Reklama

Lexaurin,Xanax-vase nazory

Michal6239 (Ne, 15. 11. 2020 - 15:11)

Dá sa kúpiť cez online recept v Nemecku.Dostanes recept a pošlú ti ho mailom.Vyplnis len pár otázok prečo to chces. Potom to do troch dní máš.Ale keď zbadala aké sú ceny tak sa zlaknes.Ja som chcel Trama200mg lebo beriem viac než je oficiálne doporučené.100 kusov za 370€.Inak vidím že veľa ľudí hľadá xanax Mňa tým kamoši každý mesiac zásobujú ale 240kusov nikdy za mesiac neuzijem.Ja mám skôr problém sTramalom.Nepoznam skoro nikoho čo to bere.Tu sú ľudia závislí na suboxone.Aj mne ho dávajú.35 kusov na mesiac.Je to slabé a nepomáha to.Tramal mi ten doktor ale nepredpise.Aj keď suboxone má modrý pásik na recepte a píše sa o 40krat väčšej potenciu ako morfín.Mozno so mnou niečo nesedí ale pre mňa je Tramal silnejší ako subo...

Dr.Chocholoušek (Út, 3. 7. 2018 - 23:07)

Poštěvák tlumí při jeho ladění agrestivitu,jinak třeba používat lexarin.

sdfg (Út, 3. 7. 2018 - 23:07)

Pivo způsobuje střídavě s..čku ale jen ve větším množství,jinak roztahuje žaludek a způsobuje žravost v chvílích,kdy nemůžete chlastat,take to dá pak pivní pupek a nadváhu,z té nepravidelné stravy.
I proto je potřeba pít jen tolik,aby se nedostavoval absťák a nemuseli jste ho zajídat kořeněnými double porcemi většinou masa.

Pepa (Út, 3. 7. 2018 - 12:07)

Trochu mi to tlumí agresivity ,kterou mám vždy při abstinenci od piva.
Tedy duševní,vztek mi stříká z očí na celý svět,takže ok,alespoň mi to umožní se nepřejídat místo tlumení lexaurinem a tudíž nebude potřebva pak přejedený plný odpadků se zácpou řešit to opět pivem na srač*u a dokola týden co týden se takhle ožírat.

Pepa (Út, 3. 7. 2018 - 12:07)

Jedu dle návodu,dnes 3mg k obědu,jím dobře a pravidelně,tak snad absťák od alkoholu odrovnám do 3 dnů!
Dnes jsem spak jak mimino,chytře jsem si dal dvě hodiny před usnutím 3mg.
Takže načasováno max v krvi do 2h a spánek jak pařez.

Ondra (Po, 2. 7. 2018 - 19:07)

Alkoholismus-lexaurin-teprv zkouším protože na slabší absťák čekám v nejbližších 24h.Pak napíšu,zda to pomáhá,nemám ozkoušeno,protože neumím moc dávkovat,buď moc dám nebo málo,ale tady jsem přečetl jak to působí.
Prý to začne působit až 1-2h po polknutí,což naprosto mění situaci.Prostě jsem čekal,že to je ihned po polknutí,nevím proč,což je asi stejný chyba co už udělalo víc lidí co se vzápětí předávkovalo,případně,pokud byli velcí uživatelé tak i s následkem smrti...

http://www.lexaurin.psychoweb.cz/

Ondra (Po, 2. 7. 2018 - 19:07)

Ráno večer,piju dočasně...Už nepiji třezalku.Dobrý tlumivka,ale do tohoto slunečného počasí se naprosto nehodí,jak mi rozmluvila jedna lékárnice,protože vyvolává světloplachost a mohla by snad i vypuknout při nerespektování nepobytu na slunci i alergie na světlo a to by se sakra nevyplatilo.

Tomáš (Út, 26. 6. 2018 - 22:06)

Dobrý den,
nabízím k...Dobrý den máte ještě xanax

Pampeliška (So, 23. 6. 2018 - 09:06)

Tohle věřim,že je někde...Ty nejsi moc v pohodě, že?

Okamaďoura (So, 23. 6. 2018 - 09:06)

Ráno večer,piju dočasně na ten asbťák od alkoholu driák z třezalky s medem a případně citron 2-3 vymačkané nebo ještě s rozdrcenou rozkrrájenou mátou aby to přebilo tu pachu't,ale jen dočasně několik dnů,zas světloplachost,naštěstí slunce teď jak na objednávklu zmizelo pod mraky.

Okamaďoura (So, 23. 6. 2018 - 09:06)

Tohle věřim,že je někde zakázaný,prý snad tohle svinstvo ještě návykový...
Takže doma zas pády,vylití na sebe horké vody a podobně a to v stavu mentálního útlumu a cítění se jak zelenina.
Tak to asi vše k lexaurinu.
Mělo mi dojít ty keci a přístup co jsem asi za magora při předepisování lexaurinu muži.
LEXAURIN zřejmě naprosto likvididuje mužské přednosti jako odhad vzdálenosti,přesnost,výbušnost,úspěšná práce s fyzickým rizikem,trefné poznámky nebezpečnému rivalovi atd.,
výsledek že jste sám nebo někým domlácen....

Okamaďoura (So, 23. 6. 2018 - 09:06)

Lexaurin na mě je svinstvo co mi dává prdlačky,jen čumim jak vejr,motám se,naprosto bez rovnováhy,fakt ideální výletty, zejména pomalu na kole,dojebanej,odřenej,votočený řidítka,podlitiny,sedřeniny.

Okamaďoura (So, 23. 6. 2018 - 00:06)

Lexaurin nikdy už nikdy,takoví sračka,sorry,nechápu kdo to bere...

Okamaďoura (Pá, 22. 6. 2018 - 23:06)

Být odnaučen alkoholu, ale na márách je k prdu.

Okamaďoura (Pá, 22. 6. 2018 - 23:06)

Kráva doktorka nikdy nesmí předepdat víc jak jedno balení...

Okamaďoura (Pá, 22. 6. 2018 - 23:06)

A to jsem chytře zapnul u...Nebejt opatrnej ,nepustit si topení,nenapít se pořádně tak zmrnu v těžkym komatě po intoxikaci timhle šmejdem nebo se dehydratuju za spánku a chcípnu na dehydrataci.
Tuhle sračku tuším někde přestali prodávat.
Na takovýhle předávkování prášky zemřelo už spoustu lidé jen ze smutku tendencí se nárazově uklidnit.

Okamaďoura (Pá, 22. 6. 2018 - 23:06)

normálně dnes si na...A to jsem chytře zapnul u postele naplno topení a nalil do sebe hodně tekutin,protože jsem tušil tu sračku co to bude,než jsem došel domů vyhulil jsem půlku krabičky cigár abych vůbec neusnul cestou a šel si před spaním na velkou a malou no a stejně za těch 24 nebo snda 48h spánku jsem se pomočil do postele.
Fakt vo život takovej sajrajt by neměli prodávat.

Okamaďoura (Pá, 22. 6. 2018 - 23:06)

normálně dnes si na absťák doléčování (ani bych nemusel) těsně před spaním třezalkový čaj s medem vychlazený,usnu,ale zítra se vzbudím jak se sluncem,ne ten sajrajt,že vstanu v půl páté pomočený odpoledne a to se mi stalo i že jsem v pátek šel zničený ze zničující psychicky věci narval jsem do sebe plato lexaurinů a probudil se v neděli večer.
Takže fakt sorry tento příšerný hnus nikomu nedoporučuju.

Okamaďoura (Pá, 22. 6. 2018 - 23:06)

Fakt dobré, fakt dobré, vůbec si nepamatuju jak sem se dostal domů, jen účtenka odkud si s časem a modřiny po těle kde vím odkud je mám, tolik k lexaurinu, takovou sračku již nikdy více...

sdfg (St, 20. 6. 2018 - 01:06)

Navíc jsem v pytli teď nemůžu nic brát, doktorka po mne jde, posíláme mne na krevní testy a testy moči, asi mne má podezřelého na užívání stimulancijí nebo marihuany,tak to tedy ne,jsem čístý jako řípa a dryáky z třezalky jsem si udělal akorát včera a to z pěti sáčků čaje 15-20min louhoval a pak ochutil dvěma lžícemi cukru a asi třemi citrony a celým balením na drobno nakrájení máty,řeknu vám spánek jak batole a v půl páté vyspalý jak rybička,neuvěřitelné.
To po lexaurinu bych naopak chrápak velmi dlouho,zajímavé.
Je fakt,že jsem šel spát už asi v 22h,takže vstávání na půl pátou zas takový heroický výkon nebylo.
Ale ,že toho člověk s touhle časovou bublinou všeho stihne...

Reklama

Přidat komentář