám pocit, že končí tak 10cm před koncem nohy. Což mám pocit nenamasirovaných nohou. Jelikož hodně jezdím a v životě hodně stresu, tak se mi kumuluje neuroza ve stehnech, blokuje to lymfu a vznikají neklidné nohy pak atd. Takže ty nohy potřebuju z obou stran a záda, ale asi to není běžná praxe tady v Brně.

Nevím teda jestli existuje nějaká dobrá rada pro mne a jestli je v Brně nějaká cenově dostupná (u jedné za hodinu jsem měl cenu 200 a u druhé za 45min 300) masérka, u které bych se mohl cítit dobře a neřešit se? (Tvůj příspěvěk je starý 14let, tak snad ještě žiješ :D) Taky je spousta masérek, které masírují doma, tak mají dobré ceny, umí to, jen nemají ŽL - to mi je jedno, pokud umí masírovat, má příjemné osvětlení (jedna měla světla jak na operačním sále totiž :D, takže stačí malé světlo že..) a dělá to srdcem a nepoužívá nějaké nadpřirozené věci, které maséři někdy dělají, tak budu taky rád za kontakt. Možná už tady v diskusi nejsi, ale snad někdo bude vědět o někom..

Chápu, že každá asi čeká, že chlap přijde nehne brvou at se deje co se deje. Ale ne všichni jsme takoví, ostatně jak jsem to četl tak nejsem sám.
Díky

Robert (Čt, 27. 1. 2005 - 16:01)

Zaujalo mě Vaše téma. Rád jsem chodíval na masáže, ale právě mě trápila u ní erekce, proto jsem přestal chodit. Je to opravdu normální, že chlap dostane u masáže, kterou provádí žena erekci? Bere to masérka normálně? Dík. Robert

Pachole (Pá, 7. 1. 2005 - 22:01)

Ahoj chlapci,díky, že jste se ozvali. Ta poznámka, že by chlap chtěl i masáž obličeje, to mě ohromilo. Sice na tom nic není, ale od chlapa bych to opravdu nečekala. Díky za inspiraci, zařadím to do repertoáru. Masáže učím jako rekvalifikaci a masáž obličeje není součástí osnov, tedy sportovní a rekondiční masáže. Je to věc pro kosmetičky. Ale nad rámec povinných osnov si masáž obličeje vyžádal jeden žák, kupodivu chlap. Chtěly ji po něm jeho kamarádky a on jim rád vyhověl. Dělá ji rád a dobře. Klidně, soustředěně, bez obtěžujících erotických myšlenek, ale s chutí. Že má chlap při masáži erekci, to není nic neobvyklého ani ve chvíli, kdy je oběma stranám jasné, že nepůjde o erotiku. Masírovaný se psychicky uvolní a tělo si řekne o to, co chce - někdo spát, někdo má po masáži hlad, no a někdy vede příjemný dotyk k erekci. Pokud masírovaný neobtěžuje masérku, nic se neděje. Masírovala jsem několik let v hotelu. Asi 80 procent chlapů se ptalo, jestli dělám i erotickou masáž. Napřed mě to uráželo, pak jsem to brala normálně. Slušně jsem odmítla a oni dál neobtěžovali. Absolvovali normální masáž a byli příjemní. Jen brečeli, že by k masáži chtěli ještě minimálně saunu, ještě lépe bazén. Jak jste na tom vy ostatní - chodíte pouze na masáž nebo ji spojujete s jinými procedurami pro potěchu těla? Píšu o masážích diplomovou práci a sbírám materiál. Budu vděčná za Vaše postřehy.

v.quo (Pá, 7. 1. 2005 - 07:01)

Pro 116 kg chlapa obaleného sádýlkem je masáž od ženy samozřejmě moc příjemná, nicméně pokud chci opravdu pořádně rozmasírovat záda velikosti valacha, tak uspokojivý tlak vyvine pouze pořádný chlap nebo velmi festovní ženská...podotýkám, že jsem heterosexuál a jde vážně jen o to, že i když krásná šikovná masérka ví, kam šáhnout - je schopná namasírovat jen jeden orgán a nejsou to záda - masáž u masérky tedy považuji opravdu jen jako příjemnou záležitost a uvolňující relaxaci. Nejlepší na masáže jsou však podle mně slepí číňané...

Ivan (Pá, 7. 1. 2005 - 02:01)

Při jedné z mých masáží jsem taky usínal a stala se mně trapná záležitost. Asi jsem při tom myslel na něco vzrušujícího nebo byla masaž i jinak příjemná než obvykle. Zkrátka to na mně muselo být poznat. Nejhorší bylo, že když jsem si to uvědomil, nešlo se delší dobu toho pocitu zbavit. Chodím dál na stejné masáže, ale už se mně to nestalo.Aspoň pokud vím :-)

Pavel (Čt, 6. 1. 2005 - 20:01)

jsem sice chlap, ale sahani na hlavu snasim vic nez dobre. Kdyby k masazi celeho tela patrila i masaz hlavy a trea i oliceje, bylo by to snad uplne MAXIMALNI.Samozrejme, ze mi pomahaji masaze od stresu a nekdy se mi i stane, ze u toho usnu.

Helena Dvořáková (St, 12. 12. 2018 - 13:12)

Dobrý den,
znám masérku, která dělá při kompletní masáži i hlavu, obličej a chodidla. Doporučuji, vřele. Pokud máte zájem www.masaze-danka.cz

Pachole (St, 5. 1. 2005 - 21:01)

Přihodím další okolnosti. Několik hostů v hotelu, kde jsem masírovala, mi řeklo, že by jako chlapi na masáž nešli ke chlapovi, pouze k ženě. Několik pánů mi dalo jasně najevo, že jim nikdo nesmí sahat na hlavu - co vy na to, pánové? Taky s tím máte problém? Menším průzkumem mezi svými známými jsem zjistila, že chlapi mají k vlastní hlavě dost vyhraněný přístup - buď jim dotyk na ní dělá strašně dobře, nebo to naopak nikomu kromě holičky nedovolí.Jak často při masáži usnete?Kolem masáže je spousta drobností, které ji mohou ovlivnit, které ovlivňují i vztah masér-zákazník, ráda bych znala názory dalších lidí. Někdo se fyzickému kontaktu vyhýbá, protože má špatné zkušenosti s dotykem od doktorů, někomu je lhostejný. Jak je to u vás?

Pachole (Út, 4. 1. 2005 - 21:01)

Jaké máte zkušenosti s masáží jako prostředkem pro psychické uvolnění? Já i moji žáci s ní máme zajímavé zkušenosti, ráda bych se poptala i dalších lidí. Co uvolnění, lepší spaní, vyjasnění potíží, odbourání stresu, jak působí masáž na Vás, jak vnímáte maséra, co erotika u masáže, vyhledáváte ji nebo Vás obtěžuje? Máte raději masáž na masérské židli nebo lehátku? Raději oleje nebo emulze?

Reklama

Přidat komentář